Biciklizam, bicikli, oprema, staze...

poruka: 8.972
|
čitano: 844.596
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 mjeseci
Re: Biciklizam, bicikli, oprema, staze...
DommY kaže...
peroko kaže...

Jel zna tko gdje se ovo može nabavit i kako se zove uopče. Gledao sam u keindlu ali nemaju na lageru.

Da.mozes na ebayu nabavit 100% za nekih 20kuna bi ja rekao..nisam gledao jer neznam kako se to zove na engl ali mislim da je jedan frend spominjao u vezi toga..

Daj stavi link molim te kada nades {#}

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
2 godine

Mah našao sam ja na ebayu dostatoga ali večinom sve iz kine atome treba mjesec dana da stigne a ono što je u americi ne šalju kod nas.

pero_HR
2 godine
peroko kaže...

Mah našao sam ja na ebayu dostatoga ali večinom sve iz kine atome treba mjesec dana da stigne a ono što je u americi ne šalju kod nas.

ebay.de/it/co.uk

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
23 mjeseca

Pogledaj na CRC-u,pod Technical Headwear ili slicno.Balaklava ti je ona cijela sto ide preko glave,kao za skijanje,ali mislim da ovo zovu maska.

Malo razmisljam da ce me kupnja kotaca,doci malo vise zbog kazete i guma,tako da mozda Fulcrumi otpadnu,ali uzeo bi onda bolju kazetu i gume.

U zadnje vrijeme,sve vise se vagam izmedju aero i obicnih.Mozda uzet neke Visionove kotace sa 30 ili 42mm profila?

2 godine

http://www.chainreactioncycles.com , ovdje? Jel naplačuju shipping? Mora bit ispod 160 kn zbog carine.

pero_HR
2 godine

Opcenito ti se ne isplati kupovati osim ako tamo ima nesto cega ovdje nema jer te postarina dode 100kn, a onda ti ostaje 60kn za neki item ako ne zelis da te carine. Bilo je super dok su za Bozic imali free shipping pa si mogao nesto za skoro 200kn i ne bi te ocarinili. Kazem, ako je nesto sta ti bas treba i sta nema tu, onda izvoli. Eventualno da vas se skupi par pa je vec druga prica.

2 godine
pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 23:08 (peroko).
3 godine
ivanoile kaže...
...

Mislis na kocnice ili kotace?

Kotač...

4 godine
peroko kaže...

Jel zna tko gdje se ovo može nabavit i kako se zove uopče. Gledao sam u keindlu ali nemaju na lageru.

Iglu sport = zaštitna maska za lice (nije balaclava jer ona pokriva cijelu glavu)

ima ih nekoliko vrsta-modela

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 9:44 (Ziga).
2 godine

Mah našao na ebayu, iglu je poprilično skup.

pero_HR
3 godine
Oly_E3 kaže...

Ajme koje shranje. Osudili su Contadora, zbog klenbuterola nađenog na Touru 2010. To je dosta kontroverzno, zato što se radi o nekoj vrlo maloj količini, to sadrži neko meso koje je jeo na danu odmora. Uglavnom ostaje bez titule pobjednika Toura 2010 i Gira 2011. On je bio suspendiran od 9/2010 do 2/2011, a danas je bilo novo suđenje i proglašen je krivim. Šteta jer toliki biciklisti su tako osuđeni zbog par mg ili nečeg, a velikani koji su se dopali na sve četiri prolaze bez beda...

Sada Andyju Schelcku pripada titula Toura 2010 (3 puta za redom od 2009-2011 je bio 2.). Jedini način na koji je uspio osvojiti Tour, nadam se da je sretan, jer nije sposoban na drugi način osvojiti Tour, bez brace i enormno jakog tima ne bi postigao ništa niti na jednom od prijašnjih Tourova. Srećom da postoje kronometri, gdje se vidi tko je ustvari pravi biciklista.

Cointadoru suspenzija istječe u 8. 2012 i nastupit će na Vuelti... Eto šteta.

Eto što je Andy rekao:

RADIOSHACK NISSAN TREK’s Andy Schleck, training and racing in Majorca, Spain, reacts with surprise to the decision of the Court of Arbitration for Sport (CAS) to suspend Alberto Contador for two years.

“There is no reason to be happy now”, commented Andy Schleck. “First of all I feel sad for Alberto. I always believed in his innocence. This is just a very sad day for cycling. The only positive news is that there is a verdict after 566 days of uncertainty. Now, we can move on.”

“I trust that the CAS judges took all things into consideration after reading the 4,000 page file. If now I am declared overall winner of the 2010 Tour de France it will not make me happy. I battled with Contador in that race and I lost. My goal is to win the Tour de France in a sportive way, being the best of all competitors, not in court. If I succeed this year, I will consider it as my first Tour de France victory.”

Evo i riječi samog Contadora

LINK 

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | 2x WD Caviar Black 640GB RAID 0 | Corsair HX850W | CM-690 |
3 godine

Nitko nema neku drugu preporuku za stražnji kotač?

3 godine

Imam ja jednu za v-brake. Pravi pošteni kotači :)

LINK 

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | 2x WD Caviar Black 640GB RAID 0 | Corsair HX850W | CM-690 |
3 godine

Neki iz naših trgovina i da nije {#}?

3 godine

Šta misliš ti da imaš nekog izbora u našim dučanima? Imaš vraga, obično na web shopovima nikad ništa, moraš sam otići tamo i vidjeti što ima. Uhvati se oglasnika, tamo možda na nešto naiđeš (kao ja npr.)

23 mjeseca
Razer_Copperhead kaže...

Neki iz naših trgovina i da nije {#}?

Gdje zivis? Tj. jel ti pase da ti stavimo nes iz slovenskog ducana,tamo je dosta bolja ponuda.Odi na HBS i nadji ducane,pa vidi koji ti pase.
2 godine

Evo BK Timun je napravio vodič za kupnju bicikla, pogledajte ovde, http://www.facebook.com/bktimun 4-5 post je to.

Po meni dosta dobro napravljeno.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
3 godine

Evo za vas koji traze ovo za vrat.

Mislim cjena vise nego dobra kupit cu sigurno..15kuna za tako nesto..

Mislim da istu ima frend i reko je da je super..

LINK

p.s.neznam dal sam napisao post o tome, cini mi se da jesam ali kao da ga nema, valjda se nije poslalo!

KUPUJEM AM3 MBO DDR3 PONUDE NA PP HITNO!!
23 mjeseca

Jos 20-ak sati,nadam se da nitko nece bidat jer bi stvarno zelio tu majicu.{#}

3 godine
Oly_E3 kaže...

Šta misliš ti da imaš nekog izbora u našim dučanima? Imaš vraga, obično na web shopovima nikad ništa, moraš sam otići tamo i vidjeti što ima. Uhvati se oglasnika, tamo možda na nešto naiđeš (kao ja npr.)

Slažem se da kad ih nazoveš ili ideš u dućan ima razlike u odnosu na web. Nadam se da ću naći nešto.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 7:38 (Razer_Copperhead).
3 godine
Razer_Copperhead kaže...
Oly_E3 kaže...

Slažem se da kad ih nazoveš ili ideš u dućan ima razlike u odnosu na web. Nadam se da ću naći nešto.

Sretno ćo. Uvjek možeš zadržati postojeći obruč i glavčinu i uzeti kvalitetnije žbice i niple.

23 mjeseca

Osvojena majica od ekipe Androni-Giocattoli,uglavnom oni voze Bianchi bicikle,pa sam je morao nabavit.2011 je model,na nju sam i ciljao jer mi ova nova,iako je slicna nekako ruznija zbog reklame od Kolumbije.Naravno nije besplatna,a postarina ce me doci kao ona.A nalazi se u Veneciji.

3 godine

Jose Rujano :) Dobro je držao Contadora na Giru, šteta što vozi za tako "mali" UCI Pro Con. tim

23 mjeseca

Mali,ali pali{#}

Sad sam dobio poduzi mail sto bi trebao napravit,al je na talijanskom i ja bas ne shvacam sto on zeli.Pise da mu posaljem broj da me zove,pa kako ovaj iz Kine ne treba moj broj??Joj,talijani...

Oly,kolko si ti visok? 195cm?

3 godine

193cm, nativno  {#}

23 mjeseca

Mrga na bicikli{#}

Iza tebe doslovce onda nema vjetra,jos ako netko kao ja od 180cm,nemoram po ravnom ni pedalirat.

3 godine
ivanoile kaže...

Mrga na bicikli{#}

Iza tebe doslovce onda nema vjetra,jos ako netko kao ja od 180cm,nemoram po ravnom ni pedalirat.

A da zezaju me već ljudi... Imam nadimak: "hotel s pet zvjezdica"  {#}, samo što sam ja jači od svih koji treniraju samom, pa kad malo potegnem već čujem kako viču i proklinju me i govore "što opet kasniš na ručak?!" {#}. Kada sam ja iza nekog, točno osjetim kako glava hvata vjetar  {#}

Sada predajem zahtjev za licencu, tako da možda odem na memorijal Nevio Valčić, jer rutu znam, vozio sam se tamo autom tisuću puta, ali je duga dosta 168km, a u zadnje vrijeme trening mi je teretana, zadnji put kad sam vozio 100km trening bilo je u 12. mjesecu...

Imali što za Zambelli?

23 mjeseca

Ovaj tjedan mi je skola popodne tako da nisam bio na sastanku,a sljedeci tjedan odmah u ponedjeljak idem,pa ti javim sto ce biti.

Danas mi je strasno zao sto ujutro nisam otisao vozit,gledao sam stabla i nisu se micala doslovce,prava bonaca.Na kraju odlucim da cu ipak sutra ujutro i sad naravno se bura dize.

Taman u subotu da cu po trenazer i zovu,snijeg,buru,kisu,led i sl. Imam osjecaj da bi mi tenk trebao do Trsta.

Edit:Vidim da ce bit zabavno za pricat sa talijanima,as nemaju pojma engleski ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 21:27 (ivanoile).
3 godine
Oly_E3 kaže...
Razer_Copperhead kaže...
Oly_E3 kaže...

Sretno ćo. Uvjek možeš zadržati postojeći obruč i glavčinu i uzeti kvalitetnije žbice i niple.

Može preporuka? {#}

3 godine

DT swiss su naj od naj žbica + pripadajuće niple. Samo je jedna stvar o kojoj treba voditi računa je dužina i glava žbica, to u servisu poslažu. Obično svaki bolji servis bi trebao imati tako neke kvalitetnije žbice u pondi. Ja kada sam davno mjenjao stražnji glavčinu stavili su mi DT swiss žbice(Champion model, koji je najjeftiniji, a imaš još i Competiton i Revolution koje su natjecateljske i mislim da imaju weight limit) i niple. Taj kotač je sada zvjer, žao mi ga je voziti na singlespeedu sa tako kvalitetnim djelovima.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice