Vaš Auto Snova

poruka: 12.360
|
čitano: 928.231
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Re: Vaš Auto Snova
reebeech kaže...

nekom ni ne znam kakav auto ne pomaze.. a s druge strane neko i bez auta svaku vecer  j***... ak me kuzis kaj ti ocu rec {#}

jesi siguran {#}

ima ih ko blata xD ima ih ko blata xD

{#}

hm, mislim da bi ovaj trebao veći auto = ) hm, mislim da bi ovaj trebao veći auto = )
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 23:07 (1BIT).
2 godine

da, siguran sam...hostesa koja je placena da stoji tamo..big deal...znam par cura koje se bave time, a i kad si vec te slike stavio,  znam i ovog lika...

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 23:18 (reebeech).
3 godine
Vaš Auto Snova

Pravi Đek nema šta..

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 6:48 (thedream).
18 mjeseci
Vaš Auto Snova

Evo moje potrošnje od jučer. {#}

5 0
3 godine
Diplomat kaže...

Sat ide krivo?

Nothing lasts forever
5 godina
Diplomat kaže...

Sve si mislim da se dizel prelijal s tanka dok si ga filal :D

Truth in engineering.
2 godine
Vaš Auto Snova

opa puni tank...to se rijetko viđa

3 godine
domac5 kaže...

opa puni tank...to se rijetko viđa

Ja viđam svaki put kada natočim do vrha.

Svi smo mi Mentalist.
2 godine

Ja viđam svaki put kada natočim do vrha.

ja ni tad, kazaljka me zajebava {#} nikad nejde prek 3/4

5 godina
Diplomat kaže...

dođi u Zagreb, hoću da resetiraš BC na nulu i da odeš samnom na drugi kraj grada + vožnja autoputom na posao i isto to nazad s uključenom klimom i tako ponovimo 20 radih dana da vidimo jel 4.0 ili je 6-7 {#}

to što ga držiš ko penzić na otvorenoj cesti ne govori ništa o potrošnji

mog Pug može s 2.9 litara / 100km po BCU otvorene ceste konstantne brzine (90ks ~1300kg)

3 godine
Vaš Auto Snova

i onda se netko cudi kad kazem da sam od rijeke do zadra dosao po magistrali sa 70kn...

5 godina
RuskeGTT kaže...

i onda se netko cudi kad kazem da sam od rijeke do zadra dosao po magistrali sa 70kn...

realno zašto ne

ja od Zagreba do Rovinja dođem s ~130 Kn nafte

4 godine
Vaš Auto Snova

Pošto mi se niko ne javlja za kupit žuču(a ni neće) razmišljam da ga malo sredim.Našao sam ove felge sa gumama za 800 kn što je bagatela,pa šta mislite kako bi mu stajale?http://www.njuskalo.hr/alu-felge/alu-felge-13-4x108-gumama-oglas-5176462

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
22 mjeseca
Vaš Auto Snova
Tupac Amaru Shakur Rest in Peace

1 1
3 godine
big_guy kaže...

Pošto mi se niko ne javlja za kupit žuču(a ni neće) razmišljam da ga malo sredim.Našao sam ove felge sa gumama za 800 kn što je bagatela,pa šta mislite kako bi mu stajale?http://www.njuskalo.hr/alu-felge/alu-felge-13-4x108-gumama-oglas-5176462

Ako ti se bacaju pare slobodno, mislim ako ti se sviđaju i ako pašu na tvoj auto samo daj.

I naravno da ne možeš prodati alta, rekao sam ti davno koliko on vrijedi.

Karma is a bitch {#}

Svi smo mi Mentalist.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 18:23 (Jakovp).
2 godine
big_guy kaže...

nemoze bit lose {#} felge mi se cine u super stanju..i cisto dobro izgledaju, jednostavno a efektno...jedino, jesi siguran da idu na suzukija? i di su te gume?

4 godine
Jakovp kaže...
big_guy kaže...

Ako ti se bacaju pare slobodno, mislim ako ti se sviđaju i ako pašu na tvoj auto samo daj.

I naravno da ne možeš prodati alta, rekao sam ti davno koliko on vrijedi.

Karma is a bitch {#}

Zašto je bacanje para?Pa izgledat će milijun puta bolje...{#}

reebeech kaže...
big_guy kaže...

nemoze bit lose {#} felge mi se cine u super stanju..i cisto dobro izgledaju, jednostavno a efektno...jedino, jesi siguran da idu na suzukija? i di su te gume?

Trebaju mi  145 70 13 a ove su 165 70 13....Neznam to se i ja pitam di su gume {#}

3 godine
Vaš Auto Snova

Moraš paziti na malo više stvari kod kupovanja felgi, kakve su rupe, koliko je udaljenu unutranji rub od kočnica itd.

Izgledat će sigurno bolje, ali nije isplativo.

Svi smo mi Mentalist.
3 godine
Ziga kaže...
RuskeGTT kaže...

realno zašto ne

ja od Zagreba do Rovinja dođem s ~130 Kn nafte

prema velikim tunerima to je nemoguce

3 godine
Jakovp kaže...

Moraš paziti na malo više stvari kod kupovanja felgi, kakve su rupe, koliko je udaljenu unutranji rub od kočnica itd.

Zašto nije isplativo? Ako misli ostavit auto zašto ne bi kupio felge da uljepša malo Alta.

3 godine
veki22 kaže...

Zašto nije isplativo? Ako misli ostavit auto zašto ne bi kupio felge da uljepša malo Alta.

Objektivno nije isplativo, subjektivno je :)

Svi smo mi Mentalist.
3 godine
veki22 kaže...
Jakovp kaže...

Auto neće bolje vozit radi njih, štoviše, bit će tromiji i neće sa njima proći tehnički radi različitih dimenzija bez atesta, a tu je još i veća potrošnja.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
4 godine
Vaš Auto Snova

Ma lako za tehnički vratim stare,pošto se ne razumijem u te stvari jel mi može netko razjasniti kakve veze imaju felge sa potrošnjom?

3 godine
big_guy kaže...

Ma lako za tehnički vratim stare,pošto se ne razumijem u te stvari jel mi može netko razjasniti kakve veze imaju felge sa potrošnjom?

Trenje.

A ovo u vezi tehničkoga, to ti ne vridi kad te pandur zaustavi i odere kaznu.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
3 godine

Kakvo trenje?

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
2 godine
Slash 666 kaže...

Kakvo trenje?

Ni meni nije jasno, pa ne grebe felga od kočnicu da ju trenje zaustavlja?

--------------------------
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 21:09 (mate960).
3 godine
Slash 666 kaže...

Kakvo trenje?

Zar je toliki problem uključit mozak 2 sekunde i razmislit opet o pitanju koje si postavio?

Čime auto vozi po cesti?

Ako su felge veće (tj. šire), analogno tomu, gume su veće površinom. To osnovnom fizikom vodi do zaključka da je i faktor trenja veći. Time je i sama sila trenja veća, pa auto automatski više troši. Ti vanjski otpori na potrošnju ne djeluju linearno, nego eksponencijalno.

Ima razloga zašto takvi auti imaju uske gume, a zašto jaki auti imaju šire gume.

3 godine
Vaš Auto Snova

Ja sam mislio da bi čovjek uzeo felge koje bi stavio na gume istih dimenzija kao i sadašnje.
Ne moraš se odmah pjeniti :)
U slučaju da su felge šire, jasno mi je.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
3 godine
Vaš Auto Snova

ovo se zove iskustvo i brdo sati vožnje {#}

Klik

14 mjeseci
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Slash 666 kaže...

Kakvo trenje?

Zar je toliki problem uključit mozak 2 sekunde i razmislit opet o pitanju koje si postavio?

Čime auto vozi po cesti?

Ako su felge veće (tj. šire), analogno tomu, gume su veće površinom. To osnovnom fizikom vodi do zaključka da je i faktor trenja veći. Time je i sama sila trenja veća, pa auto automatski više troši. Ti vanjski otpori na potrošnju ne djeluju linearno, nego eksponencijalno.

Ima razloga zašto takvi auti imaju uske gume, a zašto jaki auti imaju šire gume.

Otkad to trenje ovisi o površini?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice