Auto mi neće upaliti

poruka: 9
|
čitano: 600
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Auto mi neće upaliti

Radi se o GOlf III 1.4 benzinac. Jutros ga sasvim normalno upalim mada je bilo -14 dovezem se do mjesta gdje radim jedno 20km i samo sam stao pred trgovinom ostavio da radi i kad sam ušao u auto zagasio se sam od sebe i nikako da ga upalim...samo vergla i nikakve znakove daje da bi upalio. Benzina ima, pretpostavljam da nije do akumulatora pošto vergla... slabo se kužim u aute pa eto možda neki prijedlog.

Shoma
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 9:09 (Shoma).
4 godine
Auto mi neće upaliti

Reko bi ti Marusic iz Slobodne, provjerite tlakove u cilindrima, nebi smjeli biti ispod 15 Bar, takodjer provjerite napon lambda sonde koji bi trebao biti izmedju 0.3 i 0.5V.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
2 godine
Auto mi neće upaliti

Provjeri svjećice...

Softwer
6 mjeseci
Auto mi neće upaliti

provjeri svijecice,kablove, mozda dovod benzina, al ako se ne kuzis bas bilo bi dobro da das nekom mehanicaru da provjeri.....

4 godine
Re: Auto mi neće upaliti
Softwer kaže...

Provjeri svjećice...

Dali auto pali ako ode samo jedna svjecica...mislim dali upali pa radi čudno..nekako mi je čudno da su baš sve 4 svjecice otišle, no kao što sam rekao slabo se kužim u aute u svakom slučaju budem pogledao.

Shoma
6 mjeseci
Auto mi neće upaliti

Provjeri dali ti radi pumpa goriva. Najjednostavne je ti je poslušati dali se cuje zujanje pumpe kad das kontakt. Znači sjedni u auto, ugasi radio da bude potpuna tišina i daj kontakt, ako se cuje zujanje onda pumpa radi a ako se necuje nista onda ti je pumpa otišla. U tom slučaju ti nije skup kvar.

4 godine
Re: Auto mi neće upaliti
VandaL.pr! kaže...

Provjeri dali ti radi pumpa goriva. Najjednostavne je ti je poslušati dali se cuje zujanje pumpe kad das kontakt. Znači sjedni u auto, ugasi radio da bude potpuna tišina i daj kontakt, ako se cuje zujanje onda pumpa radi a ako se necuje nista onda ti je pumpa otišla. U tom slučaju ti nije skup kvar.

Pumpu sam mjenjao ljetos, ali imat cu i to u vidu

Shoma
6 mjeseci
Auto mi neće upaliti

Bas zato, vjerojatno su ti zamjensku stavili a one znaju češće crnuti.

4 godine
Auto mi neće upaliti

Išao sam sad provjerit pošto nisam mogao ranije zbog posla i skužio da ne valja osigurač.  Eto hvala svima na trudu problem je bio na svu sreću samo u osiguraču

Shoma
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice