Predators

poruka: 58
|
čitano: 3.958
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Predators

Nadolazeći, treći dio slavnog Predator serijala.

Producent filma je Robert Rodrigues, a 20th Century Fox najavio je izlazak istog 7.7.2010.

Radnja bi trebala biti smještena na planetu Predatora, na kojeg oni otmu osmero ljudi kako bi održali "lov".

U filmu će biti prisutni do sad neviđeni tipovi (super) Predatora, predvođenih "Black Super Predator"- om.

Šire se glasine i o navodnom pojavljivanju Arnie himselfa :)

Očekujete li s nestrpljenjem novog Predatora, ovo je mjesto za vas Namigiva

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
2 godine
Predators

Ima li kakav triler? Inaće predator 1i2 su mi sjajni filmovi ,ali ako bude slićio filmovima alien vs predator onda će to biti ćista katastrofa.(barem za mene)

3 godine
neaktivan
RE: Predators
Armor kaže...
...

Novi?! Ja više ne valjam?Belji se

Ontopic: Samo prvi film je legenda koja mi se urezala u pamćenje, ostatak... i nemam neko pozitivno mišljenje.

Sako cera bolje, sako jutre huje!
2 godine
protjeran
Armor kaže...

Nadolazeći, treći dio slavnog Predator serijala.

Producent filma je Robert Rodrigues, a 20th Century Fox najavio je izlazak istog 7.7.2010.

Radnja bi trebala biti smještena na planetu Predatora, na kojeg oni otmu osmero ljudi kako bi održali "lov".

U filmu će biti prisutni do sad neviđeni tipovi (super) Predatora, predvođenih "Black Super Predator"- om.

Šire se glasine i o navodnom pojavljivanju Arnie himselfa :)

da ovo bi moglo biti dobro, još ako se stilira dobro bit če vrhunski film

2 godine

ako snime boljeg od prvog dijela idem u kino,ali vjerovatno će biti katastrofa kao terminator 4

4 godine
Predators

Teško da bude katastrofa, iako naravno, nije nemoguće.

Ja željno iščekujem taj film, fan sam filmova o Predatoru (a i njegovom "drugu":)).

Prva dva bili su nekaj posebno, naročito prvi i Arnold.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
4 godine
blackalbum kaže...

ako snime boljeg od prvog dijela idem u kino,ali vjerovatno će biti katastrofa kao terminator 4

Ako ti je Terminator 4 katastrofa, što onda misliš o npr. Van Helsing?

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
4 godine
PredatoR kaže...

Ontopic: Samo prvi film je legenda koja mi se urezala u pamćenje, ostatak... i nemam neko pozitivno mišljenje.

Ostatak je 2. film i Danny Glover Cool

Nema ovo neke veze sa AvP i AvP:R filmovima (ak misliš na njih)....

A i oni su meni osobno dobri.

2 godine
paintb0x kaže...
blackalbum kaže...

to i ne smatram filmom

2 godine
Predators

To mi je odličan film, volim kad prikažu ono kak predator vidi infracrveni spektar pa dok proizvodi one njegove zvukove... Lov i lovina. Meni zaista izvrstan koncept! Najbolji mi je prvi dio ono u đungli - to je najbolje! A opet i L.A je jedna vrsta đungle...Namigiva

www.val.hr
4 godine
blackalbum kaže...
paintb0x kaže...
blackalbum kaže...

to i ne smatram filmom

Nego čime ga točno smatraš? Evo Websterov Novosvjetski Rječnik veli "Film - a sequence of photographs or drawings projected on a screen in such rapid succession that they create the optical illusion of moving".Meni se ipak čini da se Van Helsing uklapa u sve okvire onoga što razuman čovjek smatra filmom Osmijeh Čime ga ti smatraš?

2 godine
paintb0x kaže...
blackalbum kaže...
paintb0x kaže...
blackalbum kaže...

to i ne smatram filmom

Nego čime ga točno smatraš? Evo Websterov Novosvjetski Rječnik veli "Film - a sequence of photographs or drawings projected on a screen in such rapid succession that they create the optical illusion of moving".Meni se ipak čini da se Van Helsing uklapa u sve okvire onoga što razuman čovjek smatra filmom Osmijeh Čime ga ti smatraš?

2 sata pokretnih slika,koje nemaju nikakvog smisla,da bi film bio film treba to i zaslužiti kvalitetom

3 godine
neaktivan
Armor kaže...
PredatoR kaže...

Ma pusti AvP-ove, P2 mi nije bio sjeo baš jer nema našeg austrijanca. A i taman sam "odrastao" između 2 filma (ono pubertet i sl.).

Kad sam ga gledao kasnije, skužio sam da i film nije loš.

Pa tko ga nebi za zeta?! Pa tko ga nebi za zeta?!
Sako cera bolje, sako jutre huje!
3 godine
Predators

uf, to ce biti zanimljivo, jednica mi je bila super a dvojka tako-tako! ali mislim da postoji vrlo velika mogucnost da ga zaseru meduljudskim odnosima i drugim dramama

JESUS SAVES!!!
4 godine
PredatoR kaže...
Armor kaže...
PredatoR kaže...

Ma pusti AvP-ove, P2 mi nije bio sjeo baš jer nema našeg austrijanca. A i taman sam "odrastao" između 2 filma (ono pubertet i sl.).

