Izbor izmedu 3 fotoaparata

poruka: 4
|
čitano: 642
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, naxeem, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine

Molio bih vas pomoc..dakle izbor se sveo na kraju na ova 3 fotica, vrlo su slicni i po karakteristikama i po cijeni, ali posto se ja ne kuzim tolko volio bih da mi neko iskusniji odabere tj preporuci. dakle treba mi sto bolji fotic ali ujedno da je kompaktan, tj da mi stane u dep. unaprijed hvala

Canon ixus 230hs

Samsung WB700

Sony Cyber-shot DSC-HX7v

4 mjeseca
Re: Izbor izmedu 3 fotoaparata

Ovo je bio moj izbor.. i zadovoljan sam (:

Pentax RZ18, 16Mpx, 18x opt. zoom, 720p HD movie, 3" LCD

Ukoliko bi uzimao Sonya - nikako bez Carl Zeiss optike

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 1:18 (redline).
3 godine
Re: Izbor izmedu 3 fotoaparata

Canon Ixus 230HS. Odlične slike, vrlo dobro riješen šum na višim ISO osjetljivostima. 8x zoom je sasvim pristojan (makar je to svar osobne potrebe).

JDM4LFE
3 mjeseca
neaktivan

Pozdrav!

Kupujem novi fotoaparat, pronašla sam nekoliko modela koji dolaze u obzir, ali mi je teško donjeti konačnu odluku pa mi treba vaša pomoć.

Želim kvalitetni fotoaparat, manjih dimenzija, s dobrim zoom-om, bljeskalicom te nekim zanimljivim scenskim programima i filtrima..

Prvi mi je zapeo za oko Canon Powershot SX230HS.

Prvi digitalni fotić bio mi je Canon i sjecam se da sam bila jako zadovoljna njime, puno više nego s Pentaxom kojeg imam sada.

Ima sve što sam gore navela, a dobila sam i preporuku prijateljice koja ga ima.

Nakon njega najviše mi se svidio FUJIFILM FinePix F600EXR.

Ne znam kakvi su FUJI FILM aparati, a nisam ni uspjela pronaći toliko detaljan opis uređaja kao za canon.

Danas sam pronašla još jedan fotoaparat koji dolazi u obzir, a to je Olympus SZ-30MR.

Ima veći zoom i od canona i od fujifilma pa je itekako ušao u uži izbor. Također ima neke filtre koji mi se čine jako zanimljivima.

Sad me zanima što bi mislite o ovim fotićima :)

Hvala!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice