Kako bih i sa kojim programom mogao konvertirati dts u ac3 audio bez rekodiranja hd videa. Naime Wd hd media player mi ne podržava dts zvuk u hd filmovima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mene isto ovo zanima. Sto nitko ne zna nista u vezi ovog problema?
Nazalost sa tim tvojim programom ne mogu uopce otvoriti mkv file izgleda da taj program moze samo audio file-ove konvertirati.
Nazalost sa tim tvojim programom ne mogu uopce otvoriti mkv file izgleda da taj program moze samo audio file-ove konvertirati.
Da, uvijek je netko drugi kriv. Nije na odmet ponekad pročitati upustva.
PopCorn MKV AudioConverter obavit će sve što ti treba (i još malo više).
Pogledajte http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=623114. Ne treba ništa više i sve je free...
Hvala na pomoci rijeseno bez problema sa popcorn converterom!
PopCorn MKV AudioConverter obavit će sve što ti treba (i još malo više).
dva puta sam uspio konvertirati s popcornom no treći nikako nemogu. Jel može pomoć?Javlja sljedeću grešku:
An error has occured in an external utility:
Error type: unable to covert DTS to AC3 track
Program: C:\Users\Zoksi\Desktop\Tools\eac3to\eac3to.exe
Command Line: C:\Users\Zoksi\AppData\Local\Temp\AudioConverter\20120416\2.dts C:\Users\Zoksi\AppData\Local\Temp\AudioConverter\20120416\2.ac3-640-down2-libav--keepdialnorm
error level: 1
Programm Output: DTS, 5.0 Channels, 1:19:38, 24bits, 1509kbps, 48kHz,
Decoding with libav/ffmpeg...
Remapping channels.....
Molim pomoć......
pomogne!Znam da je tema starija ali da ne otvaram drugu!
Imam sličan problem kao ovaj koji je naveo kolega iznad mog posta!
U glavnom nakon što sam konvertirao 2 filma program više ne radi kako spada... Tj. otvorim drugi film, MKV naravno koji ima DTS zvuk i kad ga otvorim javi mi da to nije mkv file!?!?
Da li netko zna u čemu je riječ, znači, koritio sam popcorn audio converter!? Molim da mi neko pomogne!
Hvala
Skini si Media Info pa pogledaj u kojem je obliku tvoja datoteka.
Dobro, skinuo sam i šta sad, na šta moram paziti ili šta da radim?
Javio sam se samo da vidiš je li tvoja datoteka u MKV containeru i kojim codecom je obrađen zvuk.
Imam Media player Asus i on čita sve vrste audio codeca tako da taj Popcorn audio nisam nikad koristi.
Vjerojatno će ti neko drugi pomoć.
Audio codec je DTS a video matroska!
Ne kužim zašto neče kokičar da radi!
Probao sam i onaj gore spomenuti alat ali onaj neče niti da se pokrene ili ja neznam zašto
Baš ću skinuti taj program pa ću probati pretvoriti koji dts u AAC.
Možda je container MKv a codec MP4 a treba biti h264, ne znam samo lupam. Idem probati pa ćemo vidjet.
Ovdje imaš tutać pa ti možda pomogne. Tražim a ne mogu naći ni jedan MKV s dts audio formatom ,aaau šit ;)
Neće se otvoriti ovaj tutorijal...
EDIT
Proradila stranica...
meni se uredno otvara.
evo ti čisti link http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial/
Ajde ljudi ima neko još kakav prijedlog, koji program mogu još isprobati da je provjereno ok i po mogučnosti jednostavan?
Šta vi koristite i da li koristite išta?
Probaj sa ovim http://www.videohelp.com/tools/MKV2AC3
Ajde ljudi ima neko još kakav prijedlog, koji program mogu još isprobati da je provjereno ok i po mogučnosti jednostavan?
Šta vi koristite i da li koristite išta?
Evo, našao sam jedan film i uredno ga je kao što se vidi na slici "prešaltao" iz Dts-a u AC3
Ma svašta... Prilikom instalacije mi javi neki errpr i neče ga instalirati!?!?!?!
Ima šta drugo da provjereno radi?