Iron man 2

poruka: 35
|
čitano: 3.120
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan
Iron man 2

Jeli znate kad film izlazi? I šta mislite kakavg ce biti

2 godine
Iron man 2
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 22:03 (perkoxcar).
3 godine
Iron man 2

Evo

,
, i
, igra će vjerojatno biti šrot kao i prvi dio ali eto, film će biti odličan.

No one gets left behind.
3 godine
RE: Iron man 2
makko kaže...

Jeli znate kad film izlazi? I šta mislite kakavg ce biti

Evo sve informacije i slike LINK

Pa definitivno će biti zabavan, općenito s takvnim glumcima i pričom baš i ne možeš fulati.

Prvi ljetni blockbuster

3 godine
4 godine

Misliš nakon radnje prvog dijela Smijeh

Naime u prvom djelu vidimo razvoj Iron Man odjela i Starkovo obznanjivanje svog alter ega javnosti na završnoj presici, sad nas zanima što slijedi dalje..  Namigiva

Lijep pozdrav ;)
3 godine
Jesi ti siguran da je radnja ispred prvog dijela, na trailerima ima više likova sa onim odjelima, pa je valjda kasnije?
I, sviđa mi se muzička podloga, AC/DC, najdraži mi bend.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
4 godine
R4zOR229 kaže...

Misliš? Smijeh

Pa naravno da je iza a ne ispred, bože dragi..   ljudi razmišljajte logički ako već ne pročitate o čemu se radi Namigiva

Lijep pozdrav ;)
4 godine
Iron man 2

Negdje sam pročitao da će biti 16 pjesama AC/DC-a.

The Bad Guy će biti Mickey Rourke i prema onom iz trailera ima istu tehnologiju kao stark (ono plavo što mu je u prsima) samo nema one pljuce nego nekakva 2 energetska biča s kojima reže sve živo.

U igru će ući i warmachine napokon,ali neće ga glumiti crnac iz prvog dijela (šteta nekako mi bolje paše za warmachine-a) nego onaj koji je glumio u hotel rwanda.

Neželim čitat detalje o filmu (ako ih ima uopće), puno je bolje gledat kada ništa neznam.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
3 godine
Hyperion kaže...

The Bad Guy će biti Mickey Rourke i prema onom iz trailera ima istu tehnologiju kao stark (ono plavo što mu je u prsima) samo nema one pljuce nego nekakva 2 energetska biča s kojima reže sve živo.

U igru će ući i warmachine napokon,ali neće ga glumiti crnac iz prvog dijela (šteta nekako mi bolje paše za warmachine-a) nego onaj koji je glumio u hotel rwanda.

Neželim čitat detalje o filmu (ako ih ima uopće), puno je bolje gledat kada ništa neznam.

I meni je warmachine veći frajer, ono Iron man je metro s tim svim bojama i lakovima. War mašina je baš ono izgleda mocnije, nebrušeno željezo i masa naoružanaja.

P.S. sviđa mi se novi avatar.

3 godine
Hyperion kaže...

Što neće glumiti Terrence Howard, šteta, lik je stvarno izvrstan glumac.

No one gets left behind.
3 godine
Tko/što je warmachine?
Dado, jeli tvoj post odgovor meni? Pisao sam post perkoxcaru pa si ti 'uletio'. ;)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
3 godine
Šef kaže...
Tko/što je warmachine?
Dado, jeli tvoj post odgovor meni? Pisao sam post perkoxcaru pa si ti 'uletio'. ;)

LINK

3 godine
Ma, jel tu itko čita potpise? :)
4 godine
wyks kaže...

Koji to? Već sam zaboravio, promjenio sam ih 4-5 jučer i danas 2-3. Ovaj improvizirani u paintu ostaje koji tjedan.

Kak je ovaj paint u sedmici awesome.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
3 godine
neaktivan
Iron man 2

jao ovih današnjih filmova, skroz ću se okrenuti europskoj i ruskoj produkciji... ja više ne mogu čekati da hollywood izbaci jedan dobar film, 10 godina je previše, prelazim na FILMOVE u doslovnom smislu rječi, a ako se poželim američke produkcije mogu uvijek upaliti nešto slično iron manu i transformatorima, pogledati 5 min i brže bolje gasi TV!

bez uvrede, to su filmovi za djecu

3 godine
Hyperion kaže...
wyks kaže...

Koji to? Već sam zaboravio, promjenio sam ih 4-5 jučer i danas 2-3. Ovaj improvizirani u paintu ostaje koji tjedan.

Kak je ovaj paint u sedmici awesome.

Jedi Knight

4 godine
Iron man 2

Gotiva, evo sad u subotu na RTL gledao Iron Man po prvi put. Prejak film, vjerujem da ce i drugi dio biti mocan. Taman pogledao prvi i eto ga necu se dugo nacekati da pogledam i drugi dio. Cool

3 godine
neaktivan
Iron man 2

kad ce na tor**ntu bit

3 godine
makko kaže...

kad ce na tor**ntu bit

Eto sutra u 14 i 24. Ali moraš doć jedno 2 sata ranije jer će bit red za skidanje

3 godine
neaktivan
wyks kaže...
makko kaže...

kad ce na tor**ntu bit

Eto sutra u 14 i 24. Ali moraš doć jedno 2 sata ranije jer će bit red za skidanje

mrš

3 godine
makko kaže...
wyks kaže...
makko kaže...

kad ce na tor**ntu bit

mrš

Film izlazi u svibnju tako da za torrente moraš pričekati

3 godine
Iron man 2

Evo novi i animirani trailer

.

Ovo je doduše za video igru, al' ipak, neka se nađe.

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 1:23 (thuglife).
2 godine
Iron man 2

Ja sam si rezervirao baš sad karte za subotu....Smijeh

2 godine
Iron man 2

Prvi me dio odusevio fenomenalan je tako da od drugog ocekujem isto tako dobru zabavu.

When you are halfway up,you are always halfway down
3 godine
Jeli sutra u kinima? Tko ide u Zadru gledat? :D
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
3 godine
Iron man 2

Evo momci iz IGNa su ga gledali pa evo reca, osobno nisam čitao sve jer se bojim spoilera, no tko voli nek izvoli.

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
4 godine
Iron man 2

Sutra sumnjam, ali preko vikenda ću se vjerojatno zaletiti to pogledati u Cinestar Namigiva

Lijep pozdrav ;)
3 godine
Sutra idem gledat, budite sigurni da ću spoilat :D
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
3 godine
Iron man 2

Evo i reca igre, ovo sam i očekivao, ovakve igre uvijek budu sr*nje.

Link.

I'm gonna be Iron, like Lion, in Zion...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice