Gledajuci istoimeni dokumentarac ha HTV1 jutros,nisam mogao da odolim a da ne postavim temu vezanu za taj dokumentarac.Zanima me je li tko jos gledao,i sto vi mislite o svem tome.
Robovi CYBER svijeta
- poruka: 12
- |
- čitano: 2.808
- |
- moderatori:
DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije valjda da sam jedini to gledao
Gledao sam ja u 1:30 ili tak neš, začudio sam se kad sam vidio šta
ljudi sve moraju raditi za male pare dok se drugi bogate na tome.
Oni koreanci, japanci,kinezi koji su vec igraju wow 12h i to im je radno mjesto
lol
Šta još sve neću vidjeti.
Zaboravio sam neš jesi li vidio kad lik ulazi s pištoljem i uzme za taoca onu ženu,
zato što ga nisu isplatili.
LOL
Vidi vidiš dobro su se sjetili zarade.
LOL
malo offtopic( soory)
ja sam rob samo svoje cure 
ontopic
a što ćeš ljudi zarađuju radeći ono što im najbolje ide( ne ovo se ne odnosi nimalo na moj offtopic)
I ja gledao to ali samo ono s koreancima/kinezima/japancima , a oni koji rade za amazon samo malo....
Dobiju 100€ mjesecno, za 12h na dan rada i subotama i nedjeljama.
Da bar imaju lcd-e, neke dobre, a ne ovak sjedit 12h na dan pred katodnim na kojem ti oci ispadnu...
malo offtopic( soory)
ja sam rob samo svoje cure 
ontopic
a što ćeš ljudi zarađuju radeći ono što im najbolje ide( ne ovo se ne odnosi nimalo na moj offtopic)

pa kaj oni uopce rade osim sto igraju WOW i spavaju. imaju 100€ placu za 12 h rada na dan, a onaj lik iz IGE-a kao nema pojma sto oni rade.
Decki,sto vise reci,kuda ovaj svijet vodi,zar smo na to spali,kupovanje tudjih zasluga u usranim igrama (zuti sigurno slijedi)!
Da mi je samo znati i jednog luzera kojin na ovaj nacin stvara iluziju da je netko i nesto u hebenom gamerskom svijetu (gade mi se), a takvi ljudi su i stvorili takav posao.
Onaj lik iz IGE-a je rekao da imaju placu od 1000€ i onda kada su mu rekli da su oni bili tamo i da imaju placu 100€, onda frajer nije htio odgovoriti...