Brisanje zvuka, ubacivanje pjesme (Movie Maker)

poruka: 16
|
čitano: 4.239
|
moderatori: naxeem, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine

Evo ga stigao kraj skolske godine i ja odlucio napraviti jednu uspomenu na maturalac...pa bih vas molio da mi navedete:

1. jedan program kojem bi snimljenom videu izbrisao zvuk tako da mogu pridodati neku svoju pjesmu u Windows Movie Makeru,

2. nekoliko pjesama na tu temu, nemojte mi navesti od Thompsona - Prijatelji, nju vec imam,

3. mozete mi navesti jedan jednostavan program kao Windows Movie Maker ali da ima vise mogucnosti...

pozdrav i odgovorite mi sto prije jer do sutra moram imati to napravljeno...

hvala puno...

zasto su smajlici zuti? Hmm...
3 godine

Ja sam s ovim programom čuda pravio!Cool

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
3 godine

tnx ali nije bas jednostavan al dobro snac cu se ja, nego daj ti meni reci ima li kakav konverter iz videa koji sam snimao sa Samsunga SGH-D900 (MPEG-4) u neki format koji ovaj trakAxPC program moze ocitati....?

3 godine

.avi te .wmw on čita provjereno!!

Možeš prebaciti s media coder-om u .avi, no ako ti je on kompliciran probaj s

Format Factory

Male upute:

kako da ukloniš zvuk iz videa nakon što ga učitaš u onaj program. Pa vrlo jednostavno.

Vidjeti ćeš dvije "trake" jedna je od zvuka a druga od videa. Onu od zvuka jednostano pobrišeš a uvezeš novu(željenu pjesmu) te ju "priljepiš" na video. Kasnije samo odabereš render as i napraviš video!Možeš je  i skratiti, možeš šimati bitrate, možeš je utišavati/pojačavati na pojedinim djelovima filma, možeš ubaciti efekte.Cool

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2009 23:55 (Bellatrix).
3 godine

kako rezat video s ovim programom trakAxPC

3 godine
RE: Brisanje zvuka, ubacivanje pjesme (Movie Maker
Fićo_CoD 5 kaže...

kako rezat video s ovim programom trakAxPC

Drži shift i selektiraj ono što želiš izrezati, zatim desnim klikom odaberi cut.
3 godine

tnx puno al nije u tome stvar...naime ja kad sam jos prije u Movie Makeru ubacio video, pa pjesmu, pa mi je video bio duzi od pjesme i onda sam odrezao tog malo videa (1 minutu) i sad kolko traje video tolko traje i pjesma (jedno 6 minuta), ali to sto sam izrezao i dalje je ostalo u videu, kada zavrsi ovih 6 minuta sve bude crno jedno minutu bez ikakvog zvuka, kuzis?

3 godine

Dakle video je duži od pjesme?? Pa nije ga problem skratiti! Uzmi onaj horizontalni tab i povuci ga na kraj one trake... uhvati traku mišem i povuci prema početku(udesno). Onda ju skrati do one trake od zvuka, ili onoliko do koliko želiš video skratiti!!

3 godine

evo sad cu ti pokazat kak to meni izgleda...cekk...

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 0:16 (Fićo_CoD 5).
3 godine

Ma nema veze to iza tamo... bitno je da ti ovako izgleda kraj video zapisa. To se prazno ne konta.

Dakle kad renderiraš video toga iza neće biti. On će se reproducirati dokle se nalaze ove trake kao na slici. Ako su isto duge onda video i pjesma završavaju u isto vrijeme! Logično.

EDIT: i onaj horizontalni klizač povuci na početak... što će ti na kraju?

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 0:56 (Bellatrix).
3 godine
neaktivan

imas ovdje raspravu o programima

btw: u movie makeru mozes maknuti zvuk snimljenom videu i staviti neku svoju pjesmu u pozadinu

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 1:13 (Maxy).
3 godine

al kad pritisnem spremi, spremi se u obliku od tog programa...a kad pritisnem onaj gumb "Spremi u obliku" i pise "trakAxPC" i "All Files" i na obadva isto...kak spremit u neki normalni video format?

3 godine

ee i molim vas jos...ovo kad napravim video, kako cu ga spremit u nekom drugom obliku a da nije Projekt programa Windows Movie Maker?

3 godine
Fićo_CoD 5 kaže...

ee i molim vas jos...ovo kad napravim video, kako cu ga spremit u nekom drugom obliku a da nije Projekt programa Windows Movie Maker?

odes pod save as movie file i to ti je to i spremi ti u wmw formatu
Program vlade stane na stranicu formata A4 :P
3 godine
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

tassks ---- 3. finish movie ----- save to my pc
default mapa ti je my documents - my video
Svaki sat ranjava, zadniji ubija!
3 godine

hvala svima puno...radi mi sve...weeee...=)

(=

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice