Keeway super overclock!

poruka: 6
|
čitano: 771
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
protjeran
Keeway super overclock!

Dosao sam na ideju da stavim novi auspuf na svoj motor keevaj od 50 kubnih snaga, da ugradim si remenje i nove felge sa onim crvenim stripom. Naime u mome gradu imam prijatelja Juku koji mi je preporucio malossi hand tt (te-te) made, rekao mi je da cu moci ici 100 i da ce moj motor brce ici nego ikada prije. Pa imate kakvih preporuka, rekao je da ce biti bolji nego u mene druga dzevada on ima jamahu! Mnogi mi govore da sam trol i da lazgem ali ja govorim istinu i trazim profesionalno misljenje vozaca sa ovih prostora.

Pozdravlja vas Hrvoje @_@'

6 mjeseci
Keeway super overclock!

Auspuh ti nista nece pomoci..imam Malaguti F10 .. ima serijski auspuh a ide 90 km/h..prvo moras da skines blokade..a ako oces vecu brzinu..moras staviti veci klip i cilndar..a sa auspuhom mozes dobiti samo na zvuku

2 godine
Re: Keeway super overclock!
anonymous1 kaže...

Auspuh ti nista nece pomoci..imam Malaguti F10 .. ima serijski auspuh a ide 90 km/h..prvo moras da skines blokade..a ako oces vecu brzinu..moras staviti veci klip i cilndar..a sa auspuhom mozes dobiti samo na zvuku

Ne! Nije tacno. Sa dobrim auspuhom se dobije na brzini.

2 godine
anonymous1 kaže...

Čista logika ti kaže da kod većih okretaja, ide više "dima", a ako ide previse s obzirom na koliko auspuh provodi, dolazi do gušenja motora. Znači da ti brzina i snaga ovise i o auspuhu. (misliš da na moto GP-u imaju Akrapoviče i Leo Vince-e zbog ljepote i zvuka? :-) )
http://bux.ratovi.net/?r=plahy
13 mjeseci
Almin94 kaže...
anonymous1 kaže...

Ne! Nije tacno. Sa dobrim auspuhom se dobije na brzini.

Samo 10tak km/h,bez friziranja nema ništa.

sve što me trebate javite se na evilmage007@gmail.com PM mi nešto šteka. HVALA na razumijevanju
3 godine

Za motor tipa tvog keeway i slicni motori kineske proizvodnje je kupovanja auspuha i slicnih stvari bacanje novaca.
 Radje si umjesto da bacis novce na auspuh koji ce vrjedit vise od cjelog motora ustedi nesto love i kupi nesto bolje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice