Spajanje TV-a s konzolom (problem)

poruka: 2
|
čitano: 1.510
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
neaktivan
offline
Spajanje TV-a s konzolom (problem)

Pozdrav i unaprijed se ispričavam ako sam otvorio ovu temu na krivom mjestu.

Imam PHILIPS TV 32PHS4131/12 te ga koristim kao monitor za moj PC.

Sve uredno radi preko HDMI kabla i slika je kristalno čista, ali kada sam probao spojiti svoju staru PS2 konzolu slika je jako mutna i negledljiva.

Znam da u vrijeme PS2 nije postojao HDMI i spaja se normalnim AV kablom te me zanima da li se ikako i može li se uopće riješiti taj problem.

 

Hvala.

 
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Spajanje TV-a s konzolom (problem)

-ocijeniti na ćoravo kvalitetu slike.. mutno-negledljivo.. ok,..

-može biti neispravan video-čip izlaz na ps2, može biti loš kabel-kontakt (svi kablovi su normalni, nema nenormalnih.. npr scart ili cinch žuto-crveno-bijelo..), ili postavke izlaz s ps2 ili ulaz na tv, jer analogni stari video je bio PAL ili NTSC.. probaj postavke TVa, postavke ulaznog signala (ili na PS2 ako ima neki izbor, pa i neki switch pal-ntsc..), do tog da je možda na tvu neispravan ulaz.

 

nema posebnog razloga za lošu sliku, na bilo kojem tvu, bilo kojim kablom.. teoretski je sve to jednako, naravno, ako je isrpavno i odgovarajuće podešeno. Previše kombinacija i moraš ih sam proći. Najbrži način, kod nekog tko ima PS2 spojiti na tv.. i vidiš, dobro-loše, tad znaš gdje je problem (a tek tad kako ga riješiti).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice