Pojacalo za Dali Zensor 1

poruka: 5
|
čitano: 2.657
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
offline
Pojacalo za Dali Zensor 1

Moze mala pomoc nekoga sa vise iskustva, dakle dobija sam na poklon zvucnike Dali Zensor 1.

Neznam previse oko pojacala itd,uglavnom trebalo bi mi stereo pojacalo jer neman namjeru uzimat jos zvucnika, sa ili bez tunera svejedno, pozeljno da ima optiku na sebi jer bi za prvu ruku bilo spojeno na pc i da mogu spojit mobitel na njega.

Otvoren sam i za polovne opcije pa ako ima koja dobra ponuda moze slobodno neko bacit par linkova sa njuskala pa da pogledam.

Cijenovni rang neki neman, nemislin bacat velike pare al opet necu ni kupovat nesto bzvz, znaci nesto naj optimalnije za pogonit ove zvucnike.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
offline
Re: Pojacalo za Dali Zensor 1

Dobio si na poklon zvučnike, a nemaš pojačalo? Cool :D

 

Nego, da pitam jesi zainteresiran za neki AV receiver novijeg datuma, da ima HDMI za spojiti komp i dalje da ide na TV, USB za mobitele ili memory stickove, BT, mrežu, ovo ono? Ili hoćeš samo stereo pojačalo? Ona su uglavnom totalno old-school i nemaju čak ni optičke ulaze do nekog malo višeg cjenovnog ranga. AV receiveri sa svim ovim čudima su od nekih 2000 kn pa bi ti se vjerojatno više isplatilo.

 

Npr.: http://www.ronis.hr/av-receiver-denon-avr-x520bt-crni/AVR%2DX520BT/product/

Rabljeni jači model, ali od prije 2-3 godine: http://www.njuskalo.hr/hi-fi-komponente/denon-avr-x1000-oglas-20657936

 

Dalo bi se naći starijih pojačala bez ovih modernih fičra i za manje od 1000 kn rabljeno. Samo reci šta te zanima i koliko para hoćeš dati pa ćemo detaljnije potražiti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2016 8:49 (Mirko935).
11 godina
neaktivan
offline
Pojacalo za Dali Zensor 1

Dobiveni su u nekoj kompezaciji pa gledam jel mi se isplati to upogonit ako mogu proc za neke koliko toliko povoljne pare do 1000kn ili da ih prosljedim dalje za prodaju.

Vidim da stereo pojacala nizeg ranga nema gotovo nijedan optiku, druga opcija su mi chinchevi tako da mogu i to pribolit.

Netribaju mi ni nikakvi dodaci ni hdmi, ni 4k podrska, ni bluetooth ni nista ali ako i ima nije na odmet , znaci vulgaris pojacalo ili sa tunerom ili bez i to je to sta bi najvise odgovaralo ovakvom tipu zvucnika.

Vidim da su cijene novih pojacala u rangu od 1500-1800 kn tako da, recivera oko 2000kn to san vise manje sve prosa, jedino neznan kakvo je stanje sa polovnim stvarima, koji modeli su ok, koji ne, opcenito sta se nudi do 1000kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
offline
Re: Pojacalo za Dali Zensor 1

Svakakvih čuda i budala na tom njuškalu...

 

Da se naći i do 1000 kn ok stvari... Bilo je više toga kad sam gledao pred par mjeseci, ali evo brzinski, stereo pojačalce za 700 par godina staro: http://www.njuskalo.hr/hi-fi-komponente/denon-pma-720-oglas-18950132

 

Ili AV receiver iz 2008 za 900 pa da imaš optiku: http://www.njuskalo.hr/hi-fi-komponente/av-receiver-onkyo-tx-sr506-oglas-19624569

 

Radit će ti zvučnici s bilo kojim, ne trebaš se pretjerano zamarati time.

 

Može se naći i drugih stvari sigurno, ali je takav nered na tom njuškalu da ti treba pola dana da nađeš poštene opcije. :D

11 godina
neaktivan
offline
Pojacalo za Dali Zensor 1

Prijatelj mi ima ovo pojacalo koje ne koristi vec neko vrime pa me zanima informacija nekoga ko se malo vise razumi koliko je navedeno pojacalo sa slike kompatibilno sa zvucnicima Dali Zensor 1 u smislu da se nemoran bojat da ce sta prigorit, zbog snage, ohma ili cega vec.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice