Vaš Auto Snova

poruka: 12.319
|
čitano: 925.361
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Vaš Auto Snova

Oh boze, onda me za prvi auto ispadne registracija + osiguranje kao 20%-30% cijene auta {#}

LoL NordicEU : Heineken01
2 godine
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
thedream kaže...

šta ti voziš džordane?

tramwaj

al sam učlanjen na sve forume i pratim šta ljudi pišu i tako sam zaključio da mi auto ni netreba jer sve o autima prek neta saznam kako se koji ponaša,drži krivinu,troši ulje,ide itd itd...čak ni nemam vozačku(imam 30g) a imam preko 500 000km

i onda to svoje veliko znanje širem dalje po forumima,a vidim ima nas jos takvih ovdje

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 21:48 (mjordan).
3 godine
mjordan kaže...
thedream kaže...

šta ti voziš džordane?

tramwaj

al sam učlanjen na sve forume i pratim šta ljudi pišu i tako sam zaključio da mi auto ni netreba jer sve o autima prek neta saznam kako se koji ponaša,drži krivinu,troši ulje,ide itd itd...čak ni nemam vozačku(imam 30g) a imam preko 500 000km

i onda to svoje veliko znanje širem dalje po forumima,a vidim ima nas jos takvih ovdje

{#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
2 godine
neaktivan
Vaš Auto Snova

da, smjesno.takvi smo ti mi INTERNET STRUČNJACI.nama je dovoljno par sati čitanja o nečemu(autu) i sve znamo a vi ste kreteni jer trosite pare na aute a sve je online.

4 0
3 godine
luka_cro kaže...
meni je instruktor rekao kako sam ja nabolji vozac kojeg je do sad imao u svojih 10god radnog iskustva.

jer sam ja jos kao malen vozio rally sa starom hondom crx...
i naucio sam instruktora kako mijenjati brzine bez kuplunga, a on je meni pokazao kako sa 80kmh stati bez kocnica.

{#}

3 godine
mjordan kaže...

hrvati su stručnjaci za sve..od istraživanja svemira, kompjutera ,sporta, najveci j_ebaci ,najobrazovaniji,sve o svemu znaju a di nece o autima i trkanju i sukladno tome naravno da bih ih barem 2 miliona moglo u F1 samo da netko hotje vidit taj talent.jer jebiga ipak je to dugogodišnja praksa na 1.9 traktorima i sličnim mašinama.

ako si se odnosio na mene, sva sreca da nemam ni 5mj traktora, od toga 3mj ga vozio...

5 godina
RuskeGTT kaže...
mjordan kaže...

hrvati su stručnjaci za sve..od istraživanja svemira, kompjutera ,sporta, najveci j_ebaci ,najobrazovaniji,sve o svemu znaju a di nece o autima i trkanju i sukladno tome naravno da bih ih barem 2 miliona moglo u F1 samo da netko hotje vidit taj talent.jer jebiga ipak je to dugogodišnja praksa na 1.9 traktorima i sličnim mašinama.

ako si se odnosio na mene, sva sreca da nemam ni 5mj traktora, od toga 3mj ga vozio...

nemora se on odnosit na tebe kad se ti sam prepoznas {#}

2 godine
Vaš Auto Snova

šta ja tupim godinama.. dizlo treba ukinut ili barem lupiti porez na korištenje i dići cijenu goriva u nebesa {#}

http://danas.net.hr/znanost/dizelska-goriva-smrtonosnija-su-od-nesreca

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
3 godine
Vaš Auto Snova

Nekima baš smeta ta kuna- kuna i pol razlike {#}, ili je u zvuku problem? {#} Prije ovo drugo.

Faith divides us. Death unites us.
18 mjeseci
Vaš Auto Snova
Neki su presli to nabrijavanje na zvuk ova kuna mi vise znaci. (:

0 0
3 godine
Diplomat kaže...
Neki su presli to nabrijavanje na zvuk ova kuna mi vise znaci. (:

Pa hebemu kad vam ta kuna znaci, predite na bicikle... em je zaista brze po gradu, em sa biciklom mogu u centar, i vozit se po njemu. A gorivo se ne trosi. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
5 godina
Vaš Auto Snova

Prednost bicikla

1. pozitivni učinak na zdravlje (kapacitet pluća, srca, bolja prokrvljenost, jačanje mišića)

2. bolja kondicija

3. nema zagađenja okoliša

4. nema tehničkog pregleda, nema naknade za ceste, nema eko testa, nema osiguranja

5. nema plaćanja lihvarske cijene motornih derivata (nekoliko desetaka tisuća kuna godišnje)

6. nema skupih servisa ni posjeta pokvarenim kvazi majstorima

7. nema stajanja u kolonama niti migoljenja prva, druga, prva druga.

nedostatak bicikla

1. kradu se

2. držiš glavu u torbi poput motorista ako se voziš po glavnoj prometnici

3. iznenadni pljuskov

4. neugodno je voziti s posla doma ako je vani +40 na suncu

5. usaftaš se (ako nemaš kondicije)

6. uzbrdice (pogotovo na Riječkom području)

3 godine
Ziga kaže...

Prednost bicikla

1. pozitivni učinak na zdravlje (kapacitet pluća, srca, bolja prokrvljenost, jačanje mišića)

2. bolja kondicija

4. nema tehničkog pregleda, nema naknade za ceste, nema eko testa, nema osiguranja

5. nema plaćanja lihvarske cijene motornih derivata (nekoliko desetaka tisuća kuna godišnje)

nedostatak bicikla

1. kradu se

3. iznenadni pljuskov

Električni bicikl {#}

Svi smo mi Mentalist.
3 godine
Ziga kaže...

Prednost bicikla

2. bolja kondicija

nedostatak bicikla

1. kradu se

3. iznenadni pljuskov

Za nedostatke 
1. u Zagrebu je to ocajno, ali nades misto di ima ljudi i nabavis ULock ako je skuplji bike, a ako ti je bike za do posla i nazad uzmes gradski, kojega nece ni pogledat.

2. u Splitu je ok situacija, ljudi su korektni, a i uzbrdo vozim 25-30 na MTBu, pa me ni ne preticu toliko, jer su semafori na malim udaljenostima

3. zajeb, ali eto kabanica sve rijesi, jer uvijek imam ruksak sa sobom

4. poprilicna istina, nema rjesenja, osim nać lada

5. isto tako, neovisno o kondiciji, uvijek se uznojim ka stoka, tako da imam rezervnu majicu sa sobom

6. i u Splitu je tako, ali ako imaš gradski bike sa gumama za cestu, nije nikakav problem, ja sa MTBom i 2.1 gumama idem ludilo, a da ne govorim da je bike od 14-15 kg.

Kad se nabavi gradski neugledni bike, vise manje dosta nedostataka se gubi, jer ce ga tesko ukrast uz puste MTBove na kojima se vrte pare, a ako je tu i pinku bolja zastitia, pored sajlica na 90% bikeova se nece ni mislit, a u + si, ako je kisa, uzmes auto ako ga imas i to je to. Usteda, dobar gradski bike u Splitu uzmes za 500kn kod lika koji iznajmljuje bikeove na Marjanu i još ti se obveze popravit bike ako nesto ne bude u redu, bolja zastita od ULockova i ostalih bezvezarija, jer se sve moze provalit, a i ne mucis se ka na MTBu koji je ubiti preser za do posla/faksa i natrag.

2 godine
thedream kaže...

Nekima baš smeta ta kuna- kuna i pol razlike {#}, ili je u zvuku problem? {#} Prije ovo drugo.

pih nisi ni pročitao tekst.. brinem se za zdravlje čovječanstva, svi bumo pomrli zbog smrdljivog goriva i kune i pol uštede {#} također hoću da mi vozači dizela plaćaju odštetu zbog smrtnih čestica {#}

3 godine
thedream kaže...

I onda tu kunu-kunu i pol potrose na odrzavanje koje je skuplje od benzinca i opet su na istom jedino kaj su se u startu iskesirali...

Zakljucak: benzinac u startu jeftiniji, a jeftiniji je za odrzavanje tolko kolko vise trosi od dizelasa...A i ovo za zvuk isto {#}

:D
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 17:10 (CroNk3r).
3 godine
CroNk3r kaže...

I onda tu kunu-kunu i pol potrose na odrzavanje koje je skuplje od benzinca i opet su na istom jedino kaj su se u startu iskesirali...

Zakljucak: benzinac u startu jeftiniji, a jeftiniji je za odrzavanje tolko kolko vise trosi od dizelasa...A i ovo za zvuk isto {#}

Generaliziranje, čisto. Mogu se složiti da dođe na isto ali opet, čisto generaliziranje. Kvarljiv auto je kvarljiv auto, neovisno iz kojeg "tabora" dolazio. Isto kao i pouzdani primjerci, ima ih u oba slučaja.

3 godine
thedream kaže...
CroNk3r kaže...

Generaliziranje, čisto. Mogu se složiti da dođe na isto ali opet, čisto generaliziranje. Kvarljiv auto je kvarljiv auto, neovisno iz kojeg "tabora" dolazio. Isto kao i pouzdani primjerci, ima ih u oba slučaja.

Ovo odrzavanje se odnosi na redovno odrzavanje.

18 mjeseci
Vaš Auto Snova
I koja je razlika kod redovnog odrzavanja?

0 0
3 godine
Diplomat kaže...

Kod dizelasa je nesto skuplji redovni servis ako to radis kod nekog servisera, a ne doma u garazi.

3 godine
CroNk3r kaže...

Ovo odrzavanje se odnosi na redovno odrzavanje.

A može bit, al u prosjeku se sve izjednači. Jedan veći servis ili da ti redovito nešto odlazi svakih godinu dana, ovisi stvarno kakav auto te potrefi.

3 godine
CroNk3r kaže...
Diplomat kaže...

Kod dizelasa je nesto skuplji redovni servis ako to radis kod nekog servisera, a ne doma u garazi.

Ma sve štima ali nema razlike u ovlaštenim servisima bilo kojeg poznatijeg proizvođača srednje ili više klase. A moraš biti žešći specijalac ići recimo 10g. star Golf servisirati u Zubaku.

18 mjeseci
Vaš Auto Snova
Kolko kosta redovan servis kod benzinca? Ja sam bio danas na servisu pa napisem kolko sam platio za dizelasa.

0 0
3 godine
Diplomat kaže...
Kolko kosta redovan servis kod benzinca? Ja sam bio danas na servisu pa napisem kolko sam platio za dizelasa.

Ne bih znao, doma mijenjam ulje na Golfu 3, a sad ce uskoro Toyota na servis pa cu javit cijenu(trebam u ovlasteni zbog garancije)

18 mjeseci
Vaš Auto Snova
Ok ja cu sutra uzeti racun iz firme pa ti svoj sacuvaj.

0 0
2 godine
Diplomat kaže...

kod redovnog na benzineru mijenjaš filter goriva svakih 50, a na dizlu na svakom servisu {#} apropo smrdljivo, nečisto, odvratno gorivo hahaha..

40kn uštede.. fck yeah {#}

5 godina
Vaš Auto Snova

ti nine imaš nekih mentalnih problema ja bi reko {#}

18 mjeseci
Vaš Auto Snova
Vidjeti cemo kolko sta kosta dok navedeni clan obavi servis na ToJoti.

0 0
5 godina
Vaš Auto Snova

Redovan servis na Peugeotu 307 s HDI motorom je bio u ovlaštenom servisu AutoMaksimir točno 1075 kuna.

ulje je Total Quartz 9000, filter ulja, filter zraka, filter klime, brtve kojekakve, provjera elektronike i što sve ne...

ne dajem lokalnim "seljo" majstorima da mi petljaju po autu i elektronici

3 godine
Hacker002 kaže...

ti nine imaš nekih mentalnih problema ja bi reko {#}

U njemu čuči mali naftaš kojeg se iz još nepoznatih razloga krije, ali kad tad će izać{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice