Imam jedan film bez titlova . Titlove skinem sa stranice www.titlovi.hr i nikako ih ne mogu narihtati da mi se prikažu u filmu . Moj player je GOM Player sa Bugovog DVD-a. Hvala unaprijed !
Kako narihtat titlove
- poruka: 23
- |
- čitano: 2.793
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prvo sto tribas je nazvat ime titlova kao i ime filma..
npr. film ti se zove Changeling.avi pa i prijevod tako nazovi ( changeling.srt/sub)
onda samo pokrenes GOM player i povuces titlove u player i on ce ih automatski ucitati...
simple as that
momče, evo ovako: ubaci film, klikni kombinaciju tipku alt + E, otvorit će ti se prozor. ideš na open, odabereš titlove(titlovi ne smiju biti u arhivi, već raspakirani), i to je to. što se tiče podešavanja ako titlovi ne pašu, tj, prebrzi su i prespori. u tu svrhu klikni F7, i prebaci se na karticu subtitle.
muku oko otvaranja titlova, možeš izbjeći tako da u isti folder rapakiraš titlove, i nazoveš ih kao i film, ali pustiš ekstenziju koja jest. i to je to...
Otvori Gpm player, desni klik na prozor Gom playera Subtitles-Subtitle Explorer,
otvorit če se novi prozor Subtitle Explorer, u njemu File open označi titl i stsni Open
i to je to.
Hvala svima na prijedlozima!
Jel je problem u tome što nemaš titlova u filmu ili što imaju krivi tajming?
Problem je u tome što ih stavim u istu datoteku kao i film , a oni se uopće ne prikažu .
Problem je u tome što ih stavim u istu datoteku kao i film , a oni se uopće ne prikažu .
Da ne otvaram novu temu, kako narihtat titlove u windows media playeru (windows 7), imam ironman 2 i imam titlove ali ih ne pokazuje kad ih želim odabrati..
Što da radim?
Da ne otvaram novu temu, kako narihtat titlove u windows media playeru (windows 7), imam ironman 2 i imam titlove ali ih ne pokazuje kad ih želim odabrati..
Što da radim?
mislim da s njim to nemožeš
titlovi ti moraju imati isti naziv kao film
i onda će radit u media playeru??
onda bi trebalo raditi u svemu, media playeru, GOMu, VLC-u....
Posluzit cu se ovom temom da ne otvaram novu ionako ima brdo tema o titlu,a neda mi se nac odgovor za ono sto me zanima.
Radi se o ovome.
Skinem film sa neta (Xvid,dvd rip) pronadjem titl,uskladim nazive,sve radi na laptopu odlicno,titl idealan (Gom Player)
E sad to sve prebacim na USB i hocu gledat na TV.Slika ok,to nije problem,nego titl koji je jako sitan,uskladjen sa filmom idealno,ali sitna slova i ne ucitava šćžđ.To ajde i nekako,ali mogu li se kako povecati ova sitna slova koja kao da izmjene font u odnosu na gledanja u gom-u?
Posluzit cu se ovom temom da ne otvaram novu ionako ima brdo tema o titlu,a neda mi se nac odgovor za ono sto me zanima.
Radi se o ovome.
Skinem film sa neta (Xvid,dvd rip) pronadjem titl,uskladim nazive,sve radi na laptopu odlicno,titl idealan (Gom Player)
E sad to sve prebacim na USB i hocu gledat na TV.Slika ok,to nije problem,nego titl koji je jako sitan,uskladjen sa filmom idealno,ali sitna slova i ne ucitava šćžđ.To ajde i nekako,ali mogu li se kako povecati ova sitna slova koja kao da izmjene font u odnosu na gledanja u gom-u?
To je stvar to firmware-a televizora i ti tu ništa ne možeš (osim eventualnog update-a, ako postoji).
Radi se o ovome.
To je stvar to firmware-a televizora i ti tu ništa ne možeš (osim eventualnog update-a, ako postoji).
Kako onda budu ok drugi divix filmovi koje imam na cd-ima (pozajmljeni od prijatelja)? Na njima titl normalan.
Radi se o ovome.
Kako onda budu ok drugi divix filmovi koje imam na cd-ima (pozajmljeni od prijatelja)? Na njima titl normalan.
Kako pokrečeš te filmove s CD-a, a kako ove šta staviš na USB? U kojem su formatu titlovi?
CD normalno u dvd player,tako i USB U dvd player.Ali razlika je u velicini titlova,ovi sa cd-a su veci,a ovi sa usb-a manji.Sitni gotov kao ova slova na forumu,zenuto bas citat.Titil je .srt
CD normalno u dvd player,tako i USB U dvd player.Ali razlika je u velicini titlova,ovi sa cd-a su veci,a ovi sa usb-a manji.Sitni gotov kao ova slova na forumu,zenuto bas citat.Titil je .srt
Hm čudno...u .srt formatu titlova ne možeš ništa napraviti..u .sub se mogu podešavati veličina, boja i sl., ali taj format vjerojatno nije podržan..
Pročačkaj malo po opcijama, ikao sumnjam da ćeš nešto naći.
Koji je model player-a?
Hm čudno...u .srt formatu titlova ne možeš ništa napraviti..u .sub se mogu podešavati veličina, boja i sl., ali taj format vjerojatno nije podržan..
Pročačkaj malo po opcijama, ikao sumnjam da ćeš nešto naći.
Koji je model player-a?
Ne znam stvarno,da je malo samo veci titl bas bi bilo ok.
A player je ovaj:
http://www.pioneer.eu/eur/products/42/84/222/DV-320-K/index.html
Sumnjam da tu možeš išta napraviti. Jedno alternativno rješenje ti je "ljepljenje titlova" na sam film. To možeš obaviti po tutorialu ovdje..
Sumnjam i ja.Ali to ne mogu lijepit nije vrijedno truda,primacu se malo blize tv-u hehe.