Lie to Me*

poruka: 9
|
čitano: 541
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 mjeseci
Lie to Me*

Jel neko gleda ovu seriju il' sam ja jedini?
Uglavnom radnja je u Washingtonu DC gdje Cal Lightman sa svojim timom radi kao stručnjak za prijevare, rade za FBI, love ljude u lažima pomoću izraza njihovog lica ...
Serija ima 3 sezone (šteta kaj su prekinuli snimanje), ponekad malo akcije i humora. Preporučam svakome {#}

Now you see me, now you don't :D
19 mjeseci
Re: Lie to Me*
Ja sam pogledao sve kaj je izaslo do sada. Odlicna serija, jedino me Cal ponekad zivcira svojim facama i ponasanjem xD
The best way to be boring is to leave nothing out.
11 mjeseci
Lie to Me*

ja sam sad počeo gledati 3. sezonu ;) Cal je car :P

4 godine
Lie to Me*
Dobra serija bez dileme. Doduse, glavni protagonist je jako slican dr houseu, ali sta se moze kad su engleski glumci u pravilu bolje face za izdrzat takve serije.
11 mjeseci
Lie to Me*

stvarno liči na Housa :D samo Lightman ne šepa tolko :P

4 mjeseca
Lie to Me*

A kako te tim roth može živcirati, kako ? :D inace jedan od najdražih mi glumaca još otkako sam prvi put pogledao reservoir dogs {#}

13 mjeseci

Serija je legendarna.... Ja čekam četvrtu ono prekinuli snimanje..

Zna li tko zašto?

2 godine
protjeran
Lie to Me*

Serija je prilično dosadna, glavni glumac iritantan i loš, priča bezvezna kao i načini rješavanja zagonetki.

Gledam kad nemam šta drugo.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
4 godine
Ajd mentalist, priznaj da si ovu izjavu srocio da odrzis status najzabavnijeg trolera na forumu :) Nista, samo nastavi.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice