STOP ACTA!
Gamepad Microsoft Xbox 360 Controller for Windows
- poruka: 72
- |
- čitano: 4.468
- |
- moderatori:
DrNasty, scorpion667, F1-IVO, Danny_HR, pirat
STOP ACTA!
znaci kao da se igra na xbox-u?
a npr.emulatori ? da li kod njih radi?
pitam jer ću ga kupiti ove godine,trenutno imam ps2 kontroler s adapterom spojen na pc i vibra mi ne radi u niti jednoj igri....
pitam jer ću ga kupiti ove godine,trenutno imam ps2 kontroler s adapterom spojen na pc i vibra mi ne radi u niti jednoj igri....
http://sophoslab.hr/kontroleri/33/x360-microsoft-controller-black/1417/ tu ti je jako povoljno, radi ko' zmaj imam već nekoliko mjeseci, odlican je!
http://sophoslab.hr/kontroleri/33/x360-microsoft-controller-black/1417/ tu ti je jako povoljno, radi ko' zmaj imam već nekoliko mjeseci, odlican je!
znam za sophos,iskreno preskupo mi je...naši ga previše drapaju 
naručit ću iz US,150-160kn je na amazonu....ajmo reći rodbina će mi donjeti...
znam za sophos,iskreno preskupo mi je...naši ga previše drapaju 
naručit ću iz US,150-160kn je na amazonu....ajmo reći rodbina će mi donjeti...
da samo pazi.... amerikanci znaju podmetnut potrgan ili rabljen 
@Mr.Croatian100
uvažavam tvoj komentar da dolazi potrgano itd. al daj mi reci da li si kad naručio nekakve stvari s amazona? 
ja sam naručivao i nikad nije došlo potrgano,oštećeno itd. a i da dođe (može se dogoditi) može se tražiti zamjena za drugi...
znaci kao da se igra na xbox-u?
Da, nemoraš apsolutno ništa namještat, 99% igri je već namješteno i podržava taj kontroler, vibracije su odlične, jedina mana, ali doslove jedina je taj d-pad koji nije baš precizan, ali njega nećeš puno ni koristit:)
onda je to super. vidim ima na nekim stranicama za 15 funti taj kontroler za narucit, jel ja samo kupim to ili trebam jos nesto uz to(neki adapter)?
onda je to super. vidim ima na nekim stranicama za 15 funti taj kontroler za narucit, jel ja samo kupim to ili trebam jos nesto uz to(neki adapter)?
Ne treba ti ništa, samo pazi da piše Microsoft xbox 360 controller for WINDOWS!
ako je za windows NE, ako je za xbox moras s microsoftove stranice skinut driver
Koliko sam ja shvatio imamo dvije vrste xbox 360 kontrolera na tržištu:
1.Microsoft XBOX 360 Controller for Windows
2.Microsoft XBOX 360 Controller
Dao sam primjer s žicom (wired model) i razliku između njih je to što ovaj pod brojem 1 - dolazi s microsoftovim driverima u paketu, a ovaj pod brojem 2 - ne dolazi s driverima u paketu,te se driveri skinu s microsoftove stranice.
Oba rade na PC-u i ovaj bez cd-a s driverima je jeftiniji,tak da toga treba uzeti 
Slobodno me netko ispravi ako informacija nije točna.