Malo o serijama!

poruka: 150
|
čitano: 18.170
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Malo o serijama!

Dali netko  još prati "Heroji"? Tko neprati mislim daće požaliti treća sezona je odlična, možda se netko neće složiti samnom to je njegovo pravo. "Legend of the Seeker" sasvim dobra serija, od tvorca sličnih serija"Xena", "Herkules"..., te "Spiderman", sasvim dobro dase maknemo malo od "CSI" serija. Tu je i "Merlin" koji sasvim solidna serija možda više za mlađe, ali tko voli takve serije bit će zadovoljan. "Star Wars" crtani  meni odlični pošto sam veliki obožavatelj, mogao bi Lucas napraviti film "Rat klonova". "Greys Anatomy" peta sezona super kao i ostale sezone. Malo sada o "Terminator  The Sarah Connor Chronicles" upravo gledm drugu sezonu ništa posebno, ali se može pogledati, tu je i "90210" nastavci mega popularnog serijala "Beverly Hills  90210", možda malo glupo zvuči mega popularnog, ali je istina. Beverlya sjetit će se oni koji su bili tineđeri u to vrijeme, a sada mogu gledati i mlađi na hrvatskoj dalekovidnici. Ovo je moje mišljenje o nekim serijama koje pratim, poštivam ako ima neko svoje mišljenje ovim serijama i nekim drugim koje sad nisam spomenuo mada ne znaći da neću spomenuti. 

3 godine
Malo o serijama!

Preko zimskih praznika sam gledao 1 i 2 sezonu ,

dva dana za redom bez prestanka.CoolCoolCool

Mogu da kažem da su sezone izvrsne,

ali više nepratim 3. sezonu. 

Procesor: Amd athlon 5000+3,0 Ram: Buffalo 2x 1gb Grafička: hd3850 1 gb hdd:500 Gb Matična:ECS GeForce7050M-M
3 godine
RE: Malo o serijama!
Miha LA kaže...

Dali netko  još prati "Heroji"? Tko neprati mislim daće požaliti treća sezona je odlična, možda se netko neće složiti samnom to je njegovo pravo......

Malo sada o "Terminator  The Sarah Connor Chronicles" upravo gledm drugu sezonu ništa posebno, ali se može pogledati... 

Heroje pratim ja, skidam svakog ponedjeljka novu epizodu baš kao i T:TSCC i Prison Break.
Svaki tjedan izađe po jedna nova epizoda pa pogledam. Od tih serija, uvjerljivo mi je najbolji Prison Break iako ni on nije kao prije.

T:TSCC je neviđeno s*anje od serije, ali kad sam već počeo gledati, gledati ću do kraja.
Ali inače, gledanje te serije je ravno gubljenju vremena. Katastrofa od serije. Dosada je ukupno bilo negdje 3-4 epizoda da su valjaje, ovo sve ostalo gore od goreg.

Heroje pratim od prve sezone, a ova treća sezona je ispočetka bila prosječna ali kako idu dalje postaje sve nezanimljivo, previše se igraju sa smrtom i životom. Neko malo umre, malo oživi i tako. Tak da i kad umre nego od glavnih glumaca to i nije nego iznenađenje kad svi znaju da će se oživiti. Uglavnmo, nisu loši ali zadnjih nekoliko epizoda je bilo dosadno.

I za kraj da spomenem Prison Break. Među ovim serijama što sam naveo uvjerljivo najbolji. Normalno, sada ne bježe iz zatvora pa nije toliko napeto kao prije, no zato su stvari sada kud i kamo zakompliciranije a svaka epizoda je odlična, sve je zanimljivije, napetije i neizvjesnije, jedva čekam sljedeće epizode. A još nas čekaju 3 epizode do kraja godine. Onda zimska stanka.

EDIT:
I da, zaboravih napomenut, sad čekam sedmu sezonu serije 24 - to ima da bude jedna od najboljih sezona. Premijera je 11.1.2009. i 12.1.2009. sa po 2 epizode u oba dana. Ukratko - četverosatna premijera u 2 dana.
Serija je vrhunska, a i ovaj 24:Redemption je bio solidan.
"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2008 12:54 (Prison Breaker).
3 godine

Ja isto pratim heroje od prve dvije sezone pa do trece .Prva sezona je bila opaka, serija me toliko odusevila da sam ju pogledao u dva dana i tako drugu seznu,trecu pratim i nije losa ali nemoze se mjeriti kao prve dvije sezone i jos pratim prison break cetvrtu sezonu i totalno me iznenadila jako dobra stvarno da se mene  pita ocijena bila bi 10/10 i jos pratim terminator-the sarah connor chronicles pa tako serija dobra i nije dobra za moj pojam dobro za pogledati i naravno sad cu krenuti gledati sve sezone simpsona jer ih vec dugo nisam gledao ali ta serija je za sebe tko je pisao tekst i osmislio to sve stvarno je legenda .

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
3 godine
neaktivan
Malo o serijama!

jedva sam cekao ovakvu temu :) , naravno gledam  Heroese , koji su po meni bolji od Prison Breaka , makar je i on napet i zanimljiv , Supernatural jedna od boljih serija takoder pratim , 4 sezona mi je daleko najbolja , umjesali se andeli protiv sila tame i odlicno je , tu je i Star Wars , My Name Is Earl serija koja me nasmije do suza svaki put , Journeyman relativno nova serija o putovanju u proslost  , nezaobilazni House .....itd itd

3 godine
neaktivan
Kensei kaže...

jedva sam cekao ovakvu temu :) , naravno gledam  Heroese , koji su po meni bolji od Prison Breaka , makar je i on napet i zanimljiv , Supernatural jedna od boljih serija takoder pratim , 4 sezona mi je daleko najbolja , umjesali se andeli protiv sila tame i odlicno je , tu je i Star Wars , My Name Is Earl serija koja me nasmije do suza svaki put , Journeyman relativno nova serija o putovanju u proslost  , nezaobilazni House .....itd itd

dude vec sam mislio da neces navest housea...Belji se
Viva la Linkuto
4 godine
Malo o serijama!

Evo mojih prijedloga, možda netko dobije ideju da isproba.

1) redovito skidam ili pratim prošle:

Californication
Chuck
Dexter
Drawn Together
Eureka
Heroes
Knight Rider
Lewis Blacks Root Of All Evil
Life
Magics.Biggest.Secrets.Finally.Revealed
Metalocalypse
My Name is Earl
Prison Break
Reaper
Rome
Stargate Atlantis
Supernatural
The Unit
The Universe

2) imam za isprobati prvih par epizoda:

30 Rock Season
Bionic Woman
Blade
Bonekickers
Clone
Crusoe
Eleventh Hour
Estate Of Panic
Fear Itself
Flashpoint
Fringe
Headcases
John Adams
Merlin
Moonlight
My Own Worst Enemy
Primeval
Prototype This
Raines
Sanctuary
Six Feet Under
Sons of Anarchy
Star Wars Animated
Terminator The Sarah Connor Chronicles
The Big Bang Theory
The Devils Whore
The IT Crowd
The Legend of the Seeker
The Middleman
The Wrong Door
Time Warp
Tin Man
Torchwood
Tripping The Rift
True Blood

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
4 godine
Miha LA kaže...

mogao bi Lucas napraviti film "Rat klonova"

Animirani film "Clone Wars" ti je već uveliko vani, DVDRip od aXXo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2008 15:35 (Faerdhur).
4 godine
Malo o serijama!

Možda nisam dobro naveo ne crtani "Rat klonova" nego igrani film. Crtani sam odavno pogledao.

4 godine
Malo o serijama!

Možda nisam dobro naveo ne crtani "Rat klonova" nego igrani film. Crtani sam odavno pogledao.

3 godine
Faerdhur kaže...

Californication
Chuck
Dexter
Drawn Together
Eureka
Heroes
Knight Rider
Life
Metalocalypse
My Name is Earl
Prison Break
Reaper
Rome
Stargate Atlantis
Supernatural
The Unit
The Universe

30 Rock Season
Bionic Woman
Blade
Bonekickers
Clone
Crusoe
Eleventh Hour
Estate Of Panic
Fear Itself
Flashpoint
Fringe
Headcases
John Adams
Merlin
Moonlight
My Own Worst Enemy
Primeval
Prototype This
Raines
Sanctuary
Six Feet Under
Sons of Anarchy
Star Wars Animated
The Big Bang Theory
The Devils Whore
The IT Crowd
The Legend of the Seeker
The Middleman
The Wrong Door
Time Warp
Tin Man
Torchwood
Tripping The Rift
True Blood

El si neku seriu zaboravio!!!!!!!!!!!Smijeh
Procesor: Amd athlon 4400+ 2,3 Ram: Buffalo 2x 1gb Grafička: hd3850 1 gb hdd:500 Gb Matična:ECS GeForce7050M-M
4 godine
the mir kaže...
 El si neku seriu zaboravio!!!!!!!!!!!Smijeh

Smijeh Pa, čuj, zanimljive su mi, a dok ide nek' ide, ima mjesta na HDD.

Zato sam danas usred skidanja Californication dobio poruku sa RS - "You have exceeded the download limit." Osmijeh

Pričekat ću jedan dan.

3 godine
Malo o serijama!

Zdušno pratim "Heroes" i "Sarah Connor Chronicles", nastojim isto tako pratiti i "Californication". Serija koja je apsolutno najgenijalnija jest "Šljam". :))

P.S. Kakva je "The Unit" i "The Universe"? Čine se veri intrsting. O čemu je riječ?

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.
3 godine
Malo o serijama!

Pokusajte Father Ted, Dark place hospital, britanski humor

4 godine
neaktivan
Malo o serijama!

samo neke kojih se mogu sjetiti

heroes, prison break, eureka, californication, stargate sg-1, stargate atlantis, dexter, The Big Bang Theory, Srcubs, entourage, Fringe, Gossip girl, House M.D. Terminator: The Sarah Connor Cronicles i naravno 24(pocela 7 sezona) i Lost (5 sezona pocela pred par dana). to su neke kojih  sam se mogao sjestiti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2009 11:29 (Acidart).
3 godine
neaktivan

jel ko gledao marisol ja bi skinuo ako neko zna link....

vratit čes se satane
3 godine
Malo o serijama!

Evo ja sam jedva dočekao sedmu sezonu serije 24.

Sezona je izvrsno pocela i sad nestrpljivo iscekujem naredne epizode.

Za proslu epizodu sam napravio prijevod tako se nadam da cu i za ovu.

Namigiva

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
4 godine
neaktivan

ja cekam da prode cijela sezona u americi, jer bi me ubilo cekanje svaki tjedan na jednu epizodu.makar me i ovo ubija heheSmijeh

4 godine
Malo o serijama!

Genijalne stare serije su mi Oz i Seinfeld kojeg trenutno pratim. Još pratim i Sex i grad jer je prije Seinfelda pa znam pogledat dosta često. Ove nove serije mi se uopće ne sviđaju, taj Prison Break, Lost, Heroes jednostavno ih ne mogu gledati.

zakuvo sam čaj, dosta mi je fuke, boli me stomak i prolivam na dupe...
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2009 17:41 (hellraiser1110).
4 godine
Faerdhur kaže...

Californication
Chuck
Dexter
Drawn Together
Eureka
Heroes
Knight Rider
Life
Metalocalypse
My Name is Earl
Prison Break
Reaper
Rome
Stargate Atlantis
Supernatural
The Unit
The Universe

30 Rock Season
Bionic Woman
Blade
Bonekickers
Clone
Crusoe
Eleventh Hour
Estate Of Panic
Fear Itself
Flashpoint
Fringe
Headcases
John Adams
Merlin
Moonlight
My Own Worst Enemy
Primeval
Prototype This
Raines
Sanctuary
Six Feet Under
Sons of Anarchy
Star Wars Animated
The Big Bang Theory
The Devils Whore
The IT Crowd
The Legend of the Seeker
The Middleman
The Wrong Door
Time Warp
Tin Man
Torchwood
Tripping The Rift
True Blood

LOL, za ovo moraš imati vremena napretek. Ja pratim samo Housea i Dextera.
"If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." Albert Einstein "Varanjem se smatra samo ako te uhvate!" Al Bundy
4 godine

Da, treba vremena, ali sam "sistematizirao" stvar. Ove premijerne serije, recimo, sam odgledao samo po prvu epizodu i ako me nije "uhvatilo ono nešto" obrisao sve što sam skidao, tako je dosta toga otpalo. A one gore, za mene dobre serije, sada "čistim" cjelovito, znači ne miješam nego gledam jednu dok ima, pa drugu, itd.

Ovaj gornji popis je sad već dosta manji na mom disku.

3 godine
Malo o serijama!

dobro da si ih napisa tako ja mogu isto skidat a ne tražit puno po net-u

stvarno ih ima dobrih na listi

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
4 godine
Malo o serijama!

E imam pitanje,jel zna netko neku stranicu gdje mozes gledat epizode serija a da netrebas skidat nista?

znao sam takvu jednu stranicu,al dugo ju nisam koristio pa zaboravio,a sad mi je opet potrebna.

molim pomoć

Only God will judge me
3 godine
neaktivan

jel možda HULU.com?

čuo sam da se nekako može namjestiti da se gleda i u RH

al nisam baš siguran u istinitost tih tvrdnji.

4 godine
neaktivan
Faerdhur kaže...

Californication
Chuck
Dexter
Drawn Together
Eureka
Heroes
Knight Rider
Life
Metalocalypse
My Name is Earl
Prison Break
Reaper
Rome
Stargate Atlantis
Supernatural
The Unit
The Universe

30 Rock Season
Bionic Woman
Blade
Bonekickers
Clone
Crusoe
Eleventh Hour
Estate Of Panic
Fear Itself
Flashpoint
Fringe
Headcases
John Adams
Merlin
Moonlight
My Own Worst Enemy
Primeval
Prototype This
Raines
Sanctuary
Six Feet Under
Sons of Anarchy
Star Wars Animated
The Big Bang Theory
The Devils Whore
The IT Crowd
The Legend of the Seeker
The Middleman
The Wrong Door
Time Warp
Tin Man
Torchwood
Tripping The Rift
True Blood

jesi pogledao crusoe?da znam dal se isplati skidat?

za one koji neznaju http://www.tv.com sve o tv serijama
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 12:08 (Acidart).
4 godine
Malo o serijama!

Nije moguce da niko ne gleda Battlestar Galactica, odlicna serija. Redovno pratim Housa,fenomenalan je. Nedavno sam pregledao Rome, isto odlicna serija. Trenutno gledam ST Voyager, 5. sezona, nisam ju gledao redovno kad se prikazivala na HRT-u, pa nadoknađujem ... pregledao sam nedavno i ST Enterprise novi, ali Voyager je bolji... Ima jos dosta toga sto trebam pregledati, tipa StarGate, Supernatural...  ali polako ...

Kaži šta misliš, misli šta kažeš... ---------------------------------- Sjećaš li se draga, pričale su kiše, za ljubav se gine, zbog Hrvatske diše. ------------------------------- Neke stvari je bolje imat' kad ne treba, nego nemat' kad treba.
4 godine
Malo o serijama!

24 skinem svaki put kad se odradi cijela sezona i onda pogledam kroz 5-6 dana sve

heroje pratim - nema mi bolje serije

housa volim pogledat kad god stignem

i tak

4 godine
Malo o serijama!

Dal ima novih episoda heroja poslije 3 sezone?Battlestar Galactica sam gledao dok je isla na televiziji a sad nemam pojma koja je to sezona  bila pa neznam sta da skinem.a neda mi se sad sve skidat pa onda pregledavat.

Only God will judge me
4 godine

I meni se desavalo da ne znam do koje sam epizode gledao BSG jer sam pregledao sve bio, pa su onda napravili pauzu, nisu snimali nista pola godine... Odes na IMDB, tamo pise u svakoj epizodi ukratko sta se događa, tako da se samo trebas sjecat sta si zadnje gledao :)

Kaži šta misliš, misli šta kažeš... ---------------------------------- Sjećaš li se draga, pričale su kiše, za ljubav se gine, zbog Hrvatske diše. ------------------------------- Neke stvari je bolje imat' kad ne treba, nego nemat' kad treba.
4 godine
Malo o serijama!
tommy2103 kaže...

Galactica sam gledao dok je isla na televiziji a sad nemam pojma koja je to sezona

4. sezona, zadnjih nekoliko epizoda je u toku.

Maximus kaže...

Nije moguce da niko ne gleda Battlestar Galactica, odlicna serija

Gledam i patim se. Nekada sam pržio za kolekciju sve epizode, a sada je to od SF epske priče, postala SF sapunica. Seru li ga seru. Sve manje akcije u svemiru, a sve više odnosa, kurvarenja, mističnosti, zavjera... užas. Iz neke nostalgije ću izdržati do kraja a onda fuck off!

Acidart kaže...
 jesi pogledao crusoe?da znam dal se isplati skidat?

Nisam, ali javim ti ovih dana.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice