Win 8.1 pro "nestao"

poruka: 3
|
čitano: 744
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
offline
Win 8.1 pro "nestao"

Pozz. Imam pitanje pa ako bi netko znao sta je... Imam win 8.1 3-4 god. Sinoc ugasim komp normalno, jutros ne boota i nudi mi opcije popravka i to za win 7... Kada odem sa F9 na opciju biranja win, nudi mi samo win 7. Prije sam sa 7 presao na 8.1 i napravio format i frisku kopiju tako da ne kuzim od kuda sad win 7 nudi i sta se desilo sa 8.1 od sinoc da mi uopce ne nudi? Nista nisam instalirao novo jucer, sve kao inace...sad si razmisljam da se sat pomicao i nemam pojma da li to ima kakve veze, da se nesto zblesiralo? Inace se kuzim i odrzavam kompove ali nemam pojma sta se sad desava.
Ako je netko imao ovakav slucaj eto molim pomoc. Hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2016 10:49 (Iggy81).
 
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Re: Win 8.1 pro "nestao"

Skini Hirens Boot CD i napravi testiranje HDD-a s Hard Disk Sentiel-om.

15 godina
offline
Re: Win 8.1 pro "nestao"
Iggy81 kaže...

... Prije sam sa 7 presao na 8.1 i napravio format i frisku kopiju tako da ne kuzim od kuda sad win 7 nudi i sta se desilo sa 8.1 od sinoc da mi uopce ne nudi? ..

-normalno, predinstaliran/recovery je w7 (skrivena particija koja se aktivira ako nema primarne-aktivne.. kao drugi-rezervni boot-disk). To istovremeno znači da se nešto desilo s diskom/boot.

-ubaci install medij (poželjno od OSa koji koristiš ali može i w7, osnovni alati za repair su isti.. osim boot menija i ovisi o postavkama BIOSa/UEFI..), možda popravi boot .. a možda je disk neispravan. Chkdsk možda pomogne.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice