da ne reklamiram od sutra su predatori u kinima
Napokon-predatori u kinima
- poruka: 26
- |
- čitano: 1.258
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
???
???
Film "Predators"
http://www.imdb.com/title/tt1424381/
Trailer
Jedva čekam, šteta što ću ga tek gledat za mjesec dana do 3 mjeseca...
Moram pogledat taj film i nadam se da će predatori pobit ovu gamad
O čemu je riječ u filmu? Slobodno mi spoilajte
Moram pogledat taj film i nadam se da će predatori pobit ovu gamad
Pa naravno da hoće jer nema Shcwarzneggera, sam da nebude ono shranje da jedan preživi i dođe neki predator elder i da tome preživjelom neko UBER koplje kao u AvP 1.
Baš me zanima hoću predvidjet kraj...
Machette sigurno umire u to sam siguran, u svakom filmu umre. Ona ženska možda preživi, pijanist hmmm nisam siguran za njega, yakuza sigurno umire, morpheus umire među zadnjima, crnac već u traileru umro...
EDIT:
RADNJA za sada:
Predatori otmu nekolicinu ljudi sa Zemlje te ih prebace na jedan planet i koliko vidim daju im poprilično ljudsko (ne aliensko) naoružanje (vidi se da imaju puške, strojnice, mačeve). Uglavnom na početku misle da su na Zemlji no kasnije shvate da su na nekom planetu koji služi predatorima za igre iliti lov. I dalje netrebam ni govorit love ljude to valjda nije teško shvatit.
Specifičnost Predatorsa je da će biti puno predatora, glumačka ekipa je dobra, radnja se odvija na nepoznatom planetu i da ima džungle (sjetite se predator 1), ti ljudi koji su prebačeni na planetu su jako dobre ubojice.
Predator vam je jedan od napoznatijih ALIENA pored Xenomorpha (xenomorph vam je alien iz aliena), a oba je napravio Stan Winston.
Moje shvaćanje predatora je da je on u biti klingonac sa ružnom facom, cloacking device-om, pljucom na ramenu te nije takva pi*ica kao klingonci u star trek-u.
Nevjerovatno podsjećaju na klingonce, zajedničko im je lov, imaju grebene na čelu, čast u životu im je sve itd.
O čemu je riječ u filmu? Slobodno mi spoilajte
Da i mene zanima u čemu je riječ zasad mi se čini da su oni na planetu od predatora al ako je tako onda je film već nerealan jer protiv predatora nemaju baš nikakve šanse.
Predator vam je jedan od napoznatijih ALIENA pored Xenomorpha (xenomorph vam je alien iz aliena), a oba je napravio Stan Winston.
Moje shvaćanje predatora je da je on u biti klingonac sa ružnom facom, cloacking device-om, pljucom na ramenu te nije takva pi*ica kao klingonci u star trek-u.
Nevjerovatno podsjećaju na klingonce, zajedničko im je lov, imaju grebene na čelu, čast u životu im je sve itd.
A jesi ga zakomplicira...
Što se tiče ovog da su najsličniji klingoncima - nebih rekao. Postoji jedna rasa u ST-u (neznam kako se zove) kojoj je glavna okupacija lov, a Predatori više sliče njima nego klingoncima (moje mišljenje)
A jesi ga zakomplicira...
Što se tiče ovog da su najsličniji klingoncima - nebih rekao. Postoji jedna rasa u ST-u (neznam kako se zove) kojoj je glavna okupacija lov, a Predatori više sliče njima nego klingoncima (moje mišljenje)
Hirogenci, ali oni su samo za lov ništa drugo. Klingonci imaju čast, poštenje i nenapadaju malu djecu i trudnice kao ni predator te oboje imaju ratničke rituale, a hirogence boli briga za to.
Dal je netko pogledao film kakvi su dojmovi jel valja.
ja sam pogledao film,jako je dobar nije tako dobar kao prvi dio ali je puno bolji od drugog djela,onako gledljiv je nije dosadan pa da samo čekaš kad će film završiti da ideš doma,moja preporuka ovo se definitivno isplati pogledati u kinu,nije za kućno gledanje
Gledao sam :).
Gledao sam :).
PA ONDA PRIČAJ O DOJMOVIMA!!!
film je jako dobar ali baca malo na b produkciju,jako malo ima skupih specijalnih efekata ,nešto je kao jedinica ali je puno bolji nego što sam mislio
Ovaj je jedva cekao da ide doma, ovome je B produkcija a obojici je film dobar :)
Moram priznat dobar review :)
I must say that I'm confused.
Idem vidjet ocjenu na imdb-u, da vidim kak je prošao. Gledam ga sigurno samo je pitanje vremena.
ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
Očekivao sam da će biti neka šestica od ocjene. 7.5 me iznenadilo, ipak je na razini legendarnog schwarznegerovog predatora.
et...sad znam da ce taj krivonosi prezivjeti jer si napisao da je glavni glumac...
sad mi nece biti zanimljiv... bas si spoiler..
et...sad znam da ce taj krivonosi prezivjeti jer si napisao da je glavni glumac...
sad mi nece biti zanimljiv... bas si spoiler..
Kak znaš možda će se žrtvovat za onu žensku...
Baš me zanima ako uzmemo u obzir da jedan ili dvoje prežive, kako će se vratit kući? Mislim predatori neće biti baš happy nakon što im ljudi ubiju bar jednog-dva predatora.
Solidan film, ima dosta kršione. Je li možda netko skužio onog doktora iz ludih sedamdesetih i što si je on uopće bio zamislio, a bio je gotovo normalan cijeli film! Možda je samo htio iskoristit glavnu glumicu prije nego ih sve skupa krknu!?
Sorry ali Aliena je dizajnirao H.R Giger a osnova je bila njegova slika Necronom IV.Winston je radio na Aliens-ima,ali nije njegov dizajn,dok Predator je njegov.
ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
film je frula, snimljen da utankaju par miliona ljeti...
glavni lik je pušiona... posebno djelovi gdje pokušava grkljat ko betmen..
pobiju sve rase osim bjelaca, dva crnca krepaju doslovno u pet minuta iako je ovaj drugi expert u skrivanju od predatora..
nisu prikazali fensi predatorsku opremu za lov, bilo je nešto ali slabo...
morali su staviti šestocjevac u prvim minutama filma,
preporuka čekajte da dođe u obližnju vidoteku:-)