Posljednji film koji ste gledali - preporuka? izdvojena tema

poruka: 20.507
|
čitano: 1.682.871
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Film - Ultimativna Rasprava
5 godina
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Upravo sam odgledao

Faster {2010} /98min/

Akcijski krimić. Solidna, ako ne i odlična glumačka postava: Dwayne Johnson kao Driver (veoma maštovito ime slažem se), Billy Bob Thornton kao Cop aka narkomančina teža i Oliver Jackson-Cohen kao Killer (da ne zaboravim seksi i zanosnu Maggie Grace ljupkog imena Lilly).

Prema mome mišljenju izvrstan film. Bivši zatvorenik nakon što izađe iz zatvora, ide osvetiti bratovu smrt, koji je pogubljen nakon što su izveli pljačku sa svojom bandom i upali u zamku druge bande. Da li će uspjeti, vidite sami. :P

Usput, stekao sam dojam da je ovo moderna verzija legendarnog filma Dobar, loš i zao. 

IMDB: 6,5/10

JA: 7,5/10 (+1,0 ocjena zbog SS Camara {#})

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
20 mjeseci

CRASH http://www.imdb.com/title/tt0375679/

samo pogledajte ....

9/10

antevukusic
5 godina
neaktivan

Moonraker (1979.), još jedan od Bond filmova sa Rogerom Mooreom. Ovdje glavni negativac Hugo Drax koji je usto bogataš, želi pobiti ljudsku vrstu uz pomoć nekakvog smrtonosnog plina neke biljke dok u tom procesu ne bi sudjelovali samo odabrani koje je on sam odabrao i preselio na svoju svemirsku postaju koja je nevidljiva za radar jer ima uređaj koji blokira bilo koju frekvenciju. Dakle, sve je smislio u detalje a na kraju ga Bond izbaci kroz ventilacijski otvor u svemir. Najjači su mi ti negativci, imaju sto prilika ubiti Bonda a onda ga uhvate i ostave to za kasnije. Realno bi ga odmah prvom prilikom ubili i gotovo.

0 0
3 godine

Evo sad izgledo The Bourne Supermacy, naravno gledo sam i Identity i Ultimatum. Prvo sam gledo Ultimatum tako da mi se tek sad sve poklopilo o Bournu. 

Redom kako sam gledo.

The Bourne Ultimatum: Onako predvidiv film mi je bio odma, znalo se da mu je krajnji cilj New York. Jako dobra akcija i brzo se sve odvija, sto je jako dobro po meni. Soundtrack-ovi jako dobri. Sve u svemu ocjena 8.5/10

The Bourne Identity: Onako kad sam ga poceo gledat poce sam da shvacam bolje u stvari koje je Bourn i sta je (identitet). Opet dobra akcija, ganjanje. Dobar zavrstak bas mi je bilo drago sto je ubio onog Conklina. Ocjena: 8/10

The Bourne Supermacy: Nema se sta posebno rec, sd su sve stvari legle i to je to. Jer sam gledao Ultimatum jasne su mi neke stvari odma bile na pocetku gledanja filma i jos kad se zavrsio sve je tu. Ocjena: 8/10

dzix
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 14:29 (dzelo).
4 godine

Jučer pogledao Battleship u Imaxu

Dojam: Film odlično počinje i radnja super napreduje al onda kao da na pola filma nešto se dogodi i napetost i uzbuđenje počinju padati... Inače, fasciniralo me kako su dobro napravili alien-ske brodove, njihove kretnje oružja i ostalo... fakat dobro izgleda! Uglavnom, ne znam je li to do redatelja il koga, al od sredine filma jednostavno "atmosfera" opadne i tako je do kraja... Nakon završetka imam osjećaj kao da je moglo biti nešto više, malo još radnju da su mogli proširiti ili tako nešto....

Da se razumijemo, film nije uopće loš, vrlo je dobar, ali moglo je biti i bolje.

Preporuka za pogledati.

Ocjena 7.5/10

15 mjeseci
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
dzelo kaže...

Evo sad izgledo The Bourne Supermacy, naravno gledo sam i Identity i Ultimatum. Prvo sam gledo Ultimatum tako da mi se tek sad sve poklopilo o Bournu. 

Redom kako sam gledo.

The Bourne Ultimatum: Onako predvidiv film mi je bio odma, znalo se da mu je krajnji cilj New York. Jako dobra akcija i brzo se sve odvija, sto je jako dobro po meni. Soundtrack-ovi jako dobri. Sve u svemu ocjena 8.5/10

The Bourne Identity: Onako kad sam ga poceo gledat poce sam da shvacam bolje u stvari koje je Bourn i sta je (identitet). Opet dobra akcija, ganjanje. Dobar zavrstak bas mi je bilo drago sto je ubio onog Conklina. Ocjena: 8/10

The Bourne Supermacy: Nema se sta posebno rec, sd su sve stvari legle i to je to. Jer sam gledao Ultimatum jasne su mi neke stvari odma bile na pocetku gledanja filma i jos kad se zavrsio sve je tu. Ocjena: 8/10

Daj koristi Spoilere, neki nisu odgledali filmove. Mislite više glavom. {#}

Nepismen
2 godine

Pogledao upravo Haywire (2011) koji mi je odličan unatoč nekim kritikama koje sam prije gledanja filma negdje pročitao, mislim da je bilo na imdb.com. Uglavnom, Gina Carano je glavni adut filma, vrlo je dobra u scenama tučnjave ili bilo kakve akcije. Ima neke sličnosti sa Bourne filmovima. Redatelj je Steven Soderbergh pa onda film ima nekih elemenata zbog kojih se radnja često izmjenjuje sa proteklim događajima, to mi se čak sviđa više nego da sam saznao za te detalje normalnim tijekom. Osim Gine u filmu glume Ewan McGregor, Michael Fassbender, Michael Douglas, Antonio Banderas, Channing Tatum, Bill Paxton i dr.

0 0
2 godine
crow kaže...

Pogledao upravo Haywire (2011) koji mi je odličan unatoč nekim kritikama koje sam prije gledanja filma negdje pročitao, mislim da je bilo na imdb.com. Uglavnom, Gina Carano je glavni adut filma, vrlo je dobra u scenama tučnjave ili bilo kakve akcije. Ima neke sličnosti sa Bourne filmovima. Redatelj je Steven Soderbergh pa onda film ima nekih elemenata zbog kojih se radnja često izmjenjuje sa proteklim događajima, to mi se čak sviđa više nego da sam saznao za te detalje normalnim tijekom. Osim Gine u filmu glume Ewan McGregor, Michael Fassbender, Michael Douglas, Antonio Banderas, Channing Tatum, Bill Paxton i dr.

Meni je isto dobar film. Puni ga kude da je loš.

Meni su scene tučnjave poprilično dobre. Nađe se koji udarac da nije sve na mjestu, ali općenito tučnjave su mi urađene realnije od večine filmova.

Makar mi je stvari mi je bilo bezveze ili nelogično u filmu film je sasvim ok. Jedino završetak i sve ono na kraju je skroz mlako...

15 mjeseci
Gledao veceras Project X u kinu, a nekidan novu Americku pitu. Apsolutno preporucam, osobito prvi navedeni, shema kao Hangover, samo mnogo brutalniji, na malo drugaciji nacin.
3 godine

pogleda sinoc novoga sherclocka: a game of shadows.

Super film ali nije mi bolji od prvog nastavka: 8/10

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
22 mjeseca

da li je itko gledao ovdje Das Boot?Kakav je film zadnji put kad sam ga ja vidio na televiziji bio sam premali jos da ista razumijem te ga nisam pogledao.Od filmova iz toga žanra sam pogledao jedino Crismon Tide.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 19:05 (Nitro233).

0 0
3 godine

Odličan, ako možeš (imaš strpljenja) pogledaj čitav film od 4,41min{#}

I pitanje je odgovor. Sporo tipkam i znam da kasnim na odgovor radi toga
3 godine

Ako se ne varam kod nas je bia prikazivan ka mini serija.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
5 godina
Nitro233 kaže...

da li je itko gledao ovdje Das Boot?Kakav je film zadnji put kad sam ga ja vidio na televiziji bio sam premali jos da ista razumijem te ga nisam pogledao.Od filmova iz toga žanra sam pogledao jedino Crismon Tide.

čeka me doma na dvd-u i nikako da ga pogledam, i tako već 2 godine :|

Bourne Identity

odličan triler, dokaz da uz minimalno pucnjave i mačo bullshita moderan triler može ispast jako dobro..

8/10

ostatak trilogije je na redu uskoro..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
2 godine

Orphan (2009)

moja ocjena: 10/10
Jedan od najboljih filmova koje sam pogledao. Priča koja se mjenja iz minute u minutu, nemoguče shvatiti što sljedi.
Nekak me podsjeća na The Ring iz neznam kojeg razloga vjerojatno iz legendarne rečenice: "I'M NOT YOUR FU*ING MOTHER."

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
20 mjeseci
ROFLOLMAO kaže...

Orphan (2009)

khm, what? Ne kazem da je film los, al 10/10, kad preporucate nekome film dajte realnu ocjenu a ne deset svemu sta je gledljivo.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
4 godine

da film definitivno nije za 10 ali da je odlican to je, stvarno dobro napravljen, ocekivo sam sasvim nesto drugo od onog sto se dogodilo u drugoj polovici filma.

2 godine
ROFLOLMAO kaže...

Orphan (2009)

Jedan od najboljih filmova koje sam pogledao. Priča koja se mjenja iz minute u minutu, nemoguče shvatiti što sljedi.
Nekak me podsjeća na The Ring iz neznam kojeg razloga vjerojatno iz legendarne rečenice: "I'M NOT YOUR FU*ING MOTHER."

Pa i ja bih mu dao desetku, stvarno me iznenadio film. Najviše zbog Esther.

5 godina
Nitro233 kaže...

film je interesantan, daje pogled sa njemačke strane...

čak se nakon maratonskog filma suživiš sa posadom i osjećaš se dio nje, navijaš za njih i strahuješ sa njima kad padaju dubinske bombe

film slobodno možemo staviti u kategoriju remek-djela

nadam se da ti je ovo dovoljno da ga gledaš, teško mi je više napisati a da ne počnem spoilati radnju

4 godine

The Big Year [2011] - Imdb

Steve Martin, Jack Black & Owen Wilson. Odličan film, govori o prioritetima u životu, međusobnim dokazivanjima, te želji za pobjedom.

PS: pogledajte sa boljom polovicom! {#} 

Jack Blackov citat iz filma - "You know how you look forward to someting happening for a long time, and then suddenly it is happening, and now you're not sure if you're even ready for it to happen? "

10/10

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 18:13 (marinn95).
21 mjesec

Sherlock Holmes: A Game of Shadows - ukratko ako vam se svidio 1. nastavak filma definitivno morate pogledati i 2. jer dolazi uz još luđu avanturu Sherlocka & Watsona :) PS. jednu stvar ne smijem zaboraviti pohvaliti, a to je soundtrack koji je savršeno pogođen u svakom segmentu filma. Preporuka! ;)

Ocjena: 9/10

The Intouchables - film u kojem je muškarac stradao tijekom padobranjenja te je ozlijedio kralježnicu i završio u kolicima. Budući da ne može hodati, krenuo je u potragu za pomoćnikom. Muškarac nije bio zadovoljan sa mnoštvom ponućenih pomoćnika, no crnac koji je došao samo da nabavi potpis,  odjenom bijaše ponuđen poslom kojeg sutradan prihvaća. Prihvaćenjem posla film je "buknuo" te dolazi do mnoštva smiješnih scena, no ima i nekim tužnim scenama. PS. Moram napomenuti da me crnac svojim izgledom i karakterom neopisivo posjeća na Balotellija te mi je zbog toga film bio još i bolji. Preporuka! ;)

Ocjena: 9/10

4 0
20 mjeseci

@razbijach**   evo da opet malo kritiziram vasa misljenja :P, sa intouchables se apsolutno slazem ( jer nisam imao nikakva misljenja o filmu prije nego sam ga pogleda i stvarno san bia osupnut), a ovo za balotelija hahah n1

al sherlock je loš i na imbd-u je precijenjen, a kamoli tu kod tebe. meni 6.0 jedva

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
20 mjeseci
cecenac kaže...

@razbijach**   evo da opet malo kritiziram vasa misljenja :P, sa intouchables se apsolutno slazem ( jer nisam imao nikakva misljenja o filmu prije nego sam ga pogleda i stvarno san bia osupnut), a ovo za balotelija hahah n1

al sherlock je loš i na imbd-u je precijenjen, a kamoli tu kod tebe. meni 6.0 jedva

objasni nam zasto je tebi los i zasto je precijenjen?

jer i meni je odlican, i moja je ocjena 9/10. 

nisam neki kriticar, mlad sam, ne razumjem kako gledati glumu dobro. volim gledati dobre filmove (intouchables, the help i opcenito filmove starije.) ali ovaj mi je film vise nego dobar. em me nasmija, uziva san u svakom trenutku dok san gleda. s boljom polovicom :D

objasni. pa cu ga opet pogledati i gledati ga s tvoga stajalista! :))

antevukusic
3 godine
cecenac kaže...

sam si odgovorio na svoju kritiku. Ukusi. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
20 mjeseci
szx kaže...

objasni nam zasto je tebi los i zasto je precijenjen?

Iz više razloga. Film je sa vizualne strane odlično snimljen i time sam impresiomiran, al skoro sve osim toga je prosječno..

Humor je isforsiran i neorginalan. Genijalni detektiv i ekscentrik kao sto je bio sherlock holmes je u filmu posta mix neke cinične duhovite lijenčine i stevena seagula :s.. i sherlock je bia boksač i aikidist (zapravo ekspert sa štapom) a ne steven seagul..

U priči nema nikakve intrige ni drame nego se sve vrti oko par scena bombastičnih i slow motion gluparija.. Nista sta ce me kroz film o detektivu natirat da mislim a koje pocinia, a kako, a zasto i sl.

@mitsouka mrzim poslovicu o ukusima se ne raspravlja. Ja baš volim kad pogledam film ili pročitam nešto raspravit s nekim šta me se dojmilo a šta nije.. Znam da je umjetnost subjektivna i da je svako uživa na svoj način, al opet postoje objektivni kriteriji ustaljeni u društvu po kojima se umjetnost može cjenit..

2 godine

Sleepers (1996) ekranizirana knjiga iz '95 po istintoj prici o 4 prijatelja koji zavrse u popravnom domu za djecake i njihove muke u ustanovi. Odličan film, od radnje do glumačke postave. 9/10

Into the wild - na prvu ruku mi se nije svidio film ali tek na kraju sam skuzio da je ipak lijepo ostvarenje, nema puno radnje niti dijaloga, ali vrijedi pogledati.

nema mi pomoci tu tu tu turuturtutu tu
5 godina

What's Eating Gilbert Grape (1993) - Drama. Gilbert Grape je tinejđer kojemu se otac ubio, majka izgubila želju za životom te je on sada glava obitelji koju mora prehraniti i usput se brinuti za zaostalog mlađeg brata.

Film mi je bio dosta dobar, uz odličnu glumačku ekipu (Johnny Depp, Leonardo DiCaprio, Juliette Lewis, John C. Reilly), prilično dobro prikazuje težak život jedne radničke obitelji. Ocjena: 8/10.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
5 godina
cecenac kaže...

Iz više razloga. Film je sa vizualne strane odlično snimljen i time sam impresiomiran, al skoro sve osim toga je prosječno..

Humor je isforsiran i neorginalan. Genijalni detektiv i  ekscentrik kao sto je bio  sherlock holmes je u filmu posta mix neke cinične duhovite lijenčine i stevena seagula  :s.. i sherlock je bia boksač i aikidist (zapravo ekspert sa štapom) a ne steven seagul..

U priči nema nikakve intrige ni drame nego se sve vrti oko par scena bombastičnih i slow motion gluparija.. Nista sta ce me kroz film o detektivu natirat da mislim a koje pocinia, a kako, a zasto i sl.

Slažem se s tobom. Gledajući film kao zasebnu jedinicu, dobar je, ali recimo, meni, koji sam pročitao sve knjige i pripovjetke o Holmesu, jednostavno film nema veze s ičim.

Holmes Arthura c. Doyla je skroz drugačiji od ovog hollywoodskog.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
21 mjesec

The Perfect Host - kao prvo treba napomenuti da nema niti jedne smiješne scene u filmu. Film je prebolesno nastrojan koji govori o muškarcu koji pljačka banku zbog bolesne cure; sama pljačka banke i nije baš najbolje isplanirana te se muškarac ubrzo našao na televizijskim ekranima; tražući smještaj naišao je na jednog umnog bolesnika koji ga nadrogirao te se zabavljao njime, no na sreću po muškarca bolesnik mu je dao šansu da se spasi pobjedom u šahu u kojem ga i dobiva, no muškarcu to nije bilo dosta te pokušava ubiti bolesnika no bezuspješno. Bolesnik ga zatim je naslikavao te "malo zarezavao" po tijelu i zatim pustio. Na kraju se muškarac našao sa curom, no kako njihov plan i nije bio nabriljantiji policajci su ih pronašli, a pogodite tko je njihov narednik - naravno naš umno poremećeni bolesnik, koji mu ukrade novac muškarcu i pusti ga da pobjegne. Na kraju je ipak imao nešto novca te pobjegao iz države i poslao dokaze poručniku koje je ukrao bolesniku, no on nije dobro reagirao te je pozvan na večeru od strane bolesnika da razglade stvari. Na kojoj će završiti kao i muškarac.

Ocjena: 2/10

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 19:13 (razbijach**).

0 16
4 godine

hvala sto si spoilao cijeli film.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Film - Ultimativna Rasprava
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice