- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da, siguran sam...hostesa koja je placena da stoji tamo..big deal...znam par cura koje se bave time, a i kad si vec te slike stavio, znam i ovog lika...
Pravi Đek nema šta..
Evo moje potrošnje od jučer. 
Sat ide krivo?
Sve si mislim da se dizel prelijal s tanka dok si ga filal :D
opa puni tank...to se rijetko viđa
Ja viđam svaki put kada natočim do vrha.
ja ni tad, kazaljka me zajebava
nikad nejde prek 3/4
dođi u Zagreb, hoću da resetiraš BC na nulu i da odeš samnom na drugi kraj grada + vožnja autoputom na posao i isto to nazad s uključenom klimom i tako ponovimo 20 radih dana da vidimo jel 4.0 ili je 6-7 
to što ga držiš ko penzić na otvorenoj cesti ne govori ništa o potrošnji
mog Pug može s 2.9 litara / 100km po BCU otvorene ceste konstantne brzine (90ks ~1300kg)
i onda se netko cudi kad kazem da sam od rijeke do zadra dosao po magistrali sa 70kn...
i onda se netko cudi kad kazem da sam od rijeke do zadra dosao po magistrali sa 70kn...
realno zašto ne
ja od Zagreba do Rovinja dođem s ~130 Kn nafte
Pošto mi se niko ne javlja za kupit žuču(a ni neće) razmišljam da ga malo sredim.Našao sam ove felge sa gumama za 800 kn što je bagatela,pa šta mislite kako bi mu stajale?http://www.njuskalo.hr/alu-felge/alu-felge-13-4x108-gumama-oglas-5176462
Pošto mi se niko ne javlja za kupit žuču(a ni neće) razmišljam da ga malo sredim.Našao sam ove felge sa gumama za 800 kn što je bagatela,pa šta mislite kako bi mu stajale?http://www.njuskalo.hr/alu-felge/alu-felge-13-4x108-gumama-oglas-5176462
Ako ti se bacaju pare slobodno, mislim ako ti se sviđaju i ako pašu na tvoj auto samo daj.
I naravno da ne možeš prodati alta, rekao sam ti davno koliko on vrijedi.
Karma is a bitch 
nemoze bit lose
felge mi se cine u super stanju..i cisto dobro izgledaju, jednostavno a efektno...jedino, jesi siguran da idu na suzukija? i di su te gume?
Ako ti se bacaju pare slobodno, mislim ako ti se sviđaju i ako pašu na tvoj auto samo daj.
I naravno da ne možeš prodati alta, rekao sam ti davno koliko on vrijedi.
Karma is a bitch 
Zašto je bacanje para?Pa izgledat će milijun puta bolje...
nemoze bit lose
felge mi se cine u super stanju..i cisto dobro izgledaju, jednostavno a efektno...jedino, jesi siguran da idu na suzukija? i di su te gume?
Trebaju mi 145 70 13 a ove su 165 70 13....Neznam to se i ja pitam di su gume 
Moraš paziti na malo više stvari kod kupovanja felgi, kakve su rupe, koliko je udaljenu unutranji rub od kočnica itd.
Izgledat će sigurno bolje, ali nije isplativo.
realno zašto ne
ja od Zagreba do Rovinja dođem s ~130 Kn nafte
prema velikim tunerima to je nemoguce
Moraš paziti na malo više stvari kod kupovanja felgi, kakve su rupe, koliko je udaljenu unutranji rub od kočnica itd.
Zašto nije isplativo? Ako misli ostavit auto zašto ne bi kupio felge da uljepša malo Alta.
Zašto nije isplativo? Ako misli ostavit auto zašto ne bi kupio felge da uljepša malo Alta.
Objektivno nije isplativo, subjektivno je :)
Auto neće bolje vozit radi njih, štoviše, bit će tromiji i neće sa njima proći tehnički radi različitih dimenzija bez atesta, a tu je još i veća potrošnja.
Ma lako za tehnički vratim stare,pošto se ne razumijem u te stvari jel mi može netko razjasniti kakve veze imaju felge sa potrošnjom?
Ma lako za tehnički vratim stare,pošto se ne razumijem u te stvari jel mi može netko razjasniti kakve veze imaju felge sa potrošnjom?
Trenje.
A ovo u vezi tehničkoga, to ti ne vridi kad te pandur zaustavi i odere kaznu.
Kakvo trenje?
Kakvo trenje?
Ni meni nije jasno, pa ne grebe felga od kočnicu da ju trenje zaustavlja?
Kakvo trenje?
Zar je toliki problem uključit mozak 2 sekunde i razmislit opet o pitanju koje si postavio?
Čime auto vozi po cesti?
Ako su felge veće (tj. šire), analogno tomu, gume su veće površinom. To osnovnom fizikom vodi do zaključka da je i faktor trenja veći. Time je i sama sila trenja veća, pa auto automatski više troši. Ti vanjski otpori na potrošnju ne djeluju linearno, nego eksponencijalno.
Ima razloga zašto takvi auti imaju uske gume, a zašto jaki auti imaju šire gume.
Ja sam mislio da bi čovjek uzeo felge koje bi stavio na gume istih dimenzija kao i sadašnje.
Ne moraš se odmah pjeniti :)
U slučaju da su felge šire, jasno mi je.
Kakvo trenje?
Zar je toliki problem uključit mozak 2 sekunde i razmislit opet o pitanju koje si postavio?
Čime auto vozi po cesti?
Ako su felge veće (tj. šire), analogno tomu, gume su veće površinom. To osnovnom fizikom vodi do zaključka da je i faktor trenja veći. Time je i sama sila trenja veća, pa auto automatski više troši. Ti vanjski otpori na potrošnju ne djeluju linearno, nego eksponencijalno.
Ima razloga zašto takvi auti imaju uske gume, a zašto jaki auti imaju šire gume.
Otkad to trenje ovisi o površini?