Discovery Channel

poruka: 52
|
čitano: 2.681
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 mjeseci
Mythbusters, Brainiac, Discovery Channel

Zanima me što mislite o ovim emisijama ili samom Discavery Channel. Što se tiće Brainiaca ja mislim da je

Marlene Espensen {#}{#}{#}   {#} (to je ona doktorica).....a što se tiče  Mythbustersa meni su zakon!!!!  {#}

Shot first, ask later!!! XFire:al3xan3r Steam:jackass2056
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 16:56 (Komunist Izet).
2 godine
neaktivan
Mythbusters, Brainiac, Discavery Channel

oboje zakon!

[url=http://www.userbars.be][img]http://img689.imageshack.us/img689/6052/815.gif[/img][/url] [url=http://www.userbars.be][img]http://img839.imageshack.us/img839/2042/29393.gif[/img][/url]
9 mjeseci
Re: Mythbusters, Brainiac, Discavery Channel
malada kaže...

oboje zakon!

jel da!!!!!!

22 mjeseca

Discovery ima najblje serije. Mythbustersi su zakon ali Brainiac je glupost. Previše se glupiraju i nikad mi se nisu sviđali.

52 Mithbusters
4 Brainiac
Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 16:56 (ROFLOLMAO).
9 mjeseci
neaktivan

Discovery, ne Discavery.
I smanji s uskličnicima, nisu potrebni

Mythbustersi znaju bit zanimljivi, brainiac nikada nisam ni pogledao ja mislim. 

11 mjeseci

mythbusters su mi odlicni a brainiac negledam.

ali definitivno je najbolja emisija OCC-orange country choppers.likovi su genijalni

http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
9 mjeseci
Sir_Henry_Dale kaže...

mythbusters su mi odlicni a brainiac negledam.

ali definitivno je najbolja emisija OCC-orange country choppers.likovi su genijalni

kad se to emitira....ja gledam Discovery Europe......jeli to disc sience....travell ili????

21 mjesec
protjeran
Re: Mythbusters, Brainiac, Discovery Channel
Komunist Izet kaže...

Zanima me što mislite o ovim emisijama ili samom Discavery Channel. Što se tiće Brainiaca ja mislim da je

Marlene Espensen {#}{#}{#}   {#} (to je ona doktorica).....a što se tiče  Mythbustersa meni su zakon!!!!  {#}

ja mislim da je Marelene  {#}

11 mjeseci
Komunist Izet kaže...

kad se to emitira....ja gledam Discovery Europe......jeli to disc sience....travell ili????

mislis na occ?

occ ti se emitira u vecernjem terminu.poslije 23 sata

http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
21 mjesec
protjeran
Sir_Henry_Dale kaže...
Komunist Izet kaže...

mislis na occ?

occ ti se emitira u vecernjem terminu.poslije 23 sata

aha.....aj pogledat cu jednom(ili više puta {#})

9 mjeseci

Evo glasajte

1 Brainiac
15 Mythbusters
13 How It's Made
0 How They Do It
2 Orange County Choppers
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 10:20 (Komunist Izet).
4 godine

Evo jedna koja mi je trenutno jedna od najzanimljivijih - Prototype this. Svakako preporuka za emisiju, genijalna je :D

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
2 godine

Osobno volim oboje gledat ali od Mythbustersa mogu nešta naučit, a gledanjem Brainiaca se mogu samo nasmijat {#}

Ali meni osobno bolji Discovery Science emisije, jer idu više na tehnologiju {#}

BTW mala sugestija:

Kad već spominjemo skoro sve emisije na Discovery Ch. možda da se preimenuje tema u Discovery Channel i Discovery Science emisije

14 DA
1 NE
Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
14 mjeseci

Disc. Chanell je jedini kanal kojeg gledam na TV :D
Razlog je što su emisije pre-pre-pre kvalitetne i pre zakon su... a reklami nema osim najave emisije...

meni licno najbolja emisija na DC je Dirty Jobs... jednostavno uživam gledati tu emisiju uz humor Mike Rowe-a ;)

Mythbusters sam prije gledao nisam propustao no sada slabije...

Deadliest Catch i lov na sabljarke(ne znam kako tacno na engleskom swordfish tako nest) isto dobro kotiraju na mojoj skali DC emisija..

Mogao bih tako nabrojati svaku emisijum, ali eto te tri su mi glavne (uz american loggers i black gold)...

brainica sam prije gledao kada sam u skolu isao pa kada sam druga smjena ujutro ustanem oko 9, pregledam brainiac pa poslije njih ide mythbusters ili obrnuto, no i njih slabije... 

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
9 mjeseci
Krešo91 kaže...

Osobno volim oboje gledat ali od Mythbustersa mogu nešta naučit, a gledanjem Brainiaca se mogu samo nasmijat {#}

Ali meni osobno bolji Discovery Science emisije, jer idu više na tehnologiju {#}

BTW mala sugestija:

Kad već spominjemo skoro sve emisije na Discovery Ch. možda da se preimenuje tema u Discovery Channel i Discovery Science emisije

nemogu nigdje pronaci kako preimenovati

2 godine

crvenokosa {#}

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
2 godine
Komunist Izet kaže...
Krešo91 kaže...

BTW mala sugestija:

nemogu nigdje pronaci kako preimenovati

Prijavi svoj prvi post i napiši: Molim promjenu imena teme na: "insert-random-thread-name-here"

Ili javi se nekome od moderatora iz ovog podforuma i pošalji PP za promjenu teme. {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
9 mjeseci
Discovery Channel

evo tema je promjenila ima

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 11:05 (Komunist Izet).
9 mjeseci
Discovery Channel

jeste li danas gledali mythbuserse...jel ko zna kako se zove onaj film

4 godine
Re: Discovery Channel
Komunist Izet kaže...

duboko modro more (Deep blue sea)

Eh, da, u prijašnjoj poruci sam zaboravio spomenut da mi je isto odlična emisija Dirty jobs with Mike Rowe. Lik je odličan {#}

Ma, u biti, program je odličan, jedino me živciraju kad cijepaju emisije onim najavama svojih emisija, a svaka stanka traje  2.5-3 min.

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 17:09 (denix).
9 mjeseci
Discovery Channel

Najgore emisije

2 surviving the cut
15 american chooper
2 how they do it
2 godine
denix kaže...
Komunist Izet kaže...

duboko modro more (Deep blue sea)

Eh, da, u prijašnjoj poruci sam zaboravio spomenut da mi je isto odlična emisija Dirty jobs with Mike Rowe. Lik je odličan {#}

Ma, u biti, program je odličan, jedino me živciraju kad cijepaju emisije onim najavama svojih emisija, a svaka stanka traje  2.5-3 min.

Ja se divim top liku kako preživi na strani želuca to sve xD

Lik ide po najgorim ikad poslovima, zavlači se u neke jame, čisti svakakva sranja i onda kaže: Zakon! (Awesome)

Inače epski dobra emisija {#}

14 mjeseci
stone kaže...

meni licno najbolja emisija na DC je Dirty Jobs... jednostavno uživam gledati tu emisiju uz humor Mike Rowe-a ;)

da ne bih opet pisao :P

ja sam skinuo gotovo sve epizode dirty jobs-a samo je problem što nema prevoda :S inace je tako za dokumentarce...

a ja bih vjerovali ili ne, volio raditi sa njim(ne znam kako zvuci ali poenta da bih volio raditi isti posao kao mike), pošto nisam gadljiv mogao bih izdržati mnogo onih poslova...

a uz tu emisiju puno i naučim o svim tim poslovima

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
2 godine
Komunist Izet kaže...

Najgore emisije

Izgleda nisam sam po pitanju american chopera, pricao sam jos sa nekim drugovima o tome i njima se svidja :S, ne kontam sta se tu ima nekom nesto svidjati kad uvijek prave iste stvari.

U zdravom hardveru zdrav softver
9 mjeseci
pirat01 kaže...
Komunist Izet kaže...

Najgore emisije

Izgleda nisam sam po pitanju american chopera, pricao sam jos sa nekim drugovima o tome i njima se svidja :S, ne kontam sta se tu ima nekom nesto svidjati kad uvijek prave iste stvari.

ovo je anketa...ti postavi svoju pa da vididmo rezultate

4 godine
protjeran
Discovery Channel

4 Godine sam gledo Discovery skoro svaki dan, American choopers, American hotrod, Dirty jobs, junkyard wars (ima jedno 2-3 slična serijala), mythbusters itd,

dirty jobs mi je najbolja, imam isto sve na hardu, to što nema prijevoda nema veze.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 22:23 (pinkskin).
9 mjeseci
Discovery Channel

OK....svi imamo svoja mišljenja slobodno recite....meni se osobno ne sviđa american chooper.....pa šta onda???

22 mjeseca
Discovery Channel

Discovery mi je upaljen 24/7 u pozadini ima već par godina. Odgledo sam sve što se moglo na njemu odgledati, odlične emisije.

Inače najdraža mi je emisija definitivno Mythbusters (uz Gryll Bearsa), dok mi je najgora bila Brainiacs, a sada oni log chopperi ili kako se već zove, dosadno do bola.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 21:47 (PLASMAorLCD).
9 mjeseci
Discovery Channel

Evo nova anketa

12 Mythbusters
1 Brainiac
2 Ultimate Survival
1 How It's Made
1 American Chooper
15 mjeseci
Discovery Channel

Meni se baš sviđa ovaj extreme engineering