sry kriva tema mislio slusaona :(
Elektronska glazba
- poruka: 2.807
- |
- čitano: 93.383
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi trebam vašu pomoć.Molio bih onoga(asimilatror čini mi se da bi ti mogao to posjedovati) koji ima mix od gospodične Gayle San sa Nature One 2002 da mi uploada negdje da i upotpunim kolekciju Nature One 2002. Hvala!
Slabo pratin taj žanr a i ja san bia odma siguran da nije od njega. Stvarno ima previše zasluga za stvari koje nikad nije napravia. I Guetta isto.
reci mi onda pls koji je dio on remixo o.O
meni su to dvije identične pjesme
a je remiks je kao... moraš se dobro skoncentrirat da primjetiš razliku, ništa zamjetno uglavnom ;D
to sam ja baš proučavo prije negdje 2 mjeseca haha
reci mi onda pls koji je dio on remixo o.O
meni su to dvije identične pjesme
a je remiks je kao... moraš se dobro skoncentrirat da primjetiš razliku, ništa zamjetno uglavnom ;D
to sam ja baš proučavo prije negdje 2 mjeseca haha
Da da, samo na nekim mjestima :))
http://www.brija.com/forum/index.php?topic=33191.0
Joj zasto nije u Hrvatskoj :( :(
Pa svejedno se ide!! :D Tebi je još bliže, šta kukaš? :) (Veli Vrh je kraj Pule?) Ovo se ne propušta, kad će nešto ovako bit u Hrvatskoj, kad nije trance nije ovde popularan.... Ako ti je problem nać nekog za ić(tamo odakle si) skupi se sa nekima drugima, ja san tamo na Briji naša ove iz Bihača i iz Kaštela, pa ću vidit.
Da da Veli Vrh kraj Pule :D
Ma osim tog sto mi je recimo daleko,nisam trenutno u dobrim odnosima s lovom da si priustim tako nesto :(
Al dobro,vratit ce se on kad tad na naš Balkan.
Btw,odkud znas za Veli Vrh?
Ma osim tog sto mi je recimo daleko,nisam trenutno u dobrim odnosima s lovom da si priustim tako nesto :(
Btw,odkud znas za Veli Vrh?
Kako misliš.... Nemoš to reć, pa ASOT550 je u pitanju!!
Ja da neman love, bia bi na kruvu i vodi dok ne skupin. 
Google Earth. 
Malo da neidemo u offtopic:
Chris Lake - Sundown (Original Mix)
Ne trabunjajte za tu "Astronomia", ista je to verzija.... I da ima ikakve razlike, sigurno bi bila veća da je remix......
I malo odličnih vijesti ako neko traži organizirano za ASOT:
http://www.extra-tours.hr/index.php/putovanja/33-asot
http://www.njuskalo.hr/inozemni-turisticki-aranzmani/a-state-of-trance-550-izlet-beograd-oglas-4402935
http://booking.me/ARMINVANBUUREN/BEOGRAD/2012.aspx
http://housetor.ba/2012/01/20/sol-azur-i-diskozona-vas-vode-na-koncert-armin-van-buurena/
vidim nitko ne prži drambu
evo par starijih epic stvari da osvježim thread 
prastaro, genijalno :) tražio sam godinama koja je to točno stvar
isto prastaro, poslušam stvar i pogledam spot i odmah mi se ide negdje van divljati 
oprezno s ovom.. stvara braindamage
nikako da skupim volje da posložim kockice u fruityju da probam skužit kako je posložen ovaj bassline.. oduvijek me zanimalo
ovom stvari (i još par drugih) sam preobratio već par trance fanova 
Ljudi trebam vašu pomoć.Molio bih onoga(asimilatror čini mi se da bi ti mogao to posjedovati) koji ima mix od gospodične Gayle San sa Nature One 2002 da mi uploada negdje da i upotpunim kolekciju Nature One 2002. Hvala!
Nije valjda da niko to nema? :(
znam napravio sam temu za one koji gledaju khm ovaj slusaju njenu glazbu ima ona jos dobrih videa gdje vrti bokovima http://www.bug.hr/forum/topic/filmovi-tv-serije-glazba/alizee/125635.aspx
Glitter - Take Over (Original Mix)
edit: i jedna informacija za sve ljubitelje Marca Bailey-a: Marco Bailey u subotu 18.02.2012. u Boogaloou
ewww .. baš nisam bio 100 godina vani, a OTV mi je oduvijek bio naj klub.. na žalost sam dežuran ovaj tj. pa nemrem maknut -.-
ne pratim baš party scenu već par godina.. jel bude kaj u OTV-u.
meni bi bilo još najdraže kada bi se skupili neki naši.. hebo goste.. ono cet, mary, kiki i ekipa i old school tehnica all night
EDIT: evo da ne bude baš totalni OT. evo jedna stara party sickara.. curice su uvijek vrištale na ovu stvar 
EDIT2: @dj_renny baš sam potražio malo onaj set kaj tražiš. ja ga nemam, a nisam ga našao ni na mjestima gjde obično tražim ziku.. searchaj tu i tam na soulseeku (p2p gdje ima hrpa elektronike), možda se pojavi..
ewww .. baš nisam bio 100 godina vani, a OTV mi je oduvijek bio naj klub.. na žalost sam dežuran ovaj tj. pa nemrem maknut -.-
ne pratim baš party scenu već par godina.. jel bude kaj u OTV-u.
meni bi bilo još najdraže kada bi se skupili neki naši.. hebo goste.. ono cet, mary, kiki i ekipa i old school tehnica all night
ima partija, al to više nije kako je nekada bilo ( nažalost više nikada neće ni biti
)
recimo sutra u Sirupu Valentino Kanzyani, 25.02. Dave The Drummer, 10.03 JOHN DAHLBACK
da nebude OT evo još jedne stare stvari
Mirko Milano Stopp & Go Original Mix
EDIT2: @dj_renny baš sam potražio malo onaj set kaj tražiš. ja ga nemam, a nisam ga našao ni na mjestima gjde obično tražim ziku.. searchaj tu i tam na soulseeku (p2p gdje ima hrpa elektronike), možda se pojavi..
svi linkovi koje sam ja našao su stari sa rapidshare ili omiljenog nam zatvorenog Megauploada(prokleta bila RIAA!)...hvala za info!
EDIT: na soulseeku našao! Još jednom puno hvala!
svi linkovi koje sam ja našao su stari sa rapidshare ili omiljenog nam zatvorenog Megauploada(prokleta bila RIAA!)...hvala za info!
EDIT: na soulseeku našao! Još jednom puno hvala!
citam stranicu od pocetka i kad sam procitao da trebas set kontam da ce mi biti lakse naci ti link nego da nadjem gdje je,brate mili imam stvarno hrpu Techna iz tog vremena sve na cd-u ili dvd-u,maknio sve sa hardova jer ionak ne stanu. uglavnom drago mi je da si to rijesio da ne moram trazit. 
btw dugo me nije bilo ovdje,sta ima?
dobri cika jeff.
..sa gayle sun podsjetio si me na neke dobre setove sa naturea,thx man!
dobri cika jeff.
..sa gayle sun podsjetio si me na neke dobre setove sa naturea,thx man!
nema na čemu...pregledavao sam malo kolekciju i ustvrdio sam da mi fali gospodična gayle san u kolekciji Nature one 2002.Volim imat neke starije rijeđe mixeve za osobno zadovoljstvo.