Posljednji film koji ste gledali - preporuka? izdvojena tema

poruka: 20.505
|
čitano: 1.681.918
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Film - Ultimativna Rasprava
3 godine
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Prije koji dan, idem ja u London, pa sam noć prije spavao u prijatelja u ZGB, kako bi se naspava prije ranojutarnjeg aviona. Sve je to bilo dobro do momenta kad je izvadia 2 trube/baklje, kako god oćete, ako znate na što mislim. 

Što gledati onda? 

Tucker & Dale vs. Evil do 4 sata ujutro.

Stvarno genijalna komedija za malo napušeno stanje uma, dobrih baza ima, te sam se nasmijao kao nikad u životu. Svaka preporuka za okupljanja sa prijateljima uz alkohol i dim. Ocjenu ne bi davao, jer ne mogu bit nimalo objektivan. {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
3 godine
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
seljak007 kaže...

Kakav je watchman film, trailer mi je nekak bezvezan pa nemrem procijenit?

Ako ništa drugo, onda ima meni najbolji intro/špicu in like...EVAR! {#} Drugo mjesto po tom pitanju drži IMHO također Snyderov - Dawn of the dead (2004.)

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
5 godina
Mitsuoka kaže...

Stvarno genijalna komedija za malo napušeno stanje uma, dobrih baza ima, te sam se nasmijao kao nikad u životu. Svaka preporuka za okupljanja sa prijateljima uz alkohol i dim. Ocjenu ne bi davao, jer ne mogu bit nimalo objektivan. {#}

U takvom stanju sam svojevremeno gledao omanju gomilu filmova i serija, od čega mi je u sjećanju ostao "Southpark: The movie" kao najbolji trip :)
I inače je film dobar... :) 

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
21 mjesec
win32 kaže...

Dali je ovo sarkazam, sala ili nesto trece!? {#}

Inace pogledao napokon u 720p sto mi je ok The Woman in black i film je predobar, isplatilo se cekati ok verziju posto nisam isao u kino....a nemam bas ni vremena ici do njega.

Moja ocjena 8/10.

Pa ja sam ga isto gledao i zaista me cudi sto si tako visoku ocjenu dao tome filmu?

Ma film je do bola spor,fura se na ono BUUU,nesto iskoci pa se ti ukenjas...mos misliti.

Harry Potter,njega uopce ne vidim kako moze glumiti u takvome nesta,jednostavo mu uloga ne lezi!

Ma film mi je sav neki...nikaki!

Moja ocjena 3/10

4 godine
Mitsuoka kaže...

Prije koji dan, idem ja u London, pa sam noć prije spavao u prijatelja u ZGB, kako bi se naspava prije ranojutarnjeg aviona. Sve je to bilo dobro do momenta kad je izvadia 2 trube/baklje, kako god oćete, ako znate na što mislim. 

Što gledati onda? 

Tucker & Dale vs. Evil do 4 sata ujutro.

dobro da znas uopce sta si gledo

4 godine

Djelomično je i on zaslužan za relativno visoku ocjenu, hebiga, čovjek ima poprilično jak fanbase.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
3 godine
mar123 kaže...

dobro da znas uopce sta si gledo

To nije alkohol da imaš rupe u sjećanju {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
4 godine

ne govorim ja o rupama u sjecanju nego o stanju u kojem se bude :)

4 godine
mar123 kaže...

ne govorim ja o rupama u sjecanju nego o stanju u kojem se bude :)

Na to je i mislio, filmovi se dosta lako pamte kad si napušen, baš zato što intezivnije o filmu razmišljaš, neki malo upečatljiviji u tom ti se doslovno urežu u memoriju.

4 godine

sad znam u kojem cu stanju gledat filmove haha

4 godine
mar123 kaže...

sad znam u kojem cu stanju gledat filmove haha

Pa kod nekih i nebi požalio, zapravo, neki bili bi ti dosta bolji nego inače. :)

OT:

Nego ekipa, planiram večeras pogledati 1984., dosta sam dobra čuo o njemu, a istoimenu knjigu još nisam čitao, budući da obožavam Orwella, jeli bolje pričekati pa gledati nakon čitanja ili je svejedno?

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 23:52 (thuglife).
5 godina

Intochables IMDB 8.5

Film je izvrstan.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
4 godine

obično ne gledam filmove koji su stariji od mene,

al odlučia sam već davno pogledat Blade runner,

kao i šta sam očekivao ostavlja puno prostora za ramišljanje

i dođe mi da se zapitam dokle će napredak dovest ljude i njihova

razmišljanja, djela, itd. u skorijoj i daljoj budućnosti, svakako preporuka.

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
5 godina
thuglife kaže...

Nego ekipa, planiram večeras pogledati 1984., dosta sam dobra čuo o njemu, a istoimenu knjigu još nisam čitao, budući da obožavam Orwella, jeli bolje pričekati pa gledati nakon čitanja ili je svejedno?

Mišljenja sam da između knjige i filma treba bez iznimke, apsolutno uvijek odabrati knjigu.

Dok se ne odlučiš, pogledaj Fahrenheit 451, ako kojim slučajem nisi, film postavlja slična pitanja na koja Orwell cilja.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
4 godine

Čitanje knjige je pod obveznima, pitanje je bilo samo prije film ili knjiga, ali i tu sam se odlučio krenuti s knjigom.

Fahrenheit imam u pripremi, čeka na gledanje.

13 mjeseci
thuglife kaže...

Čitanje knjige je pod obveznima, pitanje je bilo samo prije film ili knjiga, ali i tu sam se odlučio krenuti s knjigom.

Fahrenheit imam u pripremi, čeka na gledanje.

Gledao sam Fahrenheit 451 Werner razvaljuje ulogu Montaga i ne znam zašto samo 7 na imdb jer tematika je drukčija i jednom riječu genijalna.A za 1984 ne znam nisam gledao film(trebao bih) ali knjiga me apsolutno oduševila i preporučujem ti da je pročitaš na engleskom,taj kraj je jedan od najbrilijantnijih koje sam ikad doživio i dan danas razmišljam o njegovoj logičnosti i nelogičnosti.A Orwella se može proglasiti vizionarom koji gleda čak dalje u budućnost nego sam Verne.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
5 godina

1984 je odličan film, no drugačiji je doživljaj nego knjiga, očekivano. Slobodno ga pogledaj, onda se baci na knjigu.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
4 godine
Volvox kaže...

Jel gledo tko "The human centipede".

Kao neki doktor radi od troje ljudi ljudsku stonogu, bolestan film totalno, neznam dal da gledam il ne, frendovi oće da skupa gledamo to, a vidim ocjena mala na imdb-u.

parodija na to hahaha :)

.

.

Don't be a Menace to South Central while Drinking your Juice in the Hood - uvijek se nasmijem :D

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
3 godine
win32 kaže...
KIKI3ooo kaže...

Chronicle (2012) - zbog zajedničkog iskustva, 3 prijatelja (2 rođaka i jedan frend ako ćemo biti precizniji :) su dobili posebne moći - telekineza btw. Ajme, predobro!!

Dali je ovo sarkazam, sala ili nesto trece!? {#}

Stvarno mi se sviđa film.

MIKROBLOG: Vjerovali ili ne, stvarno mi trebaju samo štapići i stvarno imam samo 500 kn - upadam na prodavačici na kasi
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 21:01 (KIKI3ooo).
15 mjeseci
neaktivan

http://www.imdb.com/title/tt1706593/ -Chronicle (2012)- Film o trojici prijatelja (točnije 2 rođaka i jednog prijatelja) koji dobe moči telekineze.Ovo je low-budget film što se vidi iz gotovo svih scena u filmu,a posebno na nekim specijalnim efektima.Film me nije oduševio jer je radnja do zapleta preduga (oko 1 vremena).U zadnjih 25 minuta se desio i zaplet,raspet i kraj.Kraj je prilično predvidljiv i pomalo "traljav".Bilo je tu puno više potencijala šteta što je low-budget.Vidio sam neko je dao ocjenu 10/10 što me prilično začudilo.
Moja ocjena : 6.5

2 0
4 godine
Toddili kaže...

.....do zapleta preduga (oko 1 vremena).....

?

Skoro zaboravio jucerasnje ponavljanje gradiva:

American beauty

Jedan od meni osobno najfenomenalnijih filmova ikad.

Radnja je smjestena u bogato pregradje i bavi se vise manje disfunkcionalnom obitelji: mama karijerist, kcerka isfrustrirani teenager i 'kastrirani' otac Lester. Zaplet pocinje s nesvjesnim Lesterovim ulaskom u krizu srednjih godina, koja se manifestira zaljubljivanjem u kcerkinu skolsku kolegicu - provokativnu klinku koju tumaci Mena Suvari. To pokrece niz dogadjaja koji na kraju kulminiraju tocno onime sto film pretpostavlja u pocetku.
Zavrsetak je Lesterova kratka naracija o svemu losem sto mu se naredalo, te kako bi se mogao ljutiti ali nema smisla jer zbog toliko ljepote u svijetu, moze biti jedino zahvalan za svaki trenutak svojeg malog, glupog zivota.

Jedna od meni osobno najboljih naracija ikad.

Onaj tko nije pogledao, obavezno pogledati. Film se drzi istih vrednota kao i Fight Club, iako tumaci te vrednote na drugaciji, puno prizemniji nacin, tako da ako ste fan FIght Cluba zbog poruke a ne fiktivne 'muskosti' - voljet cete i American Beauty.

Jedinu manu koju nalazim u filmu je sto se u filmovima ovakve vrste spolovi uvijek drze svojih stereotipa: uvijek je muskarac onaj koji dozivljava katarzu, a zena slom. Bilo bi zgodno jednom vidjeti muskarca kako se slama a zenu koja prozivljava katarzu.

10/10

Edit:

apropos "1984" - meni je film bezvezan. Knjiga mi drzi mjesto br.1 vec dugo vremena i nakon toliko ponovnih citanja, imam neku svoju sliku u glavi kako taj tmuran, distopijski svijet izgleda. Film mi ne docarava to ni priblizno dobro, i svijet izgleda kao mjesto gdje se covjek moze bez problema "izgubiti" i zivjeti slobodno od partije.

I takodjer, ako me sjecanje ne vara - u izradi je reizdanje

We are the ones that will open your mind, leave the weak and the haunted behind
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 21:17 (Deus ex machina).
4 godine

watchmen- ocekivo sam neki klasicni superherojski film, a ovo sto sam pogledo je sve samo ne klasicno, u losem smislu. film ispocetka potpuno nejasan, lose objasnjeno, predugo traje (2 sata i 40 minuta). film je sam po sebi glup, radnja je glupa. ma neznam totalna glupost od filma. mozda se nekom sviđa ovo ili imam takvo misljenje jer uopce ne shvacam film, neznam. ocjenu necu davat jer bi mogo dat 1, film mi je prelos.

i da, idem gledat avengerse i onda sam isao jos jednom pogledat sve filmove zasebno i jos ostale filmove sa super herojima za koje znam.

thor- dobar film, dosta akcije, fini uvod u thor pricu, ima drame s nekom zenskom kako to i obicno bude u ovakvim filmovima ali podnosljivo je. ocjena 8/10

captain america- gledo u 3d-u, prelos 3d i nevalja nista. film ko film je ok, uvod je predug, cak mi je to malo dosadilo i mislio sam da film nece bit dobar vise do kraja ali onda kad je krenula akcija super je bilo. kraj odlican. ocjena 8/10

iron man- ja sam fan robert downey jr.-a tako da mogu bit samo subjektivan ovdje, film je savrsenstvo, humora, akcije, drame, svega u savrsenoj mjeri. ocjena 10/10

iron man 2- direktan nastavak na prvi dio, dojam isti naravno, cak bi rekao da je ovaj bolji al kako bit bolji od neceg sto je vec odlicno. ocjena 10/10

hulk(2003)- film je "star" pa nema bas efekte ko ovi noviji ali necu mu to zamjerit, dobar uvod u hulk pricu, uvijek ti uvodni filmovi nemaju bas previse akcije pa tako nije ni ovaj ali dobro. ocjena 6,5/10

incredible hulk- ovaj je vec nesto, norton obavio odlican posao, akcije kolko hoces, bas pravi hulkovski film. ocjena 8/10

batman begins- ovaj film sam pogledao tek tolko kad sam imao taj cijeli filmski maraton takvih fgilmova, mislim da tu svi sve znaju, odlican uradak, odlicni glumci, odlicna prica, odlicno sve. 10/10

dark knight- najbolji herojski film po meni, kvaliteta je iznad svih ostalih, glumacka postava i gluma nesto neizrecivo dobro. ocjena 11/10

znam da jos od poznatijih postoji ghost rider ali njega jos nisam pogeldao, znate jos koji superherojski film?

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 21:27 (mar123).
15 mjeseci
neaktivan

Ako si gledao Chronicle:
Prva stvar koja pokazuje da s njim nešto nije u redu se dogada kad baci auto u rijeku i od tada ništa dok se ne potuče sa ocem na negdje sat vremena filma,tu tehnički počinje zaplet

4 godine
mar123 kaže...

watchmen- ocekivo sam neki klasicni superherojski film, a ovo sto sam pogledo je sve samo ne klasicno, u losem smislu. film ispocetka potpuno nejasan, lose objasnjeno, predugo traje (2 sata i 40 minuta). film je sam po sebi glup, radnja je glupa. ma neznam totalna glupost od filma. mozda se nekom sviđa ovo ili imam takvo misljenje jer uopce ne shvacam film, neznam. ocjenu necu davat jer bi mogo dat 1, film mi je prelos.

i da, idem gledat avengerse i onda sam isao jos jednom pogledat sve filmove zasebno i jos ostale filmove sa super herojima za koje znam.

thor- dobar film, dosta akcije, fini uvod u thor pricu, ima drame s nekom zenskom kako to i obicno bude u ovakvim filmovima ali podnosljivo je. ocjena 8/10

batman begins- ovaj film sam pogledao tek tolko kad sam imao taj cijeli filmski maraton takvih fgilmova, mislim da tu svi sve znaju, odlican uradak, odlicni glumci, odlicna prica, odlicno sve. 10/10

dark knight- najbolji herojski film po meni, kvaliteta je iznad svih ostalih, glumacka postava i gluma nesto neizrecivo dobro. ocjena 11/10

znam da jos od poznatijih postoji ghost rider ali njega jos nisam pogeldao, znate jos koji superherojski film?

Neznam zašto Thoru daješ toliku ocjenu, ostali ajd ajd, mada je i dati Iron Man 10 apsurd ( slažem se da je dosta bolji od ostalih, i to je očito, ali 10ka nije nikako ), ali Thor je film kojem fali dobrih pola sata radnje, lagano upoznavanje, vamo, namo, gori, doli, BUM zadnji fight. Kraj. Najgori od marvelovih superheroj filmova IMO.

Batman ti ne spada u Marvel, već DC, i da, Batman filmovu su daleko najkvalitetniji superhero filmovi, ne samo noviji, čitac serijal.

Ghost Rider nije takav superhero film, kao ostali koje si naveo, možeš ga pogledati a možeš i preskočiti, ništa posebno.

Glede ostalih superhero filmova pogledaj Spiderman serijal ako već nisi ( kvalitetniji i od Thora i od Cpt. Amerike, Hulka da i ne govorim, mada je treći dio malo dosadnjikav ), nadalje, X-Men serijal ( u sklopu s Wolverine Originsom naravno ), Green Lantern ( nije bogzna što, al' eto, može se ), a i Fantastičnu Četvorku se isplati pogledati.

Edit: Taman sam naletio na ovu listu superhero filmova, svaki od 78. do danas.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 21:43 (thuglife).
4 godine
thuglife kaže...
mar123 kaže...

Neznam zašto Thoru daješ toliku ocjenu, ostali ajd ajd, mada je i dati Iron Man 10 apsurd ( slažem se da je dosta bolji od ostalih, i to je očito, ali 10ka nije nikako ), ali Thor je film kojem fali dobrih pola sata radnje, lagano upoznavanje, vamo, namo, gori, doli, BUM zadnji fight. Kraj. Najgori od marvelovih superheroj filmova IMO.

Batman ti ne spada u Marvel, već DC, i da, Batman filmovu su daleko najkvalitetniji superhero filmovi, ne samo noviji, čitac serijal.

Ghost Rider nije takav superhero film, kao ostali koje si naveo, možeš ga pogledati a možeš i preskočiti, ništa posebno.

Glede ostalih superhero filmova pogledaj Spiderman serijal ako već nisi ( kvalitetniji i od Thora i od Cpt. Amerike, Hulka da i ne govorim, mada je treći dio malo dosadnjikav ), nadalje, X-Men serijal ( u sklopu s Wolverine Originsom naravno ), Green Lantern ( nije bogzna što, al' eto, može se ), a i Fantastičnu Četvorku se isplati pogledati.

thor se meni bas svidio i ne fali mi radnje, dobar film. iron man sam reko, fan sam glavnog glumca i to mi na svakom njegovom filmu dize ocjenu a i film je bolji od ostalih. da, znam da batman ne spada u marvel ali nisam spomenuo da gledam marvel heroje nego vecina filmova je njihovih, reko sam da gledma heroje opcenito. vidis sve sam ja ove pogledao ali sam zaboravio napsiat, spiderman mi se uopce ne sviđa, zbog glavnog glumca, ne pase za ulogu, ocekujem puno od ovog novog. x-men-a stalno odgađam a svi mi govore da je odlican, moram pod hitno pogledat. green lantern sam cuo da je los film, a i ne volim te u svemiru.  fantasticnu sam isto odgledao, solidan je film, davno gledao pa nemogu sad rec neki dojam ali ovako od sjecanja ocjena bi bila 6,5/10. 

zaboravio sam napomenut da sam pogledao i ovaj

green hornet- najvece smece od superherojskog filma. cijeli film je neozbiljan, radnja je glupa, gluma bezveze. ocjena 5/10

EDIT: hvala na linku, to sam bas trazio i htio pitat ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 21:53 (mar123).
13 mjeseci
mar123 kaže...

captain america- gledo u 3d-u, prelos 3d i nevalja nista. film ko film je ok, uvod je predug, cak mi je to malo dosadilo i mislio sam da film nece bit dobar vise do kraja ali onda kad je krenula akcija super je bilo. kraj odlican. ocjena 8/10

iron man- ja sam fan robert downey jr.-a tako da mogu bit samo subjektivan ovdje, film je savrsenstvo, humora, akcije, drame, svega u savrsenoj mjeri. ocjena 10/10

iron man 2- direktan nastavak na prvi dio, dojam isti naravno, cak bi rekao da je ovaj bolji al kako bit bolji od neceg sto je vec odlicno. ocjena 10/10

hulk(2003)- film je "star" pa nema bas efekte ko ovi noviji ali necu mu to zamjerit, dobar uvod u hulk pricu, uvijek ti uvodni filmovi nemaju bas previse akcije pa tako nije ni ovaj ali dobro. ocjena 6,5/10

incredible hulk- ovaj je vec nesto, norton obavio odlican posao, akcije kolko hoces, bas pravi hulkovski film. ocjena 8/10

Green lantern ako imaš živaca za to.

Daredevil gluma je ogavna al da se pogledati.

Fantastic four 1&2 sve u svemu OK

Catwoman užas

Superman returns nije loše

Green Hornet vrijedi pogledati zbog kung fu scena inače parira s Catwoman

X-men 1-3  7.5/10

Hellboy 1 i 2

Spiderman 1&3

Wolverine

Xmen:First Class

Blade 1&3 legenda kinematografije 12/10

I moja osobna preporuka Underdog film o psu super junaku 7.5/10 - nije baš dobar ali sviđa mi se tematika

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 21:58 (Ikarus01).
16 mjeseci
neaktivan

V for Vendetta, odličan film koji se definitivno isplati pogedati.

Pošto vidim da se pria o Chronicleu, mene taj film u nekim segmentima podsjetio na sw:imaju moći(poput sile),svi tu moć koriste dobro sve dok (brijem da se zove Andrew, tak nekak) on ne počne prelazit na "mračnu" stranu kako bi pomogao svojoj majci, isto kako je i anakin zbog padme.

13 mjeseci
dafaq kaže...

V for Vendetta, odličan film koji se definitivno isplati pogedati.

Pošto vidim da se pria o Chronicleu, mene taj film u nekim segmentima podsjetio na sw:imaju moći(poput sile),svi tu moć koriste dobro sve dok (brijem da se zove Andrew, tak nekak) on ne počne prelazit na "mračnu" stranu kako bi pomogao svojoj majci, isto kako je i anakin zbog padme.

Hvala na preporuci ali vjerojatno su ga već svi gledali jer ne prođe ni 15 minuta a već vidim Guy-Fawkes-ovu masku u nečijem avataru ali svejedno dobar odabir.Ako ti se toliko sviđa pročitaj i neke od stripova.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 22:52 (Ikarus01).
4 godine

Hvala na preporuci ali vjerojatno su ga već svi gledali jer ne prođe ni 15 minuta a već vidim Guy-Fawkes-ovu masku u nečijem avataru ali svejedno dobar odabir.Ako ti se toliko sviđa pročitaj i neke od stripova.

Većina sa maskom na avataru niti je gledala film niti ima pojma koje je njeno pravo značenje, danas je kul biti anoniman, naročito na fejsu, gdje uz profilnu stoje ime, prezime, adresa i stotinjak slika s tvojim pravim imenom.

13 mjeseci
thuglife kaže...

Većina sa maskom na avataru niti je gledala film niti ima pojma koje je njeno pravo značenje, danas je kul biti anoniman, naročito na fejsu, gdje uz profilnu stoje ime, prezime, adresa i stotinjak slika s tvojim pravim imenom.

A onda se ispričavam zbog krive informacije no ne znam zašto bi netko stavio u avatar nešto o čemu ne zna dume.Osobito kada nešto takvo prikazuje samu slobodu.No dobro si rekao danas je cool biti anoniman.

No da ne pređe u OFFTOPIC:Dvije mazge za sestru Saru,odličan film koji sam malo zaboravio i vjerojatno trebam ponoviti gradivo.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Film - Ultimativna Rasprava
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice