Posljednji film koji ste gledali - preporuka? izdvojena tema

poruka: 20.516
|
čitano: 1.684.316
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Film - Ultimativna Rasprava
20 mjeseci
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

normalno da je america glavni :DD

ipak je "captain" :P 

ali vec san 3 put ga gleda u kinu, predobar film. volia bi i ja da dode spiderman u nastavku, cak i wolverine ^^

9.5 /10 :DD

antevukusic
5 godina
moderator

Raspravu o Avengersima odveli ste predaleko, toliko daleko da je u ovoj temi to off-topic.

Prebacite se u za to predviđenu temu.

http://www.bug.hr/forum/topic/filmovi-tv-serije-glazba/the-avengers-osvetnici/149593.aspx

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
3 godine

Se7en - odličan film Davida Finchera o dvojici detektiva koji pokušavaju uhvatiti serijskog ubojicu "inspiriranog" sa sedam smrtnih grijeha koje su mu i glavni motiv ubojstava. Kraj barem meni neočekivan . 8/10

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
5 godina

Chronicle

Hm...

Interesantan film, da... Da nije sniman kao biografija vjerovatno ne bi bio tolko dobar jer je vec sve vidjeno x puta...

Preporuka tko voli filmove o nadljudima.

Ocjena: 7/10

(jedino stvar koja me frustrira je da u svim slicnim filmovima, moci se dokopa lik koji je psihicki nestabilan i to mi vec polako postaje dosadno...)

Truth in engineering.
2 godine

Get the Gringo

Osvježavajuće, brutalno, zanimljivo i fenomenalno!

Preporuka!

Ocjena: 8.5/10 (subjektivno za akciju 10/10)

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 23:34 (strit).
4 godine

L.A. Confidential

Vrhunska kriminalistička drama smještena u korumpirani LA 50ih godina prošloga stoljeća.

Priča prati tri policajca, koja spletom okolnosti počinju raditi na istom slučaju, svaki sa vlastitim pristupom ( standard, dobar dečko, nasilnik, glumac ), i svaki iz svojih razloga, o priči mi se neda puno, čisto zato što je naprvu klasična i odavno poznata, što djelomično i istina, ali daljnim razvojem postaje sve zanimljivija ( u koji opet neću, zbog spoilera ) i stvara izvrsnu podlogu za daljni razvoj radnje i izražaj likova, koji su, iako stereotipni, zanimljivi i odlično odglumljeni ( Rusell Crowe, Guy Pearce, Kevin Spacey, Danny Devitto, James Cromwell ).

Ovo je jedan od onih filmova na koijma sve štima, imaju i glavu i rep, kvalitetni su i konkretni. Preporuka svima.

Ocjena: 8.5/ 10

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
18 mjeseci

gdje skinuti titl za film Get the Gringo nema ga ili ja nemogu naci?

4 godine
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
ffgandra kaže...

Klik.

2 godine
thuglife kaže...
ffgandra kaže...

Klik.

Kad sam ga ja gledao nije bilo nigdje :D. Niti eng... Što preferiram dok ne razumijem sve što pričaju (zbog overlaya zvukova i muzike).

5 godina

Mission: Impossible - Ghost Protocol - solidan akcijski film, možda sam malo previše očekivao od njega vidjevši ocjenu na IMDb-u, al sasvim pristojan film. Priča je rekao bih, na rubu pretjerivanja, al može se probaviti - ništa posebno, uglavnom viđeno. Akcija na razini, režija solidna, produkcija super, a drago mi je bilo vidjeti i naše glumce, Najvoca i Grbića. Preporuka za potrošit poslijepodne il večer.

7/10

btw. kad će više ti Avengersi u hd-u? cijeli internet prepun spoilera...

4 godine

Kad sam ga ja gledao nije bilo nigdje :D. Niti eng... Što preferiram dok ne razumijem sve što pričaju (zbog overlaya zvukova i muzike).

Ima i takvih, i ja preferiram engleske, prirodniji su, naravno da će bolje pasati uz film.

3 godine

Underworld: Awakening (2012) - Nema neki high rating ali po meni skroz ok za pogledat ponaravno ako su se gledali prijašnji djelovi. Btw, glavnu glumica je prekrasna milfica {#}

MIKROBLOG: Vjerovali ili ne, stvarno mi trebaju samo štapići i stvarno imam samo 500 kn - upadam na kasi
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 10:32 (KIKI3ooo).
3 godine

Scream of the Banshee (2011) - upravo pogledo film, slučajno sam ga skinuo nisam predhodno gledao ocijenu na imb-u.Film počinje jako zanimljivo ali kako se radnja nastavlja postane monotono. Samo se čeka kad če ih ona glava ( vrisak ) sve poubijati , nema nekih strašnih scena ni ničeg posebnog. Tako da moja ocijena  5/10 (samo zbog zgodne glumice :P) 

GDE VRAG NEMRE NIKAJ ZLA NAPRAVIT POŠALJE BABU
21 mjesec

Man on a ledge

Solidan filmic da dosta dobrom pricom,pomalo glup i "prebrz" kraj,ali opet kako tko gleda.  6.5/10

Vidim da linkate titlove zanima me jel ima gdije titlova za:

21 Jump street

A Thousand Words

Jesus Henry Christ

Treasure Island

2 godine

treasure island - titl

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 14:09 (strit).
5 godina

Dark Shadows IMDB 6.7, po meni 5.6

Gledao ga sinoć u kinu, film ima dosta rupa.

Johnny Depp se dobro našao u glavnoj ulozi, ostalo prosječno.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
4 godine

Strange days

Odusevljen! Dobro, priznajem, cyberpunk mi je slaba tocka pa vjerojatno dajem puno visu ocjenu nego bi trebao, ali svejedno mi je nakon filma ostao onaj 'gust' osjecaj.

Uglavnom, radnja ne moze biti tipicniji cyberpunk: bivsi policajac koji je sada sleazy preprodavac minidiscova na kojima su snimljeni djelici ljudskih zivota. Taj minidisc se koristi sa gadgetom koji osobu, slicno kao u matrixu, stavlja u cipele onoga koji je snimao filmic, ali samo na playback. To je, naravno, ilegalno.

Jedna njegova prijateljica bude ubijena i tu krece zaplet.

Fenomenalna stvar mi je sto je tip totalni antiheroj, ne motivacijom vec sposobnostima. Svi ga tuku, a on se izvlaci na neki bijedni sarm. Njegova najbolja prijateljica je kickass.

Ako ste voljeli Blade Runner i inace otkidate na Johnnya Mnemonica i Neuromancera... debela preporuka!

9/10

We are the ones that will open your mind, leave the weak and the haunted behind
13 mjeseci
protjeran

Preporuka za Battleship i IronSky, mada već mislim da vas je dosta to gledalo....

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins

0 0
13 mjeseci
AMD Phenom II X4 kaže...

Preporuka za Battleship i IronSky, mada već mislim da vas je dosta to gledalo....

Joj Battleship svaki film u kojem Rihanna glumi čini me malo skeptičnim.Vjerujem da je dobra matineja ali inače koliko gledam čini mi se ko mješavina Independence day i Rat svjetova i to ne dobra.Također tematika me užasno podsjeća na Crysis zadnji level ne znam jel su to možda drpili.Naravno to je samo moje mišljenje.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 20:28 (Ikarus01).
23 mjeseca

Prisjetio sam se Cool worlda sve što vrijedi u ovoj mješavini filma i crtanog je u ovom videu

Američki hentai

0 0
4 godine
Ikarus01 kaže...
AMD Phenom II X4 kaže...

Joj Battleship svaki film u kojem Rihanna glumi čini me malo skeptičnim.Vjerujem da je dobra matineja ali inače koliko gledam čini mi se ko mješavina Independence day i Rat svjetova i to ne dobra.Također tematika me užasno podsjeća na Crysis zadnji level ne znam jel su to možda drpili.Naravno to je samo moje mišljenje.

Doduše, ovo je jedini u kojem je dosad glumila. {#}

Anyway, sinoć pogledao Real Steel, lagan i ugodan filmić koji bi svakome preporučio, samo ne očekujte previše.

Ukratko, Hugh Jackman je propali boksač koji preživljava zadužujući se i boreći se s nekakvom olupinom robota po Americi, eventualno gubi tog robota, i potpuno švorc, u zadnji čas saznaje da mu je umrla bivša žena i da mora paziti na 11ogodišnjeg sina nekoliko mjeseci. Njih dvojica se u početku mrze, kasnije zbliže, zavole, bla bla bla, you know the story.

Efekti su ok, ništa posebno ali u redu, oku ugodni, fizika robota je doduše, komedija, kreću se kao ljudi od 70ak kila, a ne grdosije od nekoliko tona, ali, to je cjepidlačenje i nije nešto bitno.

Film je sve u svemu ok, kako sam rekao, zabavan i lako gledljiv, jedan od onih "mozak na pašu" filmova, ipak, nemogu se odagnati dojmu da mu fali nekih 40ak minuta radnje ( dobiju jednu borbu u lizi, rastanu se, pomire se, back in the game i već se bore protiv najjačeg, nepobijeđenog robota, IMHO je itekako treblo biti ubačeno par borbi između, tako bi bilo i vremena za više produljiti odnos oca i sina, ovako je sve površno, forsirano ), ali dobro, nije neka greda.

Ocjena: 6.5/ 10

15 mjeseci

Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (2011) - ovo vam je kad ugađate majci na majčin dan, daleko da je vrh čak i za svoj žarn ali definitivno simpatičan te tu i tamo smiješan film... 5/10

Wanted (2008) - bio je prije dan dva na TV-u, nemogu vjerovati da ga nisam prije gledao, sasvim solidan akcijski film sa odličnom glumačkom ekipom, nekad zbilja imam osjećaj da se Morgan Freeman pojavljuje u svakom filmu =)... 6.5/10

0 0
12 mjeseci

This Means War (2012) - Dobra komedija ima dosta smješnih scena odličan film za ubit vrijeme pošto su sad komedije 0 ova me dobro nasmijala pa zato 8/10

3 0
2 godine
KIKI3ooo kaže...

Underworld: Awakening (2012) - Nema neki high rating ali po meni skroz ok za pogledat ponaravno ako su se gledali prijašnji djelovi. Btw, glavnu glumica je prekrasna milfica {#}

Meni je ona nekako mršava... :D

5 godina
neaktivan

Ma Kate je savršena žena. Anyway, gledo mi se sinoć Mad Max 3 pa sam ga opet pogledao. Mislim da mi je ovo najbolji dio jer ima svega. Najveća želja mi je da snime četvrti dio, Mel Gibson je sad savršen za starijeg Maxa.

1 0
5 godina
davorsite kaže...

Najveća želja mi je da snime četvrti dio, Mel Gibson je sad savršen za starijeg Maxa.

Snima se i glumi ga Tom Hardy.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
5 godina
neaktivan

Sad sam baš vidio, redatelj je isti a nema Gibsona. Šteta, ovako ostaje samo trilogija.

0 0
13 mjeseci
Paolo2612 kaže...
davorsite kaže...

Najveća želja mi je da snime četvrti dio, Mel Gibson je sad savršen za starijeg Maxa.

Snima se i glumi ga Tom Hardy.

Rado bih se nadao ali iskustvo me je naučilo da većina sequela koja kasne 30 godina ne završavaju dobro.Čuo sam za taj nastavak kao i za Tom Hardya,veoma mi se svidio u Inceptionu još trebam pogledati RocknRolla.Samo se nadam da film neće biti totalni flop iliti box office bomb.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 14:00 (Ikarus01).
12 mjeseci

Ja bih svima preporučio: http://www.imdb.com/title/tt0482571/

http://www.imdb.com/title/tt0332280/

http://www.imdb.com/title/tt0454848/

8 0
13 mjeseci

Super preporuka,dosta nas voli Prestiž.I nemoj se ljutiti ali tvoj avatar me podsjetio na Austin Powers jučer sam ga gledao i što ga više gledam sve mi je gluplji i gluplji.{#}Ima još ko da je mazohista pa je jučer gledao Austin Powersa.

1 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Film - Ultimativna Rasprava
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice