Evo da cujem vasa misljenja o ovom koncertu.Dal se isplati dat 250/280kn za kartu, i sta mislite koliko ce mixat oce li to biti 1,2h ili ce biti party cijelu noc?!?
David Guetta @ Arena Zagreb 22.05
- poruka: 45
- |
- čitano: 5.614
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
Evo da cujem vasa misljenja o ovom koncertu.Dal se isplati dat 250/280kn za kartu, i sta mislite koliko ce mixat oce li to biti 1,2h ili ce biti party cijelu noc?!?
Već postoji slična tema, možda nađeš koju korisnu informaciju o trajanju i kakvoći koncerta, pomogao bih ti sam no pojma nemam o Guetti, iskreno, nije mi drag taj tip, no tko voli nek izvoli. 
Već postoji slična tema, možda nađeš koju korisnu informaciju o trajanju i kakvoći koncerta, pomogao bih ti sam no pojma nemam o Guetti, iskreno, nije mi drag taj tip, no tko voli nek izvoli. 
stara tema je to jos za prosli koncert od prosle godine al svejedno ty :D ipak nemre se best usporedivat s arenom :P
stara tema je to jos za prosli koncert od prosle godine al svejedno ty :D ipak nemre se best usporedivat s arenom :P
Znam, no koncert je koncert, mada je ovo više klub, samo da dobiješ predodžbu našto to sve skupa liči kada on nastupa, itd itd... ;-)
ah ono je bio vise ono klubski mix sad nisam siguran dal je opce tamo imao goste kolko sam procito nije bas ni puno sviro, a gledam ovo kaj ima svirke na vecim mjestima uvijek party do zore i zbilja dogadaj koji se ne propusta ako ce biti tako :D
ah ono je bio vise ono klubski mix sad nisam siguran dal je opce tamo imao goste kolko sam procito nije bas ni puno sviro, a gledam ovo kaj ima svirke na vecim mjestima uvijek party do zore i zbilja dogadaj koji se ne propusta ako ce biti tako :D
Mislim da sam procitao da je trajanje od 22:00 - 05:00...
Mislim da sam procitao da je trajanje od 22:00 - 05:00...
samo kolko ce od toga vremena on svirat xD, al glavno da je dobra zabava :D
imas u eventimu u jurišićevoj ako se nevaram
da imas popis koje su ovlastene eventimove prodavaonice diljem hrvatske .
**bump**
kaj niko nejde xD nemate nikakva ocekivanja/iskustva ajde ljudi pisite xD
guetta je šminkerski fejker. nebi išo na njega da mi da 200 eura.
E ja bi jako htio ić, al kriza je, trenutno sam nezaposlen, nemam para, potrosio bi na tank za auto, na kartu, moraš pit nešto, i to bi sve skupa dostiglo neku cifru oko 400, 500 kn mozda i više, a to si trenutno ne mogu priuštit. 
vidim da su najljepse mladenacke godine drugi te financiraju i nemas briga xD
ja bi iša da san iz Zg....i ne dolazi samo Guetta nego i njegovi gosti(Akon, Kid Cudi)....i traje do jutra!
ja se sad nadam da cu ic, sad malo skola pritisnula pa mi mogo ostat uskracen za karticu xD,ipak kad te financiraju ima i nedostataka :P
Zna ko gdje ima karti za kupit online? Ak ih još uopce ima.
Moguće da priberem nešto pare, i nagovorim buraza da vozi hehe
imas ih jos na eventimu http://www.eventim.hr/portal/hr/other/clubbing/david_guetta/68388/
Preporucam da idete, bilo je odlicno sinoc u bg areni :)...konc isto traje od 22 do 5 h..pre njega je bio neki dj, guetta se pojavio oko 00:45 i bio do nekih pola 4, 4..sto je i vise nego odlicno..karta je doduse skuplja u hr nego u srbiji, tamo je bila 1900 din..sto je oko 170 kn.. eo jedan clip, pa pogledajte, ima ih jos par na youtubu od sinoc..
Neznam zvuči jako privlačno, mogo bih se iskesit za kartu.
Iskreno,ja bi isao ali hebiga nema se para u ovom recesiji,prije bi tih 100 eura kaj bu mi trebalo dao i prišparao za novi proc ili eventualno grafu nekakvu upiknut neg otic na njegov koncert,ima i pjesama na netu pa uzivam.
Ma hebeš novi proc LOL, kad to čujem dođe mi da razbijem ove zvučnike koji se ne mogu nosit s tiim.
Ma hebeš novi proc LOL, kad to čujem dođe mi da razbijem ove zvučnike koji se ne mogu nosit s tiim.
Da i? Ja neam kupljene zvucnike,ja imam slusalice i dost dugo sam opstao na njima i tako lijepo uzeo polovno pojacalo,subwoofer stari od jednog kolege nabavio i lijepo si uzeo 2 zvucnika od kucnog kina sta starom netrebaju i eto ti jedne odlicne drmalice..500 w sub-a kud ces vise i to za stan.meni milina..al ipak,proc je proc,hebes tog guettu ak mi se ne svida a ko hoce neg izvoli.
A, evo ja sam skupio pare, sa teskom mukom, al eto, ima se nesto. Sad da jos imam s kim iti, svima kriza, da bi potrosio pare na ovak nesto. A samom mi nije zabavno iti. Budem videl do subote, mozda nagovorim nekog.
A, evo ja sam skupio pare, sa teskom mukom, al eto, ima se nesto. Sad da jos imam s kim iti, svima kriza, da bi potrosio pare na ovak nesto. A samom mi nije zabavno iti. Budem videl do subote, mozda nagovorim nekog.
Ma nije ti neki bed ići sam uvijek je super ekipa na takvim stvarima.
Da čujem kako je bilo ?
Bilo je fenomenalno!Dok je pustio bass svi su podivljali nemože se to riječima opisat!
Bilo je fenomenalno!Dok je pustio bass svi su podivljali nemože se to riječima opisat!
Kakvi su zvucnici bili? Jel bio bas bass da ti trese muda ili su škrtarili na njemu kakti da im nes ne izgori?