Odjava windowsa

poruka: 3
|
čitano: 1.307
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
offline
Odjava windowsa

pozdrav, stradao mi je laptop. pukao je ekran, ostalo radi i moze se uci u windowse. odlucio sam da ga necu popravljati. probao bi skinuti windowse s njega (windows ultimate 7). koliko sam shvatio ti i takvi windowsi ce mozda ili neko vrijeme raditi no eto ja bi probao. probao sam po ovome tutorialu

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_install/deactivating-windows-7-licence-then-reactivating/5c9f4e42-eb1c-48ed-a3d9-95cee02d3440

ali kako je ekran mrtav u lijevom dijelu, bas na granici di se otvori START meni, to je poprilicno neizvedivo napraviti.

unutar mog znanja jedino rjesenje bi bilo izvaditi disk i u drugom racunalu to napraviti. imali tko iskusniji kakav prijedlog, savjet :)

 
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Re: Odjava windowsa

Deaktivirati Windowse možeš samo u Command Promptu: pokreni kao  administrator ,upiši slmgr /upk i klik na Enter.

 

A Taskbar možeš premjestiti na bilo koji rub ekrana koji ti je neoštećen: jedostavno desni klik na taskbar ,makni kvačicu sa ''lock the taskbar'' i onda povuci mišem gdje ti najviše paše.

Sada možeš pokrenuti Start meni. Inače ,bilo koji program možeš pokrenuti i samo klikom na Windows tipku i upisivanjem imena programa.

 

BTW ,ako su Windowsi došli predinstalirani ,onda ih ne možeš legalno aktivirati na drugom PC-u.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 12:42 (kizo2703).
12 godina
neaktivan
offline
Odjava windowsa

evo stigo se stim pozabavit. sve stima. sila si kizo :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 7:38 (kolac).
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice