Dali netko još prati "Heroji"? Tko neprati mislim daće požaliti treća sezona je odlična, možda se netko neće složiti samnom to je njegovo pravo. "Legend of the Seeker" sasvim dobra serija, od tvorca sličnih serija"Xena", "Herkules"..., te "Spiderman", sasvim dobro dase maknemo malo od "CSI" serija. Tu je i "Merlin" koji sasvim solidna serija možda više za mlađe, ali tko voli takve serije bit će zadovoljan. "Star Wars" crtani meni odlični pošto sam veliki obožavatelj, mogao bi Lucas napraviti film "Rat klonova". "Greys Anatomy" peta sezona super kao i ostale sezone. Malo sada o "Terminator The Sarah Connor Chronicles" upravo gledm drugu sezonu ništa posebno, ali se može pogledati, tu je i "90210" nastavci mega popularnog serijala "Beverly Hills 90210", možda malo glupo zvuči mega popularnog, ali je istina. Beverlya sjetit će se oni koji su bili tineđeri u to vrijeme, a sada mogu gledati i mlađi na hrvatskoj dalekovidnici. Ovo je moje mišljenje o nekim serijama koje pratim, poštivam ako ima neko svoje mišljenje ovim serijama i nekim drugim koje sad nisam spomenuo mada ne znaći da neću spomenuti.
Malo o serijama!
- poruka: 150
- |
- čitano: 18.170
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
Preko zimskih praznika sam gledao 1 i 2 sezonu ,
dva dana za redom bez prestanka.

Mogu da kažem da su sezone izvrsne,
ali više nepratim 3. sezonu.
Dali netko još prati "Heroji"? Tko neprati mislim daće požaliti treća sezona je odlična, možda se netko neće složiti samnom to je njegovo pravo......
Malo sada o "Terminator The Sarah Connor Chronicles" upravo gledm drugu sezonu ništa posebno, ali se može pogledati...
Ja isto pratim heroje od prve dvije sezone pa do trece .Prva sezona je bila opaka, serija me toliko odusevila da sam ju pogledao u dva dana i tako drugu seznu,trecu pratim i nije losa ali nemoze se mjeriti kao prve dvije sezone i jos pratim prison break cetvrtu sezonu i totalno me iznenadila jako dobra stvarno da se mene pita ocijena bila bi 10/10 i jos pratim terminator-the sarah connor chronicles pa tako serija dobra i nije dobra za moj pojam dobro za pogledati i naravno sad cu krenuti gledati sve sezone simpsona jer ih vec dugo nisam gledao ali ta serija je za sebe tko je pisao tekst i osmislio to sve stvarno je legenda .
jedva sam cekao ovakvu temu :) , naravno gledam Heroese , koji su po meni bolji od Prison Breaka , makar je i on napet i zanimljiv , Supernatural jedna od boljih serija takoder pratim , 4 sezona mi je daleko najbolja , umjesali se andeli protiv sila tame i odlicno je , tu je i Star Wars , My Name Is Earl serija koja me nasmije do suza svaki put , Journeyman relativno nova serija o putovanju u proslost , nezaobilazni House .....itd itd
jedva sam cekao ovakvu temu :) , naravno gledam Heroese , koji su po meni bolji od Prison Breaka , makar je i on napet i zanimljiv , Supernatural jedna od boljih serija takoder pratim , 4 sezona mi je daleko najbolja , umjesali se andeli protiv sila tame i odlicno je , tu je i Star Wars , My Name Is Earl serija koja me nasmije do suza svaki put , Journeyman relativno nova serija o putovanju u proslost , nezaobilazni House .....itd itd

Evo mojih prijedloga, možda netko dobije ideju da isproba.
