Koju seriju dalje gledat? dajte preporuke, mora bit slicna ko chuck.
Chuck
- poruka: 270
- |
- čitano: 10.158
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
nema nista kao chuck!
nema nista kao chuck!
a sranje, kak cu bez chucka...
Znate neku dobru, akcijsku seriju?
Chuck od S1E1 ?
Za ozbiljno sad. Ovdje ćeš sigurno naći nešto što će ti se svidjeti;
http://www.imdb.com/search/title?num_votes=5000,&sort=user_rating,desc&start=1&title_type=tv_series
Chuck od S1E1 ?
Za ozbiljno sad. Ovdje ćeš sigurno naći nešto što će ti se svidjeti;
http://www.imdb.com/search/title?num_votes=5000,&sort=user_rating,desc&start=1&title_type=tv_series
Pa neznam, humoristicne note imju scrubs, akcijske ima 24, inace je ok i warehouse 13 glede tih smijesnih sidekickova, a recimo fringe ima slicnu agenticu ovoj iz chucka i slicnog tatu naucnika glavnog junaka...
Za onoga tko kuži Scrubs je urnebesan, 24 je vrh produkcije akcijskih serija (a bogami i mnoooogi kino hitovi kaskaju), Fringe mi se baš razvodnio, a Warehouse jedva čekam novu sezonu. Ista ekipa producenata radi i Eureku, tko nije gledao nek' se malo pozabavi, vrlo zabavno...
Što se mene tiće Jeffster baš dobro pjevaju osim što bi mogao biti malo "muževniji" glas :).
Što se mene tiće Jeffster baš dobro pjevaju osim što bi mogao biti malo "muževniji" glas :).
Pa štos u tome i je ;)
Sad kad nema Chuck-a poćeo sam gledati Psych. http://en.wikipedia.org/wiki/Psych
Meni je to dobra serija, ali nemože zamjeniti Chuck-a!
Sad kad nema Chuck-a poćeo sam gledati Psych. http://en.wikipedia.org/wiki/Psych
Meni je to dobra serija, ali nemože zamjeniti Chuck-a!
gledam odavno :)
na novoj je prikazuju vikendom ujutro...pogledam nekad, nije losa al chucka tesko moze zamijenit
na novoj je prikazuju vikendom ujutro...pogledam nekad, nije losa al chucka tesko moze zamijenit
U potpunosti se slažem.
Evo peticije za povratak Chucka!
jel se možda zna kolko treba sakupit?
Iako mislim da ništa od toga, potpisao s nadom :)
mislim oko milion, pa onda šalju NBC-u
ali čini mi se, taj milion potpisa se nikad neće dostići
jedino što treba jeste još za pomoć 1miljon dodatnih e-majlova i toliko fejsbuka :) ili 500000 emajlova i 500000 fejsa i toliko twitera :))))))))
I ja mislim da treba milion potpisa pa tek onda šalju NBC-u. Znam da izgleda nemoguće, al vrijedi pokušati. Mada mislim da ništa od šeste sezone, bar ne sad.
A šteta ovako dobre serije, koja se usput rečeno uopče nije izlizala. Al eto oni su odlučili jer im gledanost nije zadovoljavajuća. Vidjet ćemo po peticiji jesu li bili u pravu.
probaj White Collar tam ti glumi onaj glumac koji glumi Bryce-a Larkina u Chucku...makar nije kao Chuck,ali serija je vrlo dobra i zanimljiva ima i akcije i komedije...
Upravo sam odgledao zadnju epizodu. Cijelu 5. sezonu sam odgledao u komadu, kao i sve ostale. Mislio sam da sam muško, da sam čvrst, no, je*iga, zaplakao sam. Šta reći? Ništa, idem gledati ispočetka.
Ima netko takve naočale, ali da brišu sjećanje? Čisto da, dok gledam seriju, da ne znam što će se dogoditi, da kroz sve prođem ponovno... 
Upravo sam pogledao zadnju epizodu 5 sez. *ebena serija - malo drugačija od ostalih što se emitiraju. Nisam presretan sa krajem. Očekivao sam veliki američki happy end - ali ovo mi je nekak ostalo na pola. Nadao sam se da će svi ostati na okupu - a svi su se razišli. I ovo sa izbrisanim siječanjem mi je ... malo bez veze. Bilo mi fora pratit kako Sarah od hladne kick ass špijunke postaje "normalna" i bilo bi mi draže da su napravili neki normalniji kraj. Ali opet ja sam sucker za happy endove paaaa ono...
Upravo sam odgledao zadnju epizodu. Cijelu 5. sezonu sam odgledao u komadu, kao i sve ostale. Mislio sam da sam muško, da sam čvrst, no, je*iga, zaplakao sam. Šta reći? Ništa, idem gledati ispočetka.
Ima netko takve naočale, ali da brišu sjećanje? Čisto da, dok gledam seriju, da ne znam što će se dogoditi, da kroz sve prođem ponovno... 
Imam ti ja narodni lijek, kažu 100% pouzdan 
Uzmeš kakvu letvu i lupaš se sa njom dok sve živo ne zaboraviš 
More funny facts about Chuck:
-Prava agentica moze napraviti trostruki salto koristeci muski stomak kao trampolin
Naravno pri tome cinu je u stiklama
-Iako je samo Orion znao napraviti Intersect i kasnije je CIA ulozila milijarde da to ponove,to je bilo gotovo nemoguce.
No u kasnijim epizodama,bilo tko moze modificirati,cak i napraviti svoju verziju Intersecta(onaj klinjo koji je napravio u naocalama bio)
Imam ti ja narodni lijek, kažu 100% pouzdan 
Uzmeš kakvu letvu i lupaš se sa njom dok sve živo ne zaboraviš 
What has been seeen... 
More funny facts about Chuck:
-Prava agentica moze napraviti trostruki salto koristeci muski stomak kao trampolin
Naravno pri tome cinu je u stiklama
Istina. A fakat ljepuškasta je "sarah walker"(odnosno Ivona, jel), cura, ali sjenilo i ekspanzije za trepavice uvijek.
Gledam onu epizodu, kao otrovana, umire. Utapaju ju u led, šminkeri ju svu uneredili dos realno- nema frizure, nema lipsticka.
Ali... trepavice, eeee to je i dalje našminkano :)
E ima još jedna stvar koju sam naučio u chucku: Dobrim komadima (a realno u chucku drugačijih ni nema) uvijek puše vjetar u lice kada ulaze u scenu. I kreću se u slow motionu.
Muškarci nemaju tih glitcheva. Niti imaju propuh, niti usporenje.
A intersect.... ajoj kolko je on isprevrtan kroz epizode i sezoneeee... ili ga nitko nemože uploadati u sebe da ne umre, ili mogu svi, ili svo podatkovno znanje svih servera superračunala stane u jedan mail, ili ipak treba barem laptop(koji se odna opet zagubi pa su najbitnije jednokratne naočale), il
se na neku foru dobijaju i mišići i gipkost uz kung fu znanje upload, ili se malo nemože refreshati potisnuti intersect, ili malo može, tako... malo su se potrošili. Ja stoga radije još pogledam ove prve sezone sa onim
zuluf frizurama. 5. sezona mi nije nešto...
hahaha
taman sada iso to stavit
predobra je zenska 
Vidim da je sad tema, nakon što je Chuck završio, zamrla. :((
Da barem izdaju još jednu sezonu. Samo jednu. Gdje će biti sve objašnjeno, gdje će se opet svi skupiti, gdje će se Sarah svega sjećati.
Eh kad bi to tako bilo...
Serija ima temelja za novu sezonu,a i onaj tip koji je odveo jeffstera mi se cini kao spijun a i ovdje je oznacen kao Fulcrum agent
Vjerovatno im sad nije u planu raditi 6. sezonu ali tu je mogucnost da bi mogli.
EDIT:cini mi se da sam se zeznuo to nije on(ili je neznam)
To je već dosta star photoshoot, iz 9. ili 10. mjeseca prošle godine ako se ne varam.
najaca serija koju sam gledo... pogledo sam prije 5 dana do kraja al uskoro pocinjem opet gledat :)