Rammstein
- poruka: 134
- |
- čitano: 9.297
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
explosiv! wie kerosin!
aktiviraju mi se nacionalistički geni kada slušam Rammstein
Nisam ih baš puno slušao, samo hitove poput Du hast i Amerika, i te su me pjesme natjerale da ih počnem slušati. Jednostavno mi paše njemački jezik uz tu heavy glazbu, puno bolje nego engleski.
Ich will je j*bena pjesma za nabrijavanje 
Uf što sam nabrijan na koncert! Sutra će biti pakleno!!! Evo jedne stvari za nabrijavanje - genijalan
.
Također ne volim njemački jezik, mislim nije da ga ne podnosim ali valjda zbog silnih sinkronizacija još iz vremena digitalnih satelitskih kad su se počele širiti - jednostavno mi nije sjeo jezik. Al ono što Rammstein napravi od tog jezika s metalom - to je poezija. Ubitačan spoj! Kao da je metal rođen za njemački. BANG-BANG!!!
Dosao sam doma danas u 11h.
Cijelo tijelo me boli...cak sam dobio upalu misica u nogama,za sta sam smatral da mi se ne moze dogoditi,haha!
Stvarno je bilo odlicno,jedino sta sam ocekivao jos vise vatre i pirotehnike...
Bilo super,no ekipa je bila pre inertna,mi smo se na Sonne odmah poceli moshat ko budale u zadnjmi redovima fan pitapa se ekipa nesto bunila,bas jadnici,daju 400kn za kartu i stoje cijelo vrijeme,koja sramota,na Inflamesima je bilo 10x vise energije i atmosfere.
Bolji je bio prvi koncert u HRV.
Koncert je bio super.Meni su kao podsjetnik na mladje dane bolje legle starije pjesme sa albuma Sehnsucht iz 1997.Tad je i bio prvi moj susret sa njihovom muzikom.
Ovaj koncert mi je dosao kao tocka na i za sve ove godine slusanja.
Da ne dodje do nesporazuma i novi uradci su im super. Till i ekipa rade super posao.
Najbolji spot od ovih pjesama- Sonne i Amerika
Tko se slaže sa mnom, neka stisne "slažem se" dugme :DDD