Pronađimo zajedno film izdvojena tema

poruka: 924
|
čitano: 49.448
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 mjeseci
Pronađimo zajedno film

Treba mi pomoc !!!

Film gledan 20 godina prije nego sam se rodio :P

Neka zena ukrade djete iz kolijevke, djecak odrasta i postane sudija.

Kasnije u filmu sudi zeni (koja je zapravo njegova prava majka) za ubistvo muza (koji je zapravo njegov pravi otac :P  )koga je ubila tavom.

Film je crno bjeli, i gledan je nekih 60tih.

Pokusavao sam da pronadjem taj film majci (ona ga se i sjetila), ali bez uspjeha :(

Koliko se seca naziv filma je ''nepoznata zena'' , ali ja nisam mogao pronaci nista slicno sem nekog egipatskog filma koji nema nikakve veze sa gore navedenim :(

Plzzz hellp !!!

valdemonij
2 godine
Re: Pronađimo zajedno film
waldemoniy kaže...

Treba mi pomoc !!!

Film gledan 20 godina prije nego sam se rodio :P

Neka zena ukrade djete iz kolijevke, djecak odrasta i postane sudija.

Kasnije u filmu sudi zeni (koja je zapravo njegova prava majka) za ubistvo muza (koji je zapravo njegov pravi otac :P  )koga je ubila tavom.

Film je crno bjeli, i gledan je nekih 60tih.

Pokusavao sam da pronadjem taj film majci (ona ga se i sjetila), ali bez uspjeha :(

Koliko se seca naziv filma je ''nepoznata zena'' , ali ja nisam mogao pronaci nista slicno sem nekog egipatskog filma koji nema nikakve veze sa gore navedenim :(

Plzzz hellp !!!

znam taj film, to je El murra el maghoula ilitiga the unknown woman(nepoznata žena) iz 1960.

5 mjeseci

znas li imali gde skinuti taj film, ja g anemogu naci nigdje ??

valdemonij
2 godine
waldemoniy kaže...

znas li imali gde skinuti taj film, ja g anemogu naci nigdje ??

sorry ne znam.

5 mjeseci

A nis' hvala ti, bar na originalnom titlu :)

valdemonij
5 mjeseci
Pronađimo zajedno film

Pomoc !!!

Zna neko originalni naziv za stari film (western) usamljena gugutka ????

valdemonij
3 godine
protjeran
waldemoniy kaže...

Pomoc !!!

Jel imaš kakav detalj o filmu? Jedino što znam ovako na prvu je mini serija http://www.imdb.com/title/tt0096639/  

Nobody expects the Spanish Inquisition!
5 mjeseci
Pronađimo zajedno film

Ako netko zna cijenio bih:

Dakle komedija o propalom hrvacu(Kečeru) koji je bio vrlo uspjesan,znam da on zivi u nekoj kamp kucici i sad je propalica ali se onda vraca u ring,te u zadnoj rundi gubi al udu njegovi prijatelji fanovi(dvojica) te mu pomognu.

3 godine
nixa2210 kaže...

Ako netko zna cijenio bih:

Dakle komedija o propalom hrvacu(Kečeru) koji je bio vrlo uspjesan,znam da on zivi u nekoj kamp kucici i sad je propalica ali se onda vraca u ring,te u zadnoj rundi gubi al udu njegovi prijatelji fanovi(dvojica) te mu pomognu.

Ready to Rumble.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
5 mjeseci
Pronađimo zajedno film

Hvala puno!

5 mjeseci
PsychoticBaklava kaže...
waldemoniy kaže...

Pomoc !!!

Jel imaš kakav detalj o filmu? Jedino što znam ovako na prvu je mini serija http://www.imdb.com/title/tt0096639/  

To je to thnx

valdemonij
8 mjeseci
Pronađimo zajedno film

Znaci ovako, treba mi taj jedan film, nemogu se sjetiti kako se uopce zove, ali, otprilike znam kako ide. Bar ta jedna scena ili sta li vec.

Radi o nekoj mladoj curi koja bas i ne vjeruje u ljubav, ali onda upozna tog nekog lika, i potpuno se zaljubi u njega. I sada ta scena.

Otisli su na hokejasku utakmicu, i pak je bia sutnut prema tribinama, i njen momak uhvati taj pak, i kad su krenili doma, momak kao zaspi u autu i kasnie se vise ne probudi, umra od infarkta.  to je kraj filma, ja mislin.

Ugl. film kolko se sjecam, vrijedan gledanja, onako za izgubit kvalitetno vrime :D.

Hvala svima, ako se ko siti kako se zove.

Lijep pozdrav. :)

antevukusic
13 mjeseci
Pronađimo zajedno film

Gledao sam jedan film na tv-u prije godinu ili dvije,radilo se o tome da su neki letjeli avionom preko pustinje gobi i onda im se avion srušio,s njima bio neki koj radi makete aviona i onda su od toga velikoga aviona napravili jedan drugi avion koji je bio manji s kojim su odletjeli iz pustinje u civilizaciju,bilo je fora što su ljudi ležali na krilima i tako su letjeli i još su ih nekakvi nomadski mongoli plačkaši lovili....ako se tko sjeća naziva filma

{#}

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 18:50 (LGA775).
13 mjeseci
LGA775 kaže...

Gledao sam jedan film na tv-u prije godinu ili dvije,radilo se o tome da su neki letjeli avionom preko pustinje gobi i onda im se avion srušio,s njima bio neki koj radi makete aviona i onda su od toga velikoga aviona napravili jedan drugi avion koji je bio manji s kojim su odletjeli iz pustinje u civilizaciju,bilo je fora što su ljudi ležali na krilima i tako su letjeli i još su ih nekakvi nomadski mongoli plačkaši lovili...jedan od glumaca je bio Ice Cube ako se ne varam...ako se tko sjeća naziva filma

{#}

Flight of the Phoenix

2 godine
Pronađimo zajedno film

Film je cca između 2005 pa do negdje 2007, ali nemojte me držati za riječ.

Radi se o tome da otac i kćerka žive sami. 

Dolazi 'prom night' i kćerku odbije određeni mladić.

Ali tata otme tog mladića i prisile ga da ima s njom 'prom night' kod njih. 

Kasnije ga planiraju staviti u podrum i ubiti.

Čak imaju i album kako su to radili već nekoliko puta. I kasnije fotografiraju sve to. 

Tata ima bolestan pogled na vlastitu kćerku, ali nikad nema ništa. 

Ona je 'njegova princeza' i sve će napraviti za nju. 

Ima par stvarno gadnih scena sa čavlom u nozi (prikovali su ga za stol), rezanjem sa nožem po prsima i slično,,,

Uglavnom, mogao bi čak biti i britanski film, ali mislim da je američki. 

Ima i lik jedne darkerice, zgodna je cura. Ona kasnije pomaže tom liku. 

To bi bilo to.

Hvala ako se sjetite nečega. 

7 mjeseci
Pronađimo zajedno film

http://www.imdb.com/title/tt1316536/

The Loved Ones (2009)

Možda ovo?

23 mjeseca
Pronađimo zajedno film

Prije godinu-dvije vidio sam jedan filmić, svega traje 5-6 minuta.

Neki lik zaglavi u fotoaparatu, i tamo se bude uspomene, i kasnije on i ostane u aparatu, nešto na tu priču, ali znam da je filmić predobar!

Ako neko zna ime filma, bio bi mu zahvalan! :)

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
2 godine
Ukulele kaže...

http://www.imdb.com/title/tt1316536/

The Loved Ones (2009)

Možda ovo?

To care, svaka ti čast :) 

13 mjeseci
Pronađimo zajedno film

Evo ovako, radi se o filmu u kojem ja mislim glumi Edward Norton. On je glavni lik, muljator.

Radnja je slijedeća. Lika ulove pod optužbom da je silovao (ili ubio) neku djevojku, te ga vode na ispitivanje u postaju. Cijeli film je ustvari to ispitivanje, di ih on vuče za nos, radi scene, te čak natjera ljude da posumnjaju da nije on kriv, već glavni detektiv koji ga ispituje. na kraju je scena di neka cura sjedi na klupici, i dolazi on.. (naravno, pustili su ga iz pritvora jer ih je smuljao ko majmune)

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 1:38 (Technophreak).
2 godine
Technophreak kaže...

Evo ovako, radi se o filmu u kojem ja mislim glumi Edward Norton. On je glavni lik, muljator.

Radnja je slijedeća. Lika ulove pod optužbom da je silovao (ili ubio) neku djevojku, te ga vode na ispitivanje u postaju. Cijeli film je ustvari to ispitivanje, di ih on vuče za nos, radi scene, te čak natjera ljude da posumnjaju da nije on kriv, već glavni detektiv koji ga ispituje. na kraju je scena di neka cura sjedi na klupici, i dolazi on.. (naravno, pustili su ga iz pritvora jer ih je smuljao ko majmune)

Možda http://www.imdb.com/title/tt0307901/

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
13 mjeseci
Flying Dutchman kaže...
Technophreak kaže...

Možda http://www.imdb.com/title/tt0307901/

Nažalost nije. Ali hvala na trudu.

3 godine
Pronađimo zajedno film

Ma kako to nije 25 sati, upravo tako završava, i nema drugog Nortonovog filma s takvim završetkom.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
3 godine
Pronađimo zajedno film

Možda je The Deceiver? Tamo nije Norton nego Tim Roth, al to je ionako close enough.

4 godine
Captain.Price kaže...

Neki lik zaglavi u fotoaparatu, i tamo se bude uspomene, i kasnije on i ostane u aparatu, nešto na tu priču, ali znam da je filmić predobar!

Kako da ne :) gledao sam ga na Vimeu, i lajkao... samo malo...

Evo ga, zove se "Leave me"

http://vimeo.com/4220803

So, if God has existed forever...you know, what did he do in his spare time, like, before he made the Earth and everything?
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 21:05 (Father_Dougal).
13 mjeseci
betmen kaže...

Možda je The Deceiver? Tamo nije Norton nego Tim Roth, al to je ionako close enough.

Svaka čast, malo sam promašio glumca, jer je dugo prošlo od kad sam gledao, ali to je taj. :D

23 mjeseca
Father_Dougal kaže...
Captain.Price kaže...

Kako da ne :) gledao sam ga na Vimeu, i lajkao... samo malo...

Evo ga, zove se "Leave me"

http://vimeo.com/4220803

Hvala Puno! :D

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
2 godine
Evo moze meni pomoc
Znaci film je iz 2011 ili 2012, glavna radnja je da se on popne na vrh neke zgrade u new yorku cinkli mi se, te se ispod zgrade skupi puno ljudi, policajaca, specijalaca... i za to vrijeme njegovi prijatelji udju u neku banku i opljackaju je
Zna mozda netko??
Autoclimb kills more people than AIDS
3 godine
Svrzic kaže...
Evo moze meni pomoc
Znaci film je iz 2011 ili 2012, glavna radnja je da se on popne na vrh neke zgrade u new yorku cinkli mi se, te se ispod zgrade skupi puno ljudi, policajaca, specijalaca... i za to vrijeme njegovi prijatelji udju u neku banku i opljackaju je
Zna mozda netko??

Ovo?

http://www.imdb.com/title/tt1568338/

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
2 godine
To je to!
Hvala!
Autoclimb kills more people than AIDS
9 mjeseci
Pronađimo zajedno film

Zanima me film koji je o drugom svjetskom ratu.U biti prica pocinje o židovima koji bjeze u šume,ali dosta njih ostane u selima i pogine.U sumi osnuju vojsku i brane se od Švaba.

Ako se sjecanje dobro sluzi,vođa te skupine ima brata sa kojim je stalno u konfliktu.

Pojavljuju se i Rusi na konjima.....pa eto ako netko zna!?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice