Biciklizam, bicikli, oprema, staze...

poruka: 15.319
|
čitano: 2.373.826
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 mjeseci

LOL. Kako sam se danas nasmijo. Vidim na nekom FS Cubu zvončeka xD Ja umjesto da zvonim pustim da zadnji hub to radi :D (ako se ne varam...)

JustFigher
3 godine

Ja sam kupio u Lidlu onaj kao termalni bidon za 30kn i vuda uvijek bude dobra

Sve mi dobro ide kazem hvala Bogu, oni sto me mrze nista mi ne mogu
3 godine
Re: Biciklizam, bicikli, oprema, staze...

Zvono je potrebno da bi bicikl bio legalan za vožnju. Pa ti vidi hoćeš li se smijat kad ti pandur opi*di 300kn kazne jer glumataš nešto sa nabom i praviš se pametan {#}

BTW ljudi, u Splitu je bila neka akcija kažnjavanja biciklista koji voze po trotoaru, pijani, bez opreme (katadiopteri i svjetla po mraku,...) i slično.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
11 mjeseci
cuspajz kaže...

Ja sam kupio u Lidlu onaj kao termalni bidon za 30kn i vuda uvijek bude dobra

Moja Specialized Purist flaša je bila i skuplja i opet ništa.

Ali eto, tražio sam eksplicitno antibakterijsku i teta mi je dala tu koja kao ima savitljivi stakleni sloj unutra.

18 mjeseci

Ja nemam niti svjetla, niti zvonac. Pa ne paradiram nešto s hubom, nego ako se netko nađe mi na putu samo prestanem pedalirat, a hub je jako glasan:) Al svjetlo svakako mislim nabaviti. Al samo stražnje, a prednje ako zatreba :) 

@Mitsouka - sad se tvoje XT pedale mogu sakrit pred mojima :D (66 kuna u shopu) 

JustFigher
3 godine

http://www.endomondo.com/workouts/v2.5 prvi susret sa endomondo

0 0
3 godine

Zna ko koliko Endomondo žvrnja kredita?

Planiram ići na turu sa bajkom, pa bih ga držao uključenim, al' me strah da mi ne pojede previše {#}

16 mjeseci
Hambrle kaže...

Planiram ići na turu sa bajkom, pa bih ga držao uključenim, al' me strah da mi ne pojede previše {#}

Koliko ja znam, samo mu treba GPS, kasnije se na WiFi spojiš i to uploadaš. Nek me netko ispravi ako griješim.

Stručnjak za paranormalne pojave
22 mjeseca

Još malo i na mog norkića stavljam spd {#} Možda već sljedeći tjedan.

http://www.proteajaska.com/index.php?katid=496&tip=proizvod&id=1685&parent=0

http://www.proteajaska.com/index.php?katid=412&tip=proizvod&id=992&parent=411

To je u planu. Jedva čekam {#}

3 godine
Unix kaže...
Hambrle kaže...

Koliko ja znam, samo mu treba GPS, kasnije se na WiFi spojiš i to uploadaš. Nek me netko ispravi ako griješim.

Pa koliko će mi GPS skinuti kredita?

3 godine
Hambrle kaže...

GPS ne troši internet...

To je kao da pitaš kolko će mi bluetooth skinut kredita

Sve mi dobro ide kazem hvala Bogu, oni sto me mrze nista mi ne mogu
3 godine
cuspajz kaže...
Hambrle kaže...

GPS ne troši internet...

To je kao da pitaš kolko će mi bluetooth skinut kredita

Ne, stvarno nisam znao. Onda je to super. Hvala ti

2 godine

Vaše mišljenje o ovom članku i video clipu priloženom uz njega {#} ?!

LINK; http://www.vecernji.hr/zivot/pogledajte-zasto-sajle-nisu-najbolja-zastita-bicikle-clanak-436252

0 Vrlo poučno i korisno znati!
0 Ovo je narihtaljka!
15 Ne ostavljam bic bilo gdje!
1 Ukrast mogu i brže i lakše!
1 Ne vjerujem "reklami"!
ATJ Lučko
21 mjesec

de jel ima neko link gdje piše kak da popravim brzine na bicu, ne šalta mi dobro i struže...

0 0
18 mjeseci

imaš čisto na 1. stranici post od Oly-ja sa svim video tutorialima. Front deralliuer i rear, pa pogledaj :)

JustFigher
14 mjeseci
2 godine
Procitaj ponovo post sto si napisao!"moze li neka bmx sa njuskala do 1500 kn bez postarine?"Pa nije njuškalo robna kuca ili market da imaju free shiping!
11 mjeseci
1950Killer kaže...

1500Kn za to? Meni su ti bicikli više za oko 600Kn.

Male gumice, mali ramić (malo materijala korišteno), Diamondback nema ni kočnice, oba imaju jednu brzinu (najjednostavniji mogući prenos).

Tako da ne vidim šta bi to moglo koštati 1500Kn na ovim biciklima.

Edit:

Pazi, ovaj Specialized je potpuno nov, brand-name, vrhunske izrade (i izgleda), istih specifikacija i košta 220$ što je oko 1100-1200 Kn. Nov novcat!

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 15:14 (Onjegin).
2 godine
14 mjeseci
Dolu kaže...
Procitaj ponovo post sto si napisao!"moze li neka bmx sa njuskala do 1500 kn bez postarine?"Pa nije njuškalo robna kuca ili market da imaju free shiping!

htio sam napisat + postarina, {#}

4 godine

Jel vam Sports Tracker dobro očitava brzinu? Meni uvijek pokazuje više nego ciklokomp.

5 godina
Arabarran kaže...

Jel vam Sports Tracker dobro očitava brzinu? Meni uvijek pokazuje više nego ciklokomp.

ja sam pisao njima, rekli su da imaju problem oko toga.

i napisao sam im da Endomondo radi savršeno 

4 godine
Ziga kaže...
Arabarran kaže...

ja sam pisao njima, rekli su da imaju problem oko toga.

i napisao sam im da Endomondo radi savršeno 

Instalirao Endomondo ali nikako da ga isprobam. Možda sutra.

Jel imam kakvih komplikacija ako su oba upaljena u isto vrijeme?

2 godine

Danas sam se u Kranju posteno s{#}bao.Prvo ova kazeta me zezala do starta utrke,pa sam trcao do mjerenja prijenosa.Tamo su me prozvali 35. po redu od 60 vozaca i bilo bi mi super da sam se na startnu liniju poslozio negdje u sredini grupe.Ali dok mi je sudac vrtio pedale unatrag,mjenjac je prebacio u 9. brzinu i nije htio natrag.Pa sam trcao natrag da se to namjesti,na kraju sam stigao na start,skroz zadnji sam startao i onda da tome ne bude kraj,mjenjac je zezao u pocetku i nisam mogao doci do zadnje brzine.I naravno da bi stigao grupu koja se rasirila u zavojima,mojih 17 zubaca nije bilo dovoljno.Nakon toga sam izgubio volju i vozikao se po stazi.

Staza je bila puna zavoja(gledajte ove crte koje prate cestu,a start je bio od tamo gdje je crveni znakic).

Otprilike na sredini su bile grantine kocke,na kojima se rulao jer sam bio kao Boonen :)   Ali dosta ih je palo i to ruzno.

I na kraju 10% uzbrdica od 500-injak metara gdje je puls skakao.

4 godine
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
5 godina
moderator

Ekipa, kakva su vam iskustva s carinom kad naručujete preko Chainreactioncycles? Znam da je Oly naručivao a ako se ne varam i još su neki s teme. Kod nas je carina i PDV na sve iznad 160 kuna, ali često puta mi ne naplate ovisno o tome što naručujem.

Jesu li vama do sad naplaćivali?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
4 godine
Ovisi da li provjeravaju paket ili ne.

Iznad 160 kn sjeda sigurno, ali sanse su 50/50 da ce provjeravat paket ili ne.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
2 godine
Danny_HR kaže...

Ekipa, kakva su vam iskustva s carinom kad naručujete preko Chainreactioncycles? Znam da je Oly naručivao a ako se ne varam i još su neki s teme. Kod nas je carina i PDV na sve iznad 160 kuna, ali često puta mi ne naplate ovisno o tome što naručujem.

Jesu li vama do sad naplaćivali?

Meni su carinili sve sto sam narucio u Hrvatsku,naravno na ono iznad 160kn tako da ja nisam imao srece i onda sam odlucio na varijantu sa Slovenijom koja mi je puno bolja i jeftinija.

Carinici ne vole bicikliste jer ne znaju koliko koja stvar kosta i onda traze racun,naravno onda udru sve moguce poreze i carine koje mogu.

5 godina
moderator
ivanoile kaže...

Meni su carinili sve sto sam narucio u Hrvatsku,naravno na ono iznad 160kn tako da ja nisam imao srece i onda sam odlucio na varijantu sa Slovenijom koja mi je puno bolja i jeftinija.

Carinici ne vole bicikliste jer ne znaju koliko koja stvar kosta i onda traze racun,naravno onda udru sve moguce poreze i carine koje mogu.

Kakvu varijantu sa Slovenijom? Odeš tamo "kod Aleša" ili?

Konkretno, upikirao sam Schwalbe Hurricane gumu, međutim kod nas su samo oni osnovni modeli, bez kevlara. A ja bih uzeo s kevlarom.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 21:08 (Danny_HR).
2 godine
Danny_HR kaže...
ivanoile kaže...

Kakvu varijantu sa Slovenijom? Odeš tamo "kod Aleša" ili?

Konkretno, upikirao sam Schwalbe Hurricane gumu, međutim kod nas su samo oni osnovni modeli, bez kevlara. A ja bih uzeo s kevlarom.

Ne ne,ja sam iz Rijeke,pa napravim ovako.Narucim na adresu poste u Sloveniji koja mi ja najbliza i napisem napomenu da zelim da paket ostane u posti.I onda zovem nakon 5-10 dana i vidim jeli dosao,kada dodje odem po to i vratim se doma i tako prodjem bez carine.Meni do poste u SLO ima jedno 25min voznje,tako da mi se to isplati.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice