Posljednji film koji ste gledali - preporuka? izdvojena tema

poruka: 20.506
|
čitano: 1.682.364
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Film - Ultimativna Rasprava
2 godine
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Ni na HBO ne kasne 3 godine. Koliko sam gledanja pokvario jer nisam mogao čekati. E, gdje su ona vremena kad si mogao iznajmiti kvalitetan dvd za 15 kn u videoteci, prije nego su nas preplavile piratske kopije.

edit: da ne pišem novi post, mislio sam da ćete mi predbaciti, pa imaš max-tv...po meni  to je isto plus je što nema loših kopija... ali moraš malo pričekat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 18:19 (caramba).
4 godine

tebi je dvd kvaliteta filma dobra? a ok, imas ti videoteka i sad pa gledaj to smece i to za 15 kuna.

caramba: problem je sto ja ne zelim cekat, a na maxtvu treba dosta cekat na film. bilo bi dobro da imamo dostupan itunes jer tamo je odma dostupan kad izađe iz americkih kina i filmove kupujes u kvaliteti kojoj zelis. mislim da mi nemamo niti jednu dostupnu stranicu za takvo sto.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 18:23 (mar123).
2 godine

Kvalitetniji je od TS ili CAMA sa nesinhroniziranim titlovima "majstora" prevodioca koji žele biti brzi pa titl objaviti takvog, ja preveo pa ti sinhaj brale. i pokvari sebi film, dok to radiš odgledao si ga već.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 18:26 (caramba).
23 mjeseca

Bok ljudi!

Oprostite što smetam, ali je li netko gledao film The Avengers? Kakav je?

Tražilica mi ne želi tražiti sadržaj teme, pa se nemojte ljutiti ako je već bilo u temi ovoga filma.

du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!
4 godine
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
speedy56 kaže...

Bok ljudi!

Tražilica mi ne želi tražiti sadržaj teme, pa se nemojte ljutiti ako je već bilo u temi ovoga filma.

Iznenađujuće dobar, isplati se pogledati.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
2 godine

ja cekam HD verziju makar moro cekat mjesec dana da ga napokon pogledam

16 mjeseci

Ma njega moram odgledat u kinu. Samo moram još nać 2-3 prijatelja i nagovorit majku da pelja i to je to:)

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
2 godine
XVII Mini kaže...
Keops kaže...

Jel zna netko kad će Avengersi u HD verziji na torrente ?

Ovisi, oko 15-10 dana dok DVDRip bi mogao za kojih par dana.

Avatar i još par tako poularnih filmvoa je došlo na DvD jako jako kasno.

Mislim da će tako biti i sa Avengers jer je popularan.

Tek za nekih 2-5 mjeseca bi rekao. Ali vidjet ćemo.

Razmišljam si da odem u kinu pogledat Avengers, ali nije mi nešto posebno kino ovdje u Koprivnici. A i opčenito su mi malo kina pre bučna.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 19:28 (tigerija).
13 mjeseci
Najjače mi je kad tako hoću gledati najnoviji film tjedan dana poslije US release,a onda imam šta vidjeti CAM sa iphonea u kinu.Mislim nisam nezahvalan cijenim trud ljudi koji nepomično drže kameru 2 sata u zraku samo mislim da je nepotrebno.Joj jedva čekam Avengers koji nisu DVD rip ili CAM.Bog sam zna koliko sam Ghost Protocol-a prošao koji su bili CAM.
A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.

0 0
20 mjeseci

ne bi se tribalo cekat duze da avengersi dodu na dvd-rip ili nesto slicno, jer oni se po svijetu prikazuju vec ima misec dana u kinima, tj. juzna polutka, a tek je ima par dana dosa u hrvatska kina. tako da, ako vam je tesko dati 25kn za avengerse u kinu (uzea san u obzir kartu bez 3d jer po meni uopce i ne vidis toliku razliku, a das 20kn vise) onda cekajte jos par tjedana :P

ALI IDITE U KINO, FILM JE PREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJEBE*O DOBAR :DDDDDDDDDD

10/10

antevukusic
2 godine
mar123 kaže...

...bilo bi dobro da imamo dostupan itunes jer tamo je odma dostupan kad izađe iz americkih kina i filmove kupujes u kvaliteti kojoj zelis. mislim da mi nemamo niti jednu dostupnu stranicu za takvo sto.

Što sve mi nemamo dostupno. Živim u mjestu koje je nekoć imalo, do nedavno, dva kina koja su radila kako tako. Tzv. ljetno s otvorenom terasom i zimsko zatvoreno ( koje se koristilo i za neke priredbe isl.). Jedno je radilo ljeti (zato ljetno{#}), eventualno bi kiša selila projekciju u ono drugo. Ovo ljetno bez krova srušeno je i sad se hotel izgradio ( zapravo nadogradio). Ovo drugo ne radi, naravno, zakon tržišta pa veliki pojedu male.Trebam ići do Splita za pogledat film, ma hajde nije ni to loše, samo 25 km, moglo je bit i gore. Ali vidi, ne mogu uliti manje od 50 kn goriva ili ako ću putem popiti koju pivu pa bus - karta je u jednom pravcu 15-20 kn. Ma hajde i to, ali prije sam mogao lagano se došetati, niti 5 minuta. Najgore je imati nešto pa nemati. A valjda će neki servis proraditi i u nas.

speedy56 kaže...

Bok ljudi!

Dade se pogledat. Bilo bi bolje u kinu za takav film. Više je tipa Iron mana akcija i to, nego da ima mračnih konotacija tipa Batman mada pokušavaju malo i to gurnit.

13 mjeseci
Sorry ne znam gdje da ovo postam ali budući da su ovdje veliki filmofili zanima me samo šteti li 3d očima i mozgu i je li ona binacular dysphoria istinita.Jer ja sam samo jednom gledao film u 3-d i užasno me poslije toga boljela glava.Ima li nešto u tome da je inducirani 3d štetan.Rado bi pogledao u kinu Avengerse u 3d ali me frend na to upozorio i naime čuo dosta upozorenja liječnika.
A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.

0 0
16 mjeseci
Ikarus01 kaže...
Sorry ne znam gdje da ovo postam ali budući da su ovdje veliki filmofili zanima me samo šteti li 3d očima i mozgu i je li ona binacular dysphoria istinita.Jer ja sam samo jednom gledao film u 3-d i užasno me poslije toga boljela glava.Ima li nešto u tome da je inducirani 3d štetan.Rado bi pogledao u kinu Avengerse u 3d ali me frend na to upozorio i naime čuo dosta upozorenja liječnika.

Ma sad je to već dosta usavršeno da ne šteti, nemaš brige:)

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
4 godine
Ikarus01 kaže...

Neće ti ništa bit od jednog filma.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 mjeseci
Volvox kaže...
Ikarus01 kaže...

Ma sad je to već dosta usavršeno da ne šteti, nemaš brige:)

Nadam se iako to su rekli i za Vistu.Sad samo moram frenda nagovorit.Hvala vam što ste našli vremena da mi odgovorite.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 20:06 (Ikarus01).
12 mjeseci

Ma ima nas koji nismo tako blizu da idemo u kino tako da .... DVDrip je odličan a i ja cekam Avengers  Dvdrip (Svaki dan provjeravam da nema sta novo ) i samo skinem i stavim da gledam na plasmi i uopste nije lose ja sve filmove tako gledam . Skinem par filmova sve na USB i to je to

Većinom su to DVDrip a ponekad i HD filmovi jer nemam vremena za Kino a i nisam bas blizu !{#}

0 0
3 godine

Može preporuka nekog filma gdje se krivotvori novac? Gleda san nedavno film slične teme, nneki židovi u 2. svj ratu u logoru krivotvore novac za nijemce pa me zainteresiralo. Mogu bit i noviji.

13 mjeseci
bruno11 kaže...

Može preporuka nekog filma gdje se krivotvori novac? Gleda san nedavno film slične teme, nneki židovi u 2. svj ratu u logoru krivotvore novac za nijemce pa me zainteresiralo. Mogu bit i noviji.

http://www.imdb.com/title/tt0264464/ Catch me if you can najbolji film s krivotvorenjem i prevarama obavezno pogledati.

2 godine

http://www.pou-kop.hr/kino-velebit-novosti-detalji.aspx?id_novosti=234

Eto kad ga nema još. Kad će? Nakon što izađe DvD...

0 0
5 godina
Volvox kaže...

Dali je moguće na neki drugačiji način (nači da ja platim do nekih 30-tak kn za jedno gledanje) pogledat film na netu, nači da bude legalno, da ne bude skinuto sa torenta?

teško

postoje opcije sa satelitskim programima, ali nisu jeftine

13 mjeseci
Darky kaže...
Volvox kaže...

Dali je moguće na neki drugačiji način (nači da ja platim do nekih 30-tak kn za jedno gledanje) pogledat film na netu, nači da bude legalno, da ne bude skinuto sa torenta?

teško

postoje opcije sa satelitskim programima, ali nisu jeftine

Ako je čovjek tako pošten ima graboid koji se plača mjesečno samo ne znam ima li podnaslova.http://www.graboid.com/.Neka proba free trial pa vidi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 9:42 (Ikarus01).
21 mjesec

This means war

Zaista bih svakome preporucio ovaj film,dosta smjeha,akcije sasvim OK filmic za pogledati 9/10

Red tails

Film sa dosta specijalnih efekata borbi zrakoplova,dosta dug i pomalo usporen fim,ali nije za odbaciti! 6/10

Machine gun preacher

Kada sam vidio naslov filma,odmah pomislih,sigurno opet neka zavrzlama od Tarantina,ali moram priznati da me film ugodno iznenadio,dobra prica,glumci i cijeli film.   8/10

5 godina

Muži v naději (2011)

- vrlo zabavna češka komedija o dva muškarca koji se upuštaju u prevaru svojih supruga - jedan ima dugogdišnje iskustvo, a drugi bi tek trebao započeti... :)

ocjena: 9/10

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
4 godine

Pogledao danas In Time - odlična tematika i ideja za film, ali se nekako vidi da ipak nešto fali.. Uglavnom, preporučujem da ga pogledate zbog jako dobre ideje.. (nekako me ideja i žanr podsjetili na Limitless).. Ocjena 7,5/10

2 0
20 mjeseci

The Vow http://www.imdb.com/title/tt1606389/

po istinitoj prici radeno. dobar film, dobra glavna glumica :P i channing tatum naravno :)

7.5/10

antevukusic
13 mjeseci
szx kaže...

po istinitoj prici radeno. dobar film, dobra glavna glumica :P i channing tatum naravno :)

7.5/10

Respekt najzad muškarac koji se ne boji preporučiti romantičan film.

5 godina
moderator

The Avengers (2012)

Nemam riječi... Količina epičnosti u ovom filmu je definitivno brutalno velika. Priznajem, u kino sam išao s velikim očekivanjima i film ih je opravdao apsolutno sva. Bilo je tu žestoke adrenalinske akcije, drame, humora, čega god poželite. Svaki superjunak poseban je na svoj način, a iako su individualni filmovi o njima uglavnom prosječni (osim Iron Mana, al malo sam fanboy) kad ih staviš na skup dobiješ predobru kombinaciju.

Gledao sam film u 3D-u u nekoj olfo posebnoj dvorani sa većim platnom i boljim zvukom. Cinestar Extra ili tako nešto. Nisam ljubitelj 3D-a ali ovo je bio vrh vrhova. Zbilja jako dobra 3D izvedba, za klasu bolja od Avatara primjerice.

Uglavnom, oduševljen sam. Preporučio bi ovo svima, al definitivno posebno ekipi koja prati stripove ili inače uživa u pričama o superjunacima.

9/10

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
4 godine
Danny_HR kaže...

The Avengers (2012)

Nemam riječi... Količina epičnosti u ovom filmu je definitivno brutalno velika. Priznajem, u kino sam išao s velikim očekivanjima i film ih je opravdao apsolutno sva. Bilo je tu žestoke adrenalinske akcije, drame, humora, čega god poželite. Svaki superjunak poseban je na svoj način, a iako su individualni filmovi o njima uglavnom prosječni (osim Iron Mana, al malo sam fanboy) kad ih staviš na skup dobiješ predobru kombinaciju.

Gledao sam film u 3D-u u nekoj olfo posebnoj dvorani sa većim platnom i boljim zvukom. Cinestar Extra ili tako nešto. Nisam ljubitelj 3D-a ali ovo je bio vrh vrhova. Zbilja jako dobra 3D izvedba, za klasu bolja od Avatara primjerice.

Uglavnom, oduševljen sam. Preporučio bi ovo svima, al definitivno posebno ekipi koja prati stripove ili inače uživa u pričama o superjunacima.

9/10

kolko kosta ta ulaznica? pretpostavljam da pricas o imax-u

3 godine
mar123 kaže...
Danny_HR kaže...

The Avengers (2012)

9/10

kolko kosta ta ulaznica? pretpostavljam da pricas o imax-u

U IMAXu je 58kn(subota, mislim da je vikendom skuplje)

BTW, postoji i CineStar Extreme, to je između običnih dvorna i IMAXa

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 22:53 (power_user).
4 godine
szx kaže...

7.5/10

Interesantno ko i u Like Crazy filmu me glumac iritira tak i u The Vow.Al mogu se pogledati

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Film - Ultimativna Rasprava
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice