Pronađimo zajedno film izdvojena tema

poruka: 1.338
|
čitano: 90.138
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Re: Pronađimo zajedno film
razer1911 kaže...

Davno sam gledao taj film,ima brdo godina u biti radi se o nekom debelom tipu koji dolazi u vojsku i svi ga ismijavaju,jednom su po noci u rucnike stavili sapun i tukli ga po trbuhu..da bi si on uzeo pušku kasnije i pucao u usta..sad toliko o tome, kolko se sjecam :D

Full metal jacket :-) Klasik.

Like your face - getting forced - to the floor ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 23:17 (Deus ex machina).
4 godine
Deus ex machina kaže...
razer1911 kaže...

Davno sam gledao taj film,ima brdo godina u biti radi se o nekom debelom tipu koji dolazi u vojsku i svi ga ismijavaju,jednom su po noci u rucnike stavili sapun i tukli ga po trbuhu..da bi si on uzeo pušku kasnije i pucao u usta..sad toliko o tome, kolko se sjecam :D

Full metal jacket :-) Klasik.

zahvaljujem se puno ;)

23 mjeseca
Pronađimo zajedno film

Nemogu se sjetit jednog filma...

Ovako ide radnja:

Jedan otac ima svoju kcer kao princeza je i bogati su i sve, i kceri smeta sto uvijek ima neke pratioce koji je cuvaju radi sigurnosti itd. I ona je bjezala od tih cuvara jer je to nerviralo i pomogao joj je jedan momak sa motorom (vespom xD) a ona nije znala da je to isto agent njezinog oca koji je cuvar al joj on to nije rekao.. i zaljubila se ona u njega.. i tako..... dalje sam zaboravo..

Taj film je bio nedavno na Nova TV...... (prije 6mj. otprilike)

4 godine
Pronađimo zajedno film
The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
23 mjeseca
thuglife kaže...

Nije :S gledao sam sad tralier i nije :S

4 godine
ogi219 kaže...
thuglife kaže...

Chasing Liberty.

23 mjeseca
thuglife kaže...
ogi219 kaže...
thuglife kaže...

Chasing Liberty.

Je, to bi bio taj :D HVALA!!!

5 godina
Pronađimo zajedno film

Imam i ja jedan film kojeg se ne mogu sjetiti:

Znam da se radnja odvija u nekom nebeskom kraljevstvu gdje postoji nekakav bog, a njegovi sluge su svi

u bijelim haljinama i svi su ćelavi. Imao je nekog sina ili nešto slično kojemu je dao vlast nad svime ali ovaj je

htio postati bog umjesto njega i svrgnuti ga sa trona. Sjećam se zadnje scene u filmu kada taj sin stoji na nekom mostu iznad

ogromne rupetine i onda ovi ćelavci prerežu most i on pada u tu rupu...film tako završava. Gledao sam ga još 80-ih godina...

Pronašao sam film u međuvremenu ''The man who would be king'' iz 1975 sa Sean Conneryem u glavnoj ulozi

Uh, što volim ovaj režim - drugi rade a ja ležim
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 14:16 (Adoon).
3 godine
Pronađimo zajedno film

Dakle imam ovu scenu u glavi, i nemooogu se sjetiti odakle je to.

Radnja je u nekom postapokaliptičnom svijetu (brijem)

Neka grupa ljudi (njih cca 6-8) ide negdje. I jednog od njih otmu članovi neke bande. Ili otmu nešto njihovo. Ta banda su Hispanci.

Ova prva grupa ide vratiti to oteto. Dolaze pred ulaz u zgradu od Hispanaca. Hispanci izlaze, i jedni druge drže na nišanu, u pat poziciji su. Nakon nekog razjašnjavanja, Hispanci i ova grupa se mire, te svi ulaze u tu zgradu zabarikadiranu. Ispostavlja se da je ta zgrada u biti starački dom, te se ovi Hispanci brinu za starce koje su svi napustitli kad se desila ta neka kataklizma.

4 godine
the_dammed kaže...

Neka grupa ljudi (njih cca 6-8) ide negdje. I jednog od njih otmu članovi neke bande. Ili otmu nešto njihovo. Ta banda su Hispanci.

Ova prva grupa ide vratiti to oteto. Dolaze pred ulaz u zgradu od Hispanaca. Hispanci izlaze, i jedni druge drže na nišanu, u pat poziciji su. Nakon nekog razjašnjavanja, Hispanci i ova grupa se mire, te svi ulaze u tu zgradu zabarikadiranu. Ispostavlja se da je ta zgrada u biti starački dom, te se ovi Hispanci brinu za starce koje su svi napustitli kad se desila ta neka kataklizma.

Serija The Walking Dead, prva sezona.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 2:29 (betmen).
3 godine
betmen kaže...
the_dammed kaže...

Serija The Walking Dead, prva sezona.

Je, imaš pravo. Falaa!!! :D

2 godine
Pronađimo zajedno film

Tražim jedan film ali se nikako ne mogu sjetit naziva a znam samo radnju:

Film je sniman negdje devedesetih,uglavnom je triler po cjeloj radnji a nesječam se baš svih detalja!

Ovako ide radnja

Muž i žena tamo negdje u Americi u nekom zabačenom pustinjskom kraju stanu s autom jer im je ponestalo goriva.Dođe neki kamijonđija i poveze tu ženu no nakon par sati ona se nevraća.On kreče u potragu tamo na nekom selu i vidi tog čovjeka i zove on policiju (valjda) i kaže kako mu je taj čovjek odvezo ženu ali ju nije vratio a taj kamijonđija nema pojma o čemu ovaj govori.On se ubrzo uputi da nađe ženu i nađe ju u nekoj štali zavezanu u vreću.On upada u kuću među njih s pištoljom a u tom trenutku najmlađi sin uzme pušku i ranjava tam nekog đeda a taj čovjek sa svojom ženom bježi i onda oni njih ganjaju.U biti svi ginu jedino jedan od tih negativaca preživljava a taj čovjek što je našo ženu nekako padne iz auta i objesi se za most dok ga ovaj negativac mlati nekim lancom.Taj čovjek uhvati taj lanac i povuče ga tako da negativac pada dolje u rijeku.Oni se tamo zahvaljuju bogu a negativac dolje na rijeci miče glavom a žena pusti ručnu.Auto ili kamion,neznam već što,padne dolje ravno na tog negativca a to vozilo eksplodira.Na kraju dođe policija.

Film sam zadnji put gledao na RTL-u prije jedno 2 godine.

Dino

0 0
4 godine
neaktivan
Dinče kaže...

Tražim jedan film ali se nikako ne mogu sjetit naziva a znam samo radnju:

Film je sniman negdje devedesetih,uglavnom je triler po cjeloj radnji a nesječam se baš svih detalja!

Ovako ide radnja

Muž i žena tamo negdje u Americi u nekom zabačenom pustinjskom kraju stanu s autom jer im je ponestalo goriva.Dođe neki kamijonđija i poveze tu ženu no nakon par sati ona se nevraća.On kreče u potragu tamo na nekom selu i vidi tog čovjeka i zove on policiju (valjda) i kaže kako mu je taj čovjek odvezo ženu ali ju nije vratio a taj kamijonđija nema pojma o čemu ovaj govori.On se ubrzo uputi da nađe ženu i nađe ju u nekoj štali zavezanu u vreću.On upada u kuću među njih s pištoljom a u tom trenutku najmlađi sin uzme pušku i ranjava tam nekog đeda a taj čovjek sa svojom ženom bježi i onda oni njih ganjaju.U biti svi ginu jedino jedan od tih negativaca preživljava a taj čovjek što je našo ženu nekako padne iz auta i objesi se za most dok ga ovaj negativac mlati nekim lancom.Taj čovjek uhvati taj lanac i povuče ga tako da negativac pada dolje u rijeku.Oni se tamo zahvaljuju bogu a negativac dolje na rijeci miče glavom a žena pusti ručnu.Auto ili kamion,neznam već što,padne dolje ravno na tog negativca a to vozilo eksplodira.Na kraju dođe policija.

Film sam zadnji put gledao na RTL-u prije jedno 2 godine.

Pogledaj da nije možda ovo:

http://www.imdb.com/title/tt0118771/

2 godine
axelox kaže...
Dinče kaže...

Pogledaj da nije možda ovo:

http://www.imdb.com/title/tt0118771/

Je to je taj,hvala :D

Dino
4 godine
Pronađimo zajedno film

Radi se ovako.Muz i zena sa jeppom odlaze nekud i pokvari im se auto,zatim dolazi kamion i zena uđe u kamion da ode u grad potrazit pomoc.No skuzi kasnije da mu je zena oteta i odluci potraziti ju.

0 0
4 godine
razer1911 kaže...

Radi se ovako.Muz i zena sa jeppom odlaze nekud i pokvari im se auto,zatim dolazi kamion i zena uđe u kamion da ode u grad potrazit pomoc.No skuzi kasnije da mu je zena oteta i odluci potraziti ju.

A da nije ovaj dva posta poviše?

4 godine
thuglife kaže...
razer1911 kaže...

A da nije ovaj dva posta poviše?

Zahvaljujem se, nisam vidio.

4 godine
Pronađimo zajedno film

Ajmo filmofili, kopam vec 30 minuta i ne uspijevam naci dobitnu kombinaciju rijeci.

Film sam pogledao valjda pred 15ak godina ako ne i vise, i spada u dobru (tj. losu) staru kategoriju B (odnosno Znj) filmova. Radnje se ne sjecam previse ali se dobro sjecam zapleta, koji ide ovako:

dva policajca iz nekog razloga uz drustvo nekakve managerice secu kroz laboratorij nekakve korporacije i ona im pokazuje najnovije otkrice, a to je nekakav stroj za ozivljavanje. Kako bi im dokazala da stvarno radi, znanstvenici odvedu nekakvu srnu u obliznju komoru koja, kad se zatvore vrata, isise sav zrak pa se sisavac unutra ugusi. Srnu stave na stroj, neke munje sijevnu, ona ozivi, etc. Sad nemam pojma tocno kako, ali jedan od policajaca par minuta kasnije nekom zabunom zavrsi u toj komori, otkljucat je i zaustavit ne mogu i covjek se udavi nazivo.

Naravno, ozive ga i kao sve je pet, no kroz daljnji tijek filma, malo po malo gospodin se raspada i pocinje liciti na zombija. Istovremeno, neka ekipa ga pokusava ubiti iz meni nepoznatog razloga.

Eto to je vise manje sve cega se sjecam.

We are the ones that will open your mind, leave the weak and the haunted behind
5 godina
Deus ex machina kaže...

Naravno, ozive ga i kao sve je pet, no kroz daljnji tijek filma, malo po malo gospodin se raspada i pocinje liciti na zombija. Istovremeno, neka ekipa ga pokusava ubiti iz meni nepoznatog razloga.

Eto to je vise manje sve cega se sjecam.

Da nije Dead Heat?

Roger Mortis and Doug Bigelow are cops that are chasing crooks that are dead serious about crime. Or should I say they are chasing dead crooks perpetrating serious crimes? Seems some nutcase has learned how to bring back the dead and is sending them on crime sprees. Now these indestructable goons are in the way of officers Mortis and Bigelow. To even things up, when Mortis is killed (in the line of duty, of course) he gets a jump start from the Resurrection machine and takes the fight to the zombie bad guys. 

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
4 godine
Father_Dougal kaže...

Da nije Dead Heat?

Roger Mortis and Doug Bigelow are cops that are chasing crooks that are dead serious about crime. Or should I say they are chasing dead crooks perpetrating serious crimes? Seems some nutcase has learned how to bring back the dead and is sending them on crime sprees. Now these indestructable goons are in the way of officers Mortis and Bigelow. To even things up, when Mortis is killed (in the line of duty, of course) he gets a jump start from the Resurrection machine and takes the fight to the zombie bad guys. 

Cini mi se da je bas to, sjecam se ovog drugog policajca, kovrcavog!

Hvala najljepsa!

Molim te, kako si ga samo iskopao?

We are the ones that will open your mind, leave the weak and the haunted behind
5 godina
Deus ex machina kaže...

Molim te, kako si ga samo iskopao?

Da ti kažem da mi je trebalo manje od 5 minuta, deprimirao biš se... googlanjem :)

"cop movie back to life machine" čini mi se... :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
3 godine
Pronađimo zajedno film

Pozdrav!Sinoć smo pričali o filmovima i jedan kolega je pričao o filmu (ili mini seriji,jer kaže da traje dosta dugo) o nekom čarobnjaku (drugi kolega kaže da je to u biti Vrag) koji dođe na neki otok za vrijeme snježne oluje i traži od mještana tog otoka da mu izaberu naslijednika.Kažu da je dobar film ali se ne mogu sjetiti imena.Ako tko zna...

Reality is wrong. Dreams are for real.

0 0
4 godine
ja,vrba kaže...

Pozdrav!Sinoć smo pričali o filmovima i jedan kolega je pričao o filmu (ili mini seriji,jer kaže da traje dosta dugo) o nekom čarobnjaku (drugi kolega kaže da je to u biti Vrag) koji dođe na neki otok za vrijeme snježne oluje i traži od mještana tog otoka da mu izaberu naslijednika.Kažu da je dobar film ali se ne mogu sjetiti imena.Ako tko zna...

Slučajno sam naišao na tu mini seriju, odlična je. 

Storm of the Century

3 godine
Tomo Yoda kaže...
ja,vrba kaže...

Slučajno sam naišao na tu mini seriju, odlična je. 

Storm of the Century

Hvala,to je to.A baš smo i pričali o Kingovim ekranizacijama.

Reality is wrong. Dreams are for real.
4 godine
Pronađimo zajedno film

Evo može pomoć. Gledao sam taj film 90-ih godina.... koliko se sjećam, lik ima sposobnost dobiti odijelo (oklop) koji iskoči iz vrata kada mu razina adrenalina naraste a taj oklop ima velike bodeže koji vire iz laktova... Tako nekako :) nažalost podrobnije ne mogu ali me stvarno kopka i ne mogu se sjetit naziva.

EDIT: našao sam, film se zove Guyver

When all else fails - crowbar the fucker
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 18:44 (username).

0 0
3 godine
Pronađimo zajedno film

Tražim jednu komediju koja san gleda davno. Glavni lik je jedan crnac, malo poznatiji glumac (ali neznan mu ime ipak), i on se ka umišlja da je neki super junak i tako je nešto i posta ali to je onda bilo još komičnije. Ima i nekog brata...

A ime je nekako.... "Blatman", Blankman..... tako nešto, ugl. neka izvedenica od "Batman" ja mislin, pošto je ovo komedija, a i on je ka super junak.

Neznan, davno san gleda nemogu se više sitit, uglavnom komedija je urnebes {#}

HOĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 21:16 (dr. zlo).
5 godina
dr. zlo kaže...

Tražim jednu komediju koja san gleda davno. Glavni lik je jedan crnac, malo poznatiji glumac (ali neznan mu ime ipak), i on se ka umišlja da je neki super junak i tako je nešto i posta ali to je onda bilo još komičnije. Ima i nekog brata...

A ime je nekako.... "Blatman", Blankman..... tako nešto, ugl. neka izvedenica od "Batman" ja mislin, pošto je ovo komedija, a i on je ka super junak.

Neznan, davno san gleda nemogu se više sitit, uglavnom komedija je urnebes {#}

Kako si i sam rekao Blankman.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
22 mjeseca
Pronađimo zajedno film

E ovako,odmah da napomenem da nemam pojma o kojem je filmu rijec,jer ga nikada nisam pogledao.

No ima jedan kolega koj je gledao film o drugome svjetskom ratu,kao natjecu se Ameri i Rusi(nemam pojma u cemu).

Taj kolega veli da se film zove Deveta satnija,no takvoga nema filma ima neki Ruski film-ali nije to to!

Da bude stvar gora i drugi je kolega gledao taj film i obojica vele da je to najbolji film koji su IKADA gledali{#}.

Zao mi je sto nema vise detalja,ali bi stvarno volio to cudo pogledati!

14 mjeseci
Milka30 kaže...

E ovako,odmah da napomenem da nemam pojma o kojem je filmu rijec,jer ga nikada nisam pogledao.

No ima jedan kolega koj je gledao film o drugome svjetskom ratu,kao natjecu se Ameri i Rusi(nemam pojma u cemu).

Taj kolega veli da se film zove Deveta satnija,no takvoga nema filma ima neki Ruski film-ali nije to to!

Da bude stvar gora i drugi je kolega gledao taj film i obojica vele da je to najbolji film koji su IKADA gledali{#}.

http://www.imdb.com/title/tt0417397/Eto pa uživaj u tom remek djelu.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
22 mjeseca
Ikarus01 kaže...
Milka30 kaže...

http://www.imdb.com/title/tt0417397/Eto pa uživaj u tom remek djelu.

Gle moje podebljano-podcrtano!{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice