Vaš Auto Snova

poruka: 12.257
|
čitano: 922.491
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Re: Vaš Auto Snova
mika2210 kaže...

Neki dan sam psovao sve živo talijanima i onome ko je kontruirao farove na 156-ici. Riknula mi je žarulja, a mjesta ni za lijek, svu ruku sam ogrebao i polomio dok sam izvadio žarulju, i onda sam se još dobrih 15 minuta mučio dok sam stavio drugu na mjesto.

Inače, neki kineski xenoni su ugrađeni, sad je prošlo 3 godine od ugradnje, i do sad nisam imao nikakvih problema.

hooo nije to nista, a da tek vidis na mercedesu A170, katastrofa, cackalica jedva stanu unutra, prije bi cijeli motor zamijenio nego zarulju.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
5 godina
Vaš Auto Snova

Tko nije digao haubu Astre H 1.7/1.9 CDTI ne zna što je propustio {#}

a tek mijenjanje žarulje,....pazi idiota...kroz blatobran prednjih kotača!

3 godine
Ziga kaže...

I na prijašnjom Megane-u je muka promijenit žarulju, ima čak i jedan video o tome{#}

3 godine
Vaš Auto Snova

na jednom faru (L ili D, ne sjecam se) je na C2 gotovo nemoguce zamijeniti

5 godina
Vaš Auto Snova

To se ciljano dizajnira /prijektira tako da je suviše komplicirano za normalnog čovjeka promjeniti far, kako bi mogao taj isti otići u servis, po mogućnosti službeni, i dati još koju kunu siromasima.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
3 godine
Ziga kaže...

a sa druge strane je to plus, jer se može sprovest kakav filter zraka koji bi inaće smetao prilikom izmjenje žarulje...{#}

3 godine
xDinichx kaže...

Pozdrav,

Može mi netko dati link do one stranice na kojoj useri unose podatke o potrošnji?

Nisam arhivirao :(

Zna itko?

SDP ≠ HDZ
2 godine

Ovo ljeto mozda kupim ;) , ja zadovoljan , samo se molim da gorivo jos malo pojeftini ... 10l/100km , nije toliko puno , al ce se ipak biti tesko naviknuti sa 5,5 l potrosnje (Seat Ibiza 1.9 SDi )  na 10

2 godine
xDinichx kaže...
  Zna itko?

http://www.spritmonitor.de/en/

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
3 godine

Super, puno hvala. Točno ono što mi je trebalo :)

SDP ≠ HDZ
3 godine
Vaš Auto Snova

Baš malo gledam ovaj članak o zakonima za mlade vozače, pitam se od kad je Hrvatska postala Amerika da se sa 16god može upravljati vozilom i imaju grešku, 80Kw nije 105Ks nego 108.8Ks...{#}

5 godina
1BIT kaže...

Baš malo gledam ovaj članak o zakonima za mlade vozače, pitam se od kad je Hrvatska postala Amerika da se sa 16god može upravljati vozilom i imaju grešku, 80Kw nije 105Ks nego 108.8Ks...{#}

Sa 16 godina može upravljati mopedom/skuterom (do 50ccm) dok se vozački ispit B kategorije može poalgati tek sa napunjenih 18 godina

- dok sa 17.5 možeš upisati autoškolu i proći teoriju + vožnju, doduše ne i polagati.

5 godina
FlyBoy kaže...
1BIT kaže...

Sa 16 godina može upravljati mopedom/skuterom (do 50ccm) dok se vozački ispit B kategorije može poalgati tek sa napunjenih 18 godina

- dok sa 17.5 možeš upisati autoškolu i proći teoriju + vožnju, doduše ne i polagati.

@ bold

do 125ccm

5 godina
Hacker002 kaže...

@ bold

do 125ccm

Tako je. Tko će ga znati više kako su zakomplicirali tu A kategoriju.

5 godina
Vaš Auto Snova

baš...

a1 - do 125ccm

a2 - do snage motora 45kW

a - infinity {#}

4 godine
Vaš Auto Snova
Nije do snage 45kw nego 35kw.
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
2 godine
1BIT kaže...

Mislim tragedija je stvarno to ogranicenje , za brzinu ajde ajde , al ja nemogu sada tjerat staroga da proda peugeota 607 od 270 konja i da kupi nesto slabije samo da ja mogu to voziti , a i ja kada sebi kupim auto bit ce mu jacina oko 110kw .... sta reci 

5 godina
luka_cro kaže...

45, kolega je polagao prije par mjeseci

3 godine
HP4520s kaže...
1BIT kaže...

Mislim tragedija je stvarno to ogranicenje , za brzinu ajde ajde , al ja nemogu sada tjerat staroga da proda peugeota 607 od 270 konja i da kupi nesto slabije samo da ja mogu to voziti , a i ja kada sebi kupim auto bit ce mu jacina oko 110kw .... sta reci 

Naravno, no sagledaj vozače - redom poginule mlade - koji su u bijesnim kolima punjenjem statistike mrtvaca doveli do tog ograničenja. A 100ks je vozaču početniku više nego dovoljno za ulaz i upoznavanje svijeta oktana, možeš se i sa 50ks ubiti na 1000 načina, sa 100ks ta brojka raste i raste.

Što bi sa 270ks? Iako te s financijske strane potpuno razumijem, i imaš logiku, nitko to ne spori - treba naime stvarno onda kupiti slabiji auto za tebe. Ali realno - 270ks?!

Faith divides us. Death unites us.
18 mjeseci
Vaš Auto Snova
270 konja na takvoj limuzini je smijurija, statistike govore da mladi ginu zbog neprilagođene brzine a ne jakog vozila.

10 0
3 godine
Vaš Auto Snova

Tako je, i auti s manje od 80kw mogu ići strašno brzo,a pijan možeš poginuti u bilo kom autu. Taj zakon je glup i nema nikakvog opravdanja za njega, samo muče ljude.

Svi smo mi Mentalist.
4 godine
Hacker002 kaže...
luka_cro kaže...

pa 35kw, pa znam valjda...

edit. onaj prijatelj koji sam rekao da je poginuo, vozio je 55ks "snazan" auto. 

11 mjeseci
neaktivan
Hacker002 kaže...
luka_cro kaže...

35

17 mjeseci
Vaš Auto Snova

6 0
5 godina
Vaš Auto Snova

Uživo izgleda nenad*ebivo! Dojam kvari Ferrari naljepnica na boku....

2 godine

@jakovp

@thedream

potpuno se slazem s vama, samo ce biti najveci problem ako me stopiraju i pitaju,zasto imam jace auto, ja stvarno neznam kako cu im odgovoriti i tu je jos kazna od 1000kn koja je apsurdna , koliko sam cuo , ako si pijan uzima ti se dozvola na 12 sati + 700 kn , znaci pazite ovo , ti si pijan sto znaci da ti je motorika slabije i sve ostale stvari , mozes nedaj boze nekoga ubiti , dobijes samo 12 sati oduzete dozvole + 700kn ( za 1.put ako te uhvatu ) , a ako imas malo jace auto,odmah te smatraju opasnim po cesti neovisno o 0,0 promila u krvi , pristojnoj voznji itd... Jedan smijesni slucaj mi se dogodio , naime vracali smo se od vanka i normalno bilo je kasno oko 2 3 ujutro , i ja sam vozio 120 po brzoj cesti , i gledao sam na retrovizor nije bilo nikoga i naravno prestrojio sam se jel sam morao skrenuti s brze ceste , odjedanput niotkuda upale se duga svjetla i ubrzo nakon toga rotacija , ja stanem sa strane , mladi policajac izade i trazi me normalno dozvolu i prometnu , ja mu to dam ( vozio sam seata 65kw :)   ) , i pocne me napadati da nisam dao pokazivac kad sam se prestrojio i da sam mogao NJIH udriti , pazite ljudi moji NJIH , znaci oni su odjedanput upalili svjetla i sad bih ja trebao sve viditi , i samo da napomenem kad su upalili svjetla i rotaciju oni su bili barem 100 metara udaljeni od mene tako da ta prica o udarcu/sudaru je smijesna . Naravno morao sam puhati , 0,0 , sve je u redu bilo iza toga... Mogu samo zamisliti sto ce mi napraviti kada vide 110kw u bmwu koji cu ubrzo kupiti ..... 

2 godine
Vaš Auto Snova

Fuj dizel.. zabraniti kažem ja {#}{#}{#}{#}

3 godine
nine kaže...

Fuj dizel.. zabraniti kažem ja {#}{#}{#}{#}

Vele i da je roštilj kancerogen al ja ga nebudem prestao jest{#}

2 godine
veki22 kaže...

Vele i da je roštilj kancerogen al ja ga nebudem prestao jest{#}

u got a point {#}

onda imam drugu ideju.. extra porez na gorivo zbog trovanja {#}

4 godine
Vaš Auto Snova
E imam ovak usput pitanjce prije nego sto ide kombi na servis.... Ford transit, 2500ccm, 65ks, dizel, 94 god. Da li taj kombi opcenito nejde il ima kakav problem na motoru, kineski boatin ima bolje ubrzanje i kombi ide jedva 100-105kmh...i kad se natovari jedva ide u prvoj v gorice. Dakle je probao neko takvi kombi dal je to stvarno tak sporo ili je moguc neki kvar.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice