Biciklizam, bicikli, oprema, staze...

poruka: 15.347
|
čitano: 2.380.968
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Re: Biciklizam, bicikli, oprema, staze...
Najbrži kaže...
cuspajz kaže...

Trgovina im je dosta velika tako da ćeš s biciklom moć uć bez problema. Ja sam dosad uvijek ulazio s biciklom makar na vratima piše da ne smiješ{#}

Thx, budem provjerio :)

Web stranica im nije bog zna šta, najbolje ti je otić tamo ili nazvat telefonom {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
5 godina
cuspajz kaže...

Web stranica im nije bog zna šta, najbolje ti je otić tamo ili nazvat telefonom {#}

Uletit ću sa bajkom, i vikati momci, gume conti za mene, right now, skidaj ove i montiraj nove, gume plaćam keš, a u ruke uvalim pivu ladnu :)

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
2 godine
Najbrži kaže...
ivanoile kaže...

A ma Oly ako covjek ima oko 70kg,12 bara mu je sasvim nepotrebno?Ne shvacam,svi mi govore da za mojih 60kg se uopce ne isplati pumpat iznad 8-8.5 bara jer iovako necu osjetit.

@Najbrzi: Mozda ako ti pase,sada na CRC-u su dosta veliki popusti na gume,takodjer valja bacit pogled i na Wiggle jer i tamo su isto popusti na gume.

Meni treba već u subotu biti namontirane gume na bajk, nemam vremena čekati ih jer u nedjelju vozim TDS. Što se tiče kilaže, isto sam na 60kg, isto da ih pumpam na 8 bara?

@cuspajz, jedino ako mogu bajk nositi sa sobom jer ga ne ostavljam nigdje. A i rečeno mi je da je skoro na kraju grada.

Ja ove losije pumpam na 7.5bara,a ove Contice na 8.5.

Steta da nemas vremena jer ovako ustedis novce,a mozes dobit odlicne gume.Pogotovo sada s tim popustima.

3 godine

Trebam preporuku za torbicu. Prije sam imo neku s ebaya koja mi je negdje ispala (zajedno sa mobitelom, dobro pa sam ponio k750i), onda mi je Oly poslo svoju koja mi ne odgovara...

Treba mi da ne moram po đepovima nosit mobitel i novčanik

SLIKE

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 21:04 (cuspajz).
5 godina
ivanoile kaže...
Steta da nemas vremena jer ovako ustedis novce,a mozes dobit odlicne gume.Pogotovo sada s tim popustima.

Gledam sada Conti 4000S na tim stranicama i koštaju 36€što je oko 275, a ko nas valjda oko 300~320. Jedino da kupim 5-pack unutarnjih guma.

@cuspajz: možemo se u OS naći da vidim da li bi meni možda odg ta torbica?

2 godine
Najbrži kaže...
ivanoile kaže...

Gledam sada Conti 4000S na tim stranicama i koštaju 36€što je oko 275, a ko nas valjda oko 300~320. Jedino da kupim 5-pack unutarnjih guma.

@cuspajz: možemo se u OS naći da vidim da li bi meni možda odg ta torbica?

Cudi me da je tako jeftino kod nas,kad sam uzimao aero kotace bile su oko 400-450kn/kom.Tebi bi bile dobre mozda Super Sport.Jer ne vidim smisao stavljanja skupe gume,ako se npr. ne utrkujes ili ti je vazna jako brzina i otpor kotrljanja.Tako da trosit puno novca za gume nema bas smisla.No tvoje gume tvoja volja,moje sljedece gume ce biti ili Pro3 od Michelina koje su na popustu ili opet Michelinove Lithionke jer su ove sada prosle i kamenja i jezera i jos uvijek su dobre,a i traju.Po meni cijena od 150kn je taman na mjestu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 21:33 (ivanoile).
3 godine

Evo prinove - 2012 Fuel EX7

Rama.............. 2012 Trek Fuel EX7 Alpha Platinum Aluminum
Vilica............... Fox Evolution Series 32 Float RL 120mm
Shock.............. Fox Performance Series Float RP-2 w/DRCV
Kočnice........... Avid Elixir 3
Rotori............. Avid HS1
Headset.......... FSA NO.57E, E2, ACB sealed bearings
Lula................ Bontrager Race Lite, 31.8mm
Volan.............. Bontrager Low Riser, 31.8mm, 15mm rise
Cijev sica........ Bontrager SSR, 31.6mm, 20mm offset
Sjedalo........... Bontrager Evoke 2
Gripovi............ Bontrager Race Lite
Pogon............. Shimano Deore M552
Pr. mjenjač...... Shimano Deore
Str. mjenjač..... Shimano SLX M663 Shadow
Ručice mj......... Shimano Deore M591, 10 speed
Kazeta............ Shimano HG62-10 11-36, 10 speed
Kotači.............. Bontrager Duster
Gume.............. Bontrager XR4 Expert, 26x2.2"
Pedale............ ?!?!?!? (Osnova osnove dok sutra kupim nešto bolje jer na njoj ne dolazi ništa)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 0:53 (Mitsuoka).
2 godine
Mitsuoka kaže...

Joooj, ovaj bajk sanjam {#}

--------------------------
19 mjeseci
neaktivan
mate960 kaže...
Mitsuoka kaže...

Joooj, ovaj bajk sanjam {#}

Polako, jedan dan cemo i mi po blatu ici na ovom :D

Zrdavko Mamić je moj idol!
3 godine
Compton kaže...

Neće ovaj brzo blata vidit kako mi se čini. Ispiti su na vratima, pa da riješimo prvu godinu faksa, a onda ćemo uživat. (a dobro i suša je pa će samo po kamenjaru {#})

Ovo što sam vozio danas je uživancija, puno lakše postizanje brzine, daaaaleko udobnije (iako mi fali uski volan),... naprosto će mi teško bit ić na faks sa onim 3900 koliko je ovi bolji {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
2 godine
Mitsuoka kaže...

Koliko si ga platia, 15k?

19 mjeseci
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Compton kaže...

Neće ovaj brzo blata vidit kako mi se čini. Ispiti su na vratima, pa da riješimo prvu godinu faksa, a onda ćemo uživat. (a dobro i suša je pa će samo po kamenjaru {#})

Ovo što sam vozio danas je uživancija, puno lakše postizanje brzine, daaaaleko udobnije (iako mi fali uski volan),... naprosto će mi teško bit ić na faks sa onim 3900 koliko je ovi bolji {#}

Hahah bome za toliku svotu para nebi ga iz stana vadija a kamo li ostavlja po faxu ili negdi da ga neko lapi ili to ahah, bajk je prvoklasan ali je steta sto imamo toliko prirode a premalo staza za ovakve zvjeri malo provozati :D

Zrdavko Mamić je moj idol!
3 godine
mate960 kaže...
Mitsuoka kaže...

Koliko si ga platia, 15k?

Sredio sam nabavnu cijenu (približno), nekih 10ak t kn, nisam gledao točno koliko je, jer sam 10k kn platio gotovinom, a ostatak na karticu provuka. Bila je ona Rog Jomina akcija, pa sam namjeravao preko nje, ali pogubila se narudžba pa smo ga tek prekjučer dovukli, tako da je ovo na kraju klupski popust.

2 godine
Mitsuoka kaže...

To MTB klub? Di inace vozite? Vidia sam da si par puta posta u temi al ne pratim ju bas..

3 godine
mate960 kaže...
Mitsuoka kaže...

To MTB klub? Di inace vozite? Vidia sam da si par puta posta u temi al ne pratim ju bas..

Splitski XC klub, Timun. Vozimo svugdi doslovno, TRT (Timun Racing Team) ide u Sloveniju sljedeći tjedan, sa 4. i 9. mjestom u Sport kategoriji, te 5. u Master A kategoriji. Poprilično dobro za 1g. star klub {#}

Mi smo bili za vikend u ZGB, ali sad ćemo tokom ljeta bit po otocima.

4 godine
Lip bajkić. Drago mi je da si si ga uspio priuštiti. I meni je želja dočepat se nekog Fueala ili nešto u tom rangu.
Neki dan sam sa frendom pičio ala neki DH kroz šumu po planinarskoj stazici i to po blatu. Izlupao sam se da je to milina,ali i naguštao. Išao bi ćešće tako,ali sumnjam da bi bajk to izdržao.
19 mjeseci

Ekipa iz Zg-a: kojom rutom pedalirate do Samobora? I koliko je zahtjevna za nekog ko se definira kao početnik? :)

Wanna?

0 0
14 mjeseci
protjeran
Ukulele kaže...

Ekipa iz Zg-a: kojom rutom pedalirate do Samobora? I koliko je zahtjevna za nekog ko se definira kao početnik? :)

Dosad sam uvijek išao ovom rutom, dakle najobičnije, takoreći samo ravno. {#} A težina, 1/5 po mojoj procjeni, eventualno 2/5 ak baš nisi ništa vozio dosad.

5 godina
moderator
Ukulele kaže...

Evo ti moja, laka je skroz. Ak je mogao frend Dado koji ima konde ko čovječja ribica, možeš i ti.

http://www.endomondo.com/workouts/v4LMRBkVP-o

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
4 godine
ma,neki bot.
Stisni mu hvala :)
19 mjeseci
Auctor kaže...

Dosad sam uvijek išao ovom rutom, dakle najobičnije, takoreći samo ravno. {#} A težina, 1/5 po mojoj procjeni, eventualno 2/5 ak baš nisi ništa vozio dosad.

Ma nisam do sad vozila niš duže, zapravo nisam na bajku do nedavno bila već godinama :)

Danny_HR kaže...

Evo ti moja, laka je skroz. Ak je mogao frend Dado koji ima konde ko čovječja ribica, možeš i ti.

Za kondu lako, strahujem od prometa pa sam lurkam staze di ne bum nekom pod kotačima završila.

Hvala momci.

Wanna?
14 mjeseci
protjeran

Prometa ima, ali ništa strašno da se nebi moglo vozit uz malo pažnje . I sry, ne uočih da si cura {#}

4 godine
Dobro,purgeri,pa kakvi ste vi to momci? Nitko neće curi ponuditi panoramsku vožnjicu? :P
5 godina
moderator
Ukulele kaže...
Za kondu lako, strahujem od prometa pa sam lurkam staze di ne bum nekom pod kotačima završila.

Nemaš po ovoj mojoj pretjerano puno prometa, bar ne na putu za tamo. A i dio puta imaš pločnik. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
22 mjeseca

Evo došla i kod mene prinova. :D

Trek 4300 2012

Zadovoljan sam , i za vožnje za koje će meni trebati je odličan.

Ivan
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 10:26 (8888800000).
15 mjeseci

Nakon mjesečnog proučavanja sveo sam izbor na ova dva modela dolje, pa bih zamolio nekoga ako ima od ova dva dolje navedena bike-a da mi preporuči kojega uzeti, cijena je tu negdje, oprema također.. e pitanje je sada kojega i zašto da/ne? Thanks unaprijed.{#}

4 Merida Big Nine 100D - 2012
0 Fuji Nevada 2.0 2012 - 2012
Tony Soprano
19 mjeseci
Arabarran kaže...
Dobro,purgeri,pa kakvi ste vi to momci? Nitko neće curi ponuditi panoramsku vožnjicu? :P

Da me vidiš kak ganjam taj siroti bajk shvatio bi koliko bi ovo bilo opasno po život.

Samu sebe ne bi zvala na vožnjicu, eventulano onu na sobnom biciklu {#}

Wanna?
5 godina
Ukulele kaže...
Samu sebe ne bi zvala na vožnjicu, eventulano onu na sobnom biciklu {#}

Sve se da dogovoriti, ljudi smo {#}

16 mjeseci
Ukulele kaže...
Auctor kaže...

Ma nisam do sad vozila niš duže, zapravo nisam na bajku do nedavno bila već godinama :)

Danny_HR kaže...

Hvala momci.

onda nemoj ic po betonki nego odi kroz sela put je dulji ,ali puno sigurniji :)

znaci ides onuda gdje je danny oznacio sa 16-25

http://x264blog.org/
19 mjeseci
Arnold Layne kaže...

onda nemoj ic po betonki nego odi kroz sela put je dulji ,ali puno sigurniji :)

znaci ides onuda gdje je danny oznacio sa 16-25

Da, trebam te krajeve malo bolje proučit jer nisam lutala onuda previše.

Btw jel ona točka 34 drito ispred Hoto vila/centra?

Wanna?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice