Imam pitanje. Ima li tko ovaj Samsung YP-P2JQB mp4 Player od 2GB? Ako ima htio bih čuti nešto više o njemu!
Unaprijed hvala!
Imam pitanje. Ima li tko ovaj Samsung YP-P2JQB mp4 Player od 2GB? Ako ima htio bih čuti nešto više o njemu!
Unaprijed hvala!
Samsung YP-P2 ti je odlican player. Ne mozes pogrijesiti s njim. I jos k tome ima odlican zvuk.
Istina!
Sada sam upgrade-ao frimware na 5.10., te sada imam i igrice, adresar, kalkulator, mogućnost snimanja zvuka i Subway Route Maps!
Zanima me sa kojih stranica mogu skinuti besplatne igre ili aplikacije (makar više preferiram igre) za svoj Samsung YP-P2?
Unaprijed hvala!
Ako netko hoće upgrade-ati i svoj Samsung YP-P2JQB, to može obaviti na ovoj stranici:
Kliknite na skroz zadnju ikonu ZIP!
A ako hoćete pročitati upute, onda na ovoj stranici:
http://downloadcenter.samsung.com/content/FM/200801/20080102100433172_Manual_MTP[1].pdf
To je to!
Ja sam kupio YP-P2 vec davno ali nikad nisam uspio instalirati novi frimwere 5.10. ne mogu kopirati na YP-P2! Kad stisnem copy i pokusam staviti na YP-P2 ne zeli ga staviti! U cemu je problem? inace nista nisam instaliro na njega jer mi nikad nije zelio! ima li pomoci?