Travian

poruka: 215
|
čitano: 120.404
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
offline
RE: Travian

Sutra u 6 sati počinje s1 server. :)

16 godina
neaktivan
offline
Travian

Zanima me da li mogu nekog unustit al bez katapulta?(srusiti zgradu ili tako nesto)

Jos nisam dosao do tog nivoa da ih gradim al me neka budala zivcira sa svojih 5 vojnika svaki dan.

Da li ga mogu nekako unistit?

 

I da li sa ovnom mogu unistit nesto osim gradskih vrata?

 
0 0 hvala 0
16 godina
offline
Travian

Ne mozes, procitaj malo forum i informiraj se, tako ces najbolje nauciti ovu igru. Imam ja par tutorijala koje sam napisao, samo su mi na drugom kompu, stavit cu ih na forum

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 14:16 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
offline
Travian

U slučaju napada:

 

* ako se ne branite se vojskom..

U tom slučaju ispraznite skladišta do razine koja vam pokrivaju skrovišta, a ukoliko vas napada Teutonac do 2/3 skrovišta. To možete napraviti tako da pošaljete rese u drugo selo trgovcima ili stavite da vam se radi nešto, razvija, radi vojska, glavno je da napadač ne uzme ništa resa - znači 0-0-0-0

 

Vojsku možete sačuvati na 2 načina: tako da je pošaljete nekome u pojačanje u savezu ili je šaljete nekuda, nije bitno gdje par sekundi prije napada i odmah poslije napada poništite to slanje vojske (za one koji još to ne znaju, kada pošaljete napad imate 90 sekundi da klikom na crveni x poništite taj napad).

 

U ovoj fazi igre, bitno je imati skrovišta resa i dobrog sitera koji će paziti na vaš račun (opet napomena - siter mora i smije biti jedino iz saveza). Samo siteru uvijek javite vrijeme kad vas neće biti na računu, kako bi znao uskočiti, u protivnom ako sitera na vrijeme ne obavijestite o svemu, isto je kao i da ga nemate.

 

* Manje više, predmnijevam da s vojskom se svi znate braniti pa tu ne trebam puno objašnjavati. Ali samo za info, uvijek sklonite izviđače, jer oni ne pridonose puno obrani, a i kasnije vam mogu dobro poslužiti za ono što jesu - izviđanje.

 

 

Što se tiče hrane u odnosu na obrambenu moć, većinom su isplativiji pješaci, ali su i puno sporiji, pa treba balansirano imati oboje, jer nekad pješaci stižu prekasno.

 

IZVIĐAČI


Izviđači su jako bitni, i nije vam dovoljno kao što neki misle 2 izviđača u naselju… Naime, svaki broj izviđača detektira određen broj izviđača u naselju, npr.

 

* Imate 10 izviđača u naselju, i sada, ako vas netko ide izviđati sa 8, neće uspjeti izvidjeti jer ćete mu ubiti sve i još dobiti izvješće da vas je pokušavao izvidjeti

* Istih 10 izviđača, ali sada vas se izviđa sa 12… Bit će uspješno izviđanje, onaj tko vas je izviđao će znati što imate u naselju, ali dobiti ćete i vi izvješće da ste izviđani.

* Opet 10 izviđača, ali sada vas izviđa netko sa 500 (a vjerujte, poslije će vas izviđati i sa 1500). Biti ćete izviđeni, taj tko vas je izviđao će dobiti izvješće o tome što imate u naselju ALI VI nećete dobiti izvješće da ste uopće izviđeni.

 

 

 

Naravno, što više pojačavate u oružarnici i kovačnici obranu/napad izviđača, to ćete (s obranom) veći broj izviđača detektirati i ubiti kada vas se izviđa, ili (s napadom) proći neopaženije s manjim brojem izviđača kada vi krenete u izviđanja.

 

 

SLANJE POJAČANJA

 

Nekada će se od vas tražiti da pošaljete vojsku tako da stigne točno u sekundu.

Onda ju i šaljete točno u sekundu jer bi se moglo dogoditi ako stigne prije, da umre jer će ostati sama. Ako ju pošaljete kasnije, onda ugrožavate one koji su došli na vrijeme jer se računa i na vašu vojsku. A nekada se vojska šalje samo da dočeka napad pa se povuče, i onda vaša dođe prekasno, i opet umre jer će biti sama. U takvom slučaju se pp-a i objasni zašto se ne može poslati vojska na vrijeme i upita što dalje.

 

Nekada neće biti potrebno tajmirati, u tom slučaju samo šaljete posebno konjicu, a posebno pješake, jer je konjica puno brža pa da ju ne uspore pješaci i svi skupa stignu prekasno.

 

Kada šaljete negdje pojačanje, vojska jede vašu hranu sve dok ne stignu u drugo naselje, tamo jede njihovu hranu, ali isti tren kada vam se pošalje nazad, počne opet jesti vašu, i zato treba paziti da ne pošaljete vojsku, opet si napunite naselje, vojska vam se pošalje nazad, hrana padne u minus previše, i vojska umre.

 

Imajte na umu da vaša vojska mora jesti makar je u drugom gradu, a za nju smijete poslati točno onoliko hrane na dan koliko joj treba da poživi 24 sata… dakle, tada ne vrijedi pravilo jednosatne, ako vi imate kod nekoga 1000 falangi (koje jedu svaka 1 na sat) smijete poslati toj osobi 1000x24 hrane, odnosno 24000 na dan…. (druga stvar su trgovci, ali kasnije ćete i tako imati i tržnice i urede za trgovinu)

 

TRAŽENJE POJAČANJA

 

Vojsku koja je kod vas treba hraniti…

Dakle, za to su potrebne velike žitnice, obično dvije – barem će biti kasnije kada će ići jače sačekuše… (jer lako za preko dana, ali treba se smjestiti dosta hrane da vojska preživi noć)

Nadalje, glavni adut obrane (osim što se može raditi i iz više naselja, dok kod napada nije preporučljivo) je zid… on mora biti na visokom nivou, jer daje veliki bonus… umjesto da se u naselju prehranjuje 18000 vojske, vi ćete hraniti 10000, a ovih 8000 će biti gratis što vam daje zid na levelu 20 (odnosno Rimljanima je tu negdje oko 80%, ostalima manje, ali opet isplativo).

 

Dakle, ako nemate zid i žitnicu, nemojte ni tražiti pojačanja.

 

Isto tako, kada je sačekuša kod vas MORATE imati dovoljan broj izviđača, a ako nemate, tražite, pa će isto ići iz saveza….

 

A KADA STE FARMA

 

Netko vas non-stop farma, i što možete učiniti?

 

1. Poslati mu poruku, PRISTOJNU, i zamoliti da vas ne napada ili ga šarmirati (makar mislim da ovo i nije za muške, ali možete probati)

2. Izgraditi toliko skrovišta da on ne može ništa ukrasti (u ovom stadiju igre se to i može, 10 skrovišta i gotovo), dosaditi će mu, možda ne nakon 2 dana, ni nakon tjedan, ali nakon 3 tjedna….

3. Paziti non stop i kada vidite da ide napad, trošite resurse bilo kako i šaljite ih tržnicom bilo gdje da ništa ne uzme

4. Raditi si vojsku, ali ju onda ne čuvati u naselju pa da ju ubije, nego ju slati kod nekoga iz saveza na čuvanje čim je gotova, dok se ne skupi dovoljan broj

5. Ako ste isprobali to sve i ne ide, zamoliti savez za sačekušu, ali prije toga kao što sam rekla – žitnica i zid.

 

 

 

 

A naselje bi trebalo razvijati:

 

 

 

* Najprije PROIZVODNJA > najbrži način za dići proizvodnju je dići sve rudnike gline, željeza i drva na level 8, i onda po jedan od svakoga na 10… kada se rudnik digne na 10 otvori se mogućnost gradnje pilane/ciglane/ljevaonice željeza što ubrza proizvodnju više nego da se digao jedan rudnik… kada se i ta zgrada digne na 2-3 level, onda se nastavi sa dizanjem rudnika, najprije na 9, pa na 10… kada je i to gotovo, onda se zgrade dižu na 5… sa hranom je drugačije jer njena potrošnja ovisi o broju vojske i još nije toliko potrebna koliko su ostali resursi… nju se diže polako, ovisno o potrebama, ali na kraju i ona dođe na 10 + žitni mlin\pekara.. Iznimka ovoga je razvijanje 15cropa, gdje zgrade za povećanje proizvodnje (osim žitnog mlina i pekare) ne donose značajnu razliku i zauzimaju dragocjena mjesta, pa njih ondje nije potrebno graditi).

Uz dizanje resursa se dižu i skladišta i žitnice na visoke levele.

 

(U prvom naselju također razvijate uz proizvodnju i lagano vojarnu, kako bi mogli napraviti gore navedenu vojsku, ali to je samo kod prvog naselja, poslije ćete imati gdje raditi vojsku pa će proizvodnja biti primarna)

 

 

 

* Zatim je OSIGURANJE naselja i TRŽNICA > Ukoliko vas netko napada, ništa ne znači što ćete vi imati veliku vojsku jer se ona lako pobije… biti će potrebne sačekuše i vojska saveza… ali nitko neće poslati vojsku u naselje da gine, najprije žitnica mora biti na dovoljno visokom nivou da bi se vojska hranila, a zatim i zid kako bi dao bonus obrani, on mora biti u ovom stadiju igre na barem 10+, a kasnije već na 20. Zamke kod gala također dobro dođu, pogotovo sada. Tržnica se diže usput, kako bi se u slučaju napada mogli brzo poslati resursi, kako ne bi došlo do prelijevanja već da se u svakom trenutku može istrgovati dovoljan broj resursa, itd… Tržnica mora biti na visokom nivou u svim naseljima.

 

 

 

Osatatak ovisi o tome kakvo naselje se razvija…

 

1. NAPADAČKO

2. OBRAMBENO

3. IZVIĐAČKO

4. GARAŽA

 

 

 

Ovisno o stilu igre, napadačko ili obrambeno naselje će vam biti glavni grad (ukoliko ne želite graditi veliku vojarnu i konjušnicu). Također se često 15crop stavlja za glavni grad, ali to nije obavezno, već radi toga jer je kasnije teško naći slobodan crop, a na ovaj način vam ga nitko ne može oduzeti. Ako mislite graditi veliku vojarnu i konjušnicu, onda to naselje ne smijete proglasiti glavnim gradom. U velikoj vojarni i konjušnici je vojska preskupa, pa je neisplativo, a i u tom slučaju (ako vam nije glavni grad) se ne može izgraditi dvorac u napadačkom naselju koji je tamo najpraktičniji (iznimka je ako vam je odmah prvo naselje glavni grad, pa vam tu i ne treba dvorac, ono će ostati glavni grad dok god ne proglasite drugo…)

 

U glavni grad ide i kamenozidarija, naravno =D

 

1. NAPADAČKO

U napadačkom naselju se dižu vojarne\konjušnice skupa s akademijom.

Kada se skupi dovoljno vojske za počistiti oazu, diže se i dvorac heroja na dovoljan level da se uzme oaza, po mogućnosti hrana.

Ovdje se diže i radionica, kao i okupljalište na level 20.

Diže se kovačnica i unaprijeđuje polako sva napadačka vojska na 20. level.

Diže se i arena, ali to kasnije….

U ovom gradu se nalaze 2 skladišta i minimalno 2 žitnice.

Slotovi u rezidenciji\dvorcu su slobodni za senatore, radi ih se max broj.

 

(za slučaj da osvojite naselje s tim senatorom iz napadačkog naselja i slot ostane zauzet, nije problem, on se lako oslobodi, napravi se senator u drugom naselju i ponovno osvoji svoje naselje ali ovaj put iz drugoga grada)

 

2. OBRAMBENO

Obrambeno naselje je jako slično napadačkom.

Imamo vojarnu, konjušnicu, akademiju.

Ovdje se ništa ne radi u kovačnici već se obrambena vojska unaprijeđuje u oružarnici.

Dvorac heroja kako bi se uzele oaze.

Okupljalište ovdje nije potrebno na levelu većem od 1 ali ako će i odavde ići senatori, onda će trebati level 10.

Arena nije nužna, ali je poželjna.

Skladišta i žitnice kao i kod napadačkog, min. 2.

 

3. IZVIĐAČKO

Nije manje bitno od gornja 2, iako izviđače možete raditi i u napadačkom\obrambenom ali je ovako praktičnije.

Ovdje se radi ogroman broj izviđača koji su unaprijeđeni i u kovačnici i oružarnici na level 20. Kada se izviđa, idu odavde. Šalju se u ostala naselja u pojačanja i stoje po tim naseljima pošto su ovi pojačani jači od onih koje bi mogli napraviti u drugim naseljima.

 

4. GARAŽA

Garaže su naselja koja stoje odmah kraj napadačkog\obrambenog\ako je potrebno izviđačkog naselja.

U njima se ne radi vojska (osim u iznimnim slučajevima) već služe isključivo kako bi se cijela njihova proizvodnja slala u vojna naselja i od njih se radila vojska, kao i da se u njih „garažira“ vojska iz drugih naselja radi potrošnje hrane.

Osim onoga prvoga nabrojenog (proizvodnja, osiguranje, tržnica) ovdje nije nužno ništa drugo (eventualno dvorac heroja ako imate oazu), kao i osim onoga što ćete pročitati dolje =)

 

 

* VOJARNE, KONJUŠNICE > u svim naseljima, nez obzira bile garaže ili izviđačka ili nešto deseto, dižete vojarne na level 20, i po mogućnosti i konjušnice; u njima sada nećete raditi vojsku, ali ako dođe do napada, mnogo će vam značiti da slažete obranu u 10 naselja umjesto u 1 (jer za istu količinu vojske će vam trebati 10 puta kraće, ako se to mora objašnjavati)… samo što u nijednom naselju osim obrambenom, ova vojska neće biti pojačana u oružarnici.

 

Kada je to sve gotovo, ovisno o mjestima preostalima u naselju, diže se rezidencija-dvorac (plus, ako želite senatore, akademiju na 20 i okupljalište na 10), dvorac heroja ako treba za oazu, vijećnice ako ste nekulturni =), dodatna skladišta, itd.

 

 

 

Zgrade koje možete srušiti kada vam ne trebaju više:

 

* VELEPOSLANSTVO ako ne mislite izlaziti iz saveza.

* AKADEMIJU kada ste istražili sve što vas zanima u njoj.

* ORUŽARNICU u obrambenom naselju kada ste digli svu obranu na level 20 kao i kada ste u izviđačkom pojačali obranu izviđača.

* KOVAČNICU u napadačkom naselju kada ste digli sav napad na level 20 kao i kada ste u izviđačkom pojačali napad izviđača.

SKROVIŠTE RESURSA kasnije u igri kada vam 3000 resursa neće biti puno

 

 

 

Nikako ne rušiti (a vjerovali ili ne, to se radilo…)

 

* DVORAC HEROJA kada zauzmete oaze koje ste htjeli… naime, oaze će ostati vaše, ali ako ih netko preuzme od vas, nećete ih moći vratiti dok god dvorac heroja ne dignete opet na ptoreban level.

* TRŽNICU nakon što ste digli ured za trgovinu – kapacitet koji trgovci nose će ostati isti, ali će vam se smanjiti broj trgovaca.

* REZIDENCIJU/DVORAC – jer kada vam netko oduzima naselje, mora ju prvo srusiti… ako si ju sami srušite, mnogo mu olakšate posao.

 

 

 

 

* ŽITNI MLIN jer imate pekaru – ista stvar kao i da rušite pekaru, proizvodnja hrane pada.

 

 

 

 

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 14:31 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
offline
Travian

 

Specijalizacija sela :

 

Planskim građenjem sela dolazi se do uspješne igre i dobrog acc-a .

 

Postoje 5 vrste sela :

 

1.) Glavno selo

2.) Deff selo 1

3.) Deff selo 2

4.) Suport selo

5.) Skaut selo

 

1.) Glavno selo

 

U glavnom selu se diže napadačka vojska. U njemu se farme i rudnici dižu preko 10od lvl-a i trebaju iči što više. Za glavno selo je poželjno imati 9 ili 15 croper sa što više bonusa hrane od oaza da se može hranit velika off vojska. Pošto croperi imaju malu ekonomiju glavni grad se mora opskrbljivati iz drugi sela sa resursima.

 

2.) Deff selo 1

 

U deff selu se gradi samo deff. U prvom deff selu se grade falange, legionari ili koplja .

 

Za ovo selo je najbolje da je :

 

sa 5 željeznih rudnika ako si rimljanin ( jer legionari traže najviše željeza za izgradnju , poželjno da ima selo bar jednu oazu koja daje bonus na željezo )

sa 5 drveta ako ste teutonac ( jer kopljanici traže najviše drveta za izgradnju, poželjno da ima selo bar jednu oazu koja daje bonus na drvo )

sa 5 gline ako ste gal ( jer falange traže najviše gline za izgradnju, poželjno da ima selo bar jednu oazu koja daje bonus na glinu )

 

U ovom selu se diže vojarna što prije na lvl 15+ kao i oružarnica i nadogradnje falangama, legionarima ili kopljanicima.

Gradite ove jedinice sve dok se hrana ( sa farmama na 10 , pekarom i mlinom na lvl 5 ) nespusti na 0 po satu, nakon toga gradite još deff jedinica koliko možete uzdržavati iz jednog od suport gradova.

 

3.) Deff selo 2

 

U deff selu se gradi samo deff. U drugom deff selu se grade druidi, pretoriani ili paladini .

 

Za ovo selo je najbolje da je :

 

sa 5 željeznih rudnika ako si rimljanin ( jer pretoriani traže najviše željeza za izgradnju , poželjno da ima selo bar jednu oazu koja daje bonus na željezo )

sa 5 drveta ako ste teutonac ( jer paladini traže najviše drveta za izgradnju, poželjno da ima selo bar jednu oazu koja daje bonus na drvo )

sa 5 drveta ako ste gal ( jer druidi traže najviše drveta za izgradnju, poželjno da ima selo bar jednu oazu koja daje bonus na drvo )

 

U ovom selu se diže vojarna što prije na lvl 15+ kao ( ako ste rimljanin ) ili konjušnica na lvl 15+ ( ako ste gal ili teutonac ) i oružarnica i nadogradnja gore nabrojanim jedinicama.

 

Gradite ove jedinice sve dok se hrana ( sa farmama na 10 , pekarom i mlinom na lvl 5 ) nespusti na 0 po satu, nakon toga gradite još deff jedinica koliko možete uzdržavati iz jednog od suport gradova.

 

4.) Suport selo

 

U ovim selima se dižu rudnici što prije na lvl 10 i tržnica sa uredom za trgovinu koji su ključni u suport selima zbog slanja resursa u deff sela ili u glavno selo.

 

Namjena ovih sela je da se svi resursi šalju u druga sela i da se tamo radi vojska, ovdje vam nije potrebna nadogradnja na nijednu jedinicu kao ni veličina konjušnice ili vojarne.

 

5.) Skaut selo

 

Svatko treba imat jedno selo u kojem če se gradit samo skauti.

Tu su opet ključni vojarna ( kod teutonaca ) i konjušnica ( kod gala i rimljana ), no osim ovoga dvoje su ključni kovačnica ( da se nadogradi oružje skautima – da ima razlike kad se nadogradi iako je skautima napad NULA ) i oružarnica ( da se nadograde oklopi skautima )

 

U ovom selu dižete skaute sve dok ne dođete na nulu s hranom.

 

 

U svakom od ovih sela kada dođete na nulu s hranom i za svako od ovih sela imate još jedan suport grad da hrani vojsku sve resurse šaljete u glavni grad i dižete napadačku vojsku.

 

Kad napravite ovakav raspored ostaje vam hrpa resursa u odnosu da ste u svakom selu išli gradit deff i dizat potrebne zgrade nadogradnje, a ovakvom planskom igrom možete postat jedan od jačih na serveru.

 

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 14:32 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
offline
Travian

Novi Travian ima par novih građevina koje su se pojavile u novoj verziji, ako tko ima kakva pitanja slobodno pitajte pa ču probati pomoći. Nadam se da će nekome pomoći moj tutorial. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 14:38 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
offline
RE: Travian

Igra li ko Travian s1?

13 godina
neaktivan
offline
Travian

 

 

 

 

 

ja.se se bio prijavljivao jednom davno ,i nije. mi se nesto posebno svidjella:) pa sad igram plemena BiH   serveri..

ak_sam_pomogo_stavi_HVALLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
offline
Travian

Ja sad igram S3 Speed.com na engleskom serveru....{#}

Softwer
 
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
Travian

trebam jednog igrača za travian hr1 server... iskusnog igrača..ne sad da igra travian prvi put... ako mi se netko želi priključiti na acc neka mi se javi porukom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Travian

travian s3

krajem mjeseca pocinje novi travian,valjda graficki izmjenjen

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
offline
RE: Travian
28. 2 travian 4 ba
Xperia Sense Froyo 2.2.1 v1.010
13 godina
offline
RE: Travian
28. 2 travian 4 ba server pa da igramo zajedno nas nekoliko + savez naravno.
Neka se jedan rega pa nas nekoliko po njegovom linku.
Javite gdje cemo se regat i ko ce dobiti zlato.
Bilo bi pozeljno na istim koordinatama.
Lp
Xperia Sense Froyo 2.2.1 v1.010
13 godina
offline
RE: Travian
28. 2 travian 4 ba server pa da igramo zajedno nas nekoliko + savez naravno.
Neka se jedan rega pa nas nekoliko po njegovom linku.
Javite gdje cemo se regat i ko ce dobiti zlato.
Bilo bi pozeljno na istim koordinatama.
Lp
Xperia Sense Froyo 2.2.1 v1.010
15 godina
offline
Travian

e poz

jel igra neko travian hr speed server?

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
offline
Re: Travian

Bump! Jel netko igra Travian4?

2.588 Posts! And counting...
15 godina
offline
Re: Travian
8ax kaže...

Bump! Jel netko igra Travian4?

nekako mi se cini da sam vidio taj nick tvoj 8ax na travian hrx! xdd

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
14 godina
neaktivan
offline
Travian

yep. farma sam na hrx.

2.588 Posts! And counting...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Travian
8ax kaže...

yep. farma sam na hrx.

Haha..

sta 8ax se zoves?

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
14 godina
neaktivan
offline
Re: Travian
Na pocetku... sad sam Nerome.
2.588 Posts! And counting...
14 godina
neaktivan
offline
Travian

Kad je poceo ovaj server s4 i do kad traje?

Napravio sam acc nakon par godina ne igranja,vidim da su poprilicno našminkali igru.

Potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
offline
Re: Travian
msm da do kraja petog traje. Koje koordinate si? oces neke smjernice na pm jer se dosta stvari promjenilo?
2.588 Posts! And counting...
13 godina
neaktivan
offline
Travian

Ako moze meni nekakve smjernice, uzeo sam Gale. Kako najbrze napredovati i to? Pratio sam one zadatke, malo sam igrao i dosao do toga da trebam cekati po par sati da unaprijedim drvo na drugu razinu. A o nekakvim zgradama da ni ne pricam. Volio bi nastavit igru ali ako je u pocetku tako ne-dinamicna onda sumnjam da cu se zadrzat :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Travian
miner kaže...

Ako moze meni nekakve smjernice, uzeo sam Gale. Kako najbrze napredovati i to? Pratio sam one zadatke, malo sam igrao i dosao do toga da trebam cekati po par sati da unaprijedim drvo na drugu razinu. A o nekakvim zgradama da ni ne pricam. Volio bi nastavit igru ali ako je u pocetku tako ne-dinamicna onda sumnjam da cu se zadrzat :/

jel igras speed?

koji server tocno?

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
13 godina
neaktivan
offline
Travian

t4 server igram, startao prije 74 dana

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Travian
miner kaže...

t4 server igram, startao prije 74 dana

aha..a nemogu ti pomoc ja sam na speedu 

{#}

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
13 godina
neaktivan
offline
Travian

Da nebi bilo zabune, server je startao prije 74 dana, ja jucer :D Svejedno hvala

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
offline
Travian

kako da pobjedim neki server ????

 

sve hrvatske servere igram, nikad nisam farma bio, al nikako da napravim dovoljno vojnika za napast ww :(

 

ako ima netko iskusan molio bih ga da napiše neke tajne kako pobjedit na travianu,,,,,

 
1 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Travian
ronyzmaj kaže...

kako da pobjedim neki server ????

 

sve hrvatske servere igram, nikad nisam farma bio, al nikako da napravim dovoljno vojnika za napast ww :(

 

ako ima netko iskusan molio bih ga da napiše neke tajne kako pobjedit na travianu,,,,,

tajne?

kupi zlato i nauci igrat bolje, nadi super savez itd..

treba barem 1k kuna u zlato utrositi ako zelis bit prvi + treba znat igrat

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
14 godina
offline
Travian

Zna li neko stranicu gdje se moze provjeriti kad pocinju novi serveri, posto travian-utils vise ne radi {#} ili ako neko zna kad pocinje neki speed serveri na 3.6 verziji

http://vukajlija.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice