RTL reprize - dokle više?

poruka: 120
|
čitano: 7.681
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, Danny_HR, pirat, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Dokle više??!!

Nakon dugo dugo dana upalim TV da vidim šta ima..I dok se TV palio vidim logo RTL,bilo je negdje oko pola 6..Čujem glas koji me podsjeća na Stevea (Family Matters)..Razmišljam nešto u sebi,nije moguće,kad ono...Viče

Pa dokle više?? Dokle više reprizirati 6 GODINA ISTO? DOKLE????????????????

RTL sam zaključao jer šteti mom nervnom sistemu.

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
3 godine
Dokle više??!!

Mi smo jednom sjekirom dotukli TV radi loseg programa.(ne salim se)

There is no spoon.
3 godine
RE: Dokle više??!!
ulinsky kaže...

Nakon dugo dugo dana upalim TV da vidim šta ima..I dok se TV palio vidim logo RTL,bilo je negdje oko pola 6..Čujem glas koji me podsjeća na Stevea (Family Matters)..Razmišljam nešto u sebi,nije moguće,kad ono...Viče

RTL sam zaključao jer šteti mom nervnom sistemu.

Jednostavno ih nemoj gledati, ja Stevea nekako i mogu podnijeti, no kad čujem "Mister Shefielddddddddddd", glava mi eksplodira, hebena Dadilja.

Neznam kad sam zadnji put gledao RTL duže od 15 minuta.

I'm gonna be Iron, like Lion, in Zion...
3 godine
Dokle više??!!

Da,Dadilju i Pod istim krovom prikazuju odkad postoji RTL kod nas a recimo jednu puno bolju seriju How I met your Mother su prikazivali "samo" dva putaSmijeh

Fućkaj ga!
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 13:40 (Tomislav95).
2 godine
Dokle više??!!

Je*ale ih je*ene serije iz 80-tih (Izvinite na psovkama)..

Samo ne znam zašto jednostavno nebi napravili promjenu?

Dexter,Supernatural,Lost..Ima mnogo mnogo dobrih serija,jeste da su prava za prikazivanje skuplja,ali će to vipe naroda gledati pa će opet imati profit.

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
2 godine
protjeran
Dokle više??!!

Nemogu vjerovat upalim tv ujutro da vidim nešto ''pametno'' kada ono žena vrti kuglu oko čičagliše ova je pita boli me trbuh ova kaže da promjeni mjesto spavanja. Poludim! Kada navećer sve sam gledao prebacim na novu kada ono one fensi šmensi djevojke govore kako neznaju kako koza izgleda (Farma) Big brother jedanput je bilo dobro ali brate 7 puta više nije! Već 8349834789 put prikazuju iste serije zar nekuže da nas to nezanima! Još malo pa će vjesti ponavljat! Ajde bude nekada dobar film ali naravno reklame i onda imam 3 minute top šopa i nemogu vjerovati vidim debologa kako reže sir i govori reže reže tanko je! Za ne povjerovati! TV više uopće negledam Viče

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
3 godine

Na Novoj TV(ili RTL-u?) je uskoro premijera filma 300  IznenađenSmijeh

Fućkaj ga!
3 godine

htv je zakon, bar je bio dok sam gledao tv. oni su znali sto je to dokumentarac ili cak dobar film

ja svoj prodajem pa ako neko oce gledat smece na vrhunskoj tv .......... PP za .nfo

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
2 godine
Daniman123 kaže...

Nemogu vjerovat upalim tv ujutro da vidim nešto ''pametno'' kada ono žena vrti kuglu oko čičagliše ova je pita boli me trbuh ova kaže da promjeni mjesto spavanja. Poludim! Kada navećer sve sam gledao prebacim na novu kada ono one fensi šmensi djevojke govore kako neznaju kako koza izgleda (Farma) Big brother jedanput je bilo dobro ali brate 7 puta više nije! Već 8349834789 put prikazuju iste serije zar nekuže da nas to nezanima! Još malo pa će vjesti ponavljat! Ajde bude nekada dobar film ali naravno reklame i onda imam 3 minute top šopa i nemogu vjerovati vidim debologa kako reže sir i govori reže reže tanko je! Za ne povjerovati! TV više uopće negledamViče

hahahahah xD...ove posude u slobodnoj ponudi dodju preko 7000kn a vi cete ih dobiti za 10000kn,kupite odmah...ja tog lika vise nemoogu gledat

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 13:57 (Intel&ATI).
3 godine
RE: RTL reprize - dokle više?
Tomislav95 kaže...

Na Novoj TV(ili RTL-u?) je uskoro premijera filma 300 IznenađenSmijeh

na novojNamigiva kupili su 10 ''blockbustera'' zato sto se emitiraju 10 godina pa onda valjd ce za 10 godina kupit 20 xd

Moja graficka je 100% pamuk!!
3 godine
Jebasu123 kaže...
Tomislav95 kaže...

Na Novoj TV(ili RTL-u?) je uskoro premijera filma 300  IznenađenSmijeh

na novojNamigiva kupili su 10 ''blockbustera'' zato sto se emitiraju 10 godina pa onda valjd ce za 10 godina kupit 20 xd

Da,a ja sam taj film gledao prije 3 godineSmijeh

Nemaju smisla za zaradu,pa nek kupe nešto novije ,bit će skuplje al će i ljudi više gledati

Fućkaj ga!
4 godine

Vidjeh da je Mentalist 2009-2010 - to me je pošteno iznenadilo.

Jedna od najdražih mi serija.

Tu je i Put osvete, prilično slično Mentalistu, isto super serija.

Ali to je noć, a jutro - slažem se s autorom.

Iako ja ne gledam niš ujutro.

Stiv i dadilja - oni postaju noćna mora,a ne humoristika

Dadilja je ionako noćna mora

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
2 godine

Nova po meni ima bolji program od RTL..

4 godine

Može mi neko objasnit kako se mjeri gledamost neke televizije? Odnosno kako oni mogu znat da sam ja gledo neku emisiju, seriju, film na njihovom programu i kakve oni imaju financijske koristi od toga? :)

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
2 godine

Imaš neke uređaje koji ti to prate. Nazoveš lijepo firmu koja se bavi mjerenjem gledanosti i oni ti doma na TV stave taj uređaj koji ti prati sve programe kada gledaš, dobiješ još jedan posebni daljinski na kojem su ti brojevi koji označavaju svaku osobu u kući, kada ta osoba počne gledati TV stisneš taj broj i onda oni prate.

Meni se čini da jedna osoba koja gleda program na TVu je kao da gleda 2000 ljudi trenutno taj program.(Toliki je omjer ako se ne varam).

2 godine

Nemas danas vise sto posteno pogledat na TV-u. Mozda netko nece vjerovat ali ja televiziju gledam samo subotom i nedjeljom kad je F1. Ostalo je preveliko smeće (osim dokumentaraca na HRT-u). rtl i novu necu ni spominjat, ne zavrijeđuju... jeb.la ih farma i big brother, red karpet i ostala pedersk. sranja... Uh sto me zivciraju.

i svak put kad gledam Formulu 1 pomislim si: pa trebao bi kupit novi TV ovaj mi je star vec 25 god. i slika mi je povremeno zelena, ali kad se sjetim da samo to gledam nema smisla...

Vidim te...
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 14:41 (agent_00klc).
3 godine

Jedina serija na RTL-u koja je sada ok je Everybody loves Raymond.Neznam koja me televizija više iritira RTL ili Nova jer iritantni glas dadilje i dvadeseti put reprizirane serije 80ih i 90ih tik je uz bok maratonskim popodnevnim sapunjarama i Reality gruntovčanima na Novoj tv.Od filmova na obe televizije rijetko kad nešto dobro,većinom idu filmovi sa Lundgrenom,Seagalom,Dudikoffom i družinom.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
2 godine

Valjda se drže one stare:"Ponavljanje je majka znanja."

alrighty then
3 godine

Ove naše televizije sam prestao gledat još prošle godine. TV u sobi mi služi samo za DVD player i satelitsku (DigiTV - Discovery i slični dokumentarni programi), antena nije uopće spojena. Imam TV karticu u kompu pa pogledam ako me nešto zanima (F1). Inače, ništa drugo. Da ima ABP za TV, 70% vremena nebi bilo ničeg na TVu Smijeh, a kad bi se nešto konačno pojavilo, to bi bili Farma ili Red carpet Viče

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
2 godine
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Ove naše televizije sam prestao gledat još prošle godine. TV u sobi mi služi samo za DVD player i satelitsku (DigiTV - Discovery i slični dokumentarni programi), antena nije uopće spojena. Imam TV karticu u kompu pa pogledam ako me nešto zanima (F1). Inače, ništa drugo. Da ima ABP za TV, 70% vremena nebi bilo ničeg na TVu Smijeh, a kad bi se nešto konačno pojavilo, to bi bili Farma ili Red carpet Viče

Istina, ni ja negledam ćesto imam tu satelitsku ljudi gledaju sapunice koje se prikazivaju već 10 puta pune glavu glupostima što ima biti zanimljivo gledanje ljudskih problema samo ćekam dan kada će mi sestra reći kako je rodrigez saznao da je sam sebi majka! Te serije prikazuju stalno nakon jedne dođe druga i tako po godinu dana! Zar ljudi nemaju pametnijega posla pogledati vjesti ili nedaj bože dokumentarac! Ja gotovo da uopće negledam domaće programe gledam MTW, Discaveri, NG i pokoji puta nešto drugo!

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
4 godine

Zadnjih godina niti ne gledam baš TV (osim tu i tamo Dnevnik.. mada i to ima na internetu sve).

TV program strašno limitira izbor i gledatelja kao takvog (a i vremenski termini su im zaista 'super') Neodlučan

Fino si poskidam sve serije (i filmove) s PB-a i gledam kad imam vremena (to mi dođe kao 'video on demand' hehe..), a tu i tamo odem i u kino Namigiva

Lijep pozdrav ;)
2 godine
Ima i RTL svoju svrhu, lakse mi padne placanje pretplate HRT-u kad vidim sta
pustaju na RTL-u...
4 godine
ulinsky kaže...

Ja sam cuo da su napravili kopije medija na kojima su im te serije kako bi mogli i iducih 20 godina uveseljavati svekoliko pucanstvo sa reprizama. Naime, posto se doticne serije pustaju vec par godina non stop doslo je do zamora materijala pa je uprava RTL-a odlucila backupirati originalne medije.

I'm going woo woo
2 godine

Normalno da još puštaju reprize kad imaju gledanost.

3 godine
iMoljac kaže...

Normalno da još puštaju reprize kad imaju gledanost.

Znaci,problem je u ljudima. :-P

There is no spoon.
2 godine
ansha kaže...
Ima i RTL svoju svrhu, lakse mi padne placanje pretplate HRT-u kad vidim sta
pustaju na RTL-u...

hahah

ova je dobra

3 godine

trebaju staviti na RTL seriju The office

2 godine
Pulja kaže...

trebaju staviti na RTL seriju The office

trebaju promjeniti 90 % programa,ostaviti samo neke stvari koje su dobre

RTL je inače jedna velika repriza izuzevši Vijesti i Hrvatska traži zvijezdu

2 godine

Da vam nešto kažem,to nisu državne televizije,državne televizije od pretplate uzimaju i moraju biti najbolje.HRT je stvarno dobar program,pogotovo drugi kanal,jedna prava KOMPLETNA televizija.

Ja sam iz Rep. Srpske,zamislite kada nama ni državni kanali ne valjaju?RTRS,RTS..Tu bukvalno ništa nema zanimljivo.

Da se vratim na priču,televizije kojima se nme plaća pretplata daleko više rade,i puštaju ono što narod voli,a znate dobro šta narod voli..

Izgleda da je problem u nama.

Ne znam kako je kod nas ali kod nas je najpopularnija televizija PINK,ne znam da li to ima kod vas (da tamo nastupate trebaju vam silikoni malo jače 5-ice i dosta novca..) Direktor televizije je jedan od najbogatijih ljudi na Balkanu,i kada su ga pitali zašto ne puštate malo obrazovnog programa,on je ovako rekao:

Ma je*eš to,ovo je mnogo bolje za djecu

To je jako žalosno,uostalom,pogledajte:

i

I zamislite..

3 godine
Htz i gledam jedino na rtl-u,uz poneki film,ovo ostalo je sramota kakve nema.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice