Metal, Heavy Metal, Rock, Hard Rock, Punk
- poruka: 2.606
- |
- čitano: 92.053
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kaj se tiče Power Metala,slušam Bling Guardian,Helloween,Running Wild i ne mislim da su oni gay,zašto bi bili.Sabaton je isto jedan dobar švedski Power metal band,mislim da njih nitko nije spomenuo.
Blind Guardian - Valhalla
Helloween - Judas
Running Wild - Death or Glory
Sabaton - Attero Dominatus
420chan.org // 7chan.org
Hm, ovo je naprosto nevjerojatno. Uz Metalfest, Rokajfest i gro bendova u okolici, evo danas saznah da nam stize i Korpiklaani u Zagreb.
Ovo fakat vise nije normalno. Jel to zbog 2012., blizi se kraj svijeta ili kaj vec? U svakom slucaju, puno se bu moralo radit da se sve to financira
.
Hm, ovo je naprosto nevjerojatno. Uz Metalfest, Rokajfest i gro bendova u okolici, evo danas saznah da nam stize i Korpiklaani u Zagreb.
Ovo fakat vise nije normalno. Jel to zbog 2012., blizi se kraj svijeta ili kaj vec? U svakom slucaju, puno se bu moralo radit da se sve to financira
.
Baš sam sad to pročital,ima se izbora stvarno,još je i Wacken Metal Battle u Boogaloo-u.Meni bitno da vidim Slayer na Rokajfestu.
Treba počet štedit...
.
Još da dođe Motörhead, and I can die in agony 
Motörhead - Bomber
Treba počet štedit...A to je? Vidis, ni za to ne znam :D
Neki linkic?
Još da dođe Motörhead, and I can die in agony 
Uh da dode najlegendarniji bend u povijesti HM-a, ne znam. Sjeo bih na rub plocnika i pocel plakat. Drugo ne znam kaj bi mogel... :D
@Domagoj: http://www.gitare.info/page.php?id=20085
E hvala stari, jbg, sad je prekasno da se prijavim xD
EDIT: Samo steta, 18.2. sam u Madarskoj, mozda za utjehu skoknem 17.2. na Dream Theater...
@Domagoj: http://www.gitare.info/page.php?id=20085
E hvala stari, jbg, sad je prekasno da se prijavim xD
EDIT: Samo steta, 18.2. sam u Madarskoj, mozda za utjehu skoknem 17.2. na Dream Theater...
Sad bi ti psovao sve redom od ljubomore... 
Ima da i meni doneseš jedan Petruccijev potpis!
Da ja malo poklopim te starce, sa odlično složenom bukom s dalekog istoka pa ak se buš ljutil kaj ja tu mogu jel.

Loudness - Like Hell
Loudness - StreetLife Dreams
Btw, vjerojatno se pri kraju godine bacaju na izradu novog albuma, možda malo prerano, al ako bude kao A Dramatic Turn of Events neću se žaliti :D
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
Napokon stiglo.
fak jea!
Head
samo za Tallahasee-a 
..... papcino..... 
Painkiller - Damage to the Mask (Mick Harris & John Zorn ... grind-jazz fuzija)
Godflesh - Superstar (poslusaj ovo buraz....)
HELMET - Unsung
HELMET - Wilma's Rainbow (jedna od meni najdrazih stvari)
Ou jea, Evil Blood biatches :D
Sviraju na Metalfestu btw. Cuo sam i da ce Vuco doci bas svirati, kao reunion neki. Najs.
Ou jea, Evil Blood biatches :D
Sviraju na Metalfestu btw. Cuo sam i da ce Vuco doci bas svirati, kao reunion neki. Najs.
Poslušaj i sarajevsku speed / thrash metal scenu 80-tih, ima fenomenalnih bendova..
Poslušaj i sarajevsku speed / thrash metal scenu 80-tih, ima fenomenalnih bendova..
Bombarder recimo. Od srpskih tu je Heller. S Evil Bloodom to je bilo nase thrash trojstvo :D
Bombarder recimo. Od srpskih tu je Heller. S Evil Bloodom to je bilo nase thrash trojstvo :D
Meni je to super dan danas
kopač grobova 
Da je živ imao bi 50. godina. No, ionako je sa svoje 24 godine koliko je živio ostavio velik utjecaj na thrash metal kao i općenito cijeli heavy metal. Sretan Rođendan Cliff Burtonu i R.I.P
(10.02.1962 - 27.9.1986)
R.I.P.
The bassmaster.
THE man!
Njegova najdraza:

Kako post-punk stoji na ovim prostorima? Koji bendovi sviraju tim stilom?
Kako post-punk stoji na ovim prostorima? Koji bendovi sviraju tim stilom?
Poslusaj Kismet. Za njih znam. Neki post-punk/shoegaze.