Kia pro ceed

poruka: 8
|
čitano: 3.875
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Kia pro ceed

dali netko vozi taj auto ?  razmisljam malo o modelu 1.6 126 ks dode 100 000 kn sta mi se cini super za tu lovu... da cujem vasa misljenja o njemu :) i prijedloge razno razne :D

Lenovo L220x, C2D E6600,zalman 9500LED, asus striker extreme, 4GB mushkin redline DDR2 1000, coolermaster stacker 831, BFG gtx 260 maxcore oc , samsung F1 spinpoint 1TB.
2 godine
neaktivan
RE: Kia pro ceed

Nemam ja to auto al bi ga volio imati,ima mi ga rodak i mogu ti reci da kvalitetno auto nisam dugo vidio kao sto je ovo...Sportski dizajn a da ne kazem koliko smo isli na autocesti Smijeh auto je skroz sigurno,motor se nista ne cuje kad vozis,a sto cu reci nego BEST BUY Cool , prelijepo auto...al dobro ti to moras odlucit otidi tu gdje ga ides kupit sjedni u njega 5min i pravi se da vozis Namigiva

Razer Mamba
4 godine
Kia pro ceed

da sve mi je to jasno... ali ne razumijem na koju foru potovo taj 1.6 126 ks ima toliko losije performanse od konkurencije ono 0-100 10,8 sec a konkurencija sa tom snagom ispod 10 sec... ostalo mi se sve cini super ali to me muci te performanse sta su, baremna papirima toliko losije... u praksi neznam jer ga nisam vozio... trenutno vozim focusa 2008 godiste 100 ks a posto meni i mojima treba jos jedan auto gledam rade uzet tog ceeda nego opet focusa ako je toliko bolji koliko pricaju da je... a pogotovo za te novce koje se nudi...

Lenovo L220x, C2D E6600,zalman 9500LED, asus striker extreme, 4GB mushkin redline DDR2 1000, coolermaster stacker 831, BFG gtx 260 maxcore oc , samsung F1 spinpoint 1TB.
3 godine
moderator
Kia pro ceed

Dogovori u nekom auto salonu testnu voznju pa vidi kakav ti je osjecaj. Nije isto slusat tudje price i osjetit to na svojoj kozi. Ovdje se mozes predbiljezit za testnu voznju.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2009 13:19 (F1-IVO).
4 godine
Kia pro ceed

da to i namjeravam ali opet jedno je probat auto na 15 minuta a drugo je cut misljanja od nekih koji taj auto imaju duze vremena... tako da bi volio znat i jedno i drugo prije kupnje... ipak se radi o vecoj svoti novaca...

4 godine
Kia pro ceed

Što se tiče opreme i cijene, čini se povoljan. Moja jedina zamjerka ide na skučenost - ako si visok i širok u ramenima, neće baš biti ugodno.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
4 godine
RE: Kia pro ceed
hyko kaže...

dali netko vozi taj auto ?  razmisljam malo o modelu 1.6 126 ks dode 100 000 kn sta mi se cini super za tu lovu... da cujem vasa misljenja o njemu :) i prijedloge razno razne :D

nemam ga ali kad budem uzimao auto bit ce to kia proceed.odlican auto za te novce.7 god garancije,vrhunskog izgleda sigurno je bomba za vozit.

3 godine
Kia pro ceed

Auto stvarno super   izgleda, ali ga ima vec svaki drugi covjek na planeti, samo u mom kvartu ih ima 6 komada...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice