Zakoni o vožnji (mladi vozači)

poruka: 35
|
čitano: 3.571
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 mjeseci

Zakon se nemože retroaktivno primjenjivat, protuustavno je.

Npr. ja sam položio dok je bilo to do 2 godine, i par mjeseci kasnije su promijenili do 24 godine da si mlad vozač bez obzira kak dugo imaš položeno. Još nemam 24, al svejedno me ne kvači zakon o mladim vozačima (novi), jer sam položio i produžio vozačku po još starom zakonu.

11 mjeseci

Ma, svako malo mijenjaju te zakone, meni su kratko i jasno rekli da ako imas 20 i imas vozacku vec 2god smijes vozit sta hoces pod uvjetom da prolazi tehnicki

Kad su bili napravili da ne smijes voziti od 23 do 5 svi su ostajali do zore vani i isli kuci jos pijaniji pa su to povukli, a meni osobno je uzasno smetalo zbog posla to ogranicenje (inace uopce ne pijem, pa me to bez razloga hebalo)

TD za glupost
2 godine
Re: Zakoni o vožnji (mladi vozači)
Doxy_CRO kaže...

Npr. ja sam položio dok je bilo to do 2 godine, i par mjeseci kasnije su promijenili do 24 godine da si mlad vozač bez obzira kak dugo imaš položeno. Još nemam 24, al svejedno me ne kvači zakon o mladim vozačima (novi), jer sam položio i produžio vozačku po još starom zakonu.

To bi bilo logično, ali čitao sam da su ljude zaustavljali, dakle nemoj računati na to. (nažalost)

6 mjeseci
Jakovp kaže...
Doxy_CRO kaže...

To bi bilo logično, ali čitao sam da su ljude zaustavljali, dakle nemoj računati na to. (nažalost)

Ma mogu oni zaustavit, al nemogu napisat kaznu, nemaju na osnovu čega, jer se zakon ne primjenjuje na mene u ovom slučaju, mene kači stari zakon. 

Kazna u ovom slučaju je protuustavna, a očito i nezakonita.

4 godine
Doxy_CRO kaže...
Jakovp kaže...
Doxy_CRO kaže...

Ma mogu oni zaustavit, al nemogu napisat kaznu, nemaju na osnovu čega, jer se zakon ne primjenjuje na mene u ovom slučaju, mene kači stari zakon. 

Kazna u ovom slučaju je protuustavna, a očito i nezakonita.

Mogu ti i kaznu napisat, ja sam se napisao žalbi u vezi toga...

Ja sam položio 2006 godine i samo ove godine sam napisao 2-3 žalbe u vezi toga, imam 16 ili 17 "prekršaja" zbog prejakog auta u dosjeu. Nikad nisam kažnjen jer sam svaki put predao žalbu koja mi je uvažena...

Sad imam navršene 24 godine pa mi mogu lagano popušit... {#}

PC RULES!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice