NytroBox NB-4001 T

poruka: 672
|
čitano: 171.677
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, naxeem, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: NytroBox NB-4001 T USB
2 godine
NytroBox NB-4001 T

kako... kad se dobije... zapis koji nema veze s neči što bi čovjek mogo prepravit trenutno.... skup znakova...

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
13 mjeseci
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

Trebam pomoc.

Imam NB 4001T usb s loopom i imam neku cudnu verziju sw-a,naime verzija je : 

0901-M1025

216TPVR64

13.09.2010.

Pokusao sam nadogradivat ali konstantno javlja gresku zaglavlja.Naime htio bih nadogradit ga da mogu vrtit titlove.

Sto se tice samo uredaja sve radi ok osim sto ne vrti titlove.

P.S. ukljucim titlove s tv/radio i u windows 1250 su ali ne prikazuju se.

I da...prefix titla i filma je indentican.

Hvala

2 godine
neaktivan
NytroBox NB-4001T USB softwer

Pozz

Nakon mojih problma s nadogradnjom softwera opisanih tamo negdje na 5-oj stranici ove teme nisam dugo poduzimao slične zahvate.

Zamjenjenio sam uređaja i nadogradnjom softwera na verziju P5161 dugo bio zadovoljan. Radili su DivXi i AC3 izlaz te se popravio prikaz EPG-a.

Čitajući povremeno tematiku naišao sam na tvrdnje da je u verziji P5165 rješen i problem s omjerom stranica kod prikaz DivX filmova na 4:3 televizorima.

Naravno nadogradio sam na P5165 i ukratko ''banana''. Kako se kaže ''Znatiželja je ubila mačku''. 

Pola DivXa više ne radi il se ledi, a na onima što su radili nisam primjetio napredak u smislu letter box prikaza na 4:3 televizoru.

Dakle na osnovu gore navedenog ne preporučam nadogradnju na P5165.

Ponovo sam vratio na P5161 i sve je opet po starom OK. Po meni to je zadnja ispravna verzija softwera.

Eto ako ovo iskustvo može biti nekome od pomoći bit će mi drago

Do sljedeće nadogranje.

Pozdrav svima

:

13 mjeseci
neaktivan
Re: NytroBox NB-4001T USB softwer

ljudi pomagajte

jucer sam pokusao nadograditi softwer s verzijom p5165

ukopcam usb, udjem u menu, pokrenem nadogradnju, prijemnik se resetira i ugasi.. nakon toga vise ga ne mogu upaliti.. svijetli crveno svjetlo, ali prijemnik uopce ne reagira(daljinski je ok, radi savrseno na drugom reciveru)..

u cemu bi mogao biti problem? pregorilio nekaj..mozda?

hvala na pomoci

pozzzz

3 godine
oujea kaže...

ljudi pomagajte

jucer sam pokusao nadograditi softwer s verzijom p5165

ukopcam usb, udjem u menu, pokrenem nadogradnju, prijemnik se resetira i ugasi.. nakon toga vise ga ne mogu upaliti.. svijetli crveno svjetlo, ali prijemnik uopce ne reagira(daljinski je ok, radi savrseno na drugom reciveru)..

u cemu bi mogao biti problem? pregorilio nekaj..mozda?

hvala na pomoci

pozzzz

Ništa nemožeš sam napraviti, nosi ga u servis

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
2 godine
oujea kaže...

ljudi pomagajte

na FORUM.HR-u sam ti odogovrio. no, kratko, u kućnoj radinosti teško da ćeš uspjeti spasiti stvar.

Ne svađaj se sa glupljim od sebe; nikada nećeš pobijediti.
14 mjeseci
Pit kaže...

Pozz

Nakon mojih problma s nadogradnjom softwera opisanih tamo negdje na 5-oj stranici ove teme nisam dugo poduzimao slične zahvate.

Zamjenjenio sam uređaja i nadogradnjom softwera na verziju P5161 dugo bio zadovoljan. Radili su DivXi i AC3 izlaz te se popravio prikaz EPG-a.

Čitajući povremeno tematiku naišao sam na tvrdnje da je u verziji  P5165  rješen i problem s omjerom stranica kod prikaz DivX filmova na 4:3 televizorima.

Naravno nadogradio sam na P5165 i ukratko ''banana''.  Kako se kaže ''Znatiželja je ubila mačku''.

Pola DivXa više ne radi il se ledi, a na onima što su radili nisam primjetio napredak u smislu letter box prikaza na 4:3 televizoru.

Dakle na osnovu gore navedenog ne preporučam nadogradnju na P5165.

Ponovo sam vratio na P5161 i sve je opet po starom OK. Po meni to je zadnja ispravna verzija softwera.

Eto ako ovo iskustvo može biti nekome od pomoći bit će mi drago

Do sljedeće nadogranje.

Pozdrav svima

:

a gdje mogu nabavit P5161 verziju??

ovu najnoviju sam naso na

http://engelaxil.hr/download/nytro-box-nb-4001t-usb/

2 godine
14 mjeseci

hvala

13 mjeseci
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

Ja imam ovaj uređaj već skoro 2 godine!

e sad imao sam ja isto problema oko signala  držalo je oko 30%  pa ni je bilo usluge pa sam digao antenu za 2 metra iznad kuće pa je bilo oko 70-80% signala pa me je oduševilo

Samo dignite antenu za 2 metra i gotovo 

4 mjeseca
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

Pozdrav ekipa!

Kupio sam nedavno isti ovaj uređaj s ciljem da u lokalu vrtim video materijal koji nije duži od 3,5 minute s tim da sam računao na funkciju neograničenog ponavljanja tog istog filmića (reklamiranje lokala na mojim LCD-ovima).

Ovdje se spominje rješenje sa nadogradnjom softwera i korištenjem <--PR tipke na daljinskom upravljaču što se činilo vrlo jednosavnim za implementirat, no naletio sam na problem.

Moja verzija sovtwera je sljedeća:

0901-M1025

216TPVR64

13.09.2010.

i nikako ne mogu nadogradit software, a ni <--PR tipka ne radi što bi trebala. (moguće da je to novija verzija softwarea od ponuđenih, a nemoguće je downgrade napravit?)

Zanima me dali netko zna kako riješit moj problem, jer kada probam staviti bilo koji software ponuđen za skinut javlja: "Greška u zaglavlju" i jednostavno instalacija ne prolazi.

Mora postojat neko rješenje :)

Unaprijed se zahvaljujem.

4 godine
Re: NytroBox NB-4001 T

zna netko koji univerzalni daljinski radi sa ovim nytroboxom?

vjerujem da je u receiveru neka standardna i naokolo raširena elektronika pa bi stvar možda mogla i raditi..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: NytroBox NB-4001 T USB
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice