Windows 7 problem s pokretanjem zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 2.310
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
offline
Windows 7 problem s pokretanjem

Znaci poceo sam instaliravat Windows 7.. Instalirao sam ga i sve normalno.. Restarto mi se komp pokrenem i dode do ucitavanja Windowsa prije ''Welcome'' zaslona i monitor mi se ugasi.. Nisam znao sta se desava, uzmem HDMI spojim na TV, na TV-u radi normalno..

Dal je moguce da monitor ne moze podrzat Windowse pa se sam iskljuci ili? ( Na monitoru mi pise ''No Signal'', nakon ucitavanja windowsa.. )

Dojadio i je vise XP, vise nista zivo ne podrzava.. Treba 7-icu a zeza me to s monitorom, ako ima ko kakvo rijesenje bio bi mu zahvalan!

 

dakle na xpu mi radi ali na win 7 makar je osd jezik na engleskom cim udje u win mi baci ovu poruku " signal nicht im bereich " sta mi je ciniti lud sam vise sa time monitor je 19 incha star 5 godina ( model LT-19s) i "ispravan je" samo ovako zeza na win 7 i visti..

hvala puno svaka pomoc je dobro dosla..

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2015 15:30 (Domi56).
 
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Windows 7 problem s pokretanjem

noviji win (noviji od XPa) detektiraju nativnu rezoluciju i automatski je pokušaju uključiti. Win taj podatak traži od monitora, ako je nešto pogrešno, .. najčešće refresh, za LCD je 60Hz, dok rezolucija može biti ovisno o matrici 1024-1280-1600-... pa do toga da je problem u VGA iz istog razloga, to možda riješi instalacija drivera ili ostali updateovi.

-npr u safemodu bi moglo raditi. Ako radi, vidi rezoluciju, ako je to 'normalno' tad je vjerojanto problem u VGA (kvar ili driver), npr AERO requirements i sl.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
offline
Windows 7 problem s pokretanjem
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice