Vaš Auto Snova

poruka: 12.265
|
čitano: 923.308
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Vaš Auto Snova

Sviđa mi se ova mazda,samo neznam vrijedi li to toliko? {#}

http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-323-f-1.6i-oglas-4997540

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
17 mjeseci
Re: Vaš Auto Snova
big_guy kaže...

daj dosadan si vise...

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
2 godine
Vaš Auto Snova

uff kad se sjetim kada sam bio klinac kada je izašla ta mazga 323f mi je bila živa fascinacija sa tim svjetlima {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
2 godine
RuskeGTT kaže...

ja sam sa 20tak kmh udario u auto ispred sebe

moj je C2, auto ispred je 307

na C2 otisli nosaci branika koji su se udubili prema kileru (par cm do par tisuca kn vece stete), nosaci farova otisli, tako da su klepetali farovi, maska napukla, hauba dobila kvrgu, branik izbubetan ali se vratio na prvotno mjesto...

na 307 par crtica po braniku i rasturen okvir tablice...

(gledao sam nekog komada u civicu jednom, prosla u suprotnom smjeru i ja okrenuo glavu za njom :D)

steta na mom autu: 1000 evra u ovlastenom (kasko jel)

Tu mogu pohvalit moju Corsu,isto sam tako vozio 20-tak kmh ali branici ostali čitavi,samo mi je tablica otpala,to sam popravio.

A ovog sto sam naguzio,chrysler neki novi model njemu sam napravio dvije,tri crte na zadnjem braniku,kažem ja njemu da ću mu dati para kolko mu treba da to prefarba i riješen problem,a on sere da mu mogu biti zadnji senzori u *urcu,a ni blizu senzora to nije,tako da je bila i policija i još ću morat kaznu platit..

Znači,ja sad gubim bonus što sam imao kod osiguranja ili??

3 godine
big_guy kaže...

Sutra će dobiti 3 000e za 22g staru Mazgu sa 200+tkm.

Faith divides us. Death unites us.
5 godina
Vaš Auto Snova

Poslušajte ovo, po meni jedan od najpogođenijih zvukova. Što se motora tiče, također bingo. Rednih 6 cilindara, 3.0l, 4 ventila po cilindru, direktno ubrizgavanje, 2 turbine, manja za niže okretaje - veća za visoke, 400Nm raspoloživo od 1300rpm pa sve do 5k rpm, turbo rupa jednostavno ne postoji, 306KS na relativno niskih 6k rpm. Uz to i ne troši puno, može se držati od 10 pa do 15l, ovisno koliko ga gazite. Bez ove 2 turbine izvlači 250KS, znači uz 2 turbine nabijeno 50KS, što je ništa, potpuno rasterećen motor. Ljudi po stranim forumima ga već par godina drže preko 400KS, za sad kažu so far so good, prede i dalje.

Da biram nešto za 24/7 prije bi ovo uzeo nego M3-cu sa onim V8 4.4l, koji traži puno više okretaje, a da ne govorim koliko više troši. Uostalom, puno je kompliciranije napravljen pa je teže održavati ako sami održavate auto.

5 godina
Penryn kaže...

Poslušajte ovo, po meni jedan od najpogođenijih zvukova. Što se motora tiče, također bingo. Rednih 6 cilindara, 3.0l, 4 ventila po cilindru, direktno ubrizgavanje, 2 turbine, manja za niže okretaje - veća za visoke, 400Nm raspoloživo od 1300rpm pa sve do 5k rpm, turbo rupa jednostavno ne postoji, 306KS na relativno niskih 6k rpm. Uz to i ne troši puno, može se držati od 10 pa do 15l, ovisno koliko ga gazite. Bez ove 2 turbine izvlači 250KS, znači uz 2 turbine nabijeno 50KS, što je ništa, potpuno rasterećen motor. Ljudi po stranim forumima ga već par godina drže preko 400KS, za sad kažu so far so good, prede i dalje.

Da biram nešto za 24/7 prije bi ovo uzeo nego M3-cu sa onim V8 4.4l, koji traži puno više okretaje, a da ne govorim koliko više troši. Uostalom, puno je kompliciranije napravljen pa je teže održavati ako sami održavate auto.

Kolega ima 335i cabrio, 2008 godina, cca 50k km. Na autoputu tempomat na 160km/h u šestoj brzini 12.5l tako da vjeruj, troši.

5 godina
Hacker002 kaže...

Kolega ima 335i cabrio, 2008 godina, cca 50k km. Na autoputu tempomat na 160km/h u šestoj brzini 12.5l tako da vjeruj, troši.

A da ide oko 130km/h vjerujem da bi spustio bar 2 litre. Al okey, nije ni to puno. {#} 

Evo vidi ovome kolika je avg potrošnja. 

3 godine

Od određene brzine otpor zraka eksponencijalno povećava potrošnju. I mazda 2 pri toj brzini toliko troši, ako ne i više.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
2 godine
Vaš Auto Snova

zvuk je drkica nema šta {#}

3 godine
Vaš Auto Snova

Da se pohvalim, u kolekciju voženih auta pridodajem nešto posebno {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
2 godine
Mitsuoka kaže...

Sto si s ovim radia? {#}

clock2much
17 mjeseci
mate960 kaže...

Sto si s ovim radia? {#}

Lada crkla {#}

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
21 mjesec
Mitsuoka kaže...

sto ukro si hitnu?

5 godina

Kad će novi Autoklub sa ovim predivnim Ducatom?

3 godine
mate960 kaže...

Sto si s ovim radia? {#}

Vozia...

cod2playahhh kaže...

Lada crkla {#}

Jok, Lada je najbolja, 4x4, potegne samo tako, a po terenu leti. Bolja za vozit i od hitne, al nema sirenu. Ni krevet.

Lada the ghost Lada the ghost

maraac kaže...

sto ukro si hitnu?

Jok, hitna je dio mog posla.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 17:29 (Mitsuoka).
2 godine
Vaš Auto Snova

Meni je ovo vrhunski zvuk:

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
2 godine

Kako radim na benzinskoj preko ljeta,brišem šajbe,vidio sam mnogo zanimljivih auta,bilo je tu ferarija,porschea,bentlya...

Najviše me zadavio Mercedes SLS Amg,jedan zemljak dosao s njim,kasnije malo pogledam po netu,300000€ košta auto,evo jedna slikica da ne bi rekli da lažem {#}

3 godine

da pogodim; Na njemu nisi prao stakla!?

Pa ni na ovim ferarijima, bentilijima... Ti vozači su ustvari i škrti!

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
21 mjesec
Vaš Auto Snova

meni se taj auto ne sviđa, predugacak mu je prednji dio.

2 godine
Bernard Huky Hux kaže...

da pogodim; Na njemu nisi prao stakla!?

Pa ni na ovim ferarijima, bentilijima... Ti vozači su ustvari i škrti!

Brisao sam staklo,jos mi frajer baci 2€ preko haube,ja se u tom trenutku molim bogu da mi ne padne 2€ na auto {#}

3 godine
neaktivan
mate960 kaže...
Mitsuoka kaže...

Sto si s ovim radia? {#}

GTA spika {#}

kod mene normalno radi.....(osim usranog apple iJpeg-a)
3 godine
maraac kaže...

meni se taj auto ne sviđa, predugacak mu je prednji dio.

Kad se prednjim krajem razlipis kao palacinka u neko auto,(predmet) promijenit ces misljenje

21 mjesec
Vaš Auto Snova

da, vjerujem kako ljudi kupuju taj mercedes zbog sigurnosti.

3 godine
maraac kaže...

da, vjerujem kako ljudi kupuju taj mercedes zbog sigurnosti.

Ima se, moze se

18 mjeseci
Vaš Auto Snova

Moze biti bilo koji mercedes ali ova klasa c mi je prejaka ovo je c 220 cdi a prerada Brabus 

Brabus Brabus
Brabus Brabus
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 18:58 (arius).
2 godine
Vaš Auto Snova

brabus dizel, porsche dizel, m5 dizel.. još malo i lambo dizel

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 19:00 (nine).
5 godina
nine kaže...

to nije brabus dizel, to je normalni cdi motor samo ima brabusov paket unutrasnjosti i vanjstine

18 mjeseci
nine kaže...

Mozda samo vanjski izgled i unutrasnjost dok motor fabricki :=)

3 godine
Vaš Auto Snova

jucer vozio yarisa 1.3 i mislio ok ide auto...

nakon toga sjeo u type R-a sa 230ks i tresle su mi se ruke 15min nakon voznje...kako to dubre nabire jaoooo...1-2-3-4-5-6 sve kratke brzine, a nisam presao 100kmh...zvuk je fenomenalan (spuh neki od 600€) medugas se tako lako dodaje kod kocenja, jedino kocnice su me razocarale ali najvj jer su neke aftermarket koje trebaju par kocenja da se ugriju...bilo je tijesno :D imao sam osjecaj da se necu zaustaviti...

danas vozio jumpera 2.8 hdi i kako to ide kad je prazno, cak po zavojima malo gubi se zadnji kraj, i lepo nabire do 4000, nakon toga nema smisla nikakvog...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice