Vaš Auto Snova
- poruka: 5.490
- |
- čitano: 561.319
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.njuskalo.hr/auti/renault-megane-coupe-1.6-16v-oglas-3325900
Baci oko na cjenu.
To nije sport
nema smisla natjeravati se sa likovima koji misle da 150tkn je puno za auto od 200ks koji ima najbolji ovjes u konkurenciji i jedan od najboljih motora...
tko ne kuzi takve stvari (i nije da ja velicam, pogledajte si malo testove) nema prao govora ovdje, jer samo izlaze gluposti iz vasih ustiju...
i di mi je onaj koji je rekao da ja neukusno uredujem auto...nadi mi jednu stvar neukusnu na mojem autu pa ti kupujem lamborghinija...
Vozač.
a kaj si uopce uredio na svom cliu? ja u taj auto nebi ulozio ni kune, kaj se tice tuninga, to je po meni dobar autic s malom potrosnjom, ne vrijedam cak naprotiv to je auto s posla na posel.
a kaj si uopce uredio na svom cliu? ja u taj auto nebi ulozio ni kune, kaj se tice tuninga, to je po meni dobar autic s malom potrosnjom, ne vrijedam cak naprotiv to je auto s posla na posel.
Nije on ulaga u Clia, nego u Renault 5 GTT-a.
Sta nema on skylinea?
ja sam skužio da je ljudima lakše opovat mater,nego im reći da im je auto kanta,da su ga preplaltili,da ima boljih itd 
dada zabrio sam, cekaj on ima renault 5 diesel ili ima clia dizla a 5gt, sad ni sam vise neznam...
dada zabrio sam, cekaj on ima renault 5 diesel ili ima clia dizla a 5gt, sad ni sam vise neznam...
Mislim da ne bi ulagao u 5icu da je dizel ;)
5 GTT, ne GT.
imam R5 GT turbo koji je trenutno van funkcije vec duze vremena, slagao sam motor, negdje na 80% kompletnosti je...
imam clia 1.9D koji je od pred par dana van funkcije jer nisam provjerio antifriz do koliko drzi i eto sledilo se kako je bilo ovih par dana ledeno...no uskoro je gotov i idemo dalje peglati kilometre...
ulazem u oba auta, smatram da ne radim neukusne stvari kao neki ljudi kad sam im vidio aute, na vama je da procjenite (ako treba vise slika, vicite)
LP
Imaš tvornički volan u R5 ili si ulagao u kakav mali MoMo? Baš sam nekidan nabasao na jedan predivan polovni za tebe, samo je drveni jbg., ne stoji baš..
AMD u <3 Intel u C===3
dada cool, ja sam zabrio skroz krivo, pa da tak slazes jedan auto za gust, a jedan imas za od tocke A do tocke B
Imaš tvornički volan u R5 ili si ulagao u kakav mali MoMo? Baš sam nekidan nabasao na jedan predivan polovni za tebe, samo je drveni jbg., ne stoji baš..
trenutno posto mi petica stoji, ima volan od clia, a u cliu je kozni volan od clia 16V koji je prije bio u petici...nebi nikakve aftermarket volane ni ostale điđe miđe, pobornik sam OEM stajla
(i usput na ovoj slici od frenda 19ka, malo je pretjerao sa prednjim krajem, npr. ja ovo nebi nikad napravio na svom autu)
ma to mu stoji vec godinama tako, zadnji branik je nedavno uzeo od 16v modela, polakirao i montirao...sad mu prednji kraj ostaje da stavi u 16v stajl, makne bad look i usise i ove M retrovizore...i rekao je nove felge u zlatnu boju...
btw. isto je 1.9D :)
nisam vam pokazao.. nije mi vrag dao mira pa sam probao jednu felgu
zaključak trebam nove gume, a možda i malo kraće federe 
nisam radio izračun veličine prije, jer bi felge i ovak i onak uzeo..
15 195/65 su zimulje na OEM felgama, 17 205/40 na novim.. ukupna razlika u promjeru kotača 38mm 
mislim staviti 17 215/45 (razlika -8mm) i možda spustiti auto 2-3 cm pa će to biti to 
na prvoj slici se vidi i udubina na prednjem blatobranu od nedavno
kad sredim limariju morat ću naći neki manje frekventan parking u blizini firme 
i da... znam auto je odvratno prljav na slikama 
EDIT: ovaj silverlight ga baš kenja
kako moze biti tolika koza, stari moj...
gewinde odmah! d2 ili kw
premale gume.. stavio sam sliku i sa serijskima jer se vidi da nije tolika rupa
iako od poda je po defaultu podosta visok
ma samo druge federe 2-3 cm dole i to je to.. ne želim gewinde.. zasitio sam ih se na golfu 
Dobro pašu uz auto, jako lijepo. Dobra im je i cijena (novih), j*bale mat*r svoju 
Danas sam isao v gorice, jednom s audijom i s mercedesom, s audijom nisam mogao gore dok sam s malim A170 mogao, vjerojatno jer je auto manji, novije su gume, a i onaj neki ASR pomaze.
netko shareao dotičnu sliku na fejsu pa rekoh da podjelim.. probajte pogoditi šta je ono bijelo u kontrolnom staklu 
izvor: psc osijek
kažu da je masa auta ovih dana došlepano lol
Jel možda parafin?
Meni izgleda kao led, tj. zaleđenda voda, što nije baš dobro mješati s gorivom.
Poznaniku je morao mjenjat filter i praznit spremnik jer je na Novaku čini mi se bio natankao Eurosupera 95 oktana a bilo je vode u njemu.
Sumpor 
Sumpor 
Lol
On se ne bi vidio tako.
Mogla bi biti zaleđena voda, tako neki koji rade na pumpama i vozači varaju. I to ne rijetko nažalost.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_Leaf
ili
http://en.wikipedia.org/wiki/Renault_Fluence_Z.E.
Gorivo jeftino, lagano se odrzava, sve elektronika, taman za Osijek i okolicu.
E sad samo da jos nekostaju 30.000+ €...
A iskreno kada pogledam auto mi nije neka fora, vise se volim vozit tramvajem/busom/vlakom nego placat 3000+ tisuce za registraciju i pitaj boga koliko za gorivo...
Sperma bogati....