Kad sam ga gledao kasnije, skužio sam da i film nije loš.

Aha, i meni je bolji prvi dio.

Mislim da bi trebal biti svima, jedinica je hall of fame filmske industrije ;)

skank666 kaže...

uf, to ce biti zanimljivo, jednica mi je bila super a dvojka tako-tako! ali mislim da postoji vrlo velika mogucnost da ga zaseru meduljudskim odnosima i drugim dramama

A međuljudskih odnosa sigurno bude, kaj moreš očekivati kad ih se 8 skupi i znaju da tu nisu na izletu Cool

BTW, ne znam kak kod nas, ali Predators slovi za jedan od najvećih hitova u 2010...

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 9:36 (Armor).
3 godine
Armor kaže...
skank666 kaže...

A međuljudskih odnosa sigurno bude, kaj moreš očekivati kad ih se 8 skupi i znaju da tu nisu na izletu Cool

BTW, ne znam kak kod nas, ali Predators slovi za jedan od najvećih hitova u 2010...

e pa upravo to, nisu na pikniku da se upoznavaju,zaljube prave djecu itd.. samo survival bez dodatnih gluposti

JESUS SAVES!!!
4 godine
blackalbum kaže...

2 sata pokretnih slika,koje nemaju nikakvog smisla,da bi film bio film treba to i zaslužiti kvalitetom

Ti i nisi baš neki filmofil, jel' da?  Osmijeh

4 godine
Predators

Jedinica je legendarna. Predatora i šume sam se bojao par godina kad sam bio mali.

Sada više nije strašan,ali je svejedno super za pogledat. Treba veću ocjenu na imdb-u, po meni rame uz rame sa alienom.

Predatori su mi oduvijek bila fascinatna bića nešto između klingonaca (čast, lov, hrabrost...) i čudovišta,ali su dosta inteligentni (imaju svemirske brodove ona bestežinska oružja koja režu sve živo, plazma pljucu na ramenu itd.)

AVP1 mi nije loš,ali dvojka je baš jadna. U AVP-u su strašno usrali predator-a, zna se da oni nenapadaju bića(u ovom slučaju ljude) koji nenose oružje,a ako se nevaram u AVP1 su 2 predatora ubijali ljude bez oružja dok je treći onu crnkinju poštedio,a u AVP 2 je onaj s 2 pljuce klao koga god vidi.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
2 godine
Predators

Sam mi nije jasno kak su predatori moglli napraniti tu svu superiornu tehnologiju ako samo vide infracrveni spektar...Neodlučan To im služi za hvatanje lovine, a ne računanje...

AVP1 mi nije loš,ali dvojka je baš jadna. U AVP-u su strašno usrali predator-a, zna se da oni nenapadaju bića(u ovom slučaju ljude) koji nenose oružje,a ako se nevaram u AVP1 su 2 predatora ubijali ljude bez oružja dok je treći onu crnkinju poštedio,a u AVP 2 je onaj s 2 pljuce klao koga god vidi.

Da, al stvar je u tome da su ljudi kod sebe držali njihovo oružje protiv aliena! A i predatori ubijaju ljude bez oružja ali samo kad su i oni nenaoružani.

www.val.hr
4 godine
Predators

Evo do sad objavljenih slika sa snimanja: LINK

4 godine
Armor kaže...

Kak jadno izgledaju slike, ali naravno kada se sve to ušminka bit će outstanding kak bi rekao jake sully.

2 godine
Hyperion kaže...
Armor kaže...

Kak jadno izgledaju slike, ali naravno kada se sve to ušminka bit će outstanding kak bi rekao jake sully.

hehe drito jadno :)

pogledat ću zbog nostalgije, al iskreno ne očekujem puno pa se nebum valjda ni razočaral lol

4 godine
Predators

Teško je očekivati da bude nekaj kaj nije namjenjeno da "izađe van" visoke kvalitete...

To su onak, prvi šutevi Cool

4 godine
Predators

Evo i službene stranice: http://www.predators-movie.com/

Na njoj Rodriguez preko videa puno toga pokazuje i komentira, a ak malo bolje pogledate, 18. bi trebal doći i trailer

3 godine
Predators
http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
4 godine
Armor kaže...

Evo i službene stranice: http://www.predators-movie.com/

Na njoj Rodriguez preko videa puno toga pokazuje i komentira, a ak malo bolje pogledate, 18. bi trebal doći i trailer

To je već cool!

4 godine
Predators

Najava mi izgleda odlicno, kad izadje brrip odmah "kupujem" :) Uglavnom jedinica je bila najbolja i Alien vs. Predator Requeim. Jedva cekam ovog.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 11:20 (Batista).
2 godine
Predators

evo vam i prvi trailer

http://uk.movies.ign.com/dor/objects...mvrvs2?show=hi

EDIT:

awww crap!

nisam vidio da je vec stavljen

my bad

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 15:06 (urizen).
3 godine
Predators

Ne morate se bojat za kvalitetu filma jer čim ga režira Rodriguez - Cool

Heavy Metalom i željezom protiv cajki !!!!!!
4 godine
Xbox360 Modder kaže...

Ne morate se bojat za kvalitetu filma jer čim ga režira Rodriguez - Cool

Tko je taj?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice