naslov sve govori
Što bi ste željeli čitati u novom Enteru?
- poruka: 18
- |
- čitano: 1.773
- |
- moderatori:
F1-IVO
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Više o hardveru,ukratko.
O programiranju :D
o hlađenju grafičkih kartica,a i općenito hlađenju svega,tipa procesora,itd. prigodna tema pošto je ljeto
Volio bi još pitanja da postave
nek stave tutorijale o JavaScriptu ili tutorijale za izradu GIF-animacija i ostalih web-grafika. (u besplatnim programima, kao i do sada)
o novim igricama koje su izašle ili će izaći
kako se sastavljaju komponente u računalo npr dvd pržilica
uglavnom nešto zanimljivo
o novim igricama koje su izašle ili će izaći
kako se sastavljaju komponente u računalo npr dvd pržilica
uglavnom nešto zanimljivo
potpis....vise o sastavljanju racunala...
ili kratki tutorial o c++
neznam, puno toga
ali dosta mi je više onih antivirusa itd. i trikova u office i outlook. to je već dosadno, dajte nam nešto zabavno!
uglavnom nam dajte nešto jako savjetno
dali možete stavit par str sa dosta računala sa cijenama
kao što je bilo prij u enteru 2005 godine
šteta šta nisam čitao enter prije, pa bi vidio kad je bio dobar. sad, kako čujem, se pokvario. mislim ja ga čitam, ali neznam kakav je bio prije. možda malo više zanimljivosti? poput onih qr kodova, onih skakala powerstraider, itd.
edit: i malo više humora, jer su vam teme pre ozbiljne. u gadgetima (one vjesti na početku) ima puno šala, svaka čas onome koji to piše
Nesto o torentima ,progami za ciscenje kompa kao ccleaner...xD to mi je prvo palo na pamet....ja sam cito enter iz 2005-6 i odlican je puno bolji od ovog danasnjeg...ima puno zanimljivih stvari...ali ni ovaj sada enter nije tako los...:)
ja sam entere čitao od 2004 pa sve do sada
Svakako više o hardveru. Nekako mi se čini da u Enteru ima svega osim hardvera. Ne treba previše - recimo svaki mjesec jedna recenzija nove grafičke, procesora tj. što bude hot stuff ili best buy
Svakako više o hardveru. Nekako mi se čini da u Enteru ima svega osim hardvera. Ne treba previše - recimo svaki mjesec jedna recenzija nove grafičke, procesora tj. što bude hot stuff ili best buy
Mislim da enter kao časopis više ne postoji.
Mislim da enter kao časopis više ne postoji.
ka da si mu reka da ne postoji Djed Mraz , srami se...