Breaking Bad

poruka: 7
|
čitano: 1.536
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Breaking Bad

Evo nisam našao ovu temu ovdje na forumu, pa da napravim ja, kad već serija i zaslužuje temu.

Serija je zasad na 4. sezoni, a radi se o jednom kemičaru (kojega inače glumi glumac koji je glumio Hala iz Malcoma u sredini), a koji saznaje kako ima zdravstvenih problema i neće još dugo preživjeti, te se odlučuje na unosan biznis. {#}

IMDB 9.3/10

14 mjeseci
neaktivan
Breaking Bad

Pogledao sam prve tri sezone, četvrta slijedi u 7. mjesecu.

Što reći osim fenomenalno, neznam dal ima koja bolja serija na tvu world wide momentalno.

{#}

4 godine
Breaking Bad

Ja sam baš prije nekoliko dana završio prvu sezonu. Jedna od najboljih serija ikada. Preporuka do poda

2 godine
Breaking Bad

evo i ja sad gledam seriju... stao sam na kraju 3. sezonu ovih dana cu pocet gledat 4. sezonu... definitvno jedna od najboljih serija koje sam gleda a gledo sam ih dosta

4 godine
Breaking Bad

Serija je odlična bez dileme nema kaj, glavni glumac je osvojil tri Emmy-a zaredom a uzet če i četvrti vjerojatno za najbolju naslovnu mušku ulogu u nekoj seriji. Usput ovo dole je jedan odlično složen neslužbeni Trailer i prva scena u samoj seriji normalno kaj drugo.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 2:03 (rambox).
3 godine
Breaking Bad

Jedna od serija koja brutalno opisuje utjecaj droge!!! na živote ljudi od raja do pakla i tako 3x

9 mjeseci
Breaking Bad

Upravo pogledao 4. sezonu..

Priča je odlicna, a posebne pohvale Bryanu Cranstonu za odlicnu glumu..

Genijalna serija, svakako za preporuku i jedva cekam 5. sezonu..

Jedan prigodan cvjetic za kraj:

(hint: Convallaria majalis {#} )

God created man, Samuel Colt made them equal.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 23:53 (aLive).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice