Napokon-predatori u kinima

poruka: 26
|
čitano: 1.258
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine

da ne reklamiram od sutra su predatori u kinima

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
2 godine
RE: Napokon-predatori u kinima

???Neodlučan

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
4 godine
rocker55555 kaže...

???Neodlučan

Film "Predators"

http://www.imdb.com/title/tt1424381/

Trailer

Jedva čekam, šteta što ću ga tek gledat za mjesec dana do 3 mjeseca...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion & Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.7.2010 16:35 (Hyperion).
2 godine
neaktivan

Moram pogledat taj film i nadam se da će predatori pobit ovu gamadOsmijeh

3 godine

O čemu je riječ u filmu? Slobodno mi spoilajte

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
4 godine
kejbl kaže...

Moram pogledat taj film i nadam se da će predatori pobit ovu gamadOsmijeh

Pa naravno da hoće jer nema Shcwarzneggera, sam da nebude ono shranje da jedan preživi i dođe neki predator elder i da tome preživjelom neko UBER koplje kao u AvP 1.

Baš me zanima hoću predvidjet kraj...

Machette sigurno umire u to sam siguran, u svakom filmu umre. Ona ženska možda preživi, pijanist hmmm nisam siguran za njega, yakuza sigurno umire, morpheus umire među zadnjima, crnac već u traileru umro...

EDIT:

RADNJA za sada:

Predatori otmu nekolicinu ljudi sa Zemlje te ih prebace na jedan planet i koliko vidim daju im poprilično ljudsko (ne aliensko) naoružanje (vidi se da imaju puške, strojnice, mačeve). Uglavnom na početku misle da su na Zemlji no kasnije shvate da su na nekom planetu koji služi predatorima za igre iliti lov. I dalje netrebam ni govorit love ljude to valjda nije teško shvatit.

Specifičnost Predatorsa je da će biti puno predatora, glumačka ekipa je dobra, radnja se odvija na nepoznatom planetu i da ima džungle (sjetite se predator 1), ti ljudi koji su prebačeni na planetu su jako dobre ubojice.

Predator vam je jedan od napoznatijih ALIENA pored Xenomorpha (xenomorph vam je alien iz aliena), a oba je napravio Stan Winston.

Moje shvaćanje predatora je da je on u biti klingonac sa ružnom facom, cloacking device-om, pljucom na ramenu te nije takva pi*ica kao klingonci u star trek-u.

Nevjerovatno podsjećaju na klingonce, zajedničko im je lov, imaju grebene na čelu, čast u životu im je sve itd.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion & Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.7.2010 16:55 (Hyperion).
2 godine
neaktivan
Šef kaže...

O čemu je riječ u filmu? Slobodno mi spoilajte

Da i mene zanima u čemu je riječ zasad mi se čini da su oni na planetu od predatora al ako je tako onda je film već nerealan jer protiv predatora nemaju baš nikakve šanse.

3 godine
Hyperion kaže...

Predator vam je jedan od napoznatijih ALIENA pored Xenomorpha (xenomorph vam je alien iz aliena), a oba je napravio Stan Winston.

Moje shvaćanje predatora je da je on u biti klingonac sa ružnom facom, cloacking device-om, pljucom na ramenu te nije takva pi*ica kao klingonci u star trek-u.

Nevjerovatno podsjećaju na klingonce, zajedničko im je lov, imaju grebene na čelu, čast u životu im je sve itd.

A jesi ga zakomplicira...Belji se

Što se tiče ovog da su najsličniji klingoncima - nebih rekao. Postoji jedna rasa u ST-u (neznam kako se zove) kojoj je glavna okupacija lov, a Predatori više sliče njima nego klingoncima (moje mišljenje)

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
4 godine
Šef kaže...

A jesi ga zakomplicira...Belji se

Što se tiče ovog da su najsličniji klingoncima - nebih rekao. Postoji jedna rasa u ST-u (neznam kako se zove) kojoj je glavna okupacija lov, a Predatori više sliče njima nego klingoncima (moje mišljenje)

Hirogenci, ali oni su samo za lov ništa drugo. Klingonci imaju čast, poštenje i nenapadaju malu djecu i trudnice kao ni predator te oboje imaju ratničke rituale, a hirogence boli briga za to.

2 godine
MI u Bjelovaru ni nemamo kino, ovo koje smo imali PROPALO!... Nevjerojatno, kad će to uopće izaći na DVD-u? :(
“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
2 godine
neaktivan

Dal je netko pogledao film kakvi su dojmovi jel valja.

2 godine

ja sam pogledao film,jako je dobar nije tako dobar kao prvi dio ali je puno bolji od drugog djela,onako gledljiv je nije dosadan pa da samo čekaš kad će film završiti da ideš doma,moja preporuka ovo se definitivno isplati pogledati u kinu,nije za kućno gledanje

22 mjeseca
neaktivan

Gledao sam :).

4 godine
Bergmann kaže...

Gledao sam :).

PA ONDA PRIČAJ O DOJMOVIMA!!!Smijeh

2 godine

film je jako dobar ali baca malo na b produkciju,jako malo ima skupih specijalnih efekata ,nešto je kao jedinica ali je puno bolji nego što sam mislio

4 godine

Ovaj je jedva cekao da ide doma, ovome je B produkcija a obojici je film dobar :)

Moram priznat dobar review :)

I'm going woo woo
4 godine

I must say that I'm confused.

Idem vidjet ocjenu na imdb-u, da vidim kak je prošao. Gledam ga sigurno samo je pitanje vremena.

2 godine
Pisac reviewa je napisao da je to samo besmisleni ljetni film kojeg ćemo brzo zaboraviti. . a ja mislil da će bit kak ti neki špektakl. bum ga videl pa ću sam prosuditi
“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
2 godine
protjeran
Gledao sam film,nije los ali me glavni glumac iznervirao.lik ima krivi nos i mislim da je francuz
ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
4 godine

Očekivao sam da će biti neka šestica od ocjene. 7.5 me iznenadilo, ipak je na razini legendarnog schwarznegerovog predatora.

4 godine
Toni93 kaže...
Gledao sam film,nije los ali me glavni glumac iznervirao.lik ima krivi nos i mislim da je francuz

et...sad znam da ce taj krivonosi prezivjeti jer si napisao da je glavni glumac...

sad mi nece biti zanimljiv... bas si spoiler..

hmmm...
4 godine
ovajonaj kaže...

et...sad znam da ce taj krivonosi prezivjeti jer si napisao da je glavni glumac...

sad mi nece biti zanimljiv... bas si spoiler..

Kak znaš možda će se žrtvovat za onu žensku...Smijeh

Baš me zanima ako uzmemo u obzir da jedan ili dvoje prežive, kako će se vratit kući? Mislim predatori neće biti baš happy nakon što im ljudi ubiju bar jednog-dva predatora.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 13:32 (Hyperion).
2 godine

Solidan film, ima dosta kršione. Je li možda netko skužio onog doktora iz ludih sedamdesetih i što si je on uopće bio zamislio, a bio je gotovo normalan cijeli film! Možda je samo htio iskoristit glavnu glumicu prije nego ih sve skupa krknu!?

2 godine
Hyperion kaže...

Sorry ali Aliena je dizajnirao H.R Giger a osnova je bila njegova slika Necronom IV.Winston je radio na Aliens-ima,ali nije njegov dizajn,dok Predator je njegov.

2 godine
protjeran
Taj doktor i meni nije bio jasan
ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
2 godine

film je frula, snimljen da utankaju par miliona ljeti...

glavni lik je pušiona... posebno djelovi gdje pokušava grkljat ko betmen..

pobiju sve rase osim bjelaca, dva crnca krepaju doslovno u pet minuta iako je ovaj drugi expert u skrivanju od predatora..

nisu prikazali fensi predatorsku opremu za lov, bilo je nešto ali slabo...

morali su staviti šestocjevac u prvim minutama filma,

preporuka čekajte da dođe u obližnju vidoteku:-)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice