Kako narihtat titlove

poruka: 23
|
čitano: 2.793
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Kako narihtat titlove

Imam jedan film bez titlova . Titlove skinem sa stranice www.titlovi.hr i nikako ih ne mogu narihtati da mi se prikažu u filmu . Moj player je GOM Player sa Bugovog DVD-a. Hvala unaprijed !

emerik
3 godine
neaktivan
Kako narihtat titlove

prvo sto tribas je nazvat ime titlova kao i ime filma..

npr. film ti se zove  Changeling.avi  pa i prijevod tako nazovi ( changeling.srt/sub)

onda samo pokrenes GOM player i povuces titlove u player i on ce ih automatski ucitati...

simple as that

4 godine
neaktivan
RE: Kako narihtat titlove

momče, evo ovako: ubaci film, klikni kombinaciju tipku alt + E, otvorit će ti se prozor. ideš na open, odabereš titlove(titlovi ne smiju biti u arhivi, već raspakirani), i to je to. što se tiče podešavanja ako titlovi ne pašu, tj, prebrzi su i prespori. u tu svrhu klikni F7, i prebaci se na karticu subtitle.

muku oko otvaranja titlova, možeš izbjeći tako da u isti folder rapakiraš titlove, i nazoveš ih kao i film, ali pustiš ekstenziju koja jest. i to je to...

3 godine
neaktivan
Kako narihtat titlove

Otvori Gpm player, desni klik na prozor Gom playera Subtitles-Subtitle Explorer,

otvorit če se novi prozor Subtitle Explorer, u njemu File open označi titl i stsni Open

i to je to.

Koja pila? Naravno,motorka.
3 godine

Hvala svima na prijedlozima!

emerik
4 godine
Kako narihtat titlove

Jel je problem u tome što nemaš titlova u filmu ili što imaju krivi tajming?

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
3 godine

Problem je u tome što ih stavim u istu datoteku kao i film , a oni se uopće ne prikažu . 

emerik
4 godine
emerik kaže...

Problem je u tome što ih stavim u istu datoteku kao i film , a oni se uopće ne prikažu . 

Automatski će ti se prikazati jedino ako se zovu u slovce isto kao i film (sa nastavkom .srt .sub ili .txt na kraju)

Možeš ih i ručno staviti - drag'n'drop, znači odvučeš titlove u GOM.
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
3 godine
Hvala!
emerik
2 godine
Kako narihtat titlove

Da ne otvaram novu temu, kako narihtat titlove u windows media playeru (windows 7), imam ironman 2 i imam titlove ali ih ne pokazuje kad ih želim odabrati..

Što da radim?

21 mjesec
Plahi kaže...

Da ne otvaram novu temu, kako narihtat titlove u windows media playeru (windows 7), imam ironman 2 i imam titlove ali ih ne pokazuje kad ih želim odabrati..

Što da radim?

mislim da s njim to nemožeš

2 godine
Kako narihtat titlove

titlovi ti moraju imati isti naziv kao film

Xfire:mirkeckiller///////////COD2 nick:|BuG|Mirkeckiller ///////// Trackmania nations forever login:mirkeckiller
21 mjesec
Marsel007 kaže...

titlovi ti moraju imati isti naziv kao film

i onda će radit u media playeru??

3 godine
Kako narihtat titlove

onda bi trebalo raditi u svemu, media playeru, GOMu, VLC-u....

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
3 godine
Kako narihtat titlove

Posluzit cu se ovom temom da ne otvaram novu ionako ima brdo tema o titlu,a neda mi se nac odgovor za ono sto me zanima.

Radi se o ovome.

Skinem film sa neta (Xvid,dvd rip) pronadjem titl,uskladim nazive,sve radi na laptopu odlicno,titl idealan (Gom Player)

E sad to sve prebacim na USB i hocu gledat na TV.Slika ok,to nije problem,nego titl koji je jako sitan,uskladjen sa filmom idealno,ali sitna slova i ne ucitava šćžđ.To ajde i nekako,ali mogu li se kako povecati ova sitna slova koja kao da izmjene font u odnosu na gledanja u gom-u?

Ne moze to bez kabla
2 godine
niko_vazan kaže...

Posluzit cu se ovom temom da ne otvaram novu ionako ima brdo tema o titlu,a neda mi se nac odgovor za ono sto me zanima.

Radi se o ovome.

Skinem film sa neta (Xvid,dvd rip) pronadjem titl,uskladim nazive,sve radi na laptopu odlicno,titl idealan (Gom Player)

E sad to sve prebacim na USB i hocu gledat na TV.Slika ok,to nije problem,nego titl koji je jako sitan,uskladjen sa filmom idealno,ali sitna slova i ne ucitava šćžđ.To ajde i nekako,ali mogu li se kako povecati ova sitna slova koja kao da izmjene font u odnosu na gledanja u gom-u?

To je stvar to firmware-a televizora i ti tu ništa ne možeš (osim eventualnog update-a, ako postoji).

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
3 godine
DamageHigh kaže...
niko_vazan kaže...

Radi se o ovome.

To je stvar to firmware-a televizora i ti tu ništa ne možeš (osim eventualnog update-a, ako postoji).

Kako onda budu ok drugi divix filmovi koje imam na cd-ima (pozajmljeni od prijatelja)? Na njima titl normalan.

Ne moze to bez kabla
2 godine
niko_vazan kaže...
DamageHigh kaže...
niko_vazan kaže...

Radi se o ovome.

Kako onda budu ok drugi divix filmovi koje imam na cd-ima (pozajmljeni od prijatelja)? Na njima titl normalan.

Kako pokrečeš te filmove s CD-a, a kako ove šta staviš na USB? U kojem su formatu titlovi?

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
3 godine
Kako narihtat titlove

CD normalno u dvd player,tako i USB U dvd player.Ali razlika je u velicini titlova,ovi sa cd-a su veci,a ovi sa usb-a manji.Sitni gotov kao ova slova na forumu,zenuto bas citat.Titil je .srt

Ne moze to bez kabla
2 godine
niko_vazan kaže...

CD normalno u dvd player,tako i USB U dvd player.Ali razlika je u velicini titlova,ovi sa cd-a su veci,a ovi sa usb-a manji.Sitni gotov kao ova slova na forumu,zenuto bas citat.Titil je .srt

Hm čudno...u .srt formatu titlova ne možeš ništa napraviti..u .sub se mogu podešavati veličina, boja i sl., ali taj format vjerojatno nije podržan..

Pročačkaj malo po opcijama, ikao sumnjam da ćeš nešto naći.

Koji je model player-a?

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
3 godine
DamageHigh kaže...
niko_vazan kaže...

Hm čudno...u .srt formatu titlova ne možeš ništa napraviti..u .sub se mogu podešavati veličina, boja i sl., ali taj format vjerojatno nije podržan..

Pročačkaj malo po opcijama, ikao sumnjam da ćeš nešto naći.

Koji je model player-a?

Ne znam stvarno,da je malo samo veci titl bas bi bilo ok.

A player je ovaj:

http://www.pioneer.eu/eur/products/42/84/222/DV-320-K/index.html

Ne moze to bez kabla
2 godine

Sumnjam da tu možeš išta napraviti. Jedno alternativno rješenje ti je "ljepljenje titlova" na sam film. To možeš obaviti po tutorialu ovdje..

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
3 godine
Kako narihtat titlove

Sumnjam i ja.Ali to ne mogu lijepit nije vrijedno truda,primacu se malo blize tv-u hehe.

Ne moze to bez kabla
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice