Sinoč baš gledam CSI i tip uze komadič CD-a kojeg su našli u stanu žrtve i odnese ga u lab. Tamo ga našprica sa nekom tekučinom te uzme novi CD, iz njega izreže komad koji je jednak sa komadom krhotine koju je našel u stanu. Stavi tu krhotinu na mjesto gdje je izrezo novi CD. Zaljepi, stavi u CD u CD drive i čuje dio pjesme
. Prvo mi je došlo da se ispovračam. Tak nešto nisam niti vidio niti čuo. Pa vas pitam jel to moguče?
CSI - krhotina CD-a
- poruka: 31
- |
- čitano: 1.766
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
U filmu je sve moguće.
Welcome to Hollywood...
probaj napravit sam pazi kad ti bude ostalo komadica cd-a u komp-u
watafak
često su slučajevi glupi ali ovak sreča da to nisam videv da se ne spovračam po krevetu.
pa normalno da je moguće!
na jednom CDu se nalazi pr. pjesma od 5MB. Uzmi jednu peticu CDa i dobit ćeš petinu te pjesme...
(ovo je bio sarkazam)
ma likovi su, nema šta... koliko gluposti oni reču, naprave... BWAHAAHHA
Ko to gleda.
Po meni najbolja kriminalistička serija je: Umorstva u Midsomeru(Midsomer Murders)
U toj seriji forenzičar ima "kantu" od kompjurera, a ne ko neki Amer u CSI: New York s Dellom XPS
(ne znam točno koji model) gleda grafikone.
evo jos jedan primjer u csi-u kako popraviti izgrebani cd
http://www.youtube.com/watch?v=GI5wjuHkJtM
da sigurno da je tak jenostavno zdrapan cd tak lako očistiti i ponovno koristiti LOL
buwahahahahahahhahahahaaa
odoh i ja provat to!
thunb up! 
-CSI je 'mala beba' u odnosu na virus koji sj...be alienski mothership (valjd' korisiti win3.11?). No trekiji su mi još bolji, 'nacrtani' ekrani.... par gumbića blicne. -Tako većina ljudi doživljava kompijutere (i vjeruje u to).
jel ima to di na int. kak se zove
meni je inače CSI super serija. imaju zanimljive slučajeve (scenaristima svašta padne napamet), ali mi je nepojmljivo na koji jednostavan način oni dođu do riješenja slučaja... čitao sam negdje da se američki forenzičari ljute jer na krivi način prezentiraju taj posao, koji je kud i kamo teži, i nemoguće je tako brzo riješiti slučaj, kao što se riješi u seriji...
Sinoč baš gledam CSI i tip uze komadič CD-a kojeg su našli u stanu žrtve i odnese ga u lab. Tamo ga našprica sa nekom tekučinom te uzme novi CD, iz njega izreže komad koji je jednak sa komadom krhotine koju je našel u stanu. Stavi tu krhotinu na mjesto gdje je izrezo novi CD. Zaljepi, stavi u CD u CD drive i čuje dio pjesme
. Prvo mi je došlo da se ispovračam. Tak nešto nisam niti vidio niti čuo. Pa vas pitam jel to moguče?
Pa šta vam je tu čudno? Lik upadne u stan neki prvi put u životu, na perzijskom sagu vidi dlaku bez ikakvog pomagala, još uspijeva i razaznati jeli životinjska ili ljudska, spol...
Pa šta vam je tu čudno? Lik upadne u stan neki prvi put u životu, na perzijskom sagu vidi dlaku bez ikakvog pomagala, još uspijeva i razaznati jeli životinjska ili ljudska, spol...
-pa, naravno. Svaki pristojan glumac prije snimanja pročita scenarij, uvježba i tek onda ide snimka. -čak i netreba tu dalku polarnog medvjeda u trćoj godini života, ženka, pred parenje, chanel-5, plavuša... za rješenje slučaja. 
Ko to gleda.
Po meni najbolja kriminalistička serija je: Umorstva u Midsomeru(Midsomer Murders)
U toj seriji forenzičar ima "kantu" od kompjurera, a ne ko neki Amer u CSI: New York s Dellom XPS
(ne znam točno koji model) gleda grafikone.
Neznam da li baš spada u krimi serije u potpunosti, ali meni je prije bio zakon inspektor kolumbo.
Mada i CSI tu i tamo pogledam, ako slučajno naletim na njega
Jednom su našli 3.5" hdd u spaljenom autu,hdd je također komplet crn bio,i idu spasit podatke ali eto - elektronika je crkla baš,čak je i CSI nije mogao popraviti.
Uzme onda crnac onaj hdd,rastavi ga - i stavi ploče iz njega (jednostavno ih je uzeo reukom komplet,niti vijke koje drže nosač ploča za kućište nije odvio) u cd čidač u kompu i pokrene se odma film na ekranu !!!! Ono - bljuv ! Od tad sam prestao pratit seriju.
Čovik se pita ako ovake nebuloze prikazuju kao 'normalne',kako li se onda svi doktori i doktorice osjećaju dok gledaju anatomiju,ili nekadašnje hit serije popur E.R. ili Chicago hope.
Ploču od HDD-a stavi u optički pogon?! Zaista nam treba emotikon koji povraća...
Koliki je taj dio CD-a? Sigurno nije mogao čuti sekundu pjesme. A nisam siguran jeli uopće mogao znati da se radi o pjesmi ako se "oznaka" da se radi o, recimo, mp3 datoteci nalazi na početku datoteke. Da se još o ovome raspravljati.
Koliki je taj dio CD-a? Sigurno nije mogao čuti sekundu pjesme. A nisam siguran jeli uopće mogao znati da se radi o pjesmi ako se "oznaka" da se radi o, recimo, mp3 datoteci nalazi na početku datoteke. Da se još o ovome raspravljati.
Ma svaki kompjuteraš,doktor,dna analitičar,detektiv,policajac i mrtvozornik povraća na tu seriju,svaki elemnt 'istrage' je sprdačina.
Ma svaki kompjuteraš,doktor,dna analitičar,detektiv,policajac i mrtvozornik povraća na tu seriju,svaki elemnt 'istrage' je sprdačina.
Dobro, to je jasno. Realnost u seriji je 3 %. No, poprilično sam siguran da je moguće izvući dio podataka sa komadića diska. Naravno, ne na način na koji je to naš junak učinio.
ne znam sta vi svi nesto brijete ali to je sasvim moguce
U filmu je sve moguće.
sve je moguće sem drveta sporeta od drveta....
....
Jeste čuli kad je proces "čišćenja" bio gotov onu zvonce ko na mikrovalnoj, ja sam puko od smijeha
najjače je kad gledaj snimke nadzornih kamera, ono mogu zumirat svaki djelič do besvjesti bez ikakvog pada kvalitete slike.