1) redovito skidam ili pratim prošle:
Californication
Chuck
Dexter
Drawn Together
Eureka
Heroes
Knight Rider
Lewis Blacks Root Of All Evil
Life
Magics.Biggest.Secrets.Finally.Revealed
Metalocalypse
My Name is Earl
Prison Break
Reaper
Rome
Stargate Atlantis
Supernatural
The Unit
The Universe
2) imam za isprobati prvih par epizoda:
30 Rock Season
Bionic Woman
Blade
Bonekickers
Clone
Crusoe
Eleventh Hour
Estate Of Panic
Fear Itself
Flashpoint
Fringe
Headcases
John Adams
Merlin
Moonlight
My Own Worst Enemy
Primeval
Prototype This
Raines
Sanctuary
Six Feet Under
Sons of Anarchy
Star Wars Animated
Terminator The Sarah Connor Chronicles
The Big Bang Theory
The Devils Whore
The IT Crowd
The Legend of the Seeker
The Middleman
The Wrong Door
Time Warp
Tin Man
Torchwood
Tripping The Rift
True Blood
mogao bi Lucas napraviti film "Rat klonova"
Možda nisam dobro naveo ne crtani "Rat klonova" nego igrani film. Crtani sam odavno pogledao.
Možda nisam dobro naveo ne crtani "Rat klonova" nego igrani film. Crtani sam odavno pogledao.
Californication
Chuck
Dexter
Drawn Together
Eureka
Heroes
Knight Rider
Life
Metalocalypse
My Name is Earl
Prison Break
Reaper
Rome
Stargate Atlantis
Supernatural
The Unit
The Universe
30 Rock Season
Bionic Woman
Blade
Bonekickers
Clone
Crusoe
Eleventh Hour
Estate Of Panic
Fear Itself
Flashpoint
Fringe
Headcases
John Adams
Merlin
Moonlight
My Own Worst Enemy
Primeval
Prototype This
Raines
Sanctuary
Six Feet Under
Sons of Anarchy
Star Wars Animated
The Big Bang Theory
The Devils Whore
The IT Crowd
The Legend of the Seeker
The Middleman
The Wrong Door
Time Warp
Tin Man
Torchwood
Tripping The Rift
True Blood

Pa, čuj, zanimljive su mi, a dok ide nek' ide, ima mjesta na HDD.
Zdušno pratim "Heroes" i "Sarah Connor Chronicles", nastojim isto tako pratiti i "Californication". Serija koja je apsolutno najgenijalnija jest "Šljam". :))
P.S. Kakva je "The Unit" i "The Universe"? Čine se veri intrsting. O čemu je riječ?
Pokusajte Father Ted, Dark place hospital, britanski humor
samo neke kojih se mogu sjetiti
heroes, prison break, eureka, californication, stargate sg-1, stargate atlantis, dexter, The Big Bang Theory, Srcubs, entourage, Fringe, Gossip girl, House M.D. Terminator: The Sarah Connor Cronicles i naravno 24(pocela 7 sezona) i Lost (5 sezona pocela pred par dana). to su neke kojih sam se mogao sjestiti.
jel ko gledao marisol ja bi skinuo ako neko zna link....
Evo ja sam jedva dočekao sedmu sezonu serije 24.
Sezona je izvrsno pocela i sad nestrpljivo iscekujem naredne epizode.
Za proslu epizodu sam napravio prijevod tako se nadam da cu i za ovu.

ja cekam da prode cijela sezona u americi, jer bi me ubilo cekanje svaki tjedan na jednu epizodu.makar me i ovo ubija hehe
Genijalne stare serije su mi Oz i Seinfeld kojeg trenutno pratim. Još pratim i Sex i grad jer je prije Seinfelda pa znam pogledat dosta često. Ove nove serije mi se uopće ne sviđaju, taj Prison Break, Lost, Heroes jednostavno ih ne mogu gledati.
