Kupovina gramofona

poruka: 6
|
čitano: 473
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Kupovina gramofona

Dakle, želim kupiti gramofon. Ne mogu izdvojiti puno novaca za gramofon, max 2200-2300 kuna. Potrebno mi je da ga mogu spojiti na postojeću opremu - Harman Kardon AVR 145 receiver i JBL E-60 series zvučnike. Imam oko 100 starih ploča i nažalost neispravan gramofon, no svakako me zanima i kupnja novih ploca te koja im je cijena..

Mozete li mi pomoći oko kupnje, i općenito malo uputiti u tematiku.

Hvala

2 godine
Kupovina gramofona

Bumpić :-)

4 godine
Re: Kupovina gramofona

http://www.mediaaudio.hr/site/product.php?item_id=197

Ovaj ti se uklapa u budžet. Dolazi sa pristojnom zvučnicom i dosta dobro kotira u hifi zajednici kao best buy model u toj kategoriji cijene. Alternativa bi bila neki od jeftinijih Rega modela.

4 godine
Kupovina gramofona

A ako ti ne smeta second hand, pogledaj ovdje... http://www.audiofil.net/oglasnik/viewlist.asp?cid=10020&sid=50294

22 mjeseca
Kupovina gramofona

Ja imam jedan stari sa drvenim kućištem star preko 30 godina tamo kupi na tavanu prašinu, al neznam dali radi. Poklopac kućišta se razdvoji na dva dijela koji su zapravo zvučnici

Dinamo živi vječno
2 godine
Re: Kupovina gramofona
Dragon23288 kaže...

Dakle, želim kupiti gramofon. Ne mogu izdvojiti puno novaca za gramofon, max 2200-2300 kuna. Potrebno mi je da ga mogu spojiti na postojeću opremu - Harman Kardon AVR 145 receiver i JBL E-60 series zvučnike. Imam oko 100 starih ploča i nažalost neispravan gramofon, no svakako me zanima i kupnja novih ploca te koja im je cijena..

Mozete li mi pomoći oko kupnje, i općenito malo uputiti u tematiku.

Hvala

za taj iznos uzmi si Project - odličan izbor za svakodnevnog korisnika...zvučnica neka Ortofon i to je to...vodi računa da imaš pojačalo kojev ima "phono" ulaze.

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice