- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
The Dictator (2012)- ovo mi je čak i smješniji film od parade:) Stvarno se isplati gledat, u kinu ili ne u kinu, svejedno(jer nema baš efekata nekih tako da kino ne radi nikakvu razliku naspram monitora ili tv-a). Nemam primjedbi, fore su zakon:) većinom rasističke, feminističke, al jako dobro izvedene:) Možda je film malo prekratak, sat i 20 minuta traje. Citat iz filma: "Is it male, or is it abortion?" ;)
Ona scena sa drk*njem, cijela kino dvorana je umirala od smjeha, ili ono kad kaže porodi ono dijete, i kaže, imam jednu lošu vijest, curica je, gdje je kanta haha:)) predobar je film:) 8.5/10
Meni nije tak dobar, cak bi reko da se vecinu filma nisam smijo. Istina ima par jako smjesnih scena, al jednostavno sam ocekivo vise. Borat mi je bio pisanje od smijeha kad sam ga prvi put gledo. Bruno je bio sranje. Nikad mi nije smetala vulgarnost al ovaj je fakat bio prevulgaran i malo je bilo stvarno smjesnih dijelova. Diktatora bi smjestio izmedju. Ne vise od 7/10 nikako.
journey 2 the mysterious island - Dobra avantura ima zanimljivu pricu ima malo vise fantazije al je uglavnom jako uzbudljiv i ima dosta smjesih scena pa evo 7/10
E ovako ljudi trebam preporuku neke komedije za pogledati s curom. Dakle komedija bi trebala biti ono pišanje od smijeha ne treba biti nešto romantična (ali može) nešto urnebesno što se isplati pogledati. Hvala 
due date pogledaj, ili neki od mamurluka, ili stari film very bad things-film po kojem je napravljen mamurluk i koji je deset puta brutalniji od mamurluka.
Tih 2 sata mi je brzo proletilo. Nisam očekivao da će film biti tako dobar, ali eto iznenadio me.
Radnja je odlična (nema dosadnih trenutaka) i sviđa mi se kako su prikazali "moći" John-a na drugom planetu ( ako ih mogu tako nazvati).
Ocjena 8/10
EDIT:

Safe House http://www.imdb.com/title/tt1599348/ bljutav akcijski trilercic po uhodanoj spranci spoja iskusnog prekaljenog aktera i gustera ovog puta u spijunskom scenariju.Denzel je jedino sto djeli ovaj film od filmske brace c produkcije te eventualno pokoja solidnija akcijska scena tijekom filma.Dok Denzel je kao + tu mu je protuteza uvijek iritantan Ryan Reynolds da covjeku zgadi i opci dojam barem solidne glume koje Denzel isporucuje.Spoj nekoliko boljih filmova nespretno sastavljen sa losim glavnim glumcem i slobodno zaobidjite
moze mi netko dat titl za safe house?
Sinoć pogleda Avengerse i mogu reć da me nisu toliko dojmili od svih onih ocjena
od 8-9-10. koje su ljudi nadavali, ali razumin kad ste vi dali 50kn nek i druge shebemo, ahahh...
po meni dobia 7/10
jedine svjetle stvari su mi hulk iz one dvi scene
I danas sam pogleda 21 jump street, film odiše glupošću i baš mi je
to tribalo da malo odmorin mozak, sve već viđeno, al meni je bilo odlično
8.5/10
journey 2 the mysterious island - Dobra avantura ima zanimljivu pricu ima malo vise fantazije al je uglavnom jako uzbudljiv i ima dosta smjesih scena pa evo 7/10
Za mene negledljivo i ocjena 1 mu je puno.
Jučer pogledao Ljudi u crnom, loše, jako loše.
Za mene negledljivo i ocjena 1 mu je puno.
Jučer pogledao Ljudi u crnom, loše, jako loše.
Pročitao dosta postova o tome kako je 2. dio jako loš, tako da ga budem zaobišao.
A za MiB3... znao sam da će film bit loš tako da ga ni nisam htio ić gledat u kino.
Budem se zaletio sljedeći tjedan na Prometeusa i Snow White.
Filmovi izgledaju vrlo obečavajuće.
Pogledao jučer ponovo Inception
Što reći. Radnja perfektna, efekti, glazba...
OCJENA: 9/10
može preporuka par komedija :)
+ MASH & Groundhog Day ak slučajno nisi gledao.
može neki noviji akcijski film i uz to neku komediju ?? HVALA !
Sinoć pogleda Avengerse i mogu reć da me nisu toliko dojmili od svih onih ocjena
od 8-9-10. koje su ljudi nadavali, ali razumin kad ste vi dali 50kn nek i druge shebemo, ahahh...
po meni dobia 7/10
jedine svjetle stvari su mi hulk iz one dvi scene
gle mi smo gledali u 3D - neznam za tebe
ako si ti očekivao kuma II onda razumijem tvoje razočarenje 
Avengersi su na pola 007, na pola policijska akademija - zabava za popodne, a da je hulk supač, to stoji, pogotovo na kraju 
gleda i ja u 3D, al nabacivali ste se ocjenama KUMA ll, tako da
nisam puno očekiuva od filma tako je i ispalo...
da ne bude Off
Warrior nezz šta sam čeka da pogledam ovi film, uzbudljiv kraj
donekle kao da je film o Rocky-u primit toliko batina i ništa za starijeg bracu...
međutim najviše me dojmia odnos između oca i njih dvoje!
u zadnjih par filmova sve mi se više sviđa Tom Hardy, jedva čekam
ga vidit kao Mad Max-a.
Ocjena 8.5/10
gleda i ja u 3D, al nabacivali ste se ocjenama KUMA ll, tako da
nisam puno očekiuva od filma tako je i ispalo...
da ne bude Off
Warrior nezz šta sam čeka da pogledam ovi film, uzbudljiv kraj
donekle kao da je film o Rocky-u primit toliko batina i ništa za starijeg bracu...
međutim najviše me dojmia odnos između oca i njih dvoje!
u zadnjih par filmova sve mi se više sviđa Tom Hardy, jedva čekam
ga vidit kao Mad Max-a.
Ocjena 8.5/10
ja ga jedva cekam vidjet u ulozi bane-a u novom batmanu.
Pitch Black - [Vin Diesel] - Riddick je ozloglašeni ubica i pritvorenik kojeg zajedno sa civilnim transportom prevoze kako bi plaćenik naplatio nagradu za njegovu glavu. Prilikom putovanja i hibernacije brod im se ruši na nepoznatu planetu gdje Riddick zahvaljujući svojoj reputaciji i vještinama postaje anti heroj i pokušava zajedno sa nekolicinom preživjelih izvući živu glavu od opasnih bića. Davno sam gledao ovaj film i ostao mi je u dobrom sjećanju kao vrlo dobar, no na drugo gledanje radi se zapravo o prosječnom filmu sa slabim efektima gdje se većina filma odvija oko Riddicka i njegove ozloglašenosti. Ocjena 7/10
The Chronicles of Riddick - [Vin Diesel] - Nastavak prati Riddicka i njegov dolazak na planetu Helion Prime gdje se odaziva na poziv za pomoć uslijed napada rase Necromongeri koji planiraju uništiti svu ljudsku populaciju. Nastavk donosi kompleksniju priču o ispunjenju starog proročanstva, no pozadinska priča o proročanstvu je vrlo štura. Također donosi i bolje efekte i više akcijskih scena, no nedostaje mu veća napetost iz prethodnog filma Pitch Black. Ocjena 7/10
Jel iko možda naša titlove za Iron sky film???
Edit:
evo naša sam :)
a gdje is naso film?
IPTorrent 
Jel iko možda naša titlove za Iron sky film???
Edit:
evo naša sam :)
A gdje si našao titlove?
iron sky- ocekivao sam puno od filma a dobio nista, nekuzim kako drzi takvu ocjenu na imdbu(7,2), film je obican trash, neznam sto bi rekao, gluma je uzasna, prica je uzasna, ti nacisti su glupo napravljeni, mislim pazi oni su se naselili na mjesec a kad uzmu mobitel u ruke cude se, pa covjece tehnologiju za mjesec imas a mobitel nemas. film je totalno glup i ne preporucam nikom, ocjena 2/10, hvala bogu da nisam iso gledat u kino jer sam planiro.
zato je i dobar jer je trash... sto se tice mobitela i raketa... jbg, rakete su oni izumili a mobitela tada nije bilo
ma nije to cak ni dobar trash, inace su mi trash filmovi ok, za ovaj nisam ocekivo da je trash, trailer pokazuje nesto potpuno drugo, mogo je ovo bit jako dobar film ali je smece.
iron sky- ocekivao sam puno od filma a dobio nista, nekuzim kako drzi takvu ocjenu na imdbu(7,2), film je obican trash, neznam sto bi rekao, gluma je uzasna, prica je uzasna, ti nacisti su glupo napravljeni, mislim pazi oni su se naselili na mjesec a kad uzmu mobitel u ruke cude se, pa covjece tehnologiju za mjesec imas a mobitel nemas. film je totalno glup i ne preporucam nikom, ocjena 2/10, hvala bogu da nisam iso gledat u kino jer sam planiro.
Film nije visokobudžetni, nije ga radio nijedan od velikih filmskih studija. Nezavisna je produkcija
Film nije visokobudžetni, nije ga radio nijedan od velikih filmskih studija. Nezavisna je produkcija
kazem, pogledate li trailer i onda film jako razocarani cete ostat, ocekivo sam nesto da su nacisti na mjesecu razvili neko oruzje i sad invazija na zemlju, nije sad to neki super film ,isto bi bio trash kao i svi ti invazija filmovi ali bi sigurno bio gledljiviji, ja opce neznam koji je ovo zanr, na imdb-u pise akcija komedija, nisam se nijednom nasmijao jer se nemas na sto a akcije nema uopce, u filmu su sve ukupno ubili mozda 6 ljudi.
film je parodija. skupilo se par finskih zaljubljenika u filmove i preko nekog kickstartera skupili lovu za projekt.. film je za takve uvjete produkcije ispao vrhunski