Zanima me što mislite o ovim emisijama ili samom Discavery Channel. Što se tiće Brainiaca ja mislim da je
Marlene Espensen

(to je ona doktorica).....a što se tiče Mythbustersa meni su zakon!!!! 
Zanima me što mislite o ovim emisijama ili samom Discavery Channel. Što se tiće Brainiaca ja mislim da je
Marlene Espensen

(to je ona doktorica).....a što se tiče Mythbustersa meni su zakon!!!! 
oboje zakon!
oboje zakon!
jel da!!!!!!
Discovery ima najblje serije. Mythbustersi su zakon ali Brainiac je glupost. Previše se glupiraju i nikad mi se nisu sviđali.
| 52 | Mithbusters |
|---|---|
| 4 | Brainiac |
Discovery, ne Discavery.
I smanji s uskličnicima, nisu potrebni
Mythbustersi znaju bit zanimljivi, brainiac nikada nisam ni pogledao ja mislim.
mythbusters su mi odlicni a brainiac negledam.
ali definitivno je najbolja emisija OCC-orange country choppers.likovi su genijalni
mythbusters su mi odlicni a brainiac negledam.
ali definitivno je najbolja emisija OCC-orange country choppers.likovi su genijalni
kad se to emitira....ja gledam Discovery Europe......jeli to disc sience....travell ili????
kad se to emitira....ja gledam Discovery Europe......jeli to disc sience....travell ili????
mislis na occ?
occ ti se emitira u vecernjem terminu.poslije 23 sata
mislis na occ?
occ ti se emitira u vecernjem terminu.poslije 23 sata
aha.....aj pogledat cu jednom(ili više puta
)
Evo glasajte
| 1 | Brainiac |
|---|---|
| 15 | Mythbusters |
| 13 | How It's Made |
| 0 | How They Do It |
| 2 | Orange County Choppers |
Evo jedna koja mi je trenutno jedna od najzanimljivijih - Prototype this. Svakako preporuka za emisiju, genijalna je :D
Osobno volim oboje gledat ali od Mythbustersa mogu nešta naučit, a gledanjem Brainiaca se mogu samo nasmijat 
Ali meni osobno bolji Discovery Science emisije, jer idu više na tehnologiju 
BTW mala sugestija:
Kad već spominjemo skoro sve emisije na Discovery Ch. možda da se preimenuje tema u Discovery Channel i Discovery Science emisije
| 14 | DA |
|---|---|
| 1 | NE |
Disc. Chanell je jedini kanal kojeg gledam na TV :D
Razlog je što su emisije pre-pre-pre kvalitetne i pre zakon su... a reklami nema osim najave emisije...
meni licno najbolja emisija na DC je Dirty Jobs... jednostavno uživam gledati tu emisiju uz humor Mike Rowe-a ;)
Mythbusters sam prije gledao nisam propustao no sada slabije...
Deadliest Catch i lov na sabljarke(ne znam kako tacno na engleskom swordfish tako nest) isto dobro kotiraju na mojoj skali DC emisija..
Mogao bih tako nabrojati svaku emisijum, ali eto te tri su mi glavne (uz american loggers i black gold)...
brainica sam prije gledao kada sam u skolu isao pa kada sam druga smjena ujutro ustanem oko 9, pregledam brainiac pa poslije njih ide mythbusters ili obrnuto, no i njih slabije...
Osobno volim oboje gledat ali od Mythbustersa mogu nešta naučit, a gledanjem Brainiaca se mogu samo nasmijat 
BTW mala sugestija:
Kad već spominjemo skoro sve emisije na Discovery Ch. možda da se preimenuje tema u Discovery Channel i Discovery Science emisije
nemogu nigdje pronaci kako preimenovati
crvenokosa 
BTW mala sugestija:
nemogu nigdje pronaci kako preimenovati
Prijavi svoj prvi post i napiši: Molim promjenu imena teme na: "insert-random-thread-name-here"
Ili javi se nekome od moderatora iz ovog podforuma i pošalji PP za promjenu teme. 
evo tema je promjenila ima
jeste li danas gledali mythbuserse...jel ko zna kako se zove onaj film
duboko modro more (Deep blue sea)
Eh, da, u prijašnjoj poruci sam zaboravio spomenut da mi je isto odlična emisija Dirty jobs with Mike Rowe. Lik je odličan 
Ma, u biti, program je odličan, jedino me živciraju kad cijepaju emisije onim najavama svojih emisija, a svaka stanka traje 2.5-3 min.
Najgore emisije
| 2 | surviving the cut |
|---|---|
| 15 | american chooper |
| 2 | how they do it |
duboko modro more (Deep blue sea)
Eh, da, u prijašnjoj poruci sam zaboravio spomenut da mi je isto odlična emisija Dirty jobs with Mike Rowe. Lik je odličan 
Ma, u biti, program je odličan, jedino me živciraju kad cijepaju emisije onim najavama svojih emisija, a svaka stanka traje 2.5-3 min.
Ja se divim top liku kako preživi na strani želuca to sve xD
Lik ide po najgorim ikad poslovima, zavlači se u neke jame, čisti svakakva sranja i onda kaže: Zakon! (Awesome)
Inače epski dobra emisija 
meni licno najbolja emisija na DC je Dirty Jobs... jednostavno uživam gledati tu emisiju uz humor Mike Rowe-a ;)
da ne bih opet pisao :P
ja sam skinuo gotovo sve epizode dirty jobs-a samo je problem što nema prevoda :S inace je tako za dokumentarce...
a ja bih vjerovali ili ne, volio raditi sa njim(ne znam kako zvuci ali poenta da bih volio raditi isti posao kao mike), pošto nisam gadljiv mogao bih izdržati mnogo onih poslova...
a uz tu emisiju puno i naučim o svim tim poslovima
Najgore emisije
Izgleda nisam sam po pitanju american chopera, pricao sam jos sa nekim drugovima o tome i njima se svidja :S, ne kontam sta se tu ima nekom nesto svidjati kad uvijek prave iste stvari.
Najgore emisije
Izgleda nisam sam po pitanju american chopera, pricao sam jos sa nekim drugovima o tome i njima se svidja :S, ne kontam sta se tu ima nekom nesto svidjati kad uvijek prave iste stvari.
ovo je anketa...ti postavi svoju pa da vididmo rezultate
4 Godine sam gledo Discovery skoro svaki dan, American choopers, American hotrod, Dirty jobs, junkyard wars (ima jedno 2-3 slična serijala), mythbusters itd,
dirty jobs mi je najbolja, imam isto sve na hardu, to što nema prijevoda nema veze.
OK....svi imamo svoja mišljenja slobodno recite....meni se osobno ne sviđa american chooper.....pa šta onda???
Discovery mi je upaljen 24/7 u pozadini ima već par godina. Odgledo sam sve što se moglo na njemu odgledati, odlične emisije.
Inače najdraža mi je emisija definitivno Mythbusters (uz Gryll Bearsa), dok mi je najgora bila Brainiacs, a sada oni log chopperi ili kako se već zove, dosadno do bola.
Evo nova anketa
| 12 | Mythbusters |
|---|---|
| 1 | Brainiac |
| 2 | Ultimate Survival |
| 1 | How It's Made |
| 1 | American Chooper |
Meni se baš sviđa ovaj extreme engineering