Californication
Chuck
Dexter
Drawn Together
Eureka
Heroes
Knight Rider
Life
Metalocalypse
My Name is Earl
Prison Break
Reaper
Rome
Stargate Atlantis
Supernatural
The Unit
The Universe
30 Rock Season
Bionic Woman
Blade
Bonekickers
Clone
Crusoe
Eleventh Hour
Estate Of Panic
Fear Itself
Flashpoint
Fringe
Headcases
John Adams
Merlin
Moonlight
My Own Worst Enemy
Primeval
Prototype This
Raines
Sanctuary
Six Feet Under
Sons of Anarchy
Star Wars Animated
The Big Bang Theory
The Devils Whore
The IT Crowd
The Legend of the Seeker
The Middleman
The Wrong Door
Time Warp
Tin Man
Torchwood
Tripping The Rift
True Blood
Da, treba vremena, ali sam "sistematizirao" stvar. Ove premijerne serije, recimo, sam odgledao samo po prvu epizodu i ako me nije "uhvatilo ono nešto" obrisao sve što sam skidao, tako je dosta toga otpalo. A one gore, za mene dobre serije, sada "čistim" cjelovito, znači ne miješam nego gledam jednu dok ima, pa drugu, itd.
Ovaj gornji popis je sad već dosta manji na mom disku.
dobro da si ih napisa tako ja mogu isto skidat a ne tražit puno po net-u
stvarno ih ima dobrih na listi
E imam pitanje,jel zna netko neku stranicu gdje mozes gledat epizode serija a da netrebas skidat nista?
znao sam takvu jednu stranicu,al dugo ju nisam koristio pa zaboravio,a sad mi je opet potrebna.
molim pomoć
jel možda HULU.com?
čuo sam da se nekako može namjestiti da se gleda i u RH
al nisam baš siguran u istinitost tih tvrdnji.
Californication
Chuck
Dexter
Drawn Together
Eureka
Heroes
Knight Rider
Life
Metalocalypse
My Name is Earl
Prison Break
Reaper
Rome
Stargate Atlantis
Supernatural
The Unit
The Universe
30 Rock Season
Bionic Woman
Blade
Bonekickers
Clone
Crusoe
Eleventh Hour
Estate Of Panic
Fear Itself
Flashpoint
Fringe
Headcases
John Adams
Merlin
Moonlight
My Own Worst Enemy
Primeval
Prototype This
Raines
Sanctuary
Six Feet Under
Sons of Anarchy
Star Wars Animated
The Big Bang Theory
The Devils Whore
The IT Crowd
The Legend of the Seeker
The Middleman
The Wrong Door
Time Warp
Tin Man
Torchwood
Tripping The Rift
True Blood
Nije moguce da niko ne gleda Battlestar Galactica, odlicna serija. Redovno pratim Housa,fenomenalan je. Nedavno sam pregledao Rome, isto odlicna serija. Trenutno gledam ST Voyager, 5. sezona, nisam ju gledao redovno kad se prikazivala na HRT-u, pa nadoknađujem ... pregledao sam nedavno i ST Enterprise novi, ali Voyager je bolji... Ima jos dosta toga sto trebam pregledati, tipa StarGate, Supernatural... ali polako ...
24 skinem svaki put kad se odradi cijela sezona i onda pogledam kroz 5-6 dana sve
heroje pratim - nema mi bolje serije
housa volim pogledat kad god stignem
i tak
Dal ima novih episoda heroja poslije 3 sezone?Battlestar Galactica sam gledao dok je isla na televiziji a sad nemam pojma koja je to sezona bila pa neznam sta da skinem.a neda mi se sad sve skidat pa onda pregledavat.
I meni se desavalo da ne znam do koje sam epizode gledao BSG jer sam pregledao sve bio, pa su onda napravili pauzu, nisu snimali nista pola godine... Odes na IMDB, tamo pise u svakoj epizodi ukratko sta se događa, tako da se samo trebas sjecat sta si zadnje gledao :)
Galactica sam gledao dok je isla na televiziji a sad nemam pojma koja je to sezona
Nije moguce da niko ne gleda Battlestar Galactica, odlicna serija