Apple, Paypal i dr. bannaju "white supremacists"

poruka: 36
|
čitano: 4.525
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
offline
Re: Apple, Paypal i dr. bannaju "white supremacist
Cesc kaže...

Ima tu još podosta stvari i činjenica, ali Mitch će vjerojatno reći kako nitko od nas koji mu proturječimo ne znamo stvarno stanje stvari, kako smo neupućeni u događaje tamo, a onda će se na svom fakultetu kolektivno ispričati za naš "white privilege"

 

 

 ma previse tu stvari ima da se moze normalno o toj temi jer jer je to sve zasrano vec 50 godina.... pa odma nakon ww2 se pocelo s dugorocnim pripremama terena.... zasto su krenili sa ekspresnim obnovama posljeratne njemacke i japana, mos mislit sto bi trpali pare da nemaju koristi.... i oni i britanci i francuzi.....samo tu ameri prednjace.... mitch je ok lik sigurno samo smeta mi stalno to obama je ovo obama je ono...pa taj obama+clinton-ica su najvece ubojice u zadnjih 10 godina....i je smanjio je broj trupa i povecao napade dronovima, ali broj trupa je smanjio na kraju jer su znali da to nece bit dobro i onda ajmo uvalit iducem precjedniku pa nek se on kopa iz tog...i naravno sad trump mora vratit ljude jer je u afganu sranje...i eto odma trump sotona.... i to je jedna stvar koju su mu uvalili a ima ih.... i nekuzim kako on zna da ja nemogu znat kako je tamo stanje kad i ja imam internet isto ko i on jer na isti nacin dolazi do informacija...pa nije amerika mala kao hrvatska da se sazna sve od baba na ulici.... i jos sam upozno jako puno amera i znam kako razmisljaju tako da ni tu nemoze rec da neznam.... neznam tako kao on ali znam dovoljno....

 

i to su bas te fore u ime islama se ubija iz dana u dan i opet niko od glavesina nece rec pa koji vam je vise kurac kaka je to vjera....al da neko u ime isusa nekog ubije 45 godina nebi silazili sa vijesti kako je krscanstvo nesta najgore sta postoji....

VenAtoR#2231
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.8.2017 19:25 (jocommb).
8 godina
neaktivan
offline
Re: Apple, Paypal i dr. bannaju "white supremacist
Mitch kaže...

 

Minds, Gab i Vidmee su danas kao što je Facebook bio u vrijeme kad je My Space bio na vrhuncu. Pogledaj gdje je My Space sad?!

 

Što se tiče politike..  Trump nije idealan i to svi znamo ali je bio daleko manje zlo od ratne zločinke i patološke lažljivice Hillary Clinton. Iza Trumpa stoji tzv. deep state odnosno Kongres i Senat koji su na korporativnom platnom spisku tako da neće moći ostvariti sva predizborna obećanja dok s druge strane tvoji demokrati nemaju ama baš nikakav politički program. Jedini argumenti su im "muh Russia", "fašist", "nacist" i "ksenofob" dok republikanci ipak imaju kakve-takve ideje koje manje ili više uspješno sprovode. Što se tiče poreza, ja sam tu na libertarijanskoj strani a to je čim manja država, birokracija i porezi a čim veća sloboda narodu.

 

Ja ne napadam Mamiće ni Kolindu jer uopće ne komentiram domaću politiku a za net neutralnost nije kriv Trump nego Kongres koji ga je izglasao. Sljedeći put bolje birajte kongresmene i senatore. (ako uopće postoji takav a da nije do grla u korupciji)

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.8.2017 21:15 (Spinout).
15 godina
neaktivan
offline
Apple, Paypal i dr. bannaju "white supremacists"

U Njemačkoj je stanje pogotovo gadno po pitanju slobode govora, ministar pravosuđa Heiko Maas u suradnji sa Facebookom gasi stranice koje su napravile verbalni delikt, kako bi to u Jugoslaviji nazvali. Čitam danas kako je neki njemački novinar dobio novčanu kaznu, 100 sati društveno korisnog rada i 6 mjeseci uvjetno zato jer je objavio sliku (na facebooku naravno) kako se veliki muftija Jeruzalema rukovao sa nacistom tijekom 2. svjetskog rata, napisao članak o tome, netko (khm, netko) ga je prijavio, lik završio na sudu. Mirovinski sustav samo što se ne uruši, 12 milijuna poreznih obveznika  (koji uplaćuju u proračun, još 6 milijuna koji djelomično uplaćuju - škole, sudovi, policija, državne i javne službe) na 82 milijuna stanovnika, a oni se bave borbom protiv kritičara "Genossin" Merkel. Još jedna čudna slučajnost: vođe zapadne Europe koji su proizbjeglički ustrojeni nemaju djecu (Francuska, Njemačka, Italija....). U Austriji Gerichtshof odbio izručiti osuđenog silovatelja (po našim medijima, vjerojatno neki doktor ili arhitekt iz migrantskog vala), odbili mu azil, ali iz brige za njegovu dobrobit (što bi mu se moglo dogoditi ako ga izruče zemlji čije državljanstvo ima), neće ga protjerati iz zemlje. U međuvremenu, na istoku EU, koji odbija prihvatiti migrante, nijedan teroristički napad, izgleda da zidovi, ograde ipak funkcioniraju .U SAD-u koliko su demokrati čovjekoljubni, svako malo se javi neki više pozicionirani demokrat/kinja koji pozivaju na ubojstvo Trumpa. CNN (oni su valjda najgori od svih) je nedavno imao raspravu gdje jedan crni komentator pita drugog (inače republikanca, Trumpov simpatizer) da li se on smatra "pravim" crncem ako je republikanac?

 

Ali to je sve nebitno, kod @Mitcha raste Dow Jones, rastu plaće, zaposlenost, pa makar i zbog mrskog Trumpa 

Why so serious?
 
3 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Apple, Paypal i dr. bannaju "white supremacist
jocommb kaže...

 

i to su bas te fore u ime islama se ubija iz dana u dan i opet niko od glavesina nece rec pa koji vam je vise kurac kaka je to vjera....al da neko u ime isusa nekog ubije 45 godina nebi silazili sa vijesti kako je krscanstvo nesta najgore sta postoji....

 heh...pa u što se ubijalo prije 500 godina?

 

Vaš problem je jednostranost. Ne postoji opravdanje za ničije ubojstvo niti ova sranja što se danas događaju, ali to je jednostavno tako.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.8.2017 4:12 (Mitch).
14 godina
offline
Re: Apple, Paypal i dr. bannaju "white supremacist
Mitch kaže...

 i prije 500 godina se ubijali na sve strane.... il su turci dosli do beca iz zajebancije?

ta sranja nisu uredu nikako u ime vjere.... al je glupost i zmirit dok se to svakodnevno desava.... jer eto i tebi su ta ubijajna odvratna al nes rec da je dosta sranja u ime islama.... 

al zato se zna napast trumpa da nije dovoljno osudio ona sranja nedavno....

i et onda mi jednostrani.... 

a u ime islama se dalje kolje i ubija, kako se uopce prosirio i siri i dalje aj mi objasni....

VenAtoR#2231
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.8.2017 8:39 (jocommb).
14 godina
offline
Re: Apple, Paypal i dr. bannaju "white supremacist
Mitch kaže...
Jehonan kaže...
Mitch kaže...

Ok, mislim ja sam za free speech, ali limovi poput Trumpa i Plenkija su dosli do tuda gdje jesu radi obmanjivanja javnosti i onda placanja PRa da su mediji ti koji lazu. Jako vuce na 30te proslog stoljeca  lp

Je da.

 

Vidim, kratko pamćenje!

 

Tko je ono dolazio kao Milanovićev "ukrotitelj", SDP-ov spasitelj, ako se želimo sjetiti?!

 

Na kraju, i on jadan odustao .

 

Tako da...

Haha ok... malo razmisli sto si napisao i kako je izmisljen slogan Vjerodostojno.

HDZ je dobio izbore jer su pametno slozili kampanju da se skine egocentrik Milanovic. A on budala nije uspio uvjerit zemlju da idemo na bolje, jer uvijek je lakse uvjerit nekoga da moze zivjeti bolje i da je sada koma, makar bio nerealan kao kod nas HDZ.

Nije odustao nego ga nisu platili do kraja. Opet čitaš kvazi vijesti.

 

Ako citate dnevno.hr i direktno.hr molim vas razmislite o svom zivotu.

 

 

No dobro, ako je vama bolje nego prije 2-3 godine...i oko vas je sve bolje, onda super! Zasto raspravljamo!

U Americi je bajno, nitko se ne svađa...Hrvatska idiličan život..

Hajd, nek si ti meni rekao!

 

Ono, ti si bio u talu s Milanovićem i dotičnim PR-ovcem te baš znaš da čovjek eto jadan otišao, jer nije bio plaćen!

 

Hej, što je tebi?!

 

Ama nije ti to neki lokalni baja, lelemud i šonjo, a da bi se njemu na takav način ostajalo dužno!

 

To je čovjek s poznanstvima na pravim mjestima, vrlo dobrim zaleđem i takovom se NE OSTAJE dužan na takav način jer to je "no, no"!

 

Ama nije to njegova bivša ekipica da im može reći "kuš" i "k nozi", a oni odmah zavrte repićem, liznu rukicu koja ih hrani i pogledaju "gazdu" blagim zaljubljenim pogledom!

 

Moš mislit!

 

Ti si eto bio na izvoru informacija i baš ti znaš zbog čega je tip otišao jer su to VJERODOSTOJNO  napisali index, jutarnji i večernji!

 

Aha, je, je, baš je tako!

 

Moš mislit!

 

Neš ti pameti i dedukcije!

 

Naravno, sad sam osuđen na nazive poput "ustaša, rvat, krezubica, sljedbenik lika i djela Thompsona, ..." te ostale blagoglagoljive uratke lijeve provenijencije.

 

Bez veze!

 

